- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.381
Benim kiz da ayni. Evdeki esyalari veriyorum kesfetsin diye. Camasir sepetiyle cok oynuyor bu siralar. Buzdolabindaki magnetlerle, aynayla. Oyuncak alana kadar boyle. Hem merak ediyor evdeki esyalari zaten. Su dolu siseyle oynamayi da seviyor. Icindeki suyu calkalayinca ilgisini cekiyorAynen iki aylıkken çok seviyordu şimdi dönüyor üzerinden kenarlara kaçıyor oyuncaklarını çıkarıp eline veriyorum öyle oynuyor biraz..acaba başka ne tür oyuncaklar alabiliriz şimdi bebelere :) sıkılıyor benimki baya
Benim kız da 7.200 , aynen bende de azalmaya başladı . Aç kalmiyorlardir değil. Mi ya .Merhaba bizim kiz 4 aylik kontrolunde yine 1 kilo almıştı. 7600 cıktı. Yani 4 ay birer kilo almis. Ama bu ay cok dikkati dağılıyor diye az emiyor saniitim az kilo alcak gibi görünüyor
Yavaş yavaş alışıcaklar canım inşallah.Bende marketteki günlük sütten mayalıycam bakalım.Canım oyun halısı iki aylıkken çok ilgisini çekiyordu bizim de piyanolu ama şimdi ilgisi azaldı benimki de 4 ay on günlük falan şimdi oynamıyor yani öyle..ek gıda olarak da ben marketteki günlük sütten alıp mayaladım dün iki çay kaşığı verdim..:) mamaya alışkın olduğu için birax ekşi gldi sanırım yüzünü buruşturdu bıcırık
Benimki söyledi artık az alıcak diye ama sadece anne sütü ile beslenen fazla alabilirmiş.Öyle söyledi doktorumuz canım.4 . Aydan sonrami az kg alacakti bebeklerimiz ya , hatirlayamiyorum ama 1 yaşına gelince 10 kg olacakmis. Artık az kg alacaklarmis yani . Ne kadar saçma şey varsa soruyorum doktora gidince bunu sormayı unuttum :)
Canım benimkide bu kiloda,geçen ay 1.800 almıştı bu ay 800gr almış.Dokrorumuz söyledi etrafa merak Sarıcak emmiycek diye,hakikaten doğru çıktı oynuyor biberonun emziği ile sağa sola bakmaktan bazen mamayı bitiremiyor bile.Çok meraklılar akşamları ben yatmazsam benimki uyumuyor bile.Merhaba bizim kiz 4 aylik kontrolunde yine 1 kilo almıştı. 7600 cıktı. Yani 4 ay birer kilo almis. Ama bu ay cok dikkati dağılıyor diye az emiyor saniitim az kilo alcak gibi görünüyor
Amin canım sağol .Bebege göre değişiyor sanırım.Bana 4 aylıkken koy dediler o yüzden şimdi sipariş ettim ,şansa artık.Biz herşeye heves ediyoruz ama kullanıp kullanmıycakları sevip sevmiycekleri onlara bağlı.Umarım her şey gönlünce olur canım.
Canım bende piyanolu oyun halısından aldım bebeğime ama hiç dikkatini çekmedi hatta oyun halısından kaçmaya çalışan bi fotoğrafı var bakıp bakıp gülüyorum sanırım 2-3 aylık bebekler için bizimkiler büyüdü artık:)
Canım sağarak vermeyi denesen ?Benim bebeğim emmeyi tam olarak bıraktı artık sadece mama yiyor. 4 ay emmiş oldu çok az ya .. emmeyince benim az olan süt de tam kesildi hiç gelmiyor artık. Mamayla beslenen bebişler var mı burada? Sık hasta olur diyorlar inş bir şey olmaz
Benimki de o kadar aldıKizlar bebeğiniz bu ay kac kilo aldilar 4 ayliklar benimki 500 gram civarı almis sadece az geldi bana
Geçmiş olsun cnm fitil önermiyor mu doktorunuz? benim kızımın bir kere aşı sonrası ateşi calpolle düşmemişti fitille düzeldiKızlar bebeğim hasta oldu. Ateşi var. Sanirim ishalde. Doktora götürdüm kan tahlili yaptık. Bisi cikmadi kanda . Virütik dedi o daha zor iyileşir dedi. Atesi carpol içiyor ama düşmüyor ıslak bezle siliyorum ılık dua aldırdım. Tatile gidecektik gidemedik. Ateşi için napabilirim bilmiyorum devamlı elimde bez siliyorum. Bezle duruyor bisey giydirmedim çok üzülüyorum
Kızlar bebeğim hasta oldu. Ateşi var. Sanirim ishalde. Doktora götürdüm kan tahlili yaptık. Bisi cikmadi kanda . Virütik dedi o daha zor iyileşir dedi. Atesi carpol içiyor ama düşmüyor ıslak bezle siliyorum ılık dua aldırdım. Tatile gidecektik gidemedik. Ateşi için napabilirim bilmiyorum devamlı elimde bez siliyorum. Bezle duruyor bisey giydirmedim çok üzülüyorum
Canım benim çok geçmiş olsun,Fitil bebekler için daha etkili diye biliyorum.Bir an önce iyileşir inşallah bebeğin.Kızlar bebeğim hasta oldu. Ateşi var. Sanirim ishalde. Doktora götürdüm kan tahlili yaptık. Bisi cikmadi kanda . Virütik dedi o daha zor iyileşir dedi. Atesi carpol içiyor ama düşmüyor ıslak bezle siliyorum ılık dua aldırdım. Tatile gidecektik gidemedik. Ateşi için napabilirim bilmiyorum devamlı elimde bez siliyorum. Bezle duruyor bisey giydirmedim çok üzülüyorum
Canım benim çok geçmiş olsun,Fitil bebekler için daha etkili diye biliyorum.Bir an önce iyileşir inşallah bebeğin.
