- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.641
Aynen canım tam hareketler başladı :) bugün halıdan falan çıkıp ta nereye gelmiş. Hiçbir şekilde yüksek yere koymuyorum önceden bi kere dönüyordu düşmeyeceği şekilde bırakıyordum yatağa artık yok :)Ayni bizim kiz da oyle. Hatta sandalye aralarina giriyor. Koselere sikisip kaliyor. Olmayacak pozisyonlari buluyor :) cok eglenceli oldu böyle. Oyuncaklari baska yere bırakıyorum gidip aliyor done done.
Sağ ol canım benimki biraz çok hareketli olabilir bilmiyorum ilk dönüşü 3,5 aylıkkendiMaşallah bebeğine cnm bizimki sadece sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyor :)
Tamam canım sağol. Kayınvalidem su ver diye ısrar edip duruyor dedim bakayım sizde durumlar nasıl ben daha vermedimBen çok sıcaklarda birkaç çay kaşığı vermiştim
Verdiği liste nasıl canım?Benim bebeğim 5. Ay da 300 gr almış . Doktor ek gıda ya geçelim dedi liste verdi . Kötümü dedim, kötü değil dedi Ya o zaman niye geçeyim 300 gr almış zaten artık az alcak. Doktoruda degistiricem , acayip egoist hiç bişey soramadan çıktım odasından .
Canim 1gun ikindi de meyve suyu bir tatlı kaşığı armut havuç ya da şeftali suyu olabilir dedi . 7 gün boyunca az az artıracaksın dedi .Verdiği liste nasıl canım?
Öyle mi canım benim bebiştende kan geldi bi ara süt alerjisi dedik ama çıkmadı acaba bu yüzden mi ilk defa duydumYaz basında çişinde hafif pembe kan olmuştu doktoru susuz kalmış verin demişti. Günde 10 çay kaşığı kadar verdik yazın su.
Kızlar ben anlamadım şimdi bir çay kaşığı vermek bir öğün mü ediyor çok az değil mi yaCanim 1gun ikindi de meyve suyu bir tatlı kaşığı armut havuç ya da şeftali suyu olabilir dedi . 7 gün boyunca az az artıracaksın dedi .
Bu şekilde 7 gün boyunca 1 tatlı kaşığı meyve suyu .
7. Gün akşam bebek uykuya geçmeden önce muhallebi ver dedi . 7. Günden 12. Güne kadar kuşluk vaktinde yoğurt . 20. Güne kadar yoğurt devam .20. Gün de sebze püresi öğlen ver dedi + kahvaltilik dedi .
Canim yavaş yavaş başlıyosun bir tatlı kaşığı ile hergün artiriyosun. Alerjisi varmı yokmu tek meyve olarak yapıyorsun . Yani 3 gün boyunca 1 tane meyve suyunu vereceksinKızlar ben anlamadım şimdi bir çay kaşığı vermek bir öğün mü ediyor çok az değil mi ya
Teşekkürler canım benimki sadece mama yiyor yavaştan başlicam da fikir olsunCanim 1gun ikindi de meyve suyu bir tatlı kaşığı armut havuç ya da şeftali suyu olabilir dedi . 7 gün boyunca az az artıracaksın dedi .
Bu şekilde 7 gün boyunca 1 tatlı kaşığı meyve suyu .
7. Gün akşam bebek uykuya geçmeden önce muhallebi ver dedi . 7. Günden 12. Güne kadar kuşluk vaktinde yoğurt . 20. Güne kadar yoğurt devam .20. Gün de sebze püresi öğlen ver dedi + kahvaltilik dedi .
Öyle demişti suyunu hiç eksik etmedik zaten çok terleyen bir bebek kızım.bir daha hiç olmadı öyle bir şey.Öyle mi canım benim bebiştende kan geldi bi ara süt alerjisi dedik ama çıkmadı acaba bu yüzden mi ilk defa duydum
Şu ek gıda işinden ben de bir şey anlamadım sinirlerim bozuldu vallaKızlar ben anlamadım şimdi bir çay kaşığı vermek bir öğün mü ediyor çok az değil mi ya
Heryerde ilk 6 ay sadece anne sütü yazıyor . Bende anlayamadim 5 ayligiz bizde, kızım 300 gr aldı anne sütü ile doktor iyi dedi kg alimi ama yinede başla dedi . Başlamıcam tabikide. Bende sinir oldum. 1 ay daha devam .Dün bir doktorun yazısına denk geldim. Devam sütü ya da anne sütü alsın 6. Aydan önce ek gıdaya başlanmaz diyor. E bizim dr bize başlayın dedi 4,5 aylıkken. Her kafadan başka ses çıkıyor. Çok sinir bozucu bir durum. Sizler ne zaman başladınız? Ben tadımlık 5. Ayına doğru vermiştim şimdi bir kaç gündür vermiyorum bir şey. Tam beş aylık oldu kızım.
Ben k.v. dogdugunda uyumayınca şekerli şu verelim deyip durdu verdirmedim sonra normal su ver demeye başladı onu da vermedim doktorlar anne sütü yeter deyip duruyor bide k.v. öyle ısrarcı olunca insanın daha çok vermeyesi tutuyorTamam canım sağol. Kayınvalidem su ver diye ısrar edip duruyor dedim bakayım sizde durumlar nasıl ben daha vermedim
Ben gölge yaptırdım cnmBir de saçını boyatan var mı ben sonunda bugün boyattım bitkisel ya da organik her ne ise ama içim rahat değil yine de süte geçer mi diye. Dr una danışan var mıydı bu konuyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?