- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.601
Güle güle kullanın canım bahsettiğin kitabı ben de aldım çok güzel tarifler var içinde.. ben de yoğurt makinesi alıcam ayrıca instagramda organik şekersiz bebe büskivileri yapan bi hesap , organik unlar tarhanalar yapan bi hesap buldum onlardan sipariş vericem.. ben blw yöntemini şimdilik düşünmüyorum evde güzel de sokakta yedikleri yemekleri kafalarına sürünce güzel olmuyoBunları aldim +silikon kasik+mama sandalyesi de ... Bu çocuk aç kitabini sipariş ettim philips avent wasabi buharlı pirisicinin indirime girmesini bekliyorum onuda alcam buharda pişirme aparatları varmış tencerenin icine koyulan onu da alabilirsiniz ... Kizlar en yakin zamanda BLW nedir 3gun kuralı nedir ek gıdaya nasil başlanır hepsini yazicam çok kitap okudum araştırdım faydalanmak isteyenler için ......
Eki Görüntüle 2185988 Eki Görüntüle 2185989
sizde gereksiz yere uzatıyorsunuz.konuşmalarımı bin üyeden bilmem kaç üye beğenmiyor diye tü kaka olmaz sizinde başınız göğe ermez.kendinze bakın.artık burda herkese çemkirmek moda mı oldu ne.Hakaret etmedim olanı söylüyorum.siz kim oluyorsunuz da hıncımı sizden çıkartacağım. Gereksiz muhabbet yapmayalım lütfen iyi akşamlar.
Canım benim bebiş de öyle. Saat nasi kalkiyo hatta koyuyorum uyaniyo. Artık bitkin düştüm. Baya gazda cikariyor ben hem gaza hem de memeye çok alıştı her kalktığında bi memeyle uyuduğu için gece çok ağlamasın diye verdim. Nasi ayarliyim bilmiyorum. Bi de çalışıyorum yarim gün uykusuz zor oluyo diye uğraşmadım ama bi düzen e sokmam lazım böyle olmaz. Nas yapıcaz ağlatmak da istemiyorumKararlı olayım diyorum okadar çok aglayıp bağırıyor ki dayanamiyorum yatakta pispisliyorum kucagima alıyorum her yolu deniyorum dün gece en son arabaya bindik dolaştık hemen uyudu oynatıyor resmen bizi çok inat bunları ona alışkanlık haline getirende biziz ama deneyeceğim tekrar yavaş yavaş duzelcek inşallah saol
Canim yediklerine dikkat ediyomusun . Gaz yapan şeyler dikkat et . Bide hergün kimyon iç bi çay kaşığı bebek rahat çıkarır gazı . Belki gazdan uyuyamiyordur ama artık geçmesi lazım bu gazindaCanım benim bebiş de öyle. Saat nasi kalkiyo hatta koyuyorum uyaniyo. Artık bitkin düştüm. Baya gazda cikariyor ben hem gaza hem de memeye çok alıştı her kalktığında bi memeyle uyuduğu için gece çok ağlamasın diye verdim. Nasi ayarliyim bilmiyorum. Bi de çalışıyorum yarim gün uykusuz zor oluyo diye uğraşmadım ama bi düzen e sokmam lazım böyle olmaz. Nas yapıcaz ağlatmak da istemiyorum
Eline sağlık canım afiyet şifa olsun güzel gecsin inşallah bu ek gıda sureciDolaba simdilik sadece domates ilikli kemik suyu ve et suyu koydum,kirmizi biber ,armut ve seftali de koyacagim.annem tarhanasini yapiyor gorumceme sebzeli eriste yaptircam ve kalan malzemleri instagramda gida muhendisi organik urun satan sayfadan siparis edecegim. dilaba koydugum seyleri bebek.icin pazada koy urunleri satan yerden aliyorum ya da kayinvalidem koyde o yolluyor...Eki Görüntüle 2185990
Saati hic bilmiyom ki. Bakmadim bir de degisiyor. Zor emziriyorum ben de. Akli etrafta hep. Boyle olunca bazen dakikalarca bi yudum alip etrafa bakip tekrar bir yudum aliyo. Anca uykusu gelip mayisinca guzel emiyor.Kizlar bebekleri kac saatte bir emziriyorsunuz. Kizim resmen meme grevinde. Ayakta hoplatarak zar zor tutuyor. Simdi onu da brakti. Anca sallayip uyutunca uyuyarak emiyor. Napmam lazim cok zorlaştı
Benim bebiş de aynı. Etrafa o kadar bakıyor ki emziremiyorum :)Saati hic bilmiyom ki. Bakmadim bir de degisiyor. Zor emziriyorum ben de. Akli etrafta hep. Boyle olunca bazen dakikalarca bi yudum alip etrafa bakip tekrar bir yudum aliyo. Anca uykusu gelip mayisinca guzel emiyor.
