- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.501
Vegaferon mu ilaç cnm sağlık ocağı bana onu verdi dün ama ben kullanmicam içinde şeker ve paraben varmışKırmızı kırmızı kabardı özellikle kafası , Ebe yi aradım yapar dedi devam et vermeye dedi . Sonra çocuk verdiğim o 3 damlayı kustu, tekrar aradim ebe verme o zaman bayagi hassas dedi
Vermedim bütün gün çocuk hala savaşıyor ya o nasıl bi damla çocuklari bu hale getiriyor. Doktor da bugün 5. Aydan sonra verilir dedi. demekki herkes kafasına göre takılıyor
Verme bence
Evet canım. Vegaferon adı , bana da 20 gün önce verdi 2 gün kullandim çocuk mahvoldu ya . Demekki var içinde anormal şeyler . Çünkü mama da içemiyor kızım . Kusar mama yıdaVegaferon mu ilaç cnm sağlık ocağı bana onu verdi dün ama ben kullanmicam içinde şeker ve paraben varmış
Hangi Damla’yı kullanıyorsun sağlık ocağının verdiğini miYa kızlar bu kan damlası kızımda çok kötü alerji yaptı kestim ben sadece 2 gün verebildim. Doktor da 5 aydan sonra kan damlası içer bebek ler dedi . Ama sağlık ocağında Ebeler 4. Aydan itibaren veriyor dedim . Ne kadar saçma şeyler oluyor ya
Evet canım vegaferon.Hangi Damla’yı kullanıyorsun sağlık ocağının verdiğini mi
Ben ferrum kullanıyorum canım hiç bir sorun yaşamadımEvet canım vegaferon.
Çok geçmiş olsun canım boyayan marka rahatsız etmedi artık bazı kıyafetlerini gözden çıkarıcam onu kullanıcam ama bu gün bi arkadaşımla konuştum ablası isveçte yaşıyo orda verilmiyomuş demir arkadaşım da hiç vermemiş..bizde neden zorunlu anlamadımKırmızı kırmızı kabardı özellikle kafası , Ebe yi aradım yapar dedi devam et vermeye dedi . Sonra çocuk verdiğim o 3 damlayı kustu, tekrar aradim ebe verme o zaman bayagi hassas dedi
Vermedim bütün gün çocuk hala savaşıyor ya o nasıl bi damla çocuklari bu hale getiriyor. Doktor da bugün 5. Aydan sonra verilir dedi. demekki herkes kafasına göre takılıyor
Verme bence
kocam prezarvatif almaya üşeniyor şeytan taşlar gibi taslicam.ilişkide hala ağrım sızım bitmedi ister korumalı ister korumasiz.sanki rahim de büyük baskı var.Süt korumaz canım o şekilde gebe kalan çok var.
bende 2 gun içir dim ilk dogdugundaki giibi gaz yaptı bıraktımYa kızlar bu kan damlası kızımda çok kötü alerji yaptı kestim ben sadece 2 gün verebildim. Doktor da 5 aydan sonra kan damlası içer bebek ler dedi . Ama sağlık ocağında Ebeler 4. Aydan itibaren veriyor dedim . Ne kadar saçma şeyler oluyor ya
Alerjisi geçmeyince ben tekrar başka doktora götürdüm , Acil cocuk hastanesinde uzman doktor , Amerika bize bu demir ilaçlarını kullanilmasini zorunlu tutuyor ama kendi çocuklarına demir ilacı vermiyor dedi . Aha dedim tam istediğim milliyetci aklı başında hekim tuttum direk . Oyleymis gerçekten çocuklarımızın sağlığını bozmak için yapıyorlar .Çok geçmiş olsun canım boyayan marka rahatsız etmedi artık bazı kıyafetlerini gözden çıkarıcam onu kullanıcam ama bu gün bi arkadaşımla konuştum ablası isveçte yaşıyo orda verilmiyomuş demir arkadaşım da hiç vermemiş..bizde neden zorunlu anlamadım
yavrularimizi kobay gibi kullanıyorlar işte d vitaminini de kullanmadım ben ondan da bha vardı bunu da araştırdım hiç açmadim geri vercem sağlık bknligi sözde içinde bebekler için sakıncalı madde var bile bile veriyor hiç verme kullanmalısınız de biz istediğimizi alalımEvet canım. Vegaferon adı , bana da 20 gün önce verdi 2 gün kullandim çocuk mahvoldu ya . Demekki var içinde anormal şeyler . Çünkü mama da içemiyor kızım . Kusar mama yıda
Alerjisi geçmeyince ben tekrar başka doktora götürdüm , Acil cocuk hastanesinde uzman doktor , Amerika bize bu demir ilaçlarını kullanilmasini zorunlu tutuyor ama kendi çocuklarına demir ilacı vermiyor dedi . Aha dedim tam istediğim milliyetci aklı başında hekim tuttum direk . Oyleymis gerçekten çocuklarımızın sağlığını bozmak için yapıyorlar .
kocam prezarvatif almaya üşeniyor şeytan taşlar gibi taslicam.ilişkide hala ağrım sızım bitmedi ister korumalı ister korumasiz.sanki rahim de büyük baskı var.
