- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.481
Benim kide beni bunaltiyor sürekli bi mizmizlik var. Memnun edemiyorum nezaman geçicek diyorum daha yeni başladı diyorlarKozlar nasılsınız? Bebekler ne durumda i? Benim ki beni çok bunaltıyor çok yoruldum artık ya
Aldım sürdüm ama çok etkili değil bence jel. Bizim parmağımızı herşeyi ağzına sokmaya çalışıyor. Bakalım bu gece kaç defa kalkicam. Papatya rezene çayı verdim çok az ama etki eder mi bilmemDış o zaman yani tahliller temiz se . İstersen bi dış jeli alıp sür ağladığında o zaman diş den mi geliyor yoksa başka bişey mi var anlarsn çok geçmiş olsun
amin canim hepimize kolaylik bebeklerimize sağlik ve güzel uykular versinAllah yardimcin olsun canım . Benim de ailem uzak , eşim de sürekli is seyehatlerinde 25 gün yok , ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah bize yardım etsin.
Ben tadımlık başlattım. Üç gün kuralı ile gidiyoruz. Henüz pek beceremiyor yemeyi bakalım ay başı danışcam tekrar druna.Sutum azaldi galiba bayagi. Emerken sut gelmiyor cogu zaman. Ek gıdaya baslama zamani geldi gibi. Baslayan var mi aramizda? Ayrica dis cikariyor. 2 gun once 37 ile 38 arasında atesi vardi. Surupla dusurduk. Agzindan su akitiyor bir de.
Dimi benim ki dr öyle ne yapsam yaranamıyorum çok yoruluyorum. Uyuduğu zaman ne iş yapacağımı şaşırıyorum ev o kadar dağılıyor kiBenim kide beni bunaltiyor sürekli bi mizmizlik var. Memnun edemiyorum nezaman geçicek diyorum daha yeni başladı diyorlar
Al benden de o kadarDimi benim ki dr öyle ne yapsam yaranamıyorum çok yoruluyorum. Uyuduğu zaman ne iş yapacağımı şaşırıyorum ev o kadar dağılıyor ki
Yüz üstü dönüyor geri dönmediği icin kiziyor.arada kontrol ediyorum.o yüzden yan yatıramıyorum döndüğü icin.adet olmadım 40 günü geçti.kafamda deli sorular bi yanım süt korur diyor bir yanim baktir diyor.aslında bi kontrole gitmem lazim.ayrica troid içinde gitmeliyim.
Benimki de gece en az 8 kere ağlayarak kalkıyor ve yattığında hep iih iih kafa bi o yana bi obur yana çevirip sizlaniyor. Napcaz bilmiyorum tukeniyorum. Öyle ağlıyor ki gece yatmak istemiyor ağrı mi bastırıyor çok fena. Dün rezene papatya çayı calpol dentinox herşeyi verdim toplam kesintisiz 3 saat uyudu sonra 50-60 dk da bi kalktiAl benden de o kadargece ıykuları berbst şu ara sürekli ağlayarak kalkıyor ne zaman düzelecek
Ya canım bi ara benim bebegimde öyle yaptı gece uyuyamiyodum bogulacak diye . Şimdi sen söyleyince farkettim . Eşim olmadığı için yatak odasında yatıyoruz artık yapmıyor . Acaba bi yatak mi degistirsen başka yatak da yatır bakalım dene . Odasındaki yatakta yüz üstü dönüyordu, yatak odasında normal yatıyor ,bi dene istersen . Endişe edersin tabi . Benim kızım bide uyaniyodu gece yüz üstüne yatiyodu bilincide kapalı oluyor çünkü tehlikeli . Zorlanma sesine uyaniyodumNasıl yatırırsam yatırayım yüz üstü dönüyor. Bazen ağzı burnu kapalı bulduğum oldu. Çok korkuyorum. Ben çevirsem de o geri dönüyoe hemen
Dimi ya seninki ne kadarlık neden böyle yapıyorlar anlamıyorum çok yorgun hissediyorumAl benden de o kadargece ıykuları berbst şu ara sürekli ağlayarak kalkıyor ne zaman düzelecek
7 eylülde 5 aylık olacak canım. Vala mama yemesi dert uyuması dert her şeyi zor benimkininDimi ya seninki ne kadarlık neden böyle yapıyorlar anlamıyorum çok yorgun hissediyorum
Aynen benimki en fazla iki saar uyuyor ağlayarak dediğin gibi kalkıyor gece..kafa çeviriyor,geriliyor,ayaklarını ellerini pat pat yere vuruyorBenimki de gece en az 8 kere ağlayarak kalkıyor ve yattığında hep iih iih kafa bi o yana bi obur yana çevirip sizlaniyor. Napcaz bilmiyorum tukeniyorum. Öyle ağlıyor ki gece yatmak istemiyor ağrı mi bastırıyor çok fena. Dün rezene papatya çayı calpol dentinox herşeyi verdim toplam kesintisiz 3 saat uyudu sonra 50-60 dk da bi kalkti
Benimkide dün beş aylık oldu aynı aynı benimki de emmek istemiyor uyumak istemiyor oynamak istemiyor ne istiyor ben de bilmiyorum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım artık7 eylülde 5 aylık olacak canım. Vala mama yemesi dert uyuması dert her şeyi zor benimkinin
Napıcaz bilemedim valla dedim diş disinda bisi olmasin da belki birkaç tane birden çıkacaktır yoksa bu kadar sıkıntı olmaması lazım. Ama görünürde çıkacak gibi de degilAynen benimki en fazla iki saar uyuyor ağlayarak dediğin gibi kalkıyor gece..kafa çeviriyor,geriliyor,ayaklarını ellerini pat pat yere vuruyor
Alerji olarak ne yaptı canım? 4. Aydan sonra verdi doktor bize ama hastanenin verdiği karnesinde de 4. Aydan sonra demir verilir yazıyor.. kızım da çok fena kabız oldu bu gün doktor tavsiyesiyle markayı değiştirdim ama bu marka da pas gibi rengi salyasının bile rengi değişti üstü başı battıYa kızlar bu kan damlası kızımda çok kötü alerji yaptı kestim ben sadece 2 gün verebildim. Doktor da 5 aydan sonra kan damlası içer bebek ler dedi . Ama sağlık ocağında Ebeler 4. Aydan itibaren veriyor dedim . Ne kadar saçma şeyler oluyor ya
Kırmızı kırmızı kabardı özellikle kafası , Ebe yi aradım yapar dedi devam et vermeye dedi . Sonra çocuk verdiğim o 3 damlayı kustu, tekrar aradim ebe verme o zaman bayagi hassas dediAlerji olarak ne yaptı canım? 4. Aydan sonra verdi doktor bize ama hastanenin verdiği karnesinde de 4. Aydan sonra demir verilir yazıyor.. kızım da çok fena kabız oldu bu gün doktor tavsiyesiyle markayı değiştirdim ama bu marka da pas gibi rengi salyasının bile rengi değişti üstü başı battıne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?