- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.621
Aminncnm.benim inşallah hepimizinEline sağlık canım afiyet şifa olsun güzel gecsin inşallah bu ek gıda sureci
Benimde bugun geldi cok begendim iyi ki almisimGüle güle kullanın canım bahsettiğin kitabı ben de aldım çok güzel tarifler var içinde.. ben de yoğurt makinesi alıcam ayrıca instagramda organik şekersiz bebe büskivileri yapan bi hesap , organik unlar tarhanalar yapan bi hesap buldum onlardan sipariş vericem.. ben blw yöntemini şimdilik düşünmüyorum evde güzel de sokakta yedikleri yemekleri kafalarına sürünce güzel olmuyomama takviyesi alıyoruz diye doktor 5. Ayda başlarız ek gıdaya dedi çok heyecanlıyım :) mama sandalyesi de aldım içine oturtucam yavaş yavaş ki alışsın
Benimki 3.aydan 4.aya kadar reddetti zorladim duzeldi bi göğsünü veriyorum mizmizlaninca emzik sonra emziği çekip gogus o sekilde duzeldiKizlar bebekleri kac saatte bir emziriyorsunuz. Kizim resmen meme grevinde. Ayakta hoplatarak zar zor tutuyor. Simdi onu da brakti. Anca sallayip uyutunca uyuyarak emiyor. Napmam lazim cok zorlaştı
Artık az kg alacaklar her ay 500 gr dan fazla alsalar obez olurlar . Sen süte devam et canım anne sütü ile 200 gr güzel . Bence ek gıda ya geçme , sütler ilk aylardaki gibi sarı yağlı değil o benim dikkatimi çekti gece sagim yapıyorum ,1 ay önceki süt sarı , bugunlerde sagdigim süt beyaz . Normal yani . 6. Aydan sonra ek gıda ya geçeceğiz , süt bebeğe kahve olacak .moralim bozuk kizlar.bugun 5ay kontrolumuz vardi oglum sadece 200gr almis doğduğundan beri emiyor sadece.mama vermedim.ek gıdaya yavas yavas gecelim dedi doktorumuz .aslinda emiyo sutummu yaramadı acaba su an 7400
5aylik canim. Bikac gundur uyku disinda agzina bile almiodu. Bugun braz daha iyi sanki. Ama yine uyuklarken tabi. Sik beslemiorum zaten 3 saati gecio yine almiyor.EmZik verme canım o zaman daha çok kabul etmez . Emzik ve biberon emme güdüsünü tatmin ediyor bu yüzden meme Reddi daha da uzun sürüyor.bol bol ten TEMA’sı yapın birde sık mı besliyorsun ? Ne kadarlık bebeğin?hiç mi emmiyor az mı emiyor
Bence normal artik... bi aylardan sonra hic almayan bile oluyo. Hatta ilerleyen aylarda kilo bile veriolar bazi bebekler.... ben. E 6 .ay dolsunda oyle basla ek gidaya hic acelesi yok... benim doktor buyuk kizim cok zsyfti ona ragmen baslatmamistimoralim bozuk kizlar.bugun 5ay kontrolumuz vardi oglum sadece 200gr almis doğduğundan beri emiyor sadece.mama vermedim.ek gıdaya yavas yavas gecelim dedi doktorumuz .aslinda emiyo sutummu yaramadı acaba su an 7400
Anladm cnm tesekkurlerBenimki 3.aydan 4.aya kadar reddetti zorladim duzeldi bi göğsünü veriyorum mizmizlaninca emzik sonra emziği çekip gogus o sekilde duzeldi
beni uyaranlara şöylesiniz böylesiniz demiyorum.kocamin sülalesi yüzünden böyle şeyler olduğunu dile getirdim.ve benim eşimin sülalesi gibi tuhaf sülaleler var ben söylediğim için böyle dedim.herkes dogum yapinca iş bana ne dedine mi döndü.itham etmediğim şeylerle muhatap olmak istemiyorum.kişisel garezim yok.Canim insanlar burada seni uyarıyor , sen sana yazılanı okumadan cevap veriyosun. Karışıyor yazılar ..
Sana bebeğe üzüm suyu verme diyoruz kocam sıcak su veriyor diyosun. Kocanin sülalesini anlatiyosun.
