- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.741
16 nisan doğumlu dün tartildik 7800 kgkskada ayni zamanli bebislerimiz kac kilo suan seninki?
Bende 6 ay dolana kadar dusunmuyodum ama doymuyor sanırım gece sık uyanıp emiyor 15 günde 200 gr almis zaten ane sutüne yulafli mamayla başlıcaz bakalmMasallah cok iyi benimde 16 nisan dogumlu 500 gram fark var ama ek gida dusunmuyorum daha ben
Kizlar yamuna korse kullanalar fayda gordu mu paylaşırmısınız alsammi die dusunuyorum Ama sezeryan olduğu içinde agri olurmu die duusunmuyoda degilim
Bebekleriniz kacta uyuyor . Bnmki 23.30dan once asla uyumuyor malesef...
Canim gündüz uykulariniz nasil , benimde en gec 8 de uyurdu . Akşam 8.30 kaydı bu aksam da 9.30 da uyudu . Felaket dış sıkıntısı yaşıyoruz . Dudaklarini isiriyor öyle böyle değil . Bu aksam zeytinyagi ile karanfil yağı karistirip surdum damaklara. Diş yani belli uyuyamiyor. Düzene de alıştı cildiriyor çocukSimdi soyliycem bana belki kızacaksın ama ben kızımı en geç 19:30da uyutmuş oluyorum:) Hatta bugün gündüz cok az uyuduğu ve huzursuz olduğu icin 19:00 da uyuttum.
Uyuyacağı odayı karartmak cok ise yarıyor. Sana da tavsiye ederim. Uyandigi zaman da açlıktan uyandiysa sessizce hiç konuşmadan karanlıkta emzirip tekrar uyutuyorum. Açlıktan degil de Gazi varsa veya bisey rahatsız ediyorsa biraz pışpışla tekrar uyuyor.
Tabi biz sadece eşimle ikimiziz evde, sessiz oluyor evimiz, kalabalık ailede nasıl olur bilemiyorum.
5 ay 5 günlük canım ya bilmiyorum her şeyi zaten tatmadan bile tükürüyor muhtemelen dediğin gibi..ne zaman geçecek bilmiyorum..önceden damlaları yutardı mesela şimdi de d vit damlasını falan da hep tükürüyor..tükürmeyi çok sevdi sanırım :)
Canim gündüz uykulariniz nasil , benimde en gec 8 de uyurdu . Akşam 8.30 kaydı bu aksam da 9.30 da uyudu . Felaket dış sıkıntısı yaşıyoruz . Dudaklarini isiriyor öyle böyle değil . Bu aksam zeytinyagi ile karanfil yağı karistirip surdum damaklara. Diş yani belli uyuyamiyor. Düzene de alıştı cildiriyor çocuk
Canım pirinç unu ile mamayı nasıl yapıyorsun
Off sanirim benimkisi gece uyuyacagini gunduz uyuyor. Mesela simdi 17de uyudu 30de kalkti oyle dinç ki... ben uyutmadim gece erken uyusun diye. Kendisi uyumustu kaldrmayada kiyamadim.Maalesef gündüz uykularımız cok iyi degil, her uyanmasından iki saat sonra uyutuyorum ama en fazla 45 dakika uyuyor genelde yarım saatte uyaniyor. Gündüz üç uyku yaptırmaya çalışıyorum. Bugün son uykusunu uyumadı iki uyku oldu toplam, o yüzden gece uykusuna yarım saat kadar erken yatırdım. Sizde gündüz uykuları nasıl?
Valla ben de dişten korkuyorum sıkıntılı oluyor bazı bebeklerde. Ama bir sefer duzen oturduysa sıkıntı geçince tekrar eski duzene kolay döner diyorlar. İnsallah sende de öyle olur.
Bebekleriniz kacta uyuyor . Bnmki 23.30dan once asla uyumuyor malesef...
Off sanirim benimkisi gece uyuyacagini gunduz uyuyor. Mesela simdi 17de uyudu 30de kalkti oyle dinç ki... ben uyutmadim gece erken uyusun diye. Kendisi uyumustu kaldrmayada kiyamadim.
