- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.401
3 numara kullanıyoruz canımKızlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz.
Ben primada üç kullanıyordum molfix te 4 markaya göre değişiyor galiba bebeğin bezinin büyüklüğü değil de küçük olması sıkıntı yapabiliyormuş özellikle kasıktan sıkarak bağlamak ben o yüzden kilosundan büyük olacak şekilde alıyorum bezleriniKızlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz.
Şuan süt sıfır canımCanım sağarak vermeyi denesen ?
Benimki 6.600 gr canım prima premium care 3 numara kullanıyorumKızlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz.
Canım geçmiş olsun bizim de geçen ay virüsle ilgili ateşlenmişti üç gün sonra düştü ateşi ılık duş aldrdık calpol verdim doktor bi de minofen yazmıştı calpol gibi o da..bir de serin yerde tut canım ortam sıcsk olunca ateş düşmüyorCanım evde fitil var iboprofen şurup var dedim ama onları kullandirmadi ilaca zaten karşı bi doktor. Calpol kullan sadece dedi. Fitil de kullanayim mi ateşi sadece calpolle çok düşmüyor dedim ıslak bezle göbek hariç her yerini sil 3 güne geçer dedi. Kesinlikle sirke alkol vb ile silinmezmis dr da dedi internette de zararı yazıyor. Sadece temiz içme suyu ile bezi ıslatıp siliyormuşuz. Ay yavrumuz hasta olacağına biz olalım çok kötü birşey
3 canımKızlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz.
Belki sağdıkça gelir sütünŞuan süt sıfır canım
Canim senin bebis tam olarak kac aylik kac gunlukBenimki 6.600 gr canım prima premium care 3 numara kullanıyorum
4 ay 13 günlük canımCanim senin bebis tam olarak kac aylik kac gunluk
Ben ütülemiyorum canım :) makinenin baby programında yıkıyorum o kadar..açıkçası zaman da bulamıyorumKızlar bebeklerin kıyafetini hala ütülüyor musunuz? Çok yorucu gelmeye başladı bunca işin arasında. Ütülemeyince de içime sinmiyor.
3prima.premium careKızlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz.
Şuan süt sıfır canım
Benim kızımda gece 1 kere uyanırdı 4. aydan sonra 3 kere filan uyanıyor en son uyandığında da memede uyuyor yoksa uyumuyor4aydan sonra gece sik uyanmalar basladi iki saatte bir eskiden bi kere uynairdi kafa bi.milyon dolaşıyorum basim catliyor uykusuzluktan sınır hastasi gibi dolaşıyorum
Aynen bende oyleyim, yorgunum uykum var bu ara düzen bozduldu4aydan sonra gece sik uyanmalar basladi iki saatte bir eskiden bi kere uynairdi kafa bi.milyon dolaşıyorum basim catliyor uykusuzluktan sınır hastasi gibi dolaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?