2018 mart-nisan anneleri

Benim kızım nerdeyse benden az uyuyor ya akşam 9-10 gibi yatıyor gece 3ten sonra hep mız mız sabah 5.30a kadar sonra tam kalkıyor :/

Bizde de aynı durum söz konusu Doktora gösterdik olması gerektiği gibi dedi canım

Benimde durup durup makat çatlağım coşuyor.agri yaptiginda buscopan plus kullaniyorum.dun kalpol icirmistim bugün de sütten gecen buscopan ile uyur sanrım.

Kızlar bebeklerinizin akşam yatarken üstünü örtüyor msnz? Sabaha karşı serin oluyor. Ben örtüyorum o tepinerek dönerek hemen açıyor usudugunu düşünüyorum. Üstünün açılmamasını nasi sağlıcam bu sıcakta tulumda giydirilmez. Siz ne yapıyorsunuz

Ben örttüm bir Kac kere tepinirken uyandı yüzüne geldi örtü zaten icersi 24 derece olması lazm diyor doktor ki bizim çok sıcak klimali odada yatinca uzun giydiriyorum çorap falan diğer türlü sadece citcitli badi

Off bizim etraf hep insaat gürültüsü hala kendim icin gidemedim dr a.kiz için gittik. Annem aptl kardeşimle başa çıkamayıp tribini bana atıyor.kardesimden zaten soğudum da annemden de soğumak üzereyim.kocam bi alem zaten.onu düşünerek yormak istemiyorum kendimi.şuan açım hala kiz yedirtmiyor bıraksam bacaktq sallamayı uyanıyor.annemle bir evde kardesim.annem taksiti için 300tlyi benden aldi.üstüne kas bıyık sac boyasi parasıni benden karsilama derdinde.bende dogum izninden yeni döndüm ancak harclik kadar para yatırdılar.kardesim bi tek ogrenim vermiş ona.bide 80 tlsini geri istiyor.annem ogrenim kredisi ile 2 tane kurban kesmek istiyor.kardesim çalışmıyor.öğrenci öğrenim dulyetim aylığı ve burs aliyor.annemin paralarinin cogu borca pazar alisverisi ekmek ve gün parasına gidiyor.kardeşim para biriktiriyormus.zaten anneme sürekli benim param deyip duruyor.

Çizgi şeklinde iplik gibi kırmızılıklar vardı canım çok azdı ve küçüktü ama vardı.
Canım bebeğinin kilo alımı nasıl. Benim bebeğimden de kan geldi bu ikinci kez oluyor. İnternette araştırdım da süt alerjisi olanların kilo alımı az oluyormuş. Acaba benim oğlumda da mı süt alerjisi var ama kilo alımı ideal. Yoksa başka bir şey mi pazartesi doktor randevum korkuyorum

Kızım 3.830 doğdu 3.5 aylıkken 6.5 kiloydu kilo alımı normal ama alt sınırdaydı ama ben onun alerjiden olduğunu sanmıyorum mama meme dengesini geç oturtabildik.. kızımda sadece kakada kan ve aşırı gaz vardı. zaten doktor %100 alerji diyemeyiz ama hipoalerjenik mamayla ve benim inek sütünü kesmemle şikayetler kalmadığı için %90 diyebiliriz dedi.. çocuk alerji doktoruna bi gösterin canım bence

Tamam canım tşk ederim demek ki kilo ile alakalı değil. Bakalım pazartesi bize ne diyecekler. Bebeğim de çok gaz yok ama emzirdiğimde başını hızlıca çekip sonra tekrar emiyor bunu sancıdan dolayı yaptığını düşünüyorum. Çatlak olup olmadığına baktılar mi canım bebeğinde

Evet canım baktı doktor görünürde bir şey yoktu belki görünmeyen yerdedir demişti. Muayene sonrası bir kaç gün takip ettik süt ürünlerine ve conformil mamaya devam her kakada olmuyodu kan ama tekrarlıyprdu günde 1 kere filan
Evet canım baktılar görünürde yoktu çatlak görünmeyen yerde olabilir demişti doktor. Ama çok gazı olduğundan ve eşim de ben de alerjik bünyeli oldyğumuzdan alerji ihtimali üzerinde daha çok durdu. Kan her kakada olmuyodu ve çok az miktardaydı ama vardı. Mamayı değiştirdiğimizden ve benim inek sütünü kestiğimden beri bi daha olmadı. Sizde kan rota aşısından sonra mı oldu o da zorluyo bebeklerin bağırsaklarını

Bende su yeni aşıların garip yan etkilerinden dolayı yatırmadım.standart aşıları yaptiriyoruz.

Yok canım ben rota aşısı yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…