Gecen ay bebek arabasinin yanlarini tutarak kalkmaya calisiyodu. Yoksa hic aklima gelmemisti oturtmak. Oyle olunca istiyor diye yavastan destekle basladik. Gunde 5 dk kadar otuetuyorum yastiklarin arasinda. Kucagimizda zaten oturur gibi nerdeyse. Doktorun ne diycek yaz canim. Ben de merak ediyorum.Kızlar bebeklerinizi oturtmaya basladinizmi yarın doktor kontrolumuz var soracagm bende . Bugün biraz destek li.oturtmaya çalıştım ama memnun kalmadı bebek
Yazarım canım bende merak ediyorum . Yarın kg göre ek gıda hakkında da konusacagiz ama 100 gr da alsa ben ek gıda konusunda 6 ay dan once başlamak istemiyorum .Gecen ay bebek arabasinin yanlarini tutarak kalkmaya calisiyodu. Yoksa hic aklima gelmemisti oturtmak. Oyle olunca istiyor diye yavastan destekle basladik. Gunde 5 dk kadar otuetuyorum yastiklarin arasinda. Kucagimizda zaten oturur gibi nerdeyse. Doktorun ne diycek yaz canim. Ben de merak ediyorum.
Durum bizde de ayniKızlar bebekleriniz yüzüstü durunca nasıl oyalanıyor? Kızım doğduğundan beri yüzüstü durmayı sevmedi şimdi sırt üstü dururken yüzüstü dçnüyor ama tekrar sırtüstü dönemiyor daha. oyuncak veriyorum önüne ayna koyuyorum filan ama poposunu kaldırıyor bacaklarını çekiyor sanki emeklemeye çalışıyo sonra yapamayınca sinirleniyo ağlıyo.. bu her seferinde böyle oluyor siz ne yapıyorsunuz?
Bizimki çok hareketli şuan koyduğum yerde hiç bulamıyorum zaten her türlü dönüyordu şimdi art arda da dönmeye başladı hemen yön ve yer değiştiriyor..biraz sürünüyor da emekleme pozisyonundayken bir de emekleyince yandık hiç durmazKızlar bebekleriniz yüzüstü durunca nasıl oyalanıyor? Kızım doğduğundan beri yüzüstü durmayı sevmedi şimdi sırt üstü dururken yüzüstü dçnüyor ama tekrar sırtüstü dönemiyor daha. oyuncak veriyorum önüne ayna koyuyorum filan ama poposunu kaldırıyor bacaklarını çekiyor sanki emeklemeye çalışıyo sonra yapamayınca sinirleniyo ağlıyo.. bu her seferinde böyle oluyor siz ne yapıyorsunuz?
Maşallah bebeğine cnm bizimki sadece sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyor :)Bizimki çok hareketli şuan koyduğum yerde hiç bulamıyorum zaten her türlü dönüyordu şimdi art arda da dönmeye başladı hemen yön ve yer değiştiriyor..biraz sürünüyor da emekleme pozisyonundayken bir de emekleyince yandık hiç durmaz
Benim bebegimde hiç yuzustu durmasını sevmiyor koyuyorum biraz debeleniyor ağlamaya başlıyor hep sırtüstü yatıyor yan dönüp ayak parmaklarını ağzına sokuyor arada da yüzüstü dönüp kalıyor öyle kolu altta kalıyor ben düzeltiyorum sanırım benimki emeklemeyecekKızlar bebekleriniz yüzüstü durunca nasıl oyalanıyor? Kızım doğduğundan beri yüzüstü durmayı sevmedi şimdi sırt üstü dururken yüzüstü dçnüyor ama tekrar sırtüstü dönemiyor daha. oyuncak veriyorum önüne ayna koyuyorum filan ama poposunu kaldırıyor bacaklarını çekiyor sanki emeklemeye çalışıyo sonra yapamayınca sinirleniyo ağlıyo.. bu her seferinde böyle oluyor siz ne yapıyorsunuz?
Ben çok sıcaklarda birkaç çay kaşığı vermiştimKızlar bebişlere su vermeye başladınız mı?
Ayni bizim kiz da oyle. Hatta sandalye aralarina giriyor. Koselere sikisip kaliyor. Olmayacak pozisyonlari buluyor :) cok eglenceli oldu böyle. Oyuncaklari baska yere bırakıyorum gidip aliyor done done.Bizimki çok hareketli şuan koyduğum yerde hiç bulamıyorum zaten her türlü dönüyordu şimdi art arda da dönmeye başladı hemen yön ve yer değiştiriyor..biraz sürünüyor da emekleme pozisyonundayken bir de emekleyince yandık hiç durmaz
Hayırlı olsun cnm afiyet olsun bebişe :) pirinç ununu tam pirinç unu tavsiye ediyorlar aldığımız kitapta da yazıyorsadece 200gr aldığı için bebeğim doktor onerisiyle ek gıdaya basladik biz kizlar..ister pirinç unuyla kendiniz hazırlayın ister kasik mama pirinçli ( hipp organik önerdi)
Eki Görüntüle 2187038
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?