Benimki 3.04 aylıkken yapmıştı aynısını ressmen işkence çektiriyordu bana sık sık uyutup sağadığım sütle besliyordum. Çünkü içerken uyandığımda meme olunca bırakıyor tek geceleri güzel emiyordu. Ama çok şükür atlattık sessiz sakin karanlık ortamda emzirdim hatta banyoda bile emzirdim yani karanlık diyeKizlar bebekleri kac saatte bir emziriyorsunuz. Kizim resmen meme grevinde. Ayakta hoplatarak zar zor tutuyor. Simdi onu da brakti. Anca sallayip uyutunca uyuyarak emiyor. Napmam lazim cok zorlaştı
Bi denemediğim banyo kalmisti orada gireyim napayim......Benimki 3.04 aylıkken yapmıştı aynısını ressmen işkence çektiriyordu bana sık sık uyutup sağadığım sütle besliyordum. Çünkü içerken uyandığımda meme olunca bırakıyor tek geceleri güzel emiyordu. Ama çok şükür atlattık sessiz sakin karanlık ortamda emzirdim hatta banyoda bile emzirdim yani karanlık diye
Uyku zamanı ver canım , meme den kesilmesin bebeğin .Komik olcak ama sorcam emzik ilk defa kullaniyoruz tuttu. Yani ne zamanlar vermem lazim. Siz sadece uyku oncesimi veriyorsunuz. Kesinlikle emzik bağımlisi olmasini istemiyorum ama. Iki gecedir uyumadan once agsina verip salliyorum uyuyo.
Şu süt yapan çaylardan içiyor musun?Kizlar bebekleri kac saatte bir emziriyorsunuz. Kizim resmen meme grevinde. Ayakta hoplatarak zar zor tutuyor. Simdi onu da brakti. Anca sallayip uyutunca uyuyarak emiyor. Napmam lazim cok zorlaştı
Ara ara yapıyorlar canım bide artık emme sureleri uzadı . Benim bebeğim kaka si varken de asla emmiyor ona da dikkat ettim.Bi denemediğim banyo kalmisti orada gireyim napayim......
Eun uyutamiyordum gece emmiyor siye. Emzik denedim hemen tuttu. Hic almazdi emzik. Meme grevinde yaaaa hanim efendi ağzına meme dışında ne girse kabul edecek
Rezene iciyorum sabahlariŞu süt yapan çaylardan içiyor musun?
Canım hiç dikkat etmiyorum artık baharatlı ve tursu ve aci mümkün olduğunca yememeye calisiyorum. Biara dikkat ettim.Canim yediklerine dikkat ediyomusun . Gaz yapan şeyler dikkat et . Bide hergün kimyon iç bi çay kaşığı bebek rahat çıkarır gazı . Belki gazdan uyuyamiyordur ama artık geçmesi lazım bu gazinda
Benim de azalmıştı 3 aylıkken.kuru incir kaynayıp içiyorum arttırdı hem sütü hem de iştahı da arttı. Yoksa ek gıda başlayacaktı doktor ama şükür iyi oldu kilosuRezene iciyorum sabahlari
EmZik verme canım o zaman daha çok kabul etmez . Emzik ve biberon emme güdüsünü tatmin ediyor bu yüzden meme Reddi daha da uzun sürüyor.bol bol ten TEMA’sı yapın birde sık mı besliyorsun ? Ne kadarlık bebeğin?hiç mi emmiyor az mı emiyorBi denemediğim banyo kalmisti orada gireyim napayim......
Eun uyutamiyordum gece emmiyor siye. Emzik denedim hemen tuttu. Hic almazdi emzik. Meme grevinde yaaaa hanim efendi ağzına meme dışında ne girse kabul edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?