- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.301
Gece sütünü sağ biberon la ver canım . Uyanık olmasın ama bebeğin . O zaman meme ucu ile ayırt edemiyor biberonu2 hafta önce 4960 ti dün tartıldık 5000 cıktı 2 haftada 40 gran almis sadece sütümle beslenio okadar üzgünüm ki ne yapacağımı şaşırdım artık 3 buçuk aylik
Ben kehribar bileklik aldım ayağına takıyorum halhal oldu :) işe yarıyo gibi sankiKızlar kehribar diş kolyesi alan var mı aranizda
Hayirli olsun saglikli olsun insalllah Benim kızımda daha patlatmadi ama acayip ağzı akiyor ve cok huzursuzBizim ön ust disimiz cikti kizlar yani patladi sayılır. Dmek butun huzursuzluk ondanmis. Hic beklemiyordum cunku diger kizim 9.ayda diş çıkarmıştı. Bi erken oldu braz. Bugun farkettim yavrum osalyalari bosa akitmiyormus. Azi disleri de aşırı kabarık.
Doktorun ne diyor mama takviyesi falan vermiyor mu bebis nasıl yani aç kalıyor gibi ağlıyor mu huysuz mu belki senin bebisin yapısı budur sağlıklı olduktan sonra üzülme canm2 hafta önce 4960 ti dün tartıldık 5000 cıktı 2 haftada 40 gran almis sadece sütümle beslenio okadar üzgünüm ki ne yapacağımı şaşırdım artık 3 buçuk aylik
Benim oğlumda geçen hafta oyleydi ne yapsam hemen skliyor aglicak yer arıyordu bütün gün evin içinde geziyorduk bileklerim belim kopmuştu gece uykusuzluğu da cabası bu hafta daha iyi şükür sende dışarı parka çıkar hergün cnm iyi geliyor çocukları izliyor bayaBenim kızımda öyle bi mutsuzluk var çözmeye çalışıyorum . Artık buyuyorlar tabi etrafı izlemek kucak çok istiyorlar. Git gide zorlasiyorlar imdaaaatttt :)
bizimde diş yerleri kabarık azı yerleri daha kabarık sanki sondan başa doğru cikaracak artik nasıl his veriyorsa uykuda durup durup ağlıyor.Bizim ön ust disimiz cikti kizlar yani patladi sayılır. Dmek butun huzursuzluk ondanmis. Hic beklemiyordum cunku diger kizim 9.ayda diş çıkarmıştı. Bi erken oldu braz. Bugun farkettim yavrum osalyalari bosa akitmiyormus. Azi disleri de aşırı kabarık.
pusetten kaydi.bursa fakulteye gittik.sonuç kolu ile ilgili bir şey dememe gerek kalmadı.diş için kalpol vericem ateş yaparsa.jel kullanabilirmişim.gözü goz yaşı kanalı tıkalı ona da bir damla yazdi.tek kalıcı çözüm masajmisKolu nasıl çatlamıştı
Valla 4.ayda da böyle olursa mama vermeyelim madem sütun varsa ek gıdaya erken başlayalım demişti doktoruna 3 haftabsinra gideceğiz. Memleketteyim burda tarttimDoktorun ne diyor mama takviyesi falan vermiyor mu bebis nasıl yani aç kalıyor gibi ağlıyor mu huysuz mu belki senin bebisin yapısı budur sağlıklı olduktan sonra üzülme canm
Dışarı çıkarıyorum ama ne bileyim anlayamıyorum. Oyun halısı aldım yatmak istemiyor . Ana kucağında en fazla yarım saat duruyor. Sonra hep kucakda gezmek istiyor . Aynen benim de boynumda hiç gecmeyen bi ağrı var artık . Bakalım yarın memlekete gidicem, 1.5 haftadır böyle bebek belki de huy değiştiriyor belki de büyüyor dediğin gibi sürekli dışarı istiyor.Benim oğlumda geçen hafta oyleydi ne yapsam hemen skliyor aglicak yer arıyordu bütün gün evin içinde geziyorduk bileklerim belim kopmuştu gece uykusuzluğu da cabası bu hafta daha iyi şükür sende dışarı parka çıkar hergün cnm iyi geliyor çocukları izliyor baya
Aynen canm benimkide öyleydi atak dönemindeyiz bizde oyun halisina poşet bağladım ben onla baya oyalaniyo eskiden daha çok dururdu şimdi bana bakiyo konuşayım diye buyuyorlar canm çığlıklar atıyor bizimki değişik sekillerdeDışarı çıkarıyorum ama ne bileyim anlayamıyorum. Oyun halısı aldım yatmak istemiyor . Ana kucağında en fazla yarım saat duruyor. Sonra hep kucakda gezmek istiyor . Aynen benim de boynumda hiç gecmeyen bi ağrı var artık . Bakalım yarın memlekete gidicem, 1.5 haftadır böyle bebek belki de huy değiştiriyor belki de büyüyor dediğin gibi sürekli dışarı istiyor.
4.ay aşımızı olduk kızlar.fakat diş etleri ağrısı gibi bisey var sanirim aşı da üstüne tuz biber ekti kalpol verdim.ateşi yok ama üstünde bi kırıklik var gibi.şuan uyuyor.
Hımm poşet baglim bende güzel fikir canım teşekkür ederim . Atak donemidir inşallah ya gerçekten yoruldumAynen canm benimkide öyleydi atak dönemindeyiz bizde oyun halisina poşet bağladım ben onla baya oyalaniyo eskiden daha çok dururdu şimdi bana bakiyo konuşayım diye buyuyorlar canm çığlıklar atıyor bizimki değişik sekillerde
Bizde de aynısı oldu 1.5 ay sonra kızardı iltihapp topladı. Doktoru normal dedi müdahale etmeyin bi şey sürmeyin iltihap patlarsa açık yara gibi olursa baticon sürün dedi..Kızlar benim kız nerdeyse 4 buçuk aylık olacak 2. Ayda koluna vurulan verem aşısı daha birkaç gün önce kızarıp kabuklanmaya başladı içinde iltihap gibi bir şey oluştu bugün üzerindeki kabuk kalktı içinden iltihap geldi hemşire aşıyı yaptığında bu tip şeylerin olabileceğini söyledi ama üstünden bu kadar zaman geçtikten sonra olması şaşırttı beni sizlerin nasıl oldu acaba ?
ben bağladım.Hadi yaa, 2. Aydaki asilarda da olmuş muydu kırıklık? O zaman olmadıysa simdi de olmaz dedi sağlık ocağındaki Hemsire.. biz de cuma asi olucaz, sonrasında yola cikicaz.. insallah sıkıntı olmaz, cok tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?