2018 mart-nisan anneleri

Canım evet doktorumuz söyledi küçük bez zararlıymış.Şu anda 3 kullanıyoruz ama bende ayın sonuna doğru 4 alıcam.

Kızlar bebeklerin kıyafetini hala ütülüyor musunuz? Çok yorucu gelmeye başladı bunca işin arasında. Ütülemeyince de içime sinmiyor.
Evet canım ütülüyoruz çünkü gardropda çekmecelerinde çok düzensiz dururlar ben öyle yerleştiremem,Bide buruşuk nasıl giyilirki .

4 ay 15 günlüğüz çok şükür ama çok mizmiz bi bebek olmaya başladı acaba dış mi anlayamıyorum patlama da yok . Bunaltiyor beni bazen .

4 ay 15 günlüğüz çok şükür ama çok mizmiz bi bebek olmaya başladı acaba dış mi anlayamıyorum patlama da yok . Bunaltiyor beni bazen .

Benimkide öyle olmaya başladı, birden çok ağladığında ne yapacağımı şaşırıyorum .

canlar bebim bebek dogdugu ilk gunden beri mizmiz hani yenidoganlar uyur falan derlerya bizimkisi sadece hastanede dogdugu gun uyudu o kadar. surekli mizmizlaniyor kucakta gezmek istiyor kucakta dolasirken 5 dk sonra yine aglamaya basliyor. oyalamak icin herseyi yapiyorum ama hep bi mutsuzluk hali var sanki.

Sorma canım bende oyleydim özellikle 40 gün tukenmistim hala daha zorluyor. Gün geçtikçe derdini de anlayamiyorum

Alın benden de o kadar sizinki de emzik tutmayanlardan galiba ilk başta emzik vermemek için ben direndim bir aylıktan itibaren deniyorum tutmuyor çok yoruyor beni etrafımdaki emzik tutan bebekler o kadar sakin ki

Alın benden de o kadar sizinki de emzik tutmayanlardan galiba ilk başta emzik vermemek için ben direndim bir aylıktan itibaren deniyorum tutmuyor çok yoruyor beni etrafımdaki emzik tutan bebekler o kadar sakin ki
aynen canim hic pisman olma gec mi kaldim acaba emzigi vermekte diye ben ilk gunden itibaren deniyorum emzik alsin diye yok yok yok. almadigim marka model kalmadi emmiyir emziği. ayrica bebek arabasinda dolaşmayi yada normal arabada dolaşmayida hic sevmiyor sanki çivili yatakta yatoyormuşçasina bagiriyor. bizim bebekler ezber bozduran cinslerde galiba. hadi bunlarda durmuyor ergonomik kanguru aldim beyfendi onuda sevmedi. dedim disa donuk kangurularda durur belki kraftin bi modelini aldim yok arkadaş onuda sevmiyor. sadece kucakta gezecek kol bacak çirpacak. oyun halisi aldim bellki bi beş dakika oyalanirda en azindan tuvalete rahat gidebilirim ne mumkun sirt ustu koydugum anda cigliklar basliyo. balkona salincak aldim kendini asagiya atiyo istemiyor sallanmak. esimde kaptan bir gidiyor en az 15 gun sonra gelebiliyir ben ailemden uzak yasiyorum kimsemde yok yardima gelecek. ama bu kadar olumsuzlugun icinde bile allahim iyi ki allah bize bu muhtesem duyguyu tattirdi diye şukrediyorum. bir gulumsemesi yetiyor her şeyi unutmaya. bizim çok zor oldu bebegimiz o yuzden asla isyan degildir anlattiklarim sadece dertlesmek istedim

Çok şükür rabbim bize bu duyguyu tattırdı acılarını göstermesin inşallah bizimki kanguruyu seviyor çok daralttığında beni evde kanguruya koyup çıkıyorum bazen uyuyakalıyor eve dönüyorum beşiğine koyduğum an geri kalkıyor oyun halısı da dediğin gibi aynı niyetle almışız ama ben yanındaysam bir iki oynuyor sadece . bebek arabasını boşuna almışız diyorum dünya kadar para verdik

aynn canim simdi etrafimda kimi hamile gorsem bebek dogmadan bisey alma sevip sevmeyecegi belli degil diyorum

O kanguruyu sokana kadar bende enerji bitiyor . Alıp kucağıma çıkıyorum . Boşuna aldım 3 kere kullandm

Bebeğim sabaha karşı ateşlendi bu ilk defa oluyor doktoru fitil vermişti 1 tane attık düştü şimdi gene yavaş yavaş ateşi yükseliyor gibi.Şu an 37.7.Yedi gün sonra tam 5 aylık olucaz eğer daha yükselir düşmezse doktora götürücem .Ateşin neden olduğunu anlamak için kan tahlili yaparlarmı arkadaşlar ,Canı acıycak diye çok moralim bozuldu çok üzüldüm çok dikkat ediyordum hiç hasta etmemiştim bugüne kadar .Acaba dişlerlemi alakalı tabi onuda bilemiyorum.

Diş olabilir canım bana da sağlık ocağında ebe ateş düşürücü yazdı verdi bu ay ateşi olur dış çıkartirken demişti ama yinede doktora gitmen lazım ateşi düşmezse. Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…