- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.581
Canim mesajo yeni okudum da. Sütünü damlatmayi denedinmi. Ben diger kizim bebekken her enfeksiyon oldugunda sütümü damlatirdim hemencecik gecerdiKızlar bebeğinin gözü hala akan var mı? Bizim sağ gözümüz akıyor ve çeşit çeşit damla veriyor doktor ama geçmedi..bir yaşına gelmeden müdahele yapılmıyormuş videosunu izledim o müdahalenin kanalı açmak için yapılan çok korktum.. kendiliğinden geçse keşke ya doktor az bir ihtimal geçmesi dediçok üzülüyorum akıp duruyor özellikle dışarı çıkınca daha çok akıyor rüzgardan falan mı bilmiyorum..bi doktora daha götüreceğim çünkü akan gözü biraz da küçük duruyor..eğer benim gibi olan varsa doktoru ne dedi acaba?
Denedim canım geçmedi şimdi de sütüm yok artık :/ kanalları tıkalı dedi doktorCanim mesajo yeni okudum da. Sütünü damlatmayi denedinmi. Ben diger kizim bebekken her enfeksiyon oldugunda sütümü damlatirdim hemencecik gecerdi
Yazmayı beceremiyorsunuz ki yazdıklarınızı bir okuyun isterseniz kopuk kopuk cümleler alakasız. Neyse.yazdık larimdan sana tuhaf dedigimi mi çıkardın.yani tebrik ederim çok yaraticisin.ben kocamin sülalesine söylenirken sen nasıl kendine döndürdün bravo.zanna varmadan önce öyle mi demek istedin diyebilirdin.sen coktan hakaret ettiler moduna gecmissin bile.
Canım sütünü sağsan uyku arasındayken versen ona öyle içer çünkü ben benimkini öyle yapmıştım bir ara hiç yemiyorduSelam canım benim kızda son iki aydır düzgün klo almıyor doğru düzgün mama içmiyordu ek gıdaya başladık 4 ay bitince onuda aman aman yemiyor kaşık maması yazdı onu denyecez mamayı oynayarak ve bir saatte anca içiyor uykusuda gündüz toplasam 4 saat bazen 5 saat yine iydirsağlıklı büytmeyi nasip etsin rabbim hepimize
Bende aynı Damla’yı kullanıyorum canım bir sorun yapmadı ne kadar kullanıyorsun? 4 Aydan sonra kilo alımı yavaşlıyorValla kızlar aklım hep karışık bu sağlık ocaklarından verilen ilaçlarda hep şikayet var bizede housman ferrum verdi benim kızım da haftaya pazrtesi 5 aylık olucak doktor tavsiyesiyle verdim üç gün kafasında omuz ve boyun arka kısmı hep kırmızı sivlice şekilde çıktı bugün eşime dedim vermeyelim bakalım denyelim ondansa değişelim dedi doktorda demişti zaten bir sorun çıkarsa başka yazarım diye zaten kuzumn iştahı yok 3 ve 4 ayda klo alımı yavaşladı inş düzelir siznklerde öylemi oynayarak içiyor bir saatte anca birdr ek gıdaya başladık ama pek yediği söylenmez kaşık maması yazdı hippin baklım inş geçici dönemdir bir ay sonra 6 olcak
Oy ne güzel serindir orası ama güneşi rahatsız edici değildir. Burda nem çok var bunaliyoruz[Kızlar ben Trabzon’yım burası daha soğuk ama ben tek çıtçıtlı Badi giydiriyorum çorap giydirmiyorum üşümüyor havalr çok sıcak zaten tek duştan sonra 1 saat çorap giydiriyorum o kadar
Burada da nem var canım orası kadar olmaz ama yine de çok bunaltıyorOy ne güzel serindir orası ama güneşi rahatsız edici değildir. Burda nem çok var bunaliyoruz
Oyuncaklari kaldırıyorum dönüşümlü oynatiyorum. Yoksa hemen sıkılıyorlar akşam üzeri dışarı çıkariyorum yarım saatte olsa vakit geçiyor .Aksama kadar bebekle evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? Ne yapacağımı sasiyorum
Ben ev tipi salıncaklardan aldım arkası yatıyo biraz onda duruyor biraz yerde oyuncaklarıyla oynuyo (önceden oyun halısında dururdu şimdi dönüyo çıkıyo içinden :) ) sonra dışarı çıkarıyorum kucak falan derken gün geçiyo.. Ama bunları yaparken hep müzik açık sürekli şarkı söylüyorum kızıma albüm çıkaracak kıvama geldimSürekli eline oyuncak vermek de içime sinmiyor
