2018 mart-nisan anneleri

Kızlar doktora gittim kan verdim beta 119 çıktı cumartesi 70 Di şimdi 150 falan olması lazımdı ama 119 çıktı progesteron 56 o iyi dedi beta hcg yine takip edelim dedi doktor az artmış dedi ya dua edin bana da çok korkuyorum bu da gitmesin benden

Canım insallah cok güzel hayırlı haberler alırsın bebisinide sağlıkla kucağına alırsın ne kadar geçmişti adetin?

Hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende bugün kan testinde öğrendim
28 Mart 2018 tahmini doğum tarihimiz

Sağol canım amin hepimiz için öyle olsun :)
Benim sat 27 Haziran
Hesaplara göre bugün tam 5 haftalık ama ultrasonda kaç çıkar bilmiyorum.
Martın sonu nisanın başı bir uygulamada 02.04.2018 diyor digernde 26.03.2018 diyor

Bit sayfaya girdim tarih yazdım
İlk hareketini hangi tarihte hissederim
Dogum tarihi ne zaman
Burcu ne olacK
İlk 3 ay hangi tarihte bitecek
Tahminen hangi tarihte gebelik oluştu hepsi yazıyor :)

Bizim tahmini dogum tarihi 02.04.2018

• 1. Ay: 1 – 4. haftaları kapsar.
  • 2. Ay: 5 – 8. haftaları kapsar.
  • 3. Ay: 9 – 13. haftaları kapsar.
  • 4. Ay: 14 – 17. haftaları kapsar.
  • 5. Ay: 18 – 21. haftaları kapsar.
  • 6. Ay: 22 – 26. haftaları kapsar.
  • 7. Ay: 27 – 30. haftaları kapsar.
  • 8. Ay: 31 – 35. haftaları kapsar.
  • 9. Ay: 36 – 40. haftaları kapsar.
Gördüklerimi paylaşayım yararı olur belki

Sonuclarimi aile hekimime gosterdim idrarda bakteri var dedi zaten sürekli idrara cikiyodum bugun 4dk da bir gittkm 4lt falan su ictim artık bobreklerim aciyopersembe gunune gidicem ilk muayeneme bol su icmekten baska napabilirim bakteri oluyomus her gebede korkmamacgerek yokmus ama yukari dogru cikmaz demi kizlar cokta su iciyorum aslinda her gun 1.5 lt içerim demek ki daha cok icmem lazim sizde icin kizlar

Geçmiş olsun canım sıkıntı etme olumsuz düşünme bol bol su iç geçer inşallah bir an önce

Iyi geceler bende bugun hamile oldugumu ogrendim.. Allah hepimizin sag salim kucagimiza almasini nasip etsin arkadaslar. Burasi hic tanimasakta birbirimizi birlikte benzer seyleri yasadigimiz icin bir yasam destek unitesi gibi geliyor bana :)

Keseyi görenler vajinal ultrason ile mi gördü yoksa karından mı Bakıldı?
vajinal bakıldı benim 8 hafta oncesi ise karından görülmüyormuş
aynı sayılırız 4.4.2018 görünüyor.
geçmiş olsun canım evet bol bol su içelim
Iyi geceler bende bugun hamile oldugumu ogrendim.. Allah hepimizin sag salim kucagimiza almasini nasip etsin arkadaslar. Burasi hic tanimasakta birbirimizi birlikte benzer seyleri yasadigimiz icin bir yasam destek unitesi gibi geliyor bana :)
hayırlı olsun inşallah saglıkla onların süreçlerinde burda beraber oluruz :)

Günaydın güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…