- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.341
Eksik yazmışım inek sütü alerjisi çıktı kızımda yani süt,peynir,tereyağı,yoğurt ve bunları içerenler.. ek gıdaya geçmedim anne sütü ve mama takviyesi alıyo kızım anne sütünden de inek sütü proteinleri geçtiği için doktor bana yasakladı mamayı da değiştirdik.. şimdi sadece kahvaltıda az keçi peyniri yiyebiliyorm.. bana zor oluyo ama kızım rahatladı
Benim asiri oluyor canm kestircemKızlar saç dökülmeniz oluyor mu
Bende kestirdim canım benimde aşırı oluyor ya demir eksikliği falan mı acabaBenim asiri oluyor canm kestircem
Aşırı derecede hepimizde oluyor anlaşılan. Ben bugün kan verdim. Muhtemelen b vitamini çinko takviyesi almamız lazimKızlar saç dökülmeniz oluyor mu
Haber ver canım bizede test sonuçlarını bakalım nedenmişAşırı derecede hepimizde oluyor anlaşılan. Ben bugün kan verdim. Muhtemelen b vitamini çinko takviyesi almamız lazim
Ayy canım kızımda 4 aylık 1 aydır gündüzleri emmiyo sadece gece uykusunda alıyor memeyi.sağıp biberonla veriyorum ama azaldığı için yetmiyo mama takviyesi yapıyorum 10 gündür bebelacgold kullanıyorumBenim bebeğim emmeyi tam olarak bıraktı artık sadece mama yiyor. 4 ay emmiş oldu çok az ya .. emmeyince benim az olan süt de tam kesildi hiç gelmiyor artık. Mamayla beslenen bebişler var mı burada? Sık hasta olur diyorlar inş bir şey olmaz
Canım benim saçım dökülmüyor normalde ama Alyacım hep yoluyo sacımı tutam tutam elinden sac topluyorum saçımı bağlamayıda sevmem öyle olunca baya azaldıKızlar saç dökülmeniz oluyor mu
Bilmiyorum canm normal diyorlar hamilelikten sonra dokulurmus bir süre hemde cansizlasti uçları çok kötü oldu benimBende kestirdim canım benimde aşırı oluyor ya demir eksikliği falan mı acaba
Canm meme reddi yaşıyor olmasın bu aylarda olurmuş birakma sen gene ver sk sık benimkide eskiye nazaran az emiyor gezerek emziriyorum sırf emsin diyeAyy canım kızımda 4 aylık 1 aydır gündüzleri emmiyo sadece gece uykusunda alıyor memeyi.sağıp biberonla veriyorum ama azaldığı için yetmiyo mama takviyesi yapıyorum 10 gündür bebelacgold kullanıyorum
Ben bir ayı geçti mama veriyorum hep mecburen evolvia kullanıyoruz biz de canım hipp ve aptamil beğenmedi tadını neyse ki bunu sevdi..iştahı az benim kızımın. Artık geceleri de almıyor benimAyy canım kızımda 4 aylık 1 aydır gündüzleri emmiyo sadece gece uykusunda alıyor memeyi.sağıp biberonla veriyorum ama azaldığı için yetmiyo mama takviyesi yapıyorum 10 gündür bebelacgold kullanıyorum
Benim oğlumda saçlarımı çekmeyi çok seviyor korkuyorum çekecek saç bulamayacak yakında Allah korusunCanım benim saçım dökülmüyor normalde ama Alyacım hep yoluyo sacımı tutam tutam elinden sac topluyorum saçımı bağlamayıda sevmem öyle olunca baya azaldı
Canim sütünü arttırmak için lactamil diye bir ürün var ondan kullanabilirsin ben memnun kaldım açıkçası ayrıca bebelac gold bende bir dönem kullandım özellikle sindirim rahatlığı bebeğime iyi gelmişti kabızlık filan yaşamadık rahat olduk hepBen bir ayı geçti mama veriyorum hep mecburen evolvia kullanıyoruz biz de canım hipp ve aptamil beğenmedi tadını neyse ki bunu sevdi..iştahı az benim kızımın. Artık geceleri de almıyor benimsüt de kalmadı hiç
Benimde saçlar cok fena kizlar. Asiri dokuluyo4 sanirim genelde herkesin boyle. Bebegimde emmede zorluk cikariyor bazen zorluyorum bende mama vermiyorum 2 gun sonra 4 ay asilari var bakalim cok mizmiz hic durmuyor surekli ilgi kucak istiyor bel fitigi olacam diye korkuyorum 4 aylık suan acaba simdiden yavas yavas destekli oturtalimmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?