bende 2 gun içir dim ilk dogdugundaki giibi gaz yaptı bıraktım
Kızlar yani sizce benim yaşadığım sorunlarda demir damlasından mıdır sizce? Dişte etkiliyordur ama bu kadar olamaz. Sıyırmak üzreyim geceleri. gece 50 dk da bir kurulu saat gibi kalkıyor çocugum. Ağlayarak. Gazı var ve de boyna gaz çıkarıyor. Uyku düzeni kalmadı. Gazdan mı dişten mi başka bişi de var mı ne yapmak gerek bilemiyorum. Ve her kalktığında meme vermeden yatışmıyor. Çok kilo aldı bu gidişle daha da alacak. Sizde durumlar nasıl? ne yapıcam bilemiyorum. Meme olmadan gece uyumadığı için gece 10 kere ağzında meme. Ağlasın ağlaya ğlaya uyur da diyemiyorum. Dişleri ağrıyor calpol veriyorum etki edene kadar gece yatmadan baya sızlanıyor ağlıyor. Yatmak istemiyor odaya gidince anlıyor çığlık atıyor. En önemlisi gece uyumaması başta gene 3-4 kere kalıyordu şuan 10 kere kesin kalkıyor napcam ben yaaaa.Aynen benimki en fazla iki saar uyuyor ağlayarak dediğin gibi kalkıyor gece..kafa çeviriyor,geriliyor,ayaklarını ellerini pat pat yere vuruyor
Dişten diye düşünüyorum benim bebeğiminki çünkü artık iyice abarttı elleri hep ağzında ne bulsa geveliyor ağzı hep akıyor ve huzursuz..ben demir damlası vermiyorum bıraktım vermeyi içinde paraben varmış ya sağlık ocağından verilenin..temiz içerikli araştırp onu vericem. Hem de kabız yapıyordu kuzumu.Kızlar yani sizce benim yaşadığım sorunlarda demir damlasından mıdır sizce? Dişte etkiliyordur ama bu kadar olamaz. Sıyırmak üzreyim geceleri. gece 50 dk da bir kurulu saat gibi kalkıyor çocugum. Ağlayarak. Gazı var ve de boyna gaz çıkarıyor. Uyku düzeni kalmadı. Gazdan mı dişten mi başka bişi de var mı ne yapmak gerek bilemiyorum. Ve her kalktığında meme vermeden yatışmıyor. Çok kilo aldı bu gidişle daha da alacak. Sizde durumlar nasıl? ne yapıcam bilemiyorum. Meme olmadan gece uyumadığı için gece 10 kere ağzında meme. Ağlasın ağlaya ğlaya uyur da diyemiyorum. Dişleri ağrıyor calpol veriyorum etki edene kadar gece yatmadan baya sızlanıyor ağlıyor. Yatmak istemiyor odaya gidince anlıyor çığlık atıyor. En önemlisi gece uyumaması başta gene 3-4 kere kalıyordu şuan 10 kere kesin kalkıyor napcam ben yaaaa.
Biz sadece mama sandalyesi aldik ama digerlerini de alma vakti geldi artik. Mama onlugunu silikon mu alsam kumas mi kararsizim.benim bebegim bir hafta sonra tam 5aylik.6.ayin icine giriyoruz mama seti,kaşıkları,meyve süzgeci,cam rende,onluk,alıştırma bardagi mama sandalyesi aldik philips avent buharlı pişirici ve bu cocuk aç diye bi kitap var instagramda gordum onu alacagim.buzluga domates koydum (organik)ilikli kemik suyu da karpuz ,kavun ,armut uzum ve şeftali suyuda koyacağım .kis meyve fazla yok portakal mandalina onlarda asidik.meyve fazla verirsen pisik yapar... Bebegim kucak hastasi evde kanguru ile dolaşıyoruz siz ne yapiyorsunuz ek gıda için hazirliklar basladi mi ?
İyiki yazdın bunları Canim bende hiç anlamam aynilarini alicam:) Allah razı olsun 9 gün sonra 5 ay olacak inşallahbenim bebegim bir hafta sonra tam 5aylik.6.ayin icine giriyoruz mama seti,kaşıkları,meyve süzgeci,cam rende,onluk,alıştırma bardagi mama sandalyesi aldik philips avent buharlı pişirici ve bu cocuk aç diye bi kitap var instagramda gordum onu alacagim.buzluga domates koydum (organik)ilikli kemik suyu da karpuz ,kavun ,armut uzum ve şeftali suyuda koyacağım .kis meyve fazla yok portakal mandalina onlarda asidik.meyve fazla verirsen pisik yapar... Bebegim kucak hastasi evde kanguru ile dolaşıyoruz siz ne yapiyorsunuz ek gıda için hazirliklar basladi mi ?
benim bebegim bir hafta sonra tam 5aylik.6.ayin icine giriyoruz mama seti,kaşıkları,meyve süzgeci,cam rende,onluk,alıştırma bardagi mama sandalyesi aldik philips avent buharlı pişirici ve bu cocuk aç diye bi kitap var instagramda gordum onu alacagim.buzluga domates koydum (organik)ilikli kemik suyu da karpuz ,kavun ,armut uzum ve şeftali suyuda koyacağım .kis meyve fazla yok portakal mandalina onlarda asidik.meyve fazla verirsen pisik yapar... Bebegim kucak hastasi evde kanguru ile dolaşıyoruz siz ne yapiyorsunuz ek gıda için hazirliklar basladi mi ?
Silikon sevmiyorum ben :)kumaş ve naylonsu olanlardan tercih ettimBiz sadece mama sandalyesi aldik ama digerlerini de alma vakti geldi artik. Mama onlugunu silikon mu alsam kumas mi kararsizim.
Aynen herkes cok memnunBen aldim o kitaptan. Cok guzel tarifler var henuz gecmedik ek gidaya ekimde gecicez ama gercekten faydali bi kitap iyiki almisim diyorum surekli ordan burdan arastirmama gerek kalmadi her meyve sebzenin degisik tarifleri var
:) kucuk yogurt kavanozlari da var onlarida unutma cnm ne demek ALLAH cumlemizden razi olsunİyiki yazdın bunları Canim bende hiç anlamam aynilarini alicam:) Allah razı olsun 9 gün sonra 5 ay olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?