Brn gündüzümüzü anlatim.
8de kalkıyor. Bi bucuk saat durup uyuyor 1saat. Sonra uyanik 3 saat fln duruyor . sonra tekrar uyuyor yarim saat. Yine kalkiyor. Ikindi vaktinde 1 saat uyuyor.
Sacma sapan bi duzen yani. Bilemedim. Bu gece eminim 12den once uyumaz
Denemedim henuz... bi duzen oturtmak istiyorum ama nasil.. malaesef kizim cok inatciHumana iyi geceler çayını denediniz mi (doktorunuxa danışarak)
Canim benim sabah 7 de kalkıyor 9 da uyuyor 1.5 saat . Öğlen 2 gibi uyuyor akşam 5 de kalkıyor . En son işte 8 . Yani günde 3 kere gündüz uykusu var . En uzun ogleden sonra uyuyor . 2 saatte bir uyuyup uyaniyordu geçen hafta normalde bu hafta 3 saate çıkıyor yavaş yavaş . Uzuyor yani süre .5 ay 10 günlük . Bozuldu malesef büyüdükçe 2 saatte bir uykusu 3 saatte bire çıkıyor yani belki senin bebek de böyle olacaktir. Çünkü 3 saate geçmeden önce bende zor uyutuyodum sonra baktım , tam 3 saat sonra uykusu geliyor kendi uyuyor . Senin gündüzleri az uyuduğu için akşam birazda o yüzden erken yatıyor çünkü 24 saat içindeki tüm uyku süresini gece geçiriyor. Yani ben 5 aydır çocuğun her gece en gec 8 de uyumasina alismisim bu akşam 9 da yattı . Çok kötü böyle geç yatınca . Kendine vakit ayiramiyosun,dinlenemiyosunMaalesef gündüz uykularımız cok iyi degil, her uyanmasından iki saat sonra uyutuyorum ama en fazla 45 dakika uyuyor genelde yarım saatte uyaniyor. Gündüz üç uyku yaptırmaya çalışıyorum. Bugün son uykusunu uyumadı iki uyku oldu toplam, o yüzden gece uykusuna yarım saat kadar erken yatırdım. Sizde gündüz uykuları nasıl?
Valla ben de dişten korkuyorum sıkıntılı oluyor bazı bebeklerde. Ama bir sefer duzen oturduysa sıkıntı geçince tekrar eski duzene kolay döner diyorlar. İnsallah sende de öyle olur.
Canim benim sabah 7 de kalkıyor 9 da uyuyor 1.5 saat . Öğlen 2 gibi uyuyor akşam 5 de kalkıyor . En son işte 8 . Yani günde 3 kere gündüz uykusu var . En uzun ogleden sonra uyuyor . 2 saatte bir uyuyup uyaniyordu geçen hafta normalde bu hafta 3 saate çıkıyor yavaş yavaş . Uzuyor yani süre .5 ay 10 günlük . Bozuldu malesef büyüdükçe 2 saatte bir uykusu 3 saatte bire çıkıyor yani belki senin bebek de böyle olacaktir. Çünkü 3 saate geçmeden önce bende zor uyutuyodum sonra baktım , tam 3 saat sonra uykusu geliyor kendi uyuyor . Senin gündüzleri az uyuduğu için akşam birazda o yüzden erken yatıyor çünkü 24 saat içindeki tüm uyku süresini gece geçiriyor. Yani ben 5 aydır çocuğun her gece en gec 8 de uyumasina alismisim bu akşam 9 da yattı . Çok kötü böyle geç yatınca . Kendine vakit ayiramiyosun,dinlenemiyosun
Benim kızımda saat başı uyanıyor çok zor oluyor o çayı duydum ama kullanmak işe yarıyor mu dra sormak lazım ama bizim kciğer enzim yüksekti düştü sonra ben tercih etmem kızlar dra sorsanızda kciğer enzimlerini bitki çayı yükseltebiliyomuş haberiniz olsunHumana iyi geceler çayını denediniz mi (doktorunuxa danışarak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?