2018 mart-nisan anneleri

Kararlı olayım diyorum okadar çok aglayıp bağırıyor ki dayanamiyorum yatakta pispisliyorum kucagima alıyorum her yolu deniyorum dün gece en son arabaya bindik dolaştık hemen uyudu oynatıyor resmen bizi çok inat bunları ona alışkanlık haline getirende biziz ama deneyeceğim tekrar yavaş yavaş duzelcek inşallah saol

Ne kadarlik sagiyorsun inşallah eskisi gibi uyur senin bebis te benimkide o saatlerde uyanınca uyuması daha zor oluyor sıcak mı geliyor acaba başı çok terlemiş oluyor benimkinin

Ne kadarlik sagiyorsun inşallah eskisi gibi uyur senin bebis te benimkide o saatlerde uyanınca uyuması daha zor oluyor sıcak mı geliyor acaba başı çok terlemiş oluyor benimkinin
Canim başı terliyorsa çocuk bayagi yanıyordur benim kızımda oyleydi isilik döktü sonra . emmedigi memeyi sağ canim komple sagabilirsin . Biberonla daha önce içtimi hiç sütun de ziyan olmasin. Emzik emiyormu emerse biberonlada süt iCer. Uyanmaya yakın ya da gece 12 gibi biberonu veriyorum ben . Ama emzirdikten en az 1.5 hatta 2 saat sonra veriyorum . Sen daha iyi tanirsn bebegini

Çok terliyor benimki gündüz emerken bile kollar bacaklar şu içinde kalıyor birkaç kere verdim biberonla bazen iciyor bazen içmiyor emzik almıyor bklm

Odanın ısısı 24 derece olsun diyor doktor klima da üşütüyor vantilatör yetmiyor soğutmaya napcagimi şaşırdım uyuma umutlarım kışa kaldı
Klima bende seneye alacağım ama çok doğru bi yere koymak lazım . Klima hasta da eder çocukları bilmiyorum ne yapicaz. Benim evim çatı katı 30 derece esiyor ben çocuğu sürekli mendil islatip siliyorum Canim klima ile birlikte cami acsan hemen temiz hava gelir belki klimanin da sert sogugunu keser Canim. Ben arabada hem cam hem klima açıyorum

Her bebeğin farklı olduğunu biliyorum ama anne sütü alan her bebek doktor onayı olmadan erken ek gıdaya başlatılmaz siz bunu pek bilmiyorsunuz sanırım eşinin zamanın da insanlar bilinçsizdi bana da veriyorlardı ama suan bence asla verilmemeli. Bana tuhaf dediniz sanırım yazdıklarınız anlaşılmıyor ki konudan konuya atlıyorsunuz . Bence tuhaf olan sizsiniz.

yazdık larimdan sana tuhaf dedigimi mi çıkardın.yani tebrik ederim çok yaraticisin.ben kocamin sülalesine söylenirken sen nasıl kendine döndürdün bravo.zanna varmadan önce öyle mi demek istedin diyebilirdin.sen coktan hakaret ettiler moduna gecmissin bile.

Odanın ısısı 24 derece olsun diyor doktor klima da üşütüyor vantilatör yetmiyor soğutmaya napcagimi şaşırdım uyuma umutlarım kışa kaldı
hangi ilde oturuyorsunuz bilmiyorum fakat.dışarısı gölgede 37-40 ise 28-29 derece dokunmuyor.

Benimkide dün beş aylık oldu aynı aynı benimki de emmek istemiyor uyumak istemiyor oynamak istemiyor ne istiyor ben de bilmiyorum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım artık
Selam canım benim kızda son iki aydır düzgün klo almıyor doğru düzgün mama içmiyordu ek gıdaya başladık 4 ay bitince onuda aman aman yemiyor kaşık maması yazdı onu denyecez mamayı oynayarak ve bir saatte anca içiyor uykusuda gündüz toplasam 4 saat bazen 5 saat yine iydir sağlıklı büytmeyi nasip etsin rabbim hepimize

Valla kızlar aklım hep karışık bu sağlık ocaklarından verilen ilaçlarda hep şikayet var bizede housman ferrum verdi benim kızım da haftaya pazrtesi 5 aylık olucak doktor tavsiyesiyle verdim üç gün kafasında omuz ve boyun arka kısmı hep kırmızı sivlice şekilde çıktı bugün eşime dedim vermeyelim bakalım denyelim ondansa değişelim dedi doktorda demişti zaten bir sorun çıkarsa başka yazarım diye zaten kuzumn iştahı yok 3 ve 4 ayda klo alımı yavaşladı inş düzelir siznklerde öylemi oynayarak içiyor bir saatte anca birdr ek gıdaya başladık ama pek yediği söylenmez kaşık maması yazdı hippin baklım inş geçici dönemdir bir ay sonra 6 olcak

Klima vurmayan yere koyuyorum ama cam açma fikri güzelmiş birde öyle deneyeyim
Bu bebişler bizi ne hale soktu valla kış gelse ek gidaya başlasak inşallah ozamnda diş çıkarma skntsi olcak gerçi

Klima vurmayan yere koyuyorum ama cam açma fikri güzelmiş birde öyle deneyeyim
Bu bebişler bizi ne hale soktu valla kış gelse ek gidaya başlasak inşallah ozamnda diş çıkarma skntsi olcak gerçi
Evet inşallah kolay geçer Pıtır Pıtır atarlar inşallah o dişleri

Ek gıda olarak neler veriyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…