2018 mart-nisan anneleri

Kızlar bebeğim iki haftadır uykusu dışında asla bir damla bile mama yemiyor. Sadece mamayla besleniyordu zaten ne yaptıysam yemiyor. İlla uyuyor olacak açlıktan ağlıyor yine içmiyor. Mecbur uyutup yediriyorum ayağımd sallaya sallaya tam işkenceye dönüştü bu durum işe başladığımdan beri böyle bebeğim. Kendince bir protesto mu uyguluyor bilmiyorum :/ ek gıdalar da zaten birkaç çay kaşığı yiyor o kadar. Umarım geçici bir durumdur ve geçer çünkü hiçbir yere gidemiyorum gitsem bile yine aynı şekilde uyutmam lazım öyle mama yemesi lazım . Bzen uykusunda da yemiyor. Doğduğundan beri iştah sorunumuz var artık şu günler geçsin bunaldım gerçekten

Canım inan benim bebeğimde de aynı sıkıntı var. Neden böyle bilmiyorum. Hiç emmek istemiyor. Mamayı sevmiyor. Aç resmen

Benim kızda uyanıkken nerdeyse hic emmiyor. Ya uyku arasinda yada uykusuzluktan bqyilcakkken anca emiyor. Dedigin gbi cok sor. Ben ek.gidaya gecisi hizlandrcam artik bu ne ya süzüldü cocuk... en azindan gece uyumadan pirinc unu mamasi mutlaka yedircem. Ins sever.

Sende mama marksini degissene bi cnm. Ben sma veriodum bu ara aptamil vermistm diger kzima. Aptamil daha tatli diye almıştı.

Bizde 5 ay 8 gunluk olduk bugunden itibaren yogurt vermeye basliyorum pek sevmedi tadını surekli anne sutu veriyodum ama sanki doymuyor hissine kapiliyorum. Bugun cok azda 2 tatli kasigi kadar karpuz suyu vercem bakalim minnaklarimiza sifa olsun

Karpuzu bazı siteler 8.aydan sonra demiş kaşıntı alerji yapabiliyormus şeftali elma erikle baslayabilirsin

Evolvia içiyo da benimki pirinç ununu da sevmedi.. ne yapacağımı şaştım

Aynen doymuyor hissine ben de kapılıyorum. 6 ayı bekliycem dedim ama dayanamadım. iki gündür yoğurt veriyorum azar azar. Elimden almaya çalışıyor ben de verdim eline kaşığı. Her yer mahvoldu :) saçları, kulakları, ağzı burnu yoğurt oldu. Birazını yalıyor. Arada da ben kaşıkla veriyorum. Alt dişinin birinin ucu çıktı. Elimi kesiyor. Havuç, elma ve yeşil soğan veriyorum acısını dindirmesi için. Elmayı paramparça ediyor. Bir kısmını da iyice ezip emiyor. Yeşil soğanı da sevdi, ağrısına iyi geliyor. Küçücük kızımın ağzı soğan kokuyor:) Şimdi geri geri sürünüyor. İleriye gitmek istese bile geri gidiyor. Bir de çoğu oyuncaktan sıkıldı. Çamaşır sepetinden bile sıkıldı. O benim kurtarıcımdı. Şimdi oyuncak ya da oynayacak oyun araştırıyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ben bugun yogurduna az seftali ezip koyucam bakalim hosuna gidicekmi sade yogurdu pek sevmedi cunku anne sutu tatli oldugu icin hoşuna gitmemis olabilir acaba az pekmez koysam skinti olur mu

Ben bugun yogurduna az seftali ezip koyucam bakalim hosuna gidicekmi sade yogurdu pek sevmedi cunku anne sutu tatli oldugu icin hoşuna gitmemis olabilir acaba az pekmez koysam skinti olur mu
Verilebilir ama tatlıya alisirsa bir daha sade yemeyebilir. Şekerli gida isteyebilir.

Birkaç gün sonra sade yoğurdu tekrar dene bakalm cnm
Pekmez yoğurtla karistirilinca pekmezin özelliği kaybolur gene de sen bilirsin tabi

Oyun halısı almadıysan ve dönmeye başladıysa alma bizimki yuvarlanmaya dönmeye başlamadan önce seviyordu oyun halısını şimdi içinde durmuyor hiç şu sıra mama sandalyesinde oturmayı seviyor önüne oyuncak filan koyuyorum onları ısırıyor bi taraftan bi taraftan da beni izliyor tabi ben de o sırada iş yapıyorum

Oyun halisi almistim. Dedigin gibi donmeye basladiktan sonra sikildi. Simdi bir sure saklayıp oyle ortaya çıkarcam. Mama sandalyesini de kullaniyorum canim ama ne varsa asagi atiyor. Iyice de hareketlendi. Her seye ulasmak istiyor. Tabi is yaparken yine de mama sandalyesi hayat kurtariyor. Valla en son bugun soyle bir cozum buldum. Camasir sepetinin icine koydum. Oturdu icinde oynadi. Araba gibi yerde sürüklüyom. Yine de bundan da sikilcak her sey cok guzel de azcik dinlenmeye ihtiyacim var galiba.

Canım tam oturabiliyor mu bebişin

Aynen tam oturtuyor musunuz mama sandalyesine ve sepete? Ben hala korkuyorum çok az süreli kendisini masa sandalyesine oturtuyorum

Pirinc unlu mama verirsen hipp al cnm digerlerinde seker var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…