- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.441
Allah yardimcin olsun canım . Benim de ailem uzak , eşim de sürekli is seyehatlerinde 25 gün yok , ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah bize yardım etsin.aynen canim hic pisman olma gec mi kaldim acaba emzigi vermekte diye ben ilk gunden itibaren deniyorum emzik alsin diye yok yok yok. almadigim marka model kalmadi emmiyir emziği. ayrica bebek arabasinda dolaşmayi yada normal arabada dolaşmayida hic sevmiyor sanki çivili yatakta yatoyormuşçasina bagiriyor. bizim bebekler ezber bozduran cinslerde galiba. hadi bunlarda durmuyor ergonomik kanguru aldim beyfendi onuda sevmedi. dedim disa donuk kangurularda durur belki kraftin bi modelini aldim yok arkadaş onuda sevmiyor. sadece kucakta gezecek kol bacak çirpacak. oyun halisi aldim bellki bi beş dakika oyalanirda en azindan tuvalete rahat gidebilirim ne mumkun sirt ustu koydugum anda cigliklar basliyo. balkona salincak aldim kendini asagiya atiyo istemiyor sallanmak. esimde kaptan bir gidiyor en az 15 gun sonra gelebiliyir ben ailemden uzak yasiyorum kimsemde yok yardima gelecek. ama bu kadar olumsuzlugun icinde bile allahim iyi ki allah bize bu muhtesem duyguyu tattirdi diye şukrediyorum. bir gulumsemesi yetiyor her şeyi unutmaya. bizim çok zor oldu bebegimiz o yuzden asla isyan degildir anlattiklarim sadece dertlesmek istedim
Düşmez ise yapmaları lazım canım evet insanın içi yanıyor inşallah gerek kalmazBebeğim sabaha karşı ateşlendi bu ilk defa oluyor doktoru fitil vermişti 1 tane attık düştü şimdi gene yavaş yavaş ateşi yükseliyor gibi.Şu an 37.7.Yedi gün sonra tam 5 aylık olucaz eğer daha yükselir düşmezse doktora götürücem .Ateşin neden olduğunu anlamak için kan tahlili yaparlarmı arkadaşlar ,Canı acıycak diye çok moralim bozuldu çok üzüldüm çok dikkat ediyordum hiç hasta etmemiştim bugüne kadar .Acaba dişlerlemi alakalı tabi onuda bilemiyorum.
Günaydın canım demir damlasından sonra ishal yada kabız olursa markayi degistiriyorlar bilgin olsun . Çocuk acı çekmesin boşuna . Sağlık ocağında başka bi demir ilacı yazssinlar bana öyle demişti ebe .Kızlar günaydın. Demir damlasından sonra kızım kakasını çok zor yapmaya başladı ve kakası çok yoğun zeytiyağı içiriyorum masaj yapıyorum zorla biraz yapıyor.. böyle olan var mı aranızda siz ne yaptınız?
Benimki hep öyle valla sürekli ıh ıh ıh bazen gerçekten insan daralıyor4 ay 15 günlüğüz çok şükür ama çok mizmiz bi bebek olmaya başladı acaba dış mi anlayamıyorum patlama da yok . Bunaltiyor beni bazen .
Kızlar günaydın. Demir damlasından sonra kızım kakasını çok zor yapmaya başladı ve kakası çok yoğun zeytiyağı içiriyorum masaj yapıyorum zorla biraz yapıyor.. böyle olan var mı aranızda siz ne yaptınız?
