- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.461
Sagol canım amin.Dün gece gene ateşlendi,ılık duş aldırdım fitil verdik düştü gece başka doktora götürmek istemedim düşünce.Bugün hemen kendi doktoruna götürdüm sadece bogazında çok hafif bir kızarıklık varmış .Şurup verdi şimdilik test yapmadılar ama ateşi tekrardan 38 çıkarsa hemen getir test yapılacak dedi.Bugün pek keyfi yoktu mamalarınıda pek yemedi üzüldüm .Evet artık diş çıkarabilirmiş doktoru öyle dedi.Diş olabilir canım bana da sağlık ocağında ebe ateş düşürücü yazdı verdi bu ay ateşi olur dış çıkartirken demişti ama yinede doktora gitmen lazım ateşi düşmezse. Geçmiş olsun canım allah şifa versin
İnşallah canım gerek kalmaz sıkıntı bastı içime.Düşmez ise yapmaları lazım canım evet insanın içi yanıyor inşallah gerek kalmaz
Bana özel bir ilaç yazdı doktorumuz ,Özelden gönderiyim istersen ismini sorup kullanabilirsin hiç bir problem olmadı hatta eskisinden daha rahat yapıyor kuzum.Ama bilinen bir marka var o çok kabızlık yapıyor çevremden kullananları duydugum kadarı ile canım.Doktoruna söyle hemen değiştirsin.Kızlar günaydın. Demir damlasından sonra kızım kakasını çok zor yapmaya başladı ve kakası çok yoğun zeytiyağı içiriyorum masaj yapıyorum zorla biraz yapıyor.. böyle olan var mı aranızda siz ne yaptınız?
Aynı durum bende de oldu cnm kan tahlili yapıyorlar inş düşmüştür ateşi nasi oldunuzBebeğim sabaha karşı ateşlendi bu ilk defa oluyor doktoru fitil vermişti 1 tane attık düştü şimdi gene yavaş yavaş ateşi yükseliyor gibi.Şu an 37.7.Yedi gün sonra tam 5 aylık olucaz eğer daha yükselir düşmezse doktora götürücem .Ateşin neden olduğunu anlamak için kan tahlili yaparlarmı arkadaşlar ,Canı acıycak diye çok moralim bozuldu çok üzüldüm çok dikkat ediyordum hiç hasta etmemiştim bugüne kadar .Acaba dişlerlemi alakalı tabi onuda bilemiyorum.
SORMa kalem değil kalemlik sığar altına artık :/Valla ben bugun balkona oturdum zaten kimse de yok evde 70 lik neneler gibi çay içtim memeler de dizlerde, göbek önde
:) bir zamanlar incecik tazecik bir hanımefendiydim simdı ise meme mi bidonmu isim veremiyorum :)sağlık olsun ne yapalımSORMa kalem değil kalemlik sığar altına artık :/
Canım götürdüm doktoruna,Biraz boğazlarında hafif kızarıklık varmış şurup verdi şu an için ateşimiz yok.Ama bugünden sonra ateşi düşmez38 olursa tekrar getir tahlil yapıcaz dedi .Biraz mızmız inşallah iyileşir.Sizede çok geçmiş olsun canım sizin neyiniz varmış .Aynı durum bende de oldu cnm kan tahlili yapıyorlar inş düşmüştür ateşi nasi oldunuz
Valla ben de öyle :):) bir zamanlar incecik tazecik bir hanımefendiydim simdı ise meme mi bidonmu isim veremiyorum :)sağlık olsun ne yapalım
Benim göğüslerim zaten büyüktü şimdi sığmıyolar sütyenlere bir de çok sarktıValla benim gogusler de sarktı ya. Yapabileceğimiz bir sey yok mu?
Kızlar hayat nasıl gidiyor. Ben hiçbir zaman çok pozitif bir insan değildim. Tabi evlenmeden önce daha iyiydim bu anlamda. Çocuktan sonra daha beter oldu işler. Mutsuzum kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya(kuaför, alışveriş, eş dost, sinema vs) vaktim yok. Bebeği bırakacak kimsem yok. Nadiren annem geliyor onda da ev işleri ile geçiyor zaman. Ben çok bunaldım. Eşimle aramız doğumdan beri kötüye gidiyor. Ona doğum zamanından kırgınlıklarım oldu ve geçmiyor sanırım. Annem yakına taşıncaktı ama şimdilik o konu da iptal. Hep güçlü durmaya çalıştım herkese karşı ama tükendim. Paylaşabilecek kimsem yok. Arkadaş çevre yok olan da seni dinlemiyor kendi derdinde. Hem herkese her şey anlatılmıyor. Psikoloğa gidicem vakit yok yine. Bu aya kadar bebekle dışarı çıkardık, uyurdu falan artık dışarı da çıkılmıyor. Anlamsızca ağlamaya başlıyor. Geçen eşimle yemekleri masada bıraktık. Bebek odasında yarım saat zor susturduk feryadını. Çok bunaldım ne yapsam bazen evi barkı terketme isteği geliyor. Tabi asla böyle bir şey yapmam ama bi his bi kaçış hissi. Çok bunaldım inanın.
