2018 mart-nisan anneleri

Benim kiz da ayni. Evdeki esyalari veriyorum kesfetsin diye. Camasir sepetiyle cok oynuyor bu siralar. Buzdolabindaki magnetlerle, aynayla. Oyuncak alana kadar boyle. Hem merak ediyor evdeki esyalari zaten. Su dolu siseyle oynamayi da seviyor. Icindeki suyu calkalayinca ilgisini cekiyor
Maden suyu sisesine de dokunduruyorum. Buzdolabindan cikinca da eline veriyorum. Soguk bir cisme dokunmayi kesfediyor ve elini cekmiyor. Hosuna gidiyor.

Yavaş yavaş alışıcaklar canım inşallah.Bende marketteki günlük sütten mayalıycam bakalım.

4 . Aydan sonrami az kg alacakti bebeklerimiz ya , hatirlayamiyorum ama 1 yaşına gelince 10 kg olacakmis. Artık az kg alacaklarmis yani . Ne kadar saçma şey varsa soruyorum doktora gidince bunu sormayı unuttum :)
Benimki söyledi artık az alıcak diye ama sadece anne sütü ile beslenen fazla alabilirmiş.Öyle söyledi doktorumuz canım.

Merhaba bizim kiz 4 aylik kontrolunde yine 1 kilo almıştı. 7600 cıktı. Yani 4 ay birer kilo almis. Ama bu ay cok dikkati dağılıyor diye az emiyor saniitim az kilo alcak gibi görünüyor
Canım benimkide bu kiloda,geçen ay 1.800 almıştı bu ay 800gr almış.Dokrorumuz söyledi etrafa merak Sarıcak emmiycek diye,hakikaten doğru çıktı oynuyor biberonun emziği ile sağa sola bakmaktan bazen mamayı bitiremiyor bile.Çok meraklılar akşamları ben yatmazsam benimki uyumuyor bile.

Amin canım sağol .Bebege göre değişiyor sanırım.Bana 4 aylıkken koy dediler o yüzden şimdi sipariş ettim ,şansa artık.Biz herşeye heves ediyoruz ama kullanıp kullanmıycakları sevip sevmiycekleri onlara bağlı.

Kızlar bebeğim hasta oldu. Ateşi var. Sanirim ishalde. Doktora götürdüm kan tahlili yaptık. Bisi cikmadi kanda . Virütik dedi o daha zor iyileşir dedi. Atesi carpol içiyor ama düşmüyor ıslak bezle siliyorum ılık dua aldırdım. Tatile gidecektik gidemedik. Ateşi için napabilirim bilmiyorum devamlı elimde bez siliyorum. Bezle duruyor bisey giydirmedim çok üzülüyorum

Kizlar merhaba
Kanguru kullanan var mi?
Ben solomombaby almistim yenidogan aparatli ama hic kullanamadim, bebegim normalde de kucagimizda hep disa dönük duruyo etrafi izleyecek illaki, aldigim kanguruda bize dönük şeklinde durmasi gerekiyor ama asla o pozisyonu sevmiyo.
Sizin kullandiginiz disa dönük olan kanguru var mi? Bel destekli istiyorum iyice agirlastilar artik, 4 aylik 8 kg benim oglan

Canım sağarak vermeyi denesen ?

Geçmiş olsun cnm fitil önermiyor mu doktorunuz? benim kızımın bir kere aşı sonrası ateşi calpolle düşmemişti fitille düzeldi

Canım benim çok geçmiş olsun,Fitil bebekler için daha etkili diye biliyorum.Bir an önce iyileşir inşallah bebeğin.

Canım benim çok geçmiş olsun,Fitil bebekler için daha etkili diye biliyorum.Bir an önce iyileşir inşallah bebeğin.
Geçmiş olsun cnm fitil önermiyor mu doktorunuz? benim kızımın bir kere aşı sonrası ateşi calpolle düşmemişti fitille düzeldi
Canım evde fitil var iboprofen şurup var dedim ama onları kullandirmadi ilaca zaten karşı bi doktor. Calpol kullan sadece dedi. Fitil de kullanayim mi ateşi sadece calpolle çok düşmüyor dedim ıslak bezle göbek hariç her yerini sil 3 güne geçer dedi. Kesinlikle sirke alkol vb ile silinmezmis dr da dedi internette de zararı yazıyor. Sadece temiz içme suyu ile bezi ıslatıp siliyormuşuz. Ay yavrumuz hasta olacağına biz olalım çok kötü birşey

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin . Evet doktorun ilaç verme demiş bağışıklığı güçlensin diye sanirim. Kaç dereceye çıkıyor ateşi .

Tabi canım keşke onların yerine biz hasta olsak çok geçmiş olsun kuzuya.. calpol vermeme rağmen kızımın ateşi 38.6 olunca vermiştim ben fitil zaten 1 tane kullandım hemen düştü ateşi başka da vermedim. Sizde ateş yüksek değilse belki o yüzden vermiyodur doktorunuz

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin . Evet doktorun ilaç verme demiş bağışıklığı güçlensin diye sanirim. Kaç dereceye çıkıyor ateşi .
Canım 39.1 civarına çıktı şurup içerken. Bugün dahâ ii. Valla çok dikkat etmek lazım insanın canı gidiyo

Canım 39.1 civarına çıktı şurup içerken. Bugün dahâ ii. Valla çok dikkat etmek lazım insanın canı gidiyo
Valla çok korkuyorum ateş den birde ben küçükken 3 kere havale gecirmisim. Bebek hep tehlikede ,genlerden gelebilir dedi Dr. Bebeğin ateşi olursa düşürmeye çalışma evde direk getir hastane de gozetim altında olsun dedi , Stresliyim yani havalar sogusa en azından serin odaya koyardin Canim Allah yardimcin olsun

Sağol cnm evet evde çok sıcak allahtan bugün terlemeye döndürdü ateş kontrol altında

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…