Canım evde fitil var iboprofen şurup var dedim ama onları kullandirmadi ilaca zaten karşı bi doktor. Calpol kullan sadece dedi. Fitil de kullanayim mi ateşi sadece calpolle çok düşmüyor dedim ıslak bezle göbek hariç her yerini sil 3 güne geçer dedi. Kesinlikle sirke alkol vb ile silinmezmis dr da dedi internette de zararı yazıyor. Sadece temiz içme suyu ile bezi ıslatıp siliyormuşuz. Ay yavrumuz hasta olacağına biz olalım çok kötü birşeyGeçmiş olsun cnm fitil önermiyor mu doktorunuz? benim kızımın bir kere aşı sonrası ateşi calpolle düşmemişti fitille düzeldi
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin . Evet doktorun ilaç verme demiş bağışıklığı güçlensin diye sanirim. Kaç dereceye çıkıyor ateşi .Canım evde fitil var iboprofen şurup var dedim ama onları kullandirmadi ilaca zaten karşı bi doktor. Calpol kullan sadece dedi. Fitil de kullanayim mi ateşi sadece calpolle çok düşmüyor dedim ıslak bezle göbek hariç her yerini sil 3 güne geçer dedi. Kesinlikle sirke alkol vb ile silinmezmis dr da dedi internette de zararı yazıyor. Sadece temiz içme suyu ile bezi ıslatıp siliyormuşuz. Ay yavrumuz hasta olacağına biz olalım çok kötü birşey
Tabi canım keşke onların yerine biz hasta olsak çok geçmiş olsun kuzuya.. calpol vermeme rağmen kızımın ateşi 38.6 olunca vermiştim ben fitil zaten 1 tane kullandım hemen düştü ateşi başka da vermedim. Sizde ateş yüksek değilse belki o yüzden vermiyodur doktorunuzCanım evde fitil var iboprofen şurup var dedim ama onları kullandirmadi ilaca zaten karşı bi doktor. Calpol kullan sadece dedi. Fitil de kullanayim mi ateşi sadece calpolle çok düşmüyor dedim ıslak bezle göbek hariç her yerini sil 3 güne geçer dedi. Kesinlikle sirke alkol vb ile silinmezmis dr da dedi internette de zararı yazıyor. Sadece temiz içme suyu ile bezi ıslatıp siliyormuşuz. Ay yavrumuz hasta olacağına biz olalım çok kötü birşey
Tabi canım keşke onların yerine biz hasta olsak çok geçmiş olsun kuzuya.. calpol vermeme rağmen kızımın ateşi 38.6 olunca vermiştim ben fitil zaten 1 tane kullandım hemen düştü ateşi başka da vermedim. Sizde ateş yüksek değilse belki o yüzden vermiyodur doktorunuz
Canım 39.1 civarına çıktı şurup içerken. Bugün dahâ ii. Valla çok dikkat etmek lazım insanın canı gidiyoÇok geçmiş olsun Allah şifa versin . Evet doktorun ilaç verme demiş bağışıklığı güçlensin diye sanirim. Kaç dereceye çıkıyor ateşi .
Valla çok korkuyorum ateş den birde ben küçükken 3 kere havale gecirmisim. Bebek hep tehlikede ,genlerden gelebilir dedi Dr. Bebeğin ateşi olursa düşürmeye çalışma evde direk getir hastane de gozetim altında olsun dedi , Stresliyim yani havalar sogusa en azından serin odaya koyardin Canim Allah yardimcin olsunCanım 39.1 civarına çıktı şurup içerken. Bugün dahâ ii. Valla çok dikkat etmek lazım insanın canı gidiyo
Sağol cnm evet evde çok sıcak allahtan bugün terlemeye döndürdü ateş kontrol altındaValla çok korkuyorum ateş den birde ben küçükken 3 kere havale gecirmisim. Bebek hep tehlikede ,genlerden gelebilir dedi Dr. Bebeğin ateşi olursa düşürmeye çalışma evde direk getir hastane de gozetim altında olsun dedi , Stresliyim yani havalar sogusa en azından serin odaya koyardin Canim Allah yardimcin olsun
Geçmiş olsun canımCanım evde fitil var iboprofen şurup var dedim ama onları kullandirmadi ilaca zaten karşı bi doktor. Calpol kullan sadece dedi. Fitil de kullanayim mi ateşi sadece calpolle çok düşmüyor dedim ıslak bezle göbek hariç her yerini sil 3 güne geçer dedi. Kesinlikle sirke alkol vb ile silinmezmis dr da dedi internette de zararı yazıyor. Sadece temiz içme suyu ile bezi ıslatıp siliyormuşuz. Ay yavrumuz hasta olacağına biz olalım çok kötü birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?