- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.361
Ben ilk kızımi ancak senin kadar emzirebildim. Cok sukur bir cok.insana gore daha az doktora gittik diyebilirim. Herkes.ister daha uzun emzirmek ama cok da kafana takma bence. Ayrica ben kendim de hic emmemisim. Annem oyle der, o.zaman mama falan da yok normal süt icmisim iste. Cok sukur iyiyim yaniBenim bebeğim emmeyi tam olarak bıraktı artık sadece mama yiyor. 4 ay emmiş oldu çok az ya .. emmeyince benim az olan süt de tam kesildi hiç gelmiyor artık. Mamayla beslenen bebişler var mı burada? Sık hasta olur diyorlar inş bir şey olmaz
Canım benim bebeğimde 4 aylık hiç anne sütü almadı sadece mama ile besleniyor.Bu ayki doktor kontrolümüzde geçen haftaydı 850 gr almış,banada az gibi geldi ama doktorumuz çok fazla almış dedi hatta mama miktarını artırmadı bile.Kizlar bebeğiniz bu ay kac kilo aldilar 4 ayliklar benimki 500 gram civarı almis sadece az geldi bana
boşanmayla ilgili hakkınızda hayırlısı olsun canım.. bize doktor 5 aydan aonra ek gıdaya başlayacağını söyledi heyrcanla bekliyorum alerji mamasını belki azaltabilirim diye :) benim kızım 2 aylıktan beri piyanolu oyun halısında hergün öyle faydasını gördüm ki anlatamam. Oyuncaklarına vuruyo çekiyo onlarla konuşuyo hatta bi işim olduğunda yemek falan yiyecepimde bırakıyorum içine 15-20 dk sesi çıkmadan kalıyor kuzum :) anneme de kayınvalideme de daha ucuz oyun halılarından aldım onları da seviyor benim yardımcım diyebilirim :)Kızlar uzun zamandır giremiyordum,Boşanma vb.Bayramdan sonra anlaşmalı boşanıcaz.Kızımın velayeti bende.İstanbula yerleştik artık.Ama bende kızımda iyiyiz çok şükür.4 ay 12 günlük olduk,kızım çok dilli sabahları çok konuşuyor sesini güzel duyuruyor maşallah.Gelişimide çok iyi maşallah.Doktorumuz bu ayki kontrolde bir dahaki aya yavaş yavaş yemeğe başlayabiliriz dedi,Aranızda ek gıdaya başlayan varmı bebişleriniz nasıllar uykuları beslenmeleri.Bide 4 aylıkken oyun halısına koyabilirsin demişti ,Oyun halısına koyan arkadaşlar varmı ilgisini çekiyormu.Bir tane piyanolu sipariş ettim bayramdan sonra gelicek,inşallah ilgisini çeker kızımın ayakları normalde hiç durmuyor kıpır kıpır bakalım.
Emmiyor bebeğim canım zaten o yüzden süt kesildi..artık hiç gelmiyorCanim sütünü arttırmak için lactamil diye bir ürün var ondan kullanabilirsin ben memnun kaldım açıkçası ayrıca bebelac gold bende bir dönem kullandım özellikle sindirim rahatlığı bebeğime iyi gelmişti kabızlık filan yaşamadık rahat olduk hep
Benim kiz da 4 aylik. 3 aydan beri oyun halisinda. Ilk baslarda cok anlamiyordu ama her gecen gun daha aktif kullaniyor. Gerci artik yuvarlanıp disina cikiyor. Sadece ustune bir sey asabilmem isime yarıyor. Yine de bayagi zaman geçiriyor icinde. Gece 9da uyuyup sabah 6 buçuk gibi uyaniyor. Sutum azaliyomus gibi hissediyorum. Ek gidaya gecislerinizi takipteyim. Bosanma konusunda da hayirlisi olsun canim. Nasıl mutlu olacaksaniz oyle olsun.Kızlar uzun zamandır giremiyordum,Boşanma vb.Bayramdan sonra anlaşmalı boşanıcaz.Kızımın velayeti bende.İstanbula yerleştik artık.Ama bende kızımda iyiyiz çok şükür.4 ay 12 günlük olduk,kızım çok dilli sabahları çok konuşuyor sesini güzel duyuruyor maşallah.Gelişimide çok iyi maşallah.Doktorumuz bu ayki kontrolde bir dahaki aya yavaş yavaş yemeğe başlayabiliriz dedi,Aranızda ek gıdaya başlayan varmı bebişleriniz nasıllar uykuları beslenmeleri.Bide 4 aylıkken oyun halısına koyabilirsin demişti ,Oyun halısına koyan arkadaşlar varmı ilgisini çekiyormu.Bir tane piyanolu sipariş ettim bayramdan sonra gelicek,inşallah ilgisini çeker kızımın ayakları normalde hiç durmuyor kıpır kıpır bakalım.
