- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.281
Aynen bizde de öyle oluyor iste 4.5-5.5 ay arası sıkıntılı geçer yazıyordu internetteBugun cok zor gecti. Bayagi agladi kizim. Normalde boyle yapmazdi. Galiba birkac haftada bir boyle donemler yaşıyor. Atak dedigimiz sey galiba. Zor uyudu bugun bayagi. Balkona cikardim o zaman sustu anca. Umarim cok devam etmez boyle
Valla benim kiz aynen tarif ettigin sekilde olmustu. Simdi nasil korktuysam eve 10 tane gebelik testi aldim. Seneye yine bir bebis gelebilir. Valla maddi imkan v.s. yeterli olsa hic korkmuycam. Insaallah olmamistir senin canim ama olma ihtimali var.Kizlar ben daha adet olmadim dun esimle iliskiye girdik ve sanki biraz kacirdi kondomsuz iliski oldu sizce bisey olur mu ya tedirgin oldum
Bende çok yoruldum artık canm uyumak için agliyor uyaniyor ağlıyor oyun halisinda ağlıyor bütün gün evin içinde kucakta gezdir istiyor gece 2den sonra uyku yok sürekli ayaklarını kaldırıp vuruyor çöktüm resmen bugün yeni birşeyler yiyebildim apar topar napcaz bilmiyom uyku eğitimi vereyim dedim yatırdığım an basıyor çığlığıYa kızlar benim bebiş uyumamak için direniyor çok fena. Hep bizle vakit geçirsin gülsün oynasın tüm şarjını bitirince ağlama krizi. Uyutamiyoruz. Uyumuyor. Dün 2 aşımızı olduk. Papatya çayı veriyorum napayım biraz sakinlesin uyuşun diye ama değil uyku eğitimi uyusun da nasi uyursa durumundayım. Yoruldum
Adet gormedenmi hamile kalmistin Canim.Valla benim kiz aynen tarif ettigin sekilde olmustu. Simdi nasil korktuysam eve 10 tane gebelik testi aldim. Seneye yine bir bebis gelebilir. Valla maddi imkan v.s. yeterli olsa hic korkmuycam. Insaallah olmamistir senin canim ama olma ihtimali var.
Canım ağlasa da ihtiyaçlarını gider ağladın bi 10 dk bisey olmaz. Dönencesi falan yok mu onda dursaBende çok yoruldum artık canm uyumak için agliyor uyaniyor ağlıyor oyun halisinda ağlıyor bütün gün evin içinde kucakta gezdir istiyor gece 2den sonra uyku yok sürekli ayaklarını kaldırıp vuruyor çöktüm resmen bugün yeni birşeyler yiyebildim apar topar napcaz bilmiyom uyku eğitimi vereyim dedim yatırdığım an basıyor çığlığı
Süt ürünleri neler? Ek gıdaya mı geçmişti anne sütü de mi dokunuyormuş merak ettimBenim kızım 3.5 aylık son 1 ay uykuya dalarken filan ağlıyodu memede bile ağlar olmuştu hep çok gazı vardı. Sonra kakasınsa kan gördük süt alerjisi varmış meğerse.. ben süt ürünlerini kestim mama da alerji maması veriyorum bebeğim rahatladı şimdi neşesi yerinde uykuları da düzeldi çok şükür.. çok gazı olan birden ağlamaya başlayan bebişler için fikir olsun diye yazdım ama doktora sormadan siz süt ürünlerini kesmeyin tabi
Eksik yazmışım inek sütü alerjisi çıktı kızımda yani süt,peynir,tereyağı,yoğurt ve bunları içerenler.. ek gıdaya geçmedim anne sütü ve mama takviyesi alıyo kızım anne sütünden de inek sütü proteinleri geçtiği için doktor bana yasakladı mamayı da değiştirdik.. şimdi sadece kahvaltıda az keçi peyniri yiyebiliyorm.. bana zor oluyo ama kızım rahatladıSüt ürünleri neler? Ek gıdaya mı geçmişti anne sütü de mi dokunuyormuş merak ettim
Canım kakadaki kanı nasıldı sümüksümüydü ve çok mu gelmişti bebeişindenBenim kızım 3.5 aylık son 1 ay uykuya dalarken filan ağlıyodu memede bile ağlar olmuştu hep çok gazı vardı. Sonra kakasınsa kan gördük süt alerjisi varmış meğerse.. ben süt ürünlerini kestim mama da alerji maması veriyorum bebeğim rahatladı şimdi neşesi yerinde uykuları da düzeldi çok şükür.. çok gazı olan birden ağlamaya başlayan bebişler için fikir olsun diye yazdım ama doktora sormadan siz süt ürünlerini kesmeyin tabi
Çizgi şeklinde iplik gibi kırmızılıklar vardı canım çok azdı ve küçüktü ama vardı.Canım kakadaki kanı nasıldı sümüksümüydü ve çok mu gelmişti bebeişinden
Aynı şeyy dikkatimizi çekti acaba sola mi yatırsak daha fazla diye dusundumBi sorum var sizlere kzlar. Benim bebegimin boynu hep sağa bükük duruyor. Sizinkilerde oylemi. Yani hic sola bükülmuyor. Tam tutamiyor ama tek tarafa bukuluyor hep. Sizinkilerde durum nedir
Aman dikkat et onu da alır ağzına atar. Ben aldım ama takmıyorum tehlikeli ve ise yaramıyor deniyor çocuk kasla göz arasında bi bakarsın hop ağzına atmisKızlar kehribar diş kolyesi alan var mı aranizda
Azıcık dayanacaksınız heller de zararlı diyorlar. Bence çok gerekmedikce verme bisi. Dişten mi emin msn başka birşeyi yoktur di miKizlar artik diş cikarmada arifesinin sonlarina geliyoruz galiba kızım durup dururken sanki bi yeri yara olmuş acıyor gibi ağlamaya başladı susmadı.kakasi mi var diye baktım.kolu catlakti düzelmişti ama kocam yine kollarından tutuyor çocuğu ondan korktum.kulağı mi agriyo desem degil.acile gittik bu ilçede zaten hastane kirsalda saglik ocagi gibi bebe lere pek birşey vermiyoruz dedi dr.hastaneye gelince sakinledi.agzinda dis yerleri belli on dişinden çok azı diş yerleri daha kabarık elimi versem ağzına emer ısırma hareketi yapar.ishal mide bağırsakta bi sorun yok.diş kasiyiciyi bilemiyo daha 4 aylık. ağrıyınca calpol vereyim mi bir çay kaşığı bana diş tozu ve jel tavsiye edenler oldu.hicbi fikrim yok.
Kolu nasıl çatlamıştıKizlar artik diş cikarmada arifesinin sonlarina geliyoruz galiba kızım durup dururken sanki bi yeri yara olmuş acıyor gibi ağlamaya başladı susmadı.kakasi mi var diye baktım.kolu catlakti düzelmişti ama kocam yine kollarından tutuyor çocuğu ondan korktum.kulağı mi agriyo desem degil.acile gittik bu ilçede zaten hastane kirsalda saglik ocagi gibi bebe lere pek birşey vermiyoruz dedi dr.hastaneye gelince sakinledi.agzinda dis yerleri belli on dişinden çok azı diş yerleri daha kabarık elimi versem ağzına emer ısırma hareketi yapar.ishal mide bağırsakta bi sorun yok.diş kasiyiciyi bilemiyo daha 4 aylık. ağrıyınca calpol vereyim mi bir çay kaşığı bana diş tozu ve jel tavsiye edenler oldu.hicbi fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?