2018 mart-nisan anneleri

Benim bebegim 4. Ay 26 gunluk kilosu 6900 sagsamda nasil vercem biberon tutmuyor hc vermedim mama hep anne sutu verdim. Cok istahli bir bebek degil bazen ayagi kalkip pispis seklinde emzirmeye calisiyorum. Puff yapip oyun oynuyor emerken odaklanmiyor ah diyorum likir likir icsen ama gunumuzde bile bazi cocuklar yemegi cok severken bazilari sevmiyor bebekten bebegede degisiyor demekki. Cok vicdanda yapmiyorum sonucta bünyesi boyle diyorum cok emse uzun emse yagli yerleri icicek guzel kilo alacak ama zorlada agzina tikamiyosun yapcak bisey yok..

Ayrica geçenlerde unlu bi doktorun konusmasini izledim eger bebeginiz anne sutu aliyosa 4. Ile 6 ay arasi ek gidaya başlayabilirsiniz fakat mama yiyorsa kesinlikle 6. Aydan baslayin dedi. Ayrica bebeginiz kafasini dik tutabiliyorsa ve siz bisey yerken sizi gozleriyle dikkatlice suzuyorsa baslayabilirsiniz dedi. Tabi aylara dikkat

Canm benim bebegiminde emmesi azaldı kafasını diğer tarafa döndürüyor otururken emmiyor evin içinde geziyorum o şekil emiyor biraz gece nasıl emmesi

Gece parmak emdigi icin pek kalkmiyo parmagi emmesi acligini bastiriyo ama ben tabi onun sapurdatmasina kalkip emziriyorum mecburen ac olacagini dusunuyorum. Ama gunduzleri benim bebekte seninki gibi canim cok merakli ufacik sese bile basini dondurup memeyi almıyor

Canım sizin kaçıncı ay
İlk başta itiyorlar yemeyi bilmediği için sevmediğinden değil ben de yaşadım aynısını ilk günler ittiğini sonra yutabiliyor denemekten vazgeçme bence ama çok da zorlama bi iki kaşıkla başlıyoruz zaten ilk günler

Aslinda mama içen bi bebeğin erken ek gıdaya geçmesi lazım . Yapay vitamin alıyor . Ek gıda mama dan iyidir . Ben ilk defa duydum. Yani genelde doktorlar mama dan iyidir diyip hemen ek gıdaya baslatir bebekleri

Canim o parmagi biraktir. 6 yaşında yeğenim hala emiyor bi araştır istersen. Sigara gibi bağımlılık yapıyor . 18 yaşına gelip emen var . Pedagog vs herseyi denedik biraktiramadk. Emzik ver ellerije corap ya da eldiven giydir sonra çok uğrasirsn

Ya doktorlarda 3 yasina kadar normal diyorlar parmak emmesini emzik tutmadi ne yaptiysam simdi ellerine eldiven giydirsem korkuyorum uyumaz huysuzlasir die parmagini sadece uyku icin emiyor uyuyunca birakiyor gun icinde de emmiyor

Ya doktorlarda 3 yasina kadar normal diyorlar parmak emmesini emzik tutmadi ne yaptiysam simdi ellerine eldiven giydirsem korkuyorum uyumaz huysuzlasir die parmagini sadece uyku icin emiyor uyuyunca birakiyor gun icinde de emmiyor
Canim inanki çok zor biraktirmak. Emzigi camdan atıp gitti diyosun. Ama parmak öyle değil . Benim kızımda çok megilliydi ben 4. Ayına kadar eldivenle dolastim yoksa hemen parmağı ağzına atiyodu. Çok şükür 1 aydır unuttu artık. Düşün yani bebek olduğu halde kaç ay eldivensiz dolasamadm . İstersen 1 hafta dene ellerine eldiven uyku zamanı emzik . İleride çok zorlanirsn . Parmak emen bebek annelerini bi araştır

Canim valla bende korkuyorum hani ilerde pelteklesir falan diye ama emzik tutmuyor ne yaptiysam acaba 6. Ayini bekleyipmi bıraktirayim

Canim valla bende korkuyorum hani ilerde pelteklesir falan diye ama emzik tutmuyor ne yaptiysam acaba 6. Ayini bekleyipmi bıraktirayim
Canim bilmiyorumki yavaştan başla istersen . Bende eşim is seyehatinde 1 aydır
Farkında olmadan bebeğime elimle oynayarak uyumaya alistirmisim . Dün farkettim ellerimle oynamadan uyumuyor. Şimdi hem elimi hem pelus oyuncagi veriyorum. Alistirmaya çalışıyorum
Yavaş yavaş elimi cekicem.

Kızlar Sütüm azaldığı için mama veriyorum günde bir kere. Ama tadını hiç sevmiyor aptamil almıştık. Şimdi sizce başka marka mı alayım tavsiyeleriniz nedir. Ya da mama almayıp ek gıdaya mı yükleneyim Ne dersiniz?

Yani canım mama da yapay vitamin var , ek gıda daha mantıklı .

Geceleri nasıl yapıcam acaba onu düşünüyorum bebeğim bence çok doymadığı için sürekli uyanıyor gece ek gıda ne olur ki

Gece tok tutan kaşık mama tarifleri var ama en güzeli dr una danış muhtemelen mama diyecektir çünkü ek gıda öyle bir anda doyuracak seviyede verilmeyecek sütün azaldı ise bebek boşuna aç kalmasın biz hipp kullanıyoruz içiyor bi sorun yok mama konularını çok araştırdık gvenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…