- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.761
Canm biz 16 nisan dogumluyuz 7800 kilimiz masallah bizde daha önce iki saatte bir uyaniyorduk bir ara yarım saatte bir uyandı 1 bucuk aydır saat başı uyaniyoruz doktora söyledim doymuyordur dedi bizde yavaştan ek gidaya baslicazKızlar biz 5.5aylığız sadece anne sütü alıyordu bir hafta önce yoğurt ile başladım patates verdim havuç veriyorum dra haftaya gidicem kızıcak muhtemelen sizin kilolar ne durumda biz 3nisan doğumluyuz 7kiloyuz
Birde geceleri saat başı uyanıyoruz iki ay önce iki saate bir uyanırdık bizim gibi olup çözüm bulan var mı
Masallah canım çok güzel almış sadece anne sütü değil mi bizim 2.aydan sonra azaldı kilo alımımız buna şükür diyelim canım ben 6rylülde başladım yoğurda bir hafta sonra patates üç gün sonra havuç verdim yoğurt verdiğim hafta hiç olmadığı kadar uyandı yarım saate bir... Belki hazmedemedi bilmiyorum şu an saat başı uyanıyor gözü kapalı ağlıyor meme verince uyuyor her zaman da emmiyor aç olsa emer hani ben meme bağımlısı olduğunu düşünüyorum öğretmenim ben şu an ücretsiz izin aldım haftaya salı dra gidince uyku eğitimi denicem ama önümde konuşabileceğim denemiş başarmış kimse yok başarılı çok var ama ben canlı olsun istiyorum soru sorsam daha ii olur sanki ama denicem çünkü çok zor böyleCanm biz 16 nisan dogumluyuz 7800 kilimiz masallah bizde daha önce iki saatte bir uyaniyorduk bir ara yarım saatte bir uyandı 1 bucuk aydır saat başı uyaniyoruz doktora söyledim doymuyordur dedi bizde yavaştan ek gidaya baslicaz
Sen ek verince nasıl uyuması uzadı mj
Bizim iki aydır kilo alımı yavaşladı diğer aylar ayda 1 kiloydu 2 ayda 1200 almış bizimki eskisi gibi emmiyor da hep kafasını çeviriyor etrafa bakiniyor bir gece duzgun emiyor bazen ağlayarak uyaniyor bazen mirildaniyor ben emziriyorum uyuyor bende alışkanlık mi yaptı diye düşündüm ama doktor öyle dedi bakalm denicez sen bebeğinin doyduguna eminsen gece esin alsın uyutsun sen almayınca memede istemez zor olcak uyumasi ama öyle aliscakMasallah canım çok güzel almış sadece anne sütü değil mi bizim 2.aydan sonra azaldı kilo alımımız buna şükür diyelim canım ben 6rylülde başladım yoğurda bir hafta sonra patates üç gün sonra havuç verdim yoğurt verdiğim hafta hiç olmadığı kadar uyandı yarım saate bir... Belki hazmedemedi bilmiyorum şu an saat başı uyanıyor gözü kapalı ağlıyor meme verince uyuyor her zaman da emmiyor aç olsa emer hani ben meme bağımlısı olduğunu düşünüyorum öğretmenim ben şu an ücretsiz izin aldım haftaya salı dra gidince uyku eğitimi denicem ama önümde konuşabileceğim denemiş başarmış kimse yok başarılı çok var ama ben canlı olsun istiyorum soru sorsam daha ii olur sanki ama denicem çünkü çok zor böyle
