2018 mart-nisan anneleri

Canim mesajo yeni okudum da. Sütünü damlatmayi denedinmi. Ben diger kizim bebekken her enfeksiyon oldugunda sütümü damlatirdim hemencecik gecerdi

Yazmayı beceremiyorsunuz ki yazdıklarınızı bir okuyun isterseniz kopuk kopuk cümleler alakasız. Neyse.

Canım sütünü sağsan uyku arasındayken versen ona öyle içer çünkü ben benimkini öyle yapmıştım bir ara hiç yemiyordu

Bende aynı Damla’yı kullanıyorum canım bir sorun yapmadı ne kadar kullanıyorsun? 4 Aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor

[Kızlar ben Trabzon’yım burası daha soğuk ama ben tek çıtçıtlı Badi giydiriyorum çorap giydirmiyorum üşümüyor havalr çok sıcak zaten tek duştan sonra 1 saat çorap giydiriyorum o kadar

[Kızlar ben Trabzon’yım burası daha soğuk ama ben tek çıtçıtlı Badi giydiriyorum çorap giydirmiyorum üşümüyor havalr çok sıcak zaten tek duştan sonra 1 saat çorap giydiriyorum o kadar
Oy ne güzel serindir orası ama güneşi rahatsız edici değildir. Burda nem çok var bunaliyoruz

Sürekli eline oyuncak vermek de içime sinmiyor
Ben ev tipi salıncaklardan aldım arkası yatıyo biraz onda duruyor biraz yerde oyuncaklarıyla oynuyo (önceden oyun halısında dururdu şimdi dönüyo çıkıyo içinden :) ) sonra dışarı çıkarıyorum kucak falan derken gün geçiyo.. Ama bunları yaparken hep müzik açık sürekli şarkı söylüyorum kızıma albüm çıkaracak kıvama geldim çok seviyo müzik dinlemeyi benim kızım

Aksama kadar bebekle evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? Ne yapacağımı sasiyorum
Camasir sepeti koyuyorum yanina oynuyor. Hem agir degil hem kesici bir bolgesi yok. Oyuncaklardan biraz sıkıldı. Onlari sakladim. Pet siseye az su doldurarak ya da bos veriyorum. Siseyi yuvarliyor havaya kaldirmaya calisiyor. Icindeki suyu merak ediyor. Banyo yaptigi masrapayi da yikayip veriyorum. Onu da havaya kaldirip oynuyor. Evdeki nesnelerden yararlaniyorum. O sirada ben kenarda kendi halimdeyim. Onun disinda arada kucagima alip perdeleri dokunup cekiyoruz. Kıyafet dolap kulplaeini tutturuyorum. Hafif olanlari acip icine bakiyoruz. Sonra kapayip disina bakiyoruz. Bunu tekrarliyoruz. Buzdolabini acip kapiyoruz. Disindaki magnetlere dokunuyoruz. Arada muzik acip dinleyip dans ediyoruz. Bazen sohbet ediyoruz. Bazen ellemiyorum kendi halinde bos durmayi öğrensin diye. Bir de havuclari onun tutabilecegi kadar kesip eline veriyorum. Onu yaliyor. Sert oldugu icin yemesi mumkun degil zaten. Tabi gozlemim altinda tutuyorum yine de. Bazen disari cikiyoruz. Etrafi inceliyor merakla. Marketteki her sey ilgisini cekiyor.

Yazmayı beceremiyorsunuz ki yazdıklarınızı bir okuyun isterseniz kopuk kopuk cümleler alakasız. Neyse.
ben nedenini yazdim kopuk cumlelerimin.tuhaf da demeye calistin dogrudur yanlıştır ona bir sey demiyorum.sen yazmayı beceremiyorsun hakeret ediyorsun diye atarlanayim mı şimdi.hayır bütün hincinizi burdan mi aliyorsunuz anlamiyorum ki.

Hakaret etmedim olanı söylüyorum.siz kim oluyorsunuz da hıncımı sizden çıkartacağım. Gereksiz muhabbet yapmayalım lütfen iyi akşamlar.

Ay bu ne sen bayagi antremanlisin maşallah :) bende yapacağım bunları valla çok teşekkürler

Canim insanlar burada seni uyarıyor , sen sana yazılanı okumadan cevap veriyosun. Karışıyor yazılar ..
Sana bebeğe üzüm suyu verme diyoruz kocam sıcak su veriyor diyosun. Kocanin sülalesini anlatiyosun.

Kizlar yakinda ek gidaya geciyoruz. Blw yontemini takip edecek var mi aramizda? yoksa elle kendimiz besleme yontemi mi? Ya da baska neler varsa. 6 ay olmadan konuşsak guzel olur.

Kizlar yakinda ek gidaya geciyoruz. Blw yontemini takip edecek var mi aramizda? yoksa elle kendimiz besleme yontemi mi? Ya da baska neler varsa. 6 ay olmadan konuşsak guzel olur.
Valla ben buhayatbenim annenin yazilarini not aldım . Aynilarini alicam , doktor da bize liste vericekmi neye gore ayarlayacagiz. Eşim benim hep et balık tavuk beslendiği için , hiç sebze pisirmedim. Taze fasulye hariç hiç sebze pişmedi evde . O yüzden stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…