2018 mart-nisan anneleri

Ben hala cok şişmanım cunku sütum olsun diye yememden kesmiyorum. Ama bu halimdende memnun degilim hic..
Su cok içiyormusun peki. Az yiyip cok su icince de sut bol olur cnm. Ayrica ben iki cocukluyum diye evde 1 dakika bile duramiyorum. Ondan da kilo verdim. Asiri hareketliym
Bebeğim 3700dogdu canim.su an 7400kilo
E iyiymis kilosu. Ben cok zayif sandım. Bence gayet normal :)
Ben de bugün kendi mayaladığım yoğurtla muz karıştırıp verdim iki çay kaşığı yedi tüküre tüküre yuttu yine de :)
Afiyet sifa olsun. Muza dikkat et hemen kabız yapio malesef

Ben hala cok şişmanım cunku sütum olsun diye yememden kesmiyorum. Ama bu halimdende memnun degilim hic..
al bendende o kadar yürüyen süt kamyonu gibi geziyorum.miktarı bile azalacak diye korkuyorum.troid hapida kullanmiyorum kullanip kullanmayacagima yaptirdigim tahlilleri göstereceğim özel endokrin dr u karar verecek

Kızlar mama sandalyesi alan var mı? Hangisinden alacaksımız? Ben kararsız kaldım fikir olsun
Sade ve yer kaplamasin diye ikeaninkini alacaktım. Fiyati zamlanmis gibi geldi. Baby plus diny aldim ben de. Bir suredir azar azar oturtuyorum yemek saatlerinde. Bizi izliyor yemek yerken. Heyecanlanıyor. Onune bir plastik tabak falan da koyuyorum. Oynuyor. Simdilik memnunuz. Kolay temizlenecek bir sandalyeye benziyor.

Ben de ikeanınkini düşündüm sonra minderini falan ayrı almak gerekiyor sanırım. Baby plus diny e de bi bakayım canım sağ olasın..en son kanzın 200liralık bi modelini d görmüştüm bi sitede o nasıldır bilemedim. Çok da pahalıya almak istemiyorum açıkçası 200ü pek geçmese iyi olur

Kizlar 6 ay kinasi nasil oluyor yapaniniz varmi. Az vaktim var bende heves ettim yaa napmaliyim. Hic yapanda görmedim

Bizim buradada gelenek halini aldi.valla bende tam çözemedim.kimisi mevlid gibi yapıyor kiza bindallı giydiriyorlar.kimi yerde gün gibi oluyor.kimisinde anne de bindallı giyiyor ki bana cok abarti geldi.birde hangi meslegi sececegine dair makas ayna birkac birşey daha koyup seçmesini istiyorlar.bebege kına yakiyorlar.eline ama yapanlardan daha geniş bilgi almam lazim bende kararsizim yapsam mi yapmasam mi
Kizlar 6 ay kinasi nasil oluyor yapaniniz varmi. Az vaktim var bende heves ettim yaa napmaliyim. Hic yapanda görmedim

Selam kızlar bizde ek gidaya yavaştan geciyoruz artık oğlum gece saat başı uyanıyor kilo alımı da yavaşladı doktor aç kalıyor olabilir başlayalım dedi ilk hafta sadece öğlen hipp yulafli anne sutuyle 30 cc karıştırıp vereceğim geri kalan anne sütü devam

Canım pirinç unu ile mamayı nasıl yapıyorsun

Kizlar yikanabilir bebek bezlerini denedim ama cok fazla da anlatma imkanim yok. Cunku az sayida aldim henuz. Simdilik bir sorun yok gibi. Makinede de kolay yikandi hic leke kalmadi. Banyoda bir kovada su icinde beklettim koku yapmadi yikayana kadar. Ilk kullandigimda bacagini lastik sikmisti. Sonra ayarini gevsettim. Bez sayisini biraz daha artirip denemeye devam edicem. Her sekilde kimyasaldan iyidir diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…