Valla eşim çocuğun ağlamasını duyana kadar ooo birde işe gidiyor ben çözücem bunu ama benim kızım hep böyle ne bileyim ya gündüz yanında, olursam müdahale edersem uyuyor üç saate kadar yani arada ağlıyor işte memeyi verince emip uyuyor geri ve sallarsan yok yetişemezsem geçmiş ola, Dr kesin açlıktan dedi yani bana pek doğru gelmedi çünkü iki yaşında bebeği olan arklar da böyle, ben verdim yoğurt hatta son üç gecedir yatmadan yoğurt yeyince üç saat uyumuştu arada uyansa da ama dördüncü gece olmadı bu akşam üstü de pirinç unlu muhallebi yapıcam kendi sütüm le bakalımBizim iki aydır kilo alımı yavaşladı diğer aylar ayda 1 kiloydu 2 ayda 1200 almış bizimki eskisi gibi emmiyor da hep kafasını çeviriyor etrafa bakiniyor bir gece duzgun emiyor bazen ağlayarak uyaniyor bazen mirildaniyor ben emziriyorum uyuyor bende alışkanlık mi yaptı diye düşündüm ama doktor öyle dedi bakalm denicez sen bebeğinin doyduguna eminsen gece esin alsın uyutsun sen almayınca memede istemez zor olcak uyumasi ama öyle aliscak
Yoğurt gaz yapmış olabilir biz yoğurdu sonraya bıraktık
İlk 4 gün hipp yulafli anne sutuyle öğlen verilcek alerji yan etki yapcak mi diye bakılacak
Sonra meyve sebze kahvalti
Bende memurum ücretsiz izin aldım düzene girince kayinvalide bakcak
Gündüz uykuları nasıl
Bende çok düşündüm ek gidaya rağmen uyumassa bide eşime vercem gece oda yapamazsa denerim artık
Ben düzen kuranlara maşallah diyorum. Benim her iki kızım da gece kuşu çıktı 12den önce uyumazlar. Nasıl 19da 20de gece uykusuna yatıyorlar valla şaşırıyorum tüm akşam onlara kalır ne güzel. Senin kız da benimki gibi sanırım ne yapsam etsem yok olmadı her yolu denedim karanlık, banyo, masaj, odadan çıkmama vs. Gündüz uykuları da düzensiz zorla uyutuyorum 15dk uyuyor uykusunu almış gibi kalkıyor....Off sanirim benimkisi gece uyuyacagini gunduz uyuyor. Mesela simdi 17de uyudu 30de kalkti oyle dinç ki... ben uyutmadim gece erken uyusun diye. Kendisi uyumustu kaldrmayada kiyamadim.
Brn gündüzümüzü anlatim.
8de kalkıyor. Bi bucuk saat durup uyuyor 1saat. Sonra uyanik 3 saat fln duruyor . sonra tekrar uyuyor yarim saat. Yine kalkiyor. Ikindi vaktinde 1 saat uyuyor.
Sacma sapan bi duzen yani. Bilemedim. Bu gece eminim 12den once uyumaz
Benimki açlıktan uyanıyor olabilir gündüzleri çok emmiyor çünkü gece daha güzel emiyorValla eşim çocuğun ağlamasını duyana kadar ooo birde işe gidiyor ben çözücem bunu ama benim kızım hep böyle ne bileyim ya gündüz yanında, olursam müdahale edersem uyuyor üç saate kadar yani arada ağlıyor işte memeyi verince emip uyuyor geri ve sallarsan yok yetişemezsem geçmiş ola, Dr kesin açlıktan dedi yani bana pek doğru gelmedi çünkü iki yaşında bebeği olan arklar da böyle, ben verdim yoğurt hatta son üç gecedir yatmadan yoğurt yeyince üç saat uyumuştu arada uyansa da ama dördüncü gece olmadı bu akşam üstü de pirinç unlu muhallebi yapıcam kendi sütüm le bakalım
Doktor bize bu ay çıkmasi sūpriz olur dedi2 gecedir aglayarak uyaniyor. Uyku duzeni bozuldu. Dis cikariyor artik. Damagina sertce dokununca disleri kesiyor. Dislikle havucla bu donemi atlatmaya calisiyoruz. Hemen cikar da agrisi biter kizimin insaallah. Belki sizinkiler de dis cikarmadan dolayi uyuyamiyodur.
