2018 mart-nisan anneleri

Dış o zaman yani tahliller temiz se . İstersen bi dış jeli alıp sür ağladığında o zaman diş den mi geliyor yoksa başka bişey mi var anlarsn çok geçmiş olsun
Aldım sürdüm ama çok etkili değil bence jel. Bizim parmağımızı herşeyi ağzına sokmaya çalışıyor. Bakalım bu gece kaç defa kalkicam. Papatya rezene çayı verdim çok az ama etki eder mi bilmem

Sutum azaldi galiba bayagi. Emerken sut gelmiyor cogu zaman. Ek gıdaya baslama zamani geldi gibi. Baslayan var mi aramizda? Ayrica dis cikariyor. 2 gun once 37 ile 38 arasında atesi vardi. Surupla dusurduk. Agzindan su akitiyor bir de.
Ben tadımlık başlattım. Üç gün kuralı ile gidiyoruz. Henüz pek beceremiyor yemeyi bakalım ay başı danışcam tekrar druna.

Çiş kaka asitlendi pisik yapiyor. Damakları agriyor arada bi yer acımış gibi ağlıyor.su sıra parolla nezle atlattim.bir taşla iki kuş vuruyorum.nezlem geciyor kizimda eahatliyor.kizlar sertifikalı kehribar diş kolyesi almalimiyim.ufak kolye boynuna bisey yapar diye korkuyorum.

Yüz üstü dönüyor geri dönmediği icin kiziyor.arada kontrol ediyorum.o yüzden yan yatıramıyorum döndüğü icin.adet olmadım 40 günü geçti.kafamda deli sorular bi yanım süt korur diyor bir yanim baktir diyor.aslında bi kontrole gitmem lazim.ayrica troid içinde gitmeliyim.

Benim kide beni bunaltiyor sürekli bi mizmizlik var. Memnun edemiyorum nezaman geçicek diyorum daha yeni başladı diyorlar
Dimi benim ki dr öyle ne yapsam yaranamıyorum çok yoruluyorum. Uyuduğu zaman ne iş yapacağımı şaşırıyorum ev o kadar dağılıyor ki

Nasıl yatırırsam yatırayım yüz üstü dönüyor. Bazen ağzı burnu kapalı bulduğum oldu. Çok korkuyorum. Ben çevirsem de o geri dönüyoe hemen

Süt korumaz canım o şekilde gebe kalan çok var.

Al benden de o kadar gece ıykuları berbst şu ara sürekli ağlayarak kalkıyor ne zaman düzelecek
Benimki de gece en az 8 kere ağlayarak kalkıyor ve yattığında hep iih iih kafa bi o yana bi obur yana çevirip sizlaniyor. Napcaz bilmiyorum tukeniyorum. Öyle ağlıyor ki gece yatmak istemiyor ağrı mi bastırıyor çok fena. Dün rezene papatya çayı calpol dentinox herşeyi verdim toplam kesintisiz 3 saat uyudu sonra 50-60 dk da bi kalkti

Nasıl yatırırsam yatırayım yüz üstü dönüyor. Bazen ağzı burnu kapalı bulduğum oldu. Çok korkuyorum. Ben çevirsem de o geri dönüyoe hemen
Ya canım bi ara benim bebegimde öyle yaptı gece uyuyamiyodum bogulacak diye . Şimdi sen söyleyince farkettim . Eşim olmadığı için yatak odasında yatıyoruz artık yapmıyor . Acaba bi yatak mi degistirsen başka yatak da yatır bakalım dene . Odasındaki yatakta yüz üstü dönüyordu, yatak odasında normal yatıyor ,bi dene istersen . Endişe edersin tabi . Benim kızım bide uyaniyodu gece yüz üstüne yatiyodu bilincide kapalı oluyor çünkü tehlikeli . Zorlanma sesine uyaniyodum

Aynen benimki en fazla iki saar uyuyor ağlayarak dediğin gibi kalkıyor gece..kafa çeviriyor,geriliyor,ayaklarını ellerini pat pat yere vuruyor

Aynen benimki en fazla iki saar uyuyor ağlayarak dediğin gibi kalkıyor gece..kafa çeviriyor,geriliyor,ayaklarını ellerini pat pat yere vuruyor
Napıcaz bilemedim valla dedim diş disinda bisi olmasin da belki birkaç tane birden çıkacaktır yoksa bu kadar sıkıntı olmaması lazım. Ama görünürde çıkacak gibi de degil

Ya kızlar bu kan damlası kızımda çok kötü alerji yaptı kestim ben sadece 2 gün verebildim. Doktor da 5 aydan sonra kan damlası içer bebek ler dedi . Ama sağlık ocağında Ebeler 4. Aydan itibaren veriyor dedim . Ne kadar saçma şeyler oluyor ya

Alerji olarak ne yaptı canım? 4. Aydan sonra verdi doktor bize ama hastanenin verdiği karnesinde de 4. Aydan sonra demir verilir yazıyor.. kızım da çok fena kabız oldu bu gün doktor tavsiyesiyle markayı değiştirdim ama bu marka da pas gibi rengi salyasının bile rengi değişti üstü başı battı ne yapsam bilemedim

Kırmızı kırmızı kabardı özellikle kafası , Ebe yi aradım yapar dedi devam et vermeye dedi . Sonra çocuk verdiğim o 3 damlayı kustu, tekrar aradim ebe verme o zaman bayagi hassas dedi
Vermedim bütün gün çocuk hala savaşıyor ya o nasıl bi damla çocuklari bu hale getiriyor. Doktor da bugün 5. Aydan sonra verilir dedi. demekki herkes kafasına göre takılıyor
Verme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…