Alın benden de o kadar sizinki de emzik tutmayanlardan galiba ilk başta emzik vermemek için ben direndim bir aylıktan itibaren deniyorum tutmuyor çok yoruyor beni etrafımdaki emzik tutan bebekler o kadar sakin ki
Seni cok iyi anliyorum. Keske bebegini bırakabileceğin biri olsaydi. Ben de kendim bakiyorum ama bayramda ya da bazi zamanlarda buyuklere gidince onlara devrediyorum. Onlar neseyle oynarken ben de dinleniyorum. Hatta esimle disari çıkıyoruz. En azindan 1-2 saat biraksan ailenin oraya gidip, esinle basbasa olsaniz iyi gelebilir. Gercekten insanin bagimsizliga da ihtiyacı var.Kızlar hayat nasıl gidiyor. Ben hiçbir zaman çok pozitif bir insan değildim. Tabi evlenmeden önce daha iyiydim bu anlamda. Çocuktan sonra daha beter oldu işler. Mutsuzum kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya(kuaför, alışveriş, eş dost, sinema vs) vaktim yok. Bebeği bırakacak kimsem yok. Nadiren annem geliyor onda da ev işleri ile geçiyor zaman. Ben çok bunaldım. Eşimle aramız doğumdan beri kötüye gidiyor. Ona doğum zamanından kırgınlıklarım oldu ve geçmiyor sanırım. Annem yakına taşıncaktı ama şimdilik o konu da iptal. Hep güçlü durmaya çalıştım herkese karşı ama tükendim. Paylaşabilecek kimsem yok. Arkadaş çevre yok olan da seni dinlemiyor kendi derdinde. Hem herkese her şey anlatılmıyor. Psikoloğa gidicem vakit yok yine. Bu aya kadar bebekle dışarı çıkardık, uyurdu falan artık dışarı da çıkılmıyor. Anlamsızca ağlamaya başlıyor. Geçen eşimle yemekleri masada bıraktık. Bebek odasında yarım saat zor susturduk feryadını. Çok bunaldım ne yapsam bazen evi barkı terketme isteği geliyor. Tabi asla böyle bir şey yapmam ama bi his bi kaçış hissi. Çok bunaldım inanın.
Bende aynı durumdayim eşim is icin 25 gün yok . Çok bunaliyorum , aynen birine bişey anlatamiyosun, herkes kendi derdinde . Gidim bi arkadaşıma degisiklik olsun diyorum daha çok şişip dönüyorum . Bilmiyorum ne zamana kadar böyle olacakKızlar hayat nasıl gidiyor. Ben hiçbir zaman çok pozitif bir insan değildim. Tabi evlenmeden önce daha iyiydim bu anlamda. Çocuktan sonra daha beter oldu işler. Mutsuzum kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya(kuaför, alışveriş, eş dost, sinema vs) vaktim yok. Bebeği bırakacak kimsem yok. Nadiren annem geliyor onda da ev işleri ile geçiyor zaman. Ben çok bunaldım. Eşimle aramız doğumdan beri kötüye gidiyor. Ona doğum zamanından kırgınlıklarım oldu ve geçmiyor sanırım. Annem yakına taşıncaktı ama şimdilik o konu da iptal. Hep güçlü durmaya çalıştım herkese karşı ama tükendim. Paylaşabilecek kimsem yok. Arkadaş çevre yok olan da seni dinlemiyor kendi derdinde. Hem herkese her şey anlatılmıyor. Psikoloğa gidicem vakit yok yine. Bu aya kadar bebekle dışarı çıkardık, uyurdu falan artık dışarı da çıkılmıyor. Anlamsızca ağlamaya başlıyor. Geçen eşimle yemekleri masada bıraktık. Bebek odasında yarım saat zor susturduk feryadını. Çok bunaldım ne yapsam bazen evi barkı terketme isteği geliyor. Tabi asla böyle bir şey yapmam ama bi his bi kaçış hissi. Çok bunaldım inanın.
Hangisini kullaniyorsunuzKızlar günaydın. Demir damlasından sonra kızım kakasını çok zor yapmaya başladı ve kakası çok yoğun zeytiyağı içiriyorum masaj yapıyorum zorla biraz yapıyor.. böyle olan var mı aranızda siz ne yaptınız?