Aynen erken aslinda. Benim de kucukken erken cikmis sanirim bana cekmis ama ne kadar surecek bu donem bilmiyorum.Doktor bize bu ay çıkmasi sūpriz olur dedi
Allah yardimcin olsun buyik kisimda bu durumu yasamaistim cok zor meme bagimliligi. 1 bucuk yasindayken cok acayp olmustu. Gece 3e kadar uyumaz emerdi agzindan cekince aglardi. Ve çalışıyordum 3te uyur 6da okula giderdim kwbuw gbi gunlerdi. Tek care sutten kesmekti onu yapmıştım malesef...Canım gece düzgün uyumayınca üç saat çok değil az bile... Dün nerdeyse hiç uyumadı çok yorgunum ve diş değil ayrıca 40dk memedeydi orda uyudu emerken ağladı açlık değil yani bizimki meme bağımlısı eminim artık
Ayy canım ya tek çare sütten mi kesmek annemi üç gece ece almayı düşünüyodum gece uyanınca o baksın diye eşim bakamaz çünkü fayda etmez mi sence ya da uyku eğitimi yapsamAllah yardimcin olsun buyik kisimda bu durumu yasamaistim cok zor meme bagimliligi. 1 bucuk yasindayken cok acayp olmustu. Gece 3e kadar uyumaz emerdi agzindan cekince aglardi. Ve çalışıyordum 3te uyur 6da okula giderdim kwbuw gbi gunlerdi. Tek care sutten kesmekti onu yapmıştım malesef...
Ama sen smdi ek gdaya gecince uyku oncesi muhallebi verirsin tok tutar uyumaz. Artk.buyuduler anne sutu tam olarak doyurmuyor olabilir
Gece düzgün uyusun istiyorsanız önce gündüz uykusunu düzenleyin diyo uyku eğitiminde canm ondan dedim ben 2 saat aralikla uyutuyom 1 saat uyuyo uyaniyoCanım gece düzgün uyumayınca üç saat çok değil az bile... Dün nerdeyse hiç uyumadı çok yorgunum ve diş değil ayrıca 40dk memedeydi orda uyudu emerken ağladı açlık değil yani bizimki meme bağımlısı eminim artık
Süt alerjisinden suphelendi herhalde inşallah yokturBenim bebeğimin bazen vücudu ısınmiyor ne yapsam onu sordum doktora , kan dolaşımı ile alakali 1 yaşına kadar düzelicek, 2 kat dan fazla giydirme dedi . Diş yerleri iyice belirginlesmis çıkar artık dedi . Kaka yapacağı zaman huzursuz oluyordu onu sordum . 15 gün süt ürünleri tüketme bakalım duruma göre dedi . Hayirlisi olsun artık
Yok seninki kucuk.benimki bir bucuk yasti o yuzden kestim. Uykusu duzeldi. Ama senki muhtemelen ya cok gazli yada doymasi sıkıntılıAyy canım ya tek çare sütten mi kesmek annemi üç gece ece almayı düşünüyodum gece uyanınca o baksın diye eşim bakamaz çünkü fayda etmez mi sence ya da uyku eğitimi yapsam
Gündüz uykusu doğduğundan beri böyle aslında evet ara ara oluyor ama evdeysem iyi uyuyor gündüz ama hep müdahale etmem gerekiyor sallamak gibi emzirmek gibi valla çok zormuş yaGece düzgün uyusun istiyorsanız önce gündüz uykusunu düzenleyin diyo uyku eğitiminde canm ondan dedim ben 2 saat aralikla uyutuyom 1 saat uyuyo uyaniyo
sen daha iyi bilirsin tabi ama meme bağımlısı oldularsa gece tok yattığından emin olcaz ve hiç meme vermeden uyutcaz her uyandığında zaten 6 aydan sonra gece beslenmesi kesilmeye baslaniyormus Eki Görüntüle 2191058
Aç olduğunu düşünmüyorum iki ay önce de böyleydi o zaman kilo alımı daha iyiydi yani süt yetmiyor olduğunu düşünmüyorum ama şu var hep memede uyuduğu için uykuya yenik düşüp az emince uykusu bölünüyor ama bir kez olsun iki oldun yarım saate bir olmaz dün ağlayınca emzik verio piş piş yaptım uykuya gçdevam etti ek gıdaya geçtik hazım sorunu yaşıyor olabilir diye düşünüyorum 8de uyutuyorsam 7de veriyorum öğlen vericem bugün belki faekederYok seninki kucuk.benimki bir bucuk yasti o yuzden kestim. Uykusu duzeldi. Ama senki muhtemelen ya cok gazli yada doymasi sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?