2018 mart-nisan anneleri

Allah yardimcin olsun canım . Benim de ailem uzak , eşim de sürekli is seyehatlerinde 25 gün yok , ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah bize yardım etsin.

Düşmez ise yapmaları lazım canım evet insanın içi yanıyor inşallah gerek kalmaz

Kızlar günaydın. Demir damlasından sonra kızım kakasını çok zor yapmaya başladı ve kakası çok yoğun zeytiyağı içiriyorum masaj yapıyorum zorla biraz yapıyor .. böyle olan var mı aranızda siz ne yaptınız?

Günaydın canım demir damlasından sonra ishal yada kabız olursa markayi degistiriyorlar bilgin olsun . Çocuk acı çekmesin boşuna . Sağlık ocağında başka bi demir ilacı yazssinlar bana öyle demişti ebe .
Malesef yapıyormuş ben halen vermeye cesaret edemedim

Puf ferro kullanmaya başladık biz yeni henüz sorun yok gibi arkadaşım da çok memnunmuş bundan

Kızlar hayat nasıl gidiyor. Ben hiçbir zaman çok pozitif bir insan değildim. Tabi evlenmeden önce daha iyiydim bu anlamda. Çocuktan sonra daha beter oldu işler. Mutsuzum kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya(kuaför, alışveriş, eş dost, sinema vs) vaktim yok. Bebeği bırakacak kimsem yok. Nadiren annem geliyor onda da ev işleri ile geçiyor zaman. Ben çok bunaldım. Eşimle aramız doğumdan beri kötüye gidiyor. Ona doğum zamanından kırgınlıklarım oldu ve geçmiyor sanırım. Annem yakına taşıncaktı ama şimdilik o konu da iptal. Hep güçlü durmaya çalıştım herkese karşı ama tükendim. Paylaşabilecek kimsem yok. Arkadaş çevre yok olan da seni dinlemiyor kendi derdinde. Hem herkese her şey anlatılmıyor. Psikoloğa gidicem vakit yok yine. Bu aya kadar bebekle dışarı çıkardık, uyurdu falan artık dışarı da çıkılmıyor. Anlamsızca ağlamaya başlıyor. Geçen eşimle yemekleri masada bıraktık. Bebek odasında yarım saat zor susturduk feryadını. Çok bunaldım ne yapsam bazen evi barkı terketme isteği geliyor. Tabi asla böyle bir şey yapmam ama bi his bi kaçış hissi. Çok bunaldım inanın.

Alın benden de o kadar sizinki de emzik tutmayanlardan galiba ilk başta emzik vermemek için ben direndim bir aylıktan itibaren deniyorum tutmuyor çok yoruyor beni etrafımdaki emzik tutan bebekler o kadar sakin ki

Biz doğar doğmaz attık ağzına :) işe yarıyor gerçekten. Şükür ki seviyor. Bi arkadaşım vermişti bu fikri. Tabi mememi çıplak almadı hiç bir zaman hala silikon uçla emer o ayrı. Tabi yine de emziksiz gezmesindense bunu tercih ederdim.

Seni cok iyi anliyorum. Keske bebegini bırakabileceğin biri olsaydi. Ben de kendim bakiyorum ama bayramda ya da bazi zamanlarda buyuklere gidince onlara devrediyorum. Onlar neseyle oynarken ben de dinleniyorum. Hatta esimle disari çıkıyoruz. En azindan 1-2 saat biraksan ailenin oraya gidip, esinle basbasa olsaniz iyi gelebilir. Gercekten insanin bagimsizliga da ihtiyacı var.

Bende aynı durumdayim eşim is icin 25 gün yok . Çok bunaliyorum , aynen birine bişey anlatamiyosun, herkes kendi derdinde . Gidim bi arkadaşıma degisiklik olsun diyorum daha çok şişip dönüyorum . Bilmiyorum ne zamana kadar böyle olacak
Hayatımız artık hep böyle bu şekilde kendimizi bişeyler ile motive etmemiz lazım . Yanlız motive edicek zaman da yok gündüz 1 saat uyursan ne ala

bebegimde sıçrama titreme var bugun bebek norolojiye goturecegiz dua edin biswy cikmasin moralim.cok bozuk belkide biz abartiyoruz ama göstermekte fayda var

Hepimiz aynı durumdayız hemen hemen benim kimsem yok görev yaptığım ilde 10 günlükken annem gitti 20 günlükken babaannesi tek başıma emzik tutmayan huysuz ama dünyalara değişmeyeceğim kızıma bakıyorum çok zor hakikaten yeri geldi çocuk ağladı ben ağladım yeri geldi beni gün içinde o kadar daralttı ki eşim işten gelince kucağına bebeği bırakıp kendimi ergen gibi banyoya kilitleyip hıçkıra hıçkıra ağladım öyle böyle büyüteceğiz bizim haylazları ve bunların hepsi geride kalacak inşallah sabretmekten başka şansımız yok ah annelerimiz neler yaşamış boşuna denilmiyormuş anne olunca anlarsın diye

Aynen sevdiğin bir şeyle oyalanmayı bırak yemek bile yiyemiyoruz ki :/

Her şeye değiyorlar evet ama kndimizi de ihmal ettikçe sağlıksız anne olmaktan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…