Camasir sepeti koyuyorum yanina oynuyor. Hem agir degil hem kesici bir bolgesi yok. Oyuncaklardan biraz sıkıldı. Onlari sakladim. Pet siseye az su doldurarak ya da bos veriyorum. Siseyi yuvarliyor havaya kaldirmaya calisiyor. Icindeki suyu merak ediyor. Banyo yaptigi masrapayi da yikayip veriyorum. Onu da havaya kaldirip oynuyor. Evdeki nesnelerden yararlaniyorum. O sirada ben kenarda kendi halimdeyim. Onun disinda arada kucagima alip perdeleri dokunup cekiyoruz. Kıyafet dolap kulplaeini tutturuyorum. Hafif olanlari acip icine bakiyoruz. Sonra kapayip disina bakiyoruz. Bunu tekrarliyoruz. Buzdolabini acip kapiyoruz. Disindaki magnetlere dokunuyoruz. Arada muzik acip dinleyip dans ediyoruz. Bazen sohbet ediyoruz. Bazen ellemiyorum kendi halinde bos durmayi öğrensin diye. Bir de havuclari onun tutabilecegi kadar kesip eline veriyorum. Onu yaliyor. Sert oldugu icin yemesi mumkun degil zaten. Tabi gozlemim altinda tutuyorum yine de. Bazen disari cikiyoruz. Etrafi inceliyor merakla. Marketteki her sey ilgisini cekiyor.Aksama kadar bebekle evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? Ne yapacağımı sasiyorum
ben nedenini yazdim kopuk cumlelerimin.tuhaf da demeye calistin dogrudur yanlıştır ona bir sey demiyorum.sen yazmayı beceremiyorsun hakeret ediyorsun diye atarlanayim mı şimdi.hayır bütün hincinizi burdan mi aliyorsunuz anlamiyorum ki.Yazmayı beceremiyorsunuz ki yazdıklarınızı bir okuyun isterseniz kopuk kopuk cümleler alakasız. Neyse.
Hakaret etmedim olanı söylüyorum.siz kim oluyorsunuz da hıncımı sizden çıkartacağım. Gereksiz muhabbet yapmayalım lütfen iyi akşamlar.ben nedenini yazdim kopuk cumlelerimin.tuhaf da demeye calistin dogrudur yanlıştır ona bir sey demiyorum.sen yazmayı beceremiyorsun hakeret ediyorsun diye atarlanayim mı şimdi.hayır bütün hincinizi burdan mi aliyorsunuz anlamiyorum ki.
Ay bu ne sen bayagi antremanlisin maşallah :) bende yapacağım bunları valla çok teşekkürlerCamasir sepeti koyuyorum yanina oynuyor. Hem agir degil hem kesici bir bolgesi yok. Oyuncaklardan biraz sıkıldı. Onlari sakladim. Pet siseye az su doldurarak ya da bos veriyorum. Siseyi yuvarliyor havaya kaldirmaya calisiyor. Icindeki suyu merak ediyor. Banyo yaptigi masrapayi da yikayip veriyorum. Onu da havaya kaldirip oynuyor. Evdeki nesnelerden yararlaniyorum. O sirada ben kenarda kendi halimdeyim. Onun disinda arada kucagima alip perdeleri dokunup cekiyoruz. Kıyafet dolap kulplaeini tutturuyorum. Hafif olanlari acip icine bakiyoruz. Sonra kapayip disina bakiyoruz. Bunu tekrarliyoruz. Buzdolabini acip kapiyoruz. Disindaki magnetlere dokunuyoruz. Arada muzik acip dinleyip dans ediyoruz. Bazen sohbet ediyoruz. Bazen ellemiyorum kendi halinde bos durmayi öğrensin diye. Bir de havuclari onun tutabilecegi kadar kesip eline veriyorum. Onu yaliyor. Sert oldugu icin yemesi mumkun degil zaten. Tabi gozlemim altinda tutuyorum yine de. Bazen disari cikiyoruz. Etrafi inceliyor merakla. Marketteki her sey ilgisini cekiyor.
Canim insanlar burada seni uyarıyor , sen sana yazılanı okumadan cevap veriyosun. Karışıyor yazılar ..ben nedenini yazdim kopuk cumlelerimin.tuhaf da demeye calistin dogrudur yanlıştır ona bir sey demiyorum.sen yazmayı beceremiyorsun hakeret ediyorsun diye atarlanayim mı şimdi.hayır bütün hincinizi burdan mi aliyorsunuz anlamiyorum ki.
Valla surekli oyuncak al al bitmiyo. Eldeki imkanlari degerlendirmeye calisiyorum. Dene canım. Bebislere degisik geliyor bunlar.Ay bu ne sen bayagi antremanlisin maşallah :) bende yapacağım bunları valla çok teşekkürler
Valla ben buhayatbenim annenin yazilarini not aldım . Aynilarini alicam , doktor da bize liste vericekmi neye gore ayarlayacagiz. Eşim benim hep et balık tavuk beslendiği için , hiç sebze pisirmedim. Taze fasulye hariç hiç sebze pişmedi evde . O yüzden stresliyimKizlar yakinda ek gidaya geciyoruz. Blw yontemini takip edecek var mi aramizda? yoksa elle kendimiz besleme yontemi mi? Ya da baska neler varsa. 6 ay olmadan konuşsak guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?