- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.801
Yok canım desteksiz oturamıyor mama sandalyesinde emniyet kemerini bağlıyorumCanım tam oturabiliyor mu bebişin
Destek sağlayıp oturtuyorum canım tabi çok uzun süreli değil 6 aylık oldu artıkAynen tam oturtuyor musunuz mama sandalyesine ve sepete? Ben hala korkuyorum çok az süreli kendisini masa sandalyesine oturtuyorum
Bizde primadan canbebeye geçtik bende memnunum hemde yarı fiyat ucuz senin bebis kaç kilo biz 3 numara kullanıyoruz20gundur ek gida aliyoruz ... once tadimliklarla basladim sonra 3gun kurali falan filan derken purelerle devam ediyoruz . Yarim havuc yarim kabak yarim patates azcik pirinc ... kizlar intagrami olanlar muhendisinoglu sayfasini takip edin b3bek urunleri inceleniyor ben bezi degistirdim primada alkol parfum varmia canbebe 4numara aldim memnunum
Canım bebeğine su veriyor musun20gundur ek gida aliyoruz ... once tadimliklarla basladim sonra 3gun kurali falan filan derken purelerle devam ediyoruz . Yarim havuc yarim kabak yarim patates azcik pirinc ... kizlar intagrami olanlar muhendisinoglu sayfasini takip edin b3bek urunleri inceleniyor ben bezi degistirdim primada alkol parfum varmia canbebe 4numara aldim memnunum
Dedigin sayfayi cok begendim. Takip edicem. Prima gercekten de kimyasal kokuyo. Ben de elimdeki paketlerin bit.esini bekliyorum. Hatta kizima losyon, sampuan ve bebek bezi alimini bitiricem. Elimdekilerin bitmesini bekliyorum. Losyon yerine zeytinyagi, sampuan yerine sabun ya da baska bir yontem bulucam, bebek bezini de yikanabilir beze ceviricem. Pisik kremi yerine de dogal cozumlere gecmeyi planliyorum.20gundur ek gida aliyoruz ... once tadimliklarla basladim sonra 3gun kurali falan filan derken purelerle devam ediyoruz . Yarim havuc yarim kabak yarim patates azcik pirinc ... kizlar intagrami olanlar muhendisinoglu sayfasini takip edin b3bek urunleri inceleniyor ben bezi degistirdim primada alkol parfum varmia canbebe 4numara aldim memnunum
Aynen zor yapıyor kakasını ben iki üç günde bir veriyorum kafama göre. Baya zor oldu çünkü kaka yapmasıKizlar bebeklerinizin kakasi, kan damlasindan sonra katilasti mi biraz? Bir de kan damlasi cikmiyor kiyafetlerden. Denediginiz bir yontem varsa paylasabilirseniz cok sevinirim.
Hadi ya kotu olmus. Bu damlayi ne kadar sure kullanmamiz lazim ki?Aynen zor yapıyor kakasını ben iki üç günde bir veriyorum kafama göre. Baya zor oldu çünkü kaka yapması
Doktor 1 yaşında tahlil yapcaz ona göre devam edip etmeyecegimiz belli olcak dedi sağlık ocağı 9. Ayda dedi ben daha baslamadim gerçi bize sidefer yazdıHadi ya kotu olmus. Bu damlayi ne kadar sure kullanmamiz lazim ki?
Canım bebeğine su veriyor musun[/QQUO
tabiki ek gıda alan bebek su icmelidir
Dedigin sayfayi cok begendim. Takip edicem. Prima gercekten de kimyasal kokuyo. Ben de elimdeki paketlerin bit.esini bekliyorum. Hatta kizima losyon, sampuan ve bebek bezi alimini bitiricem. Elimdekilerin bitmesini bekliyorum. Losyon yerine zeytinyagi, sampuan yerine sabun ya da baska bir yontem bulucam, bebek bezini de yikanabilir beze ceviricem. Pisik kremi yerine de dogal cozumlere gecmeyi planliyorum.
Bizde primadan canbebeye geçtik bende memnunum hemde yarı fiyat ucuz senin bebis kaç kilo biz 3 numara kullanıyoruz
Kizlar bebeklerinizin kakasi, kan damlasindan sonra katilasti mi biraz? Bir de kan damlasi cikmiyor kiyafetlerden. Denediginiz bir yontem varsa paylasabilirseniz cok sevinirim.
Doktor 1 yaşında tahlil yapcaz ona göre devam edip etmeyecegimiz belli olcak dedi sağlık ocağı 9. Ayda dedi ben daha baslamadim gerçi bize sidefer yazdı
Sideferi hic duymamistim. Ben de bakayim. Citileme islemini de deniycem.Kan damlaları bebeğim kabız veya ishal yapar.ek gıda alıyorsa o da yapar.ben sidefer kan damlası tavsiye ederim parabensiz.beyaz sabunla citile makinede yıka ben hep oyle yapiyorum inatçı lekeleri
Sideferi hic duymamistim. Ben de bakayim. Citileme islemini de deniycem.
Bu arada bir anda icimi buyuk bir vicdan azabi kapladi. Kizim guzel bir sekilde duzenli uyuyor. Aglatarak egitim vermedim. Ama ben nedense kendimi kotu anne hissetmeye basladim birden. Sanki surekli onla olmaliymisim gibi. Onu hiv bırakmamam lazim gibi. Zaten anca tuvalete banyoya gidiyorum. Ev islerinin cogunda yanimda oluyor. Off anlatamadim ama degisik bir vicdan azabi. Bir de 6 ay dolmadan ek gida denemesine basladim. Tadlarina bakiyo yemeklerin. Bunu da sutum yetmiyo mu, kizimi ac mi birakiyorum diye yaptim. Biz yemek yerken cok istiyodu denemek. Simdilik bir iki cay kasigi yogurt biraz da kabak puresi denettim. Zaten yutmayi bilmiyo. Sadece emiyo,tadlarini aliyo. Bir de kendi dokubmak istiyor. Oynamasina izin veriyorum. Azcik agiza giriyor, gerisiyle oynuyor. Bu hosuma gidiyor ama erken basladim diye kizima kötülük mu ettim
Bizim de 7800du 5.ayda 12 gün önce yani5.ayda 7400du senin ki kaç kg canim
1 yaşına kadar mıydı sanki..markasını değiştirdim yine aynı :/Hadi ya kotu olmus. Bu damlayi ne kadar sure kullanmamiz lazim ki?
Ben de sidefer kullanıyorumDoktor 1 yaşında tahlil yapcaz ona göre devam edip etmeyecegimiz belli olcak dedi sağlık ocağı 9. Ayda dedi ben daha baslamadim gerçi bize sidefer yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?