2018 mart-nisan anneleri

Çok geçmiş olsun

Benim bebiş emip bi müddet sonra çıkarmaya başladı doktora götürdüm bence saçmaladı. Muayne etti ben acaba usuttu mu dedim. Ateşine vakti sırtını dinledi vs yok dedi sen fazla emziriyorsun ondan çıkarıyor. Alakasi yok bence. Çünkü herzaman nasılsa öyle emziriyorum niye 2 gündür kussun bilemiyorum ya

Benim bebeğim emmeyi tam olarak bıraktı artık sadece mama yiyor. 4 ay emmiş oldu çok az ya .. emmeyince benim az olan süt de tam kesildi hiç gelmiyor artık. Mamayla beslenen bebişler var mı burada? Sık hasta olur diyorlar inş bir şey olmaz

Ayy canım kızımda 4 aylık 1 aydır gündüzleri emmiyo sadece gece uykusunda alıyor memeyi.sağıp biberonla veriyorum ama azaldığı için yetmiyo mama takviyesi yapıyorum 10 gündür bebelacgold kullanıyorum

Canm meme reddi yaşıyor olmasın bu aylarda olurmuş birakma sen gene ver sk sık benimkide eskiye nazaran az emiyor gezerek emziriyorum sırf emsin diye

Benimde saçlar cok fena kizlar. Asiri dokuluyo4 sanirim genelde herkesin boyle. Bebegimde emmede zorluk cikariyor bazen zorluyorum bende mama vermiyorum 2 gun sonra 4 ay asilari var bakalim cok mizmiz hic durmuyor surekli ilgi kucak istiyor bel fitigi olacam diye korkuyorum 4 aylık suan acaba simdiden yavas yavas destekli oturtalimmi bilemedim

Ben bir ayı geçti mama veriyorum hep mecburen evolvia kullanıyoruz biz de canım hipp ve aptamil beğenmedi tadını neyse ki bunu sevdi..iştahı az benim kızımın. Artık geceleri de almıyor benim süt de kalmadı hiç

Şu süt getiren çayi biraktim onun yerine başka şeyler kaynatıyorum süt arttırıcı.kizim da kendini geriye atıyordu şu caylari bırakınca emmesi normale döndü. Ben ona bağlıyorum. Bunu başka deneyen var mi?

benim.saçlarda cok dökülüyordu doktora gittim d vitamini yerlerde cikti.iki ayda 8kutu d vitamini bitir dedi .

Sutum azalmıştı cocuk.doktoru e bebekteki promalt içeceği önerdi ictim tadi igrenc ama.faydasını gordum ...

Meme reddi 3-4aylarda yasanabiliyor bebegin kilosu normalse hemen manaya basvurmayin zorla emzirin gerekirse sağın.doktorunuz sizi yönlendirecektir.

3litre su kesinlikle- kahvaltida tutam.tutam dereotu -tahin helvasi- bulgur pilavı -rezene cayi -promalt içeceği ve en önemlisi sik sik emzirmek ... ..

Canim sütünü arttırmak için lactamil diye bir ürün var ondan kullanabilirsin ben memnun kaldım açıkçası ayrıca bebelac gold bende bir dönem kullandım özellikle sindirim rahatlığı bebeğime iyi gelmişti kabızlık filan yaşamadık rahat olduk hep

Canim sütun azsa ondanda mızmızlanıyor olabilir sütünü arttırmak ve emzirirken kaybettiğim vitaminleri geri almak için lactamil öneririm sana bende kullandim cokda memnun kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…