Ben de üç ay zor emmişim canım :) ama alerjik bir bünyem var sayılırBen ilk kızımi ancak senin kadar emzirebildim. Cok sukur bir cok.insana gore daha az doktora gittik diyebilirim. Herkes.ister daha uzun emzirmek ama cok da kafana takma bence. Ayrica ben kendim de hic emmemisim. Annem oyle der, o.zaman mama falan da yok normal süt icmisim iste. Cok sukur iyiyim yani
Benimki 3.ay 600 gr almıştı canım bu ay mamaya geçtik 800 gram almış geçen ayki açığı kapattı biraz..zsten ilk üçten sonra ortalama yarım kilo almaları bekleniyormuşKizlar bebeğiniz bu ay kac kilo aldilar 4 ayliklar benimki 500 gram civarı almis sadece az geldi bana
Canım oyun halısı iki aylıkken çok ilgisini çekiyordu bizim de piyanolu ama şimdi ilgisi azaldı benimki de 4 ay on günlük falan şimdi oynamıyor yani öyle..ek gıda olarak da ben marketteki günlük sütten alıp mayaladım dün iki çay kaşığı verdim..:) mamaya alışkın olduğu için birax ekşi gldi sanırım yüzünü buruşturdu bıcırıkKızlar uzun zamandır giremiyordum,Boşanma vb.Bayramdan sonra anlaşmalı boşanıcaz.Kızımın velayeti bende.İstanbula yerleştik artık.Ama bende kızımda iyiyiz çok şükür.4 ay 12 günlük olduk,kızım çok dilli sabahları çok konuşuyor sesini güzel duyuruyor maşallah.Gelişimide çok iyi maşallah.Doktorumuz bu ayki kontrolde bir dahaki aya yavaş yavaş yemeğe başlayabiliriz dedi,Aranızda ek gıdaya başlayan varmı bebişleriniz nasıllar uykuları beslenmeleri.Bide 4 aylıkken oyun halısına koyabilirsin demişti ,Oyun halısına koyan arkadaşlar varmı ilgisini çekiyormu.Bir tane piyanolu sipariş ettim bayramdan sonra gelicek,inşallah ilgisini çeker kızımın ayakları normalde hiç durmuyor kıpır kıpır bakalım.
Canım valla aile hekimliğinde çinkoya falan bakılmıyormuş. Biyokimyada bisi cikmadi. Demir vs normal çıktı. B12 de normal.Haber ver canım bizede test sonuçlarını bakalım nedenmiş
700grKizlar bebeğiniz bu ay kac kilo aldilar 4 ayliklar benimki 500 gram civarı almis sadece az geldi bana
Amin canım.Bilgiler için sağol bayramdan sonra gelicek piyanolu oyun halısı.Bende ara ara oyalansın diye sipariş verdim umarım sever.Bende heyecanlıyım ek gıda için çok.Bu ay ille çok ısrar edersen birşey tattırıcam diye sabah öğlen akşam 1 çay kaşığı yoğurt tattır dedi.Ben yoğurttan yanayım ona alışsın dedi.Bu hafta yoğurt makinasında mayalıyım deniycem bakalım.boşanmayla ilgili hakkınızda hayırlısı olsun canım.. bize doktor 5 aydan aonra ek gıdaya başlayacağını söyledi heyrcanla bekliyorum alerji mamasını belki azaltabilirim diye :) benim kızım 2 aylıktan beri piyanolu oyun halısında hergün öyle faydasını gördüm ki anlatamam. Oyuncaklarına vuruyo çekiyo onlarla konuşuyo hatta bi işim olduğunda yemek falan yiyecepimde bırakıyorum içine 15-20 dk sesi çıkmadan kalıyor kuzum :) anneme de kayınvalideme de daha ucuz oyun halılarından aldım onları da seviyor benim yardımcım diyebilirim :)
Amin canım sağolasın.Bakalım bir dahaki aya mama yiyeceğine ek gıda yesin dedi doktorumuz başlayınca yazarım gene.Benim kiz da 4 aylik. 3 aydan beri oyun halisinda. Ilk baslarda cok anlamiyordu ama her gecen gun daha aktif kullaniyor. Gerci artik yuvarlanıp disina cikiyor. Sadece ustune bir sey asabilmem isime yarıyor. Yine de bayagi zaman geçiriyor icinde. Gece 9da uyuyup sabah 6 buçuk gibi uyaniyor. Sutum azaliyomus gibi hissediyorum. Ek gidaya gecislerinizi takipteyim. Bosanma konusunda da hayirlisi olsun canim. Nasıl mutlu olacaksaniz oyle olsun.
Merhaba bizim kiz 4 aylik kontrolunde yine 1 kilo almıştı. 7600 cıktı. Yani 4 ay birer kilo almis. Ama bu ay cok dikkati dağılıyor diye az emiyor saniitim az kilo alcak gibi görünüyorKizlar bebeğiniz bu ay kac kilo aldilar 4 ayliklar benimki 500 gram civarı almis sadece az geldi bana
Umarım her şey gönlünce olur canım.Kızlar uzun zamandır giremiyordum,Boşanma vb.Bayramdan sonra anlaşmalı boşanıcaz.Kızımın velayeti bende.İstanbula yerleştik artık.Ama bende kızımda iyiyiz çok şükür.4 ay 12 günlük olduk,kızım çok dilli sabahları çok konuşuyor sesini güzel duyuruyor maşallah.Gelişimide çok iyi maşallah.Doktorumuz bu ayki kontrolde bir dahaki aya yavaş yavaş yemeğe başlayabiliriz dedi,Aranızda ek gıdaya başlayan varmı bebişleriniz nasıllar uykuları beslenmeleri.Bide 4 aylıkken oyun halısına koyabilirsin demişti ,Oyun halısına koyan arkadaşlar varmı ilgisini çekiyormu.Bir tane piyanolu sipariş ettim bayramdan sonra gelicek,inşallah ilgisini çeker kızımın ayakları normalde hiç durmuyor kıpır kıpır bakalım.
Aynen iki aylıkken çok seviyordu şimdi dönüyor üzerinden kenarlara kaçıyor oyuncaklarını çıkarıp eline veriyorum öyle oynuyor biraz..acaba başka ne tür oyuncaklar alabiliriz şimdi bebelere :) sıkılıyor benimki bayaUmarım her şey gönlünce olur canım.
Canım bende piyanolu oyun halısından aldım bebeğime ama hiç dikkatini çekmedi hatta oyun halısından kaçmaya çalışan bi fotoğrafı var bakıp bakıp gülüyorum sanırım 2-3 aylık bebekler için bizimkiler büyüdü artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?