bizde kanda mikrop çıkmadı. soğuk almıştır virüstür falan dedi. net bi teşhis yok. şurup verdik 2 gün baya ateşliydi. 3. gün indi. ama burnu tıkanıyor. Ağlama krizi geçiriyor bu ara. Ben 5 aydır hiç öyle bi ağlama yaşamadım. Geceleri yatarken çok zorlanıyoruz. ve 2 gecedir uyku yok diyebilirim. Memede bile zor dalıyor koyduğum an mıkır mıkır sonra ağlama. geceleri herhalde 8-9 kere kesin kalkıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?Canım götürdüm doktoruna,Biraz boğazlarında hafif kızarıklık varmış şurup verdi şu an için ateşimiz yok.Ama bugünden sonra ateşi düşmez38 olursa tekrar getir tahlil yapıcaz dedi .Biraz mızmız inşallah iyileşir.Sizede çok geçmiş olsun canım sizin neyiniz varmış .
canım aynı şekilde benimde yaşadığım şehirde kimsem yok. O kadar zor durumlarda kaldım çaresiz hissettim ki bazen psikolojim bozuldu. Ama benim eşim yanımda. Onla da arada tartışmalarımız eleştirilerimiz oluyor. Herşeyi düşünüyoruz bir kadın olarak ve zamanla bu yük çok fazla geliyor taşıyamıyoruz. erkekler gibi boşveremiyoruz görmezden gelemiyoruz. sonunda biz yıpranıoruz. yanımızda destek olacak bi 3. kişi olsa kafa dengi anlaşabileceğimiz elimiz kolumuz olan süper olurdu. en azından bi nefes alırdıkKızlar hayat nasıl gidiyor. Ben hiçbir zaman çok pozitif bir insan değildim. Tabi evlenmeden önce daha iyiydim bu anlamda. Çocuktan sonra daha beter oldu işler. Mutsuzum kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya(kuaför, alışveriş, eş dost, sinema vs) vaktim yok. Bebeği bırakacak kimsem yok. Nadiren annem geliyor onda da ev işleri ile geçiyor zaman. Ben çok bunaldım. Eşimle aramız doğumdan beri kötüye gidiyor. Ona doğum zamanından kırgınlıklarım oldu ve geçmiyor sanırım. Annem yakına taşıncaktı ama şimdilik o konu da iptal. Hep güçlü durmaya çalıştım herkese karşı ama tükendim. Paylaşabilecek kimsem yok. Arkadaş çevre yok olan da seni dinlemiyor kendi derdinde. Hem herkese her şey anlatılmıyor. Psikoloğa gidicem vakit yok yine. Bu aya kadar bebekle dışarı çıkardık, uyurdu falan artık dışarı da çıkılmıyor. Anlamsızca ağlamaya başlıyor. Geçen eşimle yemekleri masada bıraktık. Bebek odasında yarım saat zor susturduk feryadını. Çok bunaldım ne yapsam bazen evi barkı terketme isteği geliyor. Tabi asla böyle bir şey yapmam ama bi his bi kaçış hissi. Çok bunaldım inanın.
Geçmiş olsun canım aynı durumdayiz ellerini yiye yiye bi hal oldu çocuk ama ateş yok sürekli takip ediyorum korkuyorumda ateş den . Eşimde yok yalnızım evde birazda paniğim çok stres olacagim ateşi çıkarsa . Ek gıda doktor tavsiye etmedikce verme istersen, sadece süt iciyorsa az daha sabret canım , çünkü diş yüzünden iştah kapandığı için bebeklere süt yetiyomus diye duymuştumSutum azaldi galiba bayagi. Emerken sut gelmiyor cogu zaman. Ek gıdaya baslama zamani geldi gibi. Baslayan var mi aramizda? Ayrica dis cikariyor. 2 gun once 37 ile 38 arasında atesi vardi. Surupla dusurduk. Agzindan su akitiyor bir de.
Dış o zaman yani tahliller temiz se . İstersen bi dış jeli alıp sür ağladığında o zaman diş den mi geliyor yoksa başka bişey mi var anlarsn çok geçmiş olsunbizde kanda mikrop çıkmadı. soğuk almıştır virüstür falan dedi. net bi teşhis yok. şurup verdik 2 gün baya ateşliydi. 3. gün indi. ama burnu tıkanıyor. Ağlama krizi geçiriyor bu ara. Ben 5 aydır hiç öyle bi ağlama yaşamadım. Geceleri yatarken çok zorlanıyoruz. ve 2 gecedir uyku yok diyebilirim. Memede bile zor dalıyor koyduğum an mıkır mıkır sonra ağlama. geceleri herhalde 8-9 kere kesin kalkıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Geçmiş olsun canımCanım götürdüm doktoruna,Biraz boğazlarında hafif kızarıklık varmış şurup verdi şu an için ateşimiz yok.Ama bugünden sonra ateşi düşmez38 olursa tekrar getir tahlil yapıcaz dedi .Biraz mızmız inşallah iyileşir.Sizede çok geçmiş olsun canım sizin neyiniz varmış .
Yetiyodur insaallah ya. Gerci bugun kontrole gittik. 6900 olmus kilosu. 400 gr almis. Idare eder, sute devam dedilerGeçmiş olsun canım aynı durumdayiz ellerini yiye yiye bi hal oldu çocuk ama ateş yok sürekli takip ediyorum korkuyorumda ateş den . Eşimde yok yalnızım evde birazda paniğim çok stres olacagim ateşi çıkarsa . Ek gıda doktor tavsiye etmedikce verme istersen, sadece süt iciyorsa az daha sabret canım , çünkü diş yüzünden iştah kapandığı için bebeklere süt yetiyomus diye duymuştum
Anne sütü ile 400 gr kötu değil almış maşallah. Bu aydan sonra zaten almayacaklarmis artık öyle kg diş yüzündenYetiyodur insaallah ya. Gerci bugun kontrole gittik. 6900 olmus kilosu. 400 gr almis. Idare eder, sute devam dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?