2018 mart-nisan anneleri

Sagol canım amin.Dün gece gene ateşlendi,ılık duş aldırdım fitil verdik düştü gece başka doktora götürmek istemedim düşünce.Bugün hemen kendi doktoruna götürdüm sadece bogazında çok hafif bir kızarıklık varmış .Şurup verdi şimdilik test yapmadılar ama ateşi tekrardan 38 çıkarsa hemen getir test yapılacak dedi.Bugün pek keyfi yoktu mamalarınıda pek yemedi üzüldüm .Evet artık diş çıkarabilirmiş doktoru öyle dedi.

Bana özel bir ilaç yazdı doktorumuz ,Özelden gönderiyim istersen ismini sorup kullanabilirsin hiç bir problem olmadı hatta eskisinden daha rahat yapıyor kuzum.Ama bilinen bir marka var o çok kabızlık yapıyor çevremden kullananları duydugum kadarı ile canım.Doktoruna söyle hemen değiştirsin.

Aynı durum bende de oldu cnm kan tahlili yapıyorlar inş düşmüştür ateşi nasi oldunuz

Aynı durum bende de oldu cnm kan tahlili yapıyorlar inş düşmüştür ateşi nasi oldunuz
Canım götürdüm doktoruna,Biraz boğazlarında hafif kızarıklık varmış şurup verdi şu an için ateşimiz yok.Ama bugünden sonra ateşi düşmez38 olursa tekrar getir tahlil yapıcaz dedi .Biraz mızmız inşallah iyileşir.Sizede çok geçmiş olsun canım sizin neyiniz varmış .

bizde kanda mikrop çıkmadı. soğuk almıştır virüstür falan dedi. net bi teşhis yok. şurup verdik 2 gün baya ateşliydi. 3. gün indi. ama burnu tıkanıyor. Ağlama krizi geçiriyor bu ara. Ben 5 aydır hiç öyle bi ağlama yaşamadım. Geceleri yatarken çok zorlanıyoruz. ve 2 gecedir uyku yok diyebilirim. Memede bile zor dalıyor koyduğum an mıkır mıkır sonra ağlama. geceleri herhalde 8-9 kere kesin kalkıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

canım aynı şekilde benimde yaşadığım şehirde kimsem yok. O kadar zor durumlarda kaldım çaresiz hissettim ki bazen psikolojim bozuldu. Ama benim eşim yanımda. Onla da arada tartışmalarımız eleştirilerimiz oluyor. Herşeyi düşünüyoruz bir kadın olarak ve zamanla bu yük çok fazla geliyor taşıyamıyoruz. erkekler gibi boşveremiyoruz görmezden gelemiyoruz. sonunda biz yıpranıoruz. yanımızda destek olacak bi 3. kişi olsa kafa dengi anlaşabileceğimiz elimiz kolumuz olan süper olurdu. en azından bi nefes alırdık

Sutum azaldi galiba bayagi. Emerken sut gelmiyor cogu zaman. Ek gıdaya baslama zamani geldi gibi. Baslayan var mi aramizda? Ayrica dis cikariyor. 2 gun once 37 ile 38 arasında atesi vardi. Surupla dusurduk. Agzindan su akitiyor bir de.

Bizde 4 ay 18 günlüğüz çok şükür ,sağlık ocağında kan damlasi vermislerdi, ilk defa dün ve bugün verdim bebegime . Kafasında kırmızı noktalar çıkmış . Sanırım kan damlasi yaptı . Ateşi sürekli kontrol ediyorum . Döküntü sadece kafasında bide sağ omzunda var az bişey . Isilik gibi sanki . Vücudunda bişey de yok . Ya da dün yoğurt yedim, acaba o mu dokundu bilmiyorum . Kan damlasindan sonra böyle şeyler yaşayan varmı anneler .

Son düzenleme:
Sutum azaldi galiba bayagi. Emerken sut gelmiyor cogu zaman. Ek gıdaya baslama zamani geldi gibi. Baslayan var mi aramizda? Ayrica dis cikariyor. 2 gun once 37 ile 38 arasında atesi vardi. Surupla dusurduk. Agzindan su akitiyor bir de.
Geçmiş olsun canım aynı durumdayiz ellerini yiye yiye bi hal oldu çocuk ama ateş yok sürekli takip ediyorum korkuyorumda ateş den . Eşimde yok yalnızım evde birazda paniğim çok stres olacagim ateşi çıkarsa . Ek gıda doktor tavsiye etmedikce verme istersen, sadece süt iciyorsa az daha sabret canım , çünkü diş yüzünden iştah kapandığı için bebeklere süt yetiyomus diye duymuştum

Dış o zaman yani tahliller temiz se . İstersen bi dış jeli alıp sür ağladığında o zaman diş den mi geliyor yoksa başka bişey mi var anlarsn çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Kozlar nasılsınız? Bebekler ne durumda i? Benim ki beni çok bunaltıyor çok yoruldum artık ya

Yetiyodur insaallah ya. Gerci bugun kontrole gittik. 6900 olmus kilosu. 400 gr almis. Idare eder, sute devam dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…