Hepimiz aynı durumdayız hemen hemen benim kimsem yok görev yaptığım ilde 10 günlükken annem gitti 20 günlükken babaannesi tek başıma emzik tutmayan huysuz ama dünyalara değişmeyeceğim kızıma bakıyorum çok zor hakikaten yeri geldi çocuk ağladı ben ağladım yeri geldi beni gün içinde o kadar daralttı ki eşim işten gelince kucağına bebeği bırakıp kendimi ergen gibi banyoya kilitleyip hıçkıra hıçkıra ağladım öyle böyle büyüteceğiz bizim haylazları ve bunların hepsi geride kalacak inşallah sabretmekten başka şansımız yok ah annelerimiz neler yaşamış boşuna denilmiyormuş anne olunca anlarsın diyeKızlar hayat nasıl gidiyor. Ben hiçbir zaman çok pozitif bir insan değildim. Tabi evlenmeden önce daha iyiydim bu anlamda. Çocuktan sonra daha beter oldu işler. Mutsuzum kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya(kuaför, alışveriş, eş dost, sinema vs) vaktim yok. Bebeği bırakacak kimsem yok. Nadiren annem geliyor onda da ev işleri ile geçiyor zaman. Ben çok bunaldım. Eşimle aramız doğumdan beri kötüye gidiyor. Ona doğum zamanından kırgınlıklarım oldu ve geçmiyor sanırım. Annem yakına taşıncaktı ama şimdilik o konu da iptal. Hep güçlü durmaya çalıştım herkese karşı ama tükendim. Paylaşabilecek kimsem yok. Arkadaş çevre yok olan da seni dinlemiyor kendi derdinde. Hem herkese her şey anlatılmıyor. Psikoloğa gidicem vakit yok yine. Bu aya kadar bebekle dışarı çıkardık, uyurdu falan artık dışarı da çıkılmıyor. Anlamsızca ağlamaya başlıyor. Geçen eşimle yemekleri masada bıraktık. Bebek odasında yarım saat zor susturduk feryadını. Çok bunaldım ne yapsam bazen evi barkı terketme isteği geliyor. Tabi asla böyle bir şey yapmam ama bi his bi kaçış hissi. Çok bunaldım inanın.
Sidefer marka damla kullanıyoruz.. demir ilacı kullandığım dönem ben bile kabız olmuştum biraz daha bu damlayı deneyeceğim tadını sevdi çünkü.. inşallah alışır bünyesiHangisini kullaniyorsunuz
Bende aynı durumdayim eşim is icin 25 gün yok . Çok bunaliyorum , aynen birine bişey anlatamiyosun, herkes kendi derdinde . Gidim bi arkadaşıma degisiklik olsun diyorum daha çok şişip dönüyorum . Bilmiyorum ne zamana kadar böyle olacak
Hayatımız artık hep böyle bu şekilde kendimizi bişeyler ile motive etmemiz lazım . Yanlız motive edicek zaman da yok gündüz 1 saat uyursan ne ala
İnşallah bir şey yokturbebegimde sıçrama titreme var bugun bebek norolojiye goturecegiz dua edin biswy cikmasin moralim.cok bozuk belkide biz abartiyoruz ama göstermekte fayda var
Hepimiz aynı durumdayız hemen hemen benim kimsem yok görev yaptığım ilde 10 günlükken annem gitti 20 günlükken babaannesi tek başıma emzik tutmayan huysuz ama dünyalara değişmeyeceğim kızıma bakıyorum çok zor hakikaten yeri geldi çocuk ağladı ben ağladım yeri geldi beni gün içinde o kadar daralttı ki eşim işten gelince kucağına bebeği bırakıp kendimi ergen gibi banyoya kilitleyip hıçkıra hıçkıra ağladım öyle böyle büyüteceğiz bizim haylazları ve bunların hepsi geride kalacak inşallah sabretmekten başka şansımız yok ah annelerimiz neler yaşamış boşuna denilmiyormuş anne olunca anlarsın diye
İnşallah bir şeyi yoktur bebişin geçmiş olsunbebegimde sıçrama titreme var bugun bebek norolojiye goturecegiz dua edin biswy cikmasin moralim.cok bozuk belkide biz abartiyoruz ama göstermekte fayda var
Sağlıklı haberler ile gelirsin inşallah ben bu aylarda oluyor diye duymustum atak dan oluyomus sanırım . Geçmiş olsun canımbebegimde sıçrama titreme var bugun bebek norolojiye goturecegiz dua edin biswy cikmasin moralim.cok bozuk belkide biz abartiyoruz ama göstermekte fayda var
Valla ben bugun balkona oturdum zaten kimse de yok evde 70 lik neneler gibi çay içtim memeler de dizlerde, göbek öndeAynen sevdiğin bir şeyle oyalanmayı bırak yemek bile yiyemiyoruz ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?