2018 mart-nisan anneleri

Kızlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz.
Ben primada üç kullanıyordum molfix te 4 markaya göre değişiyor galiba bebeğin bezinin büyüklüğü değil de küçük olması sıkıntı yapabiliyormuş özellikle kasıktan sıkarak bağlamak ben o yüzden kilosundan büyük olacak şekilde alıyorum bezlerini

Kizlar kızı alip ailecek bebek gormeue gittik.bebegim kendinden küçük bebeleri pek bilemiyor.bi aralik oldu. Gittigim yerin bebesi agladi aldım kucağa.benimkin i kocama verdim. Neyse annesi bize çay koyarken bebek benim kucağımda kocam arkamdan geldi kizla benim kiz bendeki bebeği görünce aglamaya başladı şok olduk.sanki onu terkettimde baska bebe aldım sandı. Heralde bebegi annesine verip kızı yatistirdim

Canım geçmiş olsun bizim de geçen ay virüsle ilgili ateşlenmişti üç gün sonra düştü ateşi ılık duş aldrdık calpol verdim doktor bi de minofen yazmıştı calpol gibi o da..bir de serin yerde tut canım ortam sıcsk olunca ateş düşmüyor

Kızlar bebeklerin kıyafetini hala ütülüyor musunuz? Çok yorucu gelmeye başladı bunca işin arasında. Ütülemeyince de içime sinmiyor.

Kızlar merhaba herkese sevdikleriyle mutlu bayramlar dilerim :) 4 ay 5 günlüğüz 6.730 gr kızım kilo alımı güzel bu ay 760 gr almış. anne sütüne ek 3×120 mama veriyordum ama son 1 hafta mamayı çok az içiyor yarısını bile içse kusuyor ama beni iyi emiyor. 4 aydan sonra süt artar mı hiç duydunuz mu?

4aydan sonra gece sik uyanmalar basladi iki saatte bir eskiden bi kere uynairdi kafa bi.milyon dolaşıyorum basim catliyor uykusuzluktan sınır hastasi gibi dolaşıyorum

4aydan sonra gece sik uyanmalar basladi iki saatte bir eskiden bi kere uynairdi kafa bi.milyon dolaşıyorum basim catliyor uykusuzluktan sınır hastasi gibi dolaşıyorum
Benim kızımda gece 1 kere uyanırdı 4. aydan sonra 3 kere filan uyanıyor en son uyandığında da memede uyuyor yoksa uyumuyor sanırım büyüme atağı yüzünden böyleler yani umarım öyledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…