- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Kendi aileme soyledim,çevreye soylemedik daha erken nazarlanmasin bebislerimiz.Hamileliğinizi ailelere ve çevrenize söylediniz mi :)
Hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun herkese :) bendr hamileyim dün gece öğrendik. Beta 1100 çıktı 4-5 hafta arasındayım.P.tesi doktora gidicem :)
Bizdede Eşim annem ve kızkardeşim bilio sadeceKendi aileme soyledim,çevreye soylemedik daha erken nazarlanmasin bebislerimiz.
Hayırlı olsun bebişinMerhaba arkadaşlar
Benim de kötü bi deneyimden sonra bu sefer bekliyorum inşallah bebeğimi sizlerle beraber :)
Hepimizin hayırla uğurla gelsin inşallah...Hayırlı olsun bebişin
Doğum tarihlerimiz aynı bu arada
Amin inşAllah, benim 3. cü olacak Rabbim nasip ederseHepimizin hayırla uğurla gelsin inşallah...
Aa evet aynı gün, o günleri sağ salim görmeyi nasip eylesin rabbim.
Hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende bugün kan testinde öğrendim
28 Mart 2018 tahmini doğum tarihimiz
4+2 yim canım bende hayırlı olsun . İnşallah kesesini kalp atışını duyar ve kucagimiza aliriz :)Benim daha 1 gün geçti canım dün adet olmam gereken gündü bu gün 4+1 iz inşallah devam eder
.4+2 yim canım bende hayırlı olsun . İnşallah kesesini kalp atışını duyar ve kucagimiza aliriz :)
Geçmiş olsun canım sıkıntı etme olumsuz düşünme bol bol su iç geçer inşallah bir an önceSonuclarimi aile hekimime gosterdim idrarda bakteri var dedi zaten sürekli idrara cikiyodum bugun 4dk da bir gittkm 4lt falan su ictim artık bobreklerim aciyopersembe gunune gidicem ilk muayeneme bol su icmekten baska napabilirim bakteri oluyomus her gebede korkmamacgerek yokmus ama yukari dogru cikmaz demi kizlar cokta su iciyorum aslinda her gun 1.5 lt içerim demek ki daha cok icmem lazim sizde icin kizlar
Teşekkür ederim canim rahatlattın beni bu saatte kalktim ki cok su icebileyim diyeGeçmiş olsun canım sıkıntı etme olumsuz düşünme bol bol su iç geçer inşallah bir an önce
vajinal bakıldı benim 8 hafta oncesi ise karından görülmüyormuşKeseyi görenler vajinal ultrason ile mi gördü yoksa karından mı Bakıldı?
aynı sayılırız 4.4.2018 görünüyor.Sağol canım amin hepimiz için öyle olsun :)
Benim sat 27 Haziran
Hesaplara göre bugün tam 5 haftalık ama ultrasonda kaç çıkar bilmiyorum.
Martın sonu nisanın başı bir uygulamada 02.04.2018 diyor digernde 26.03.2018 diyor
geçmiş olsun canım evet bol bol su içelimSonuclarimi aile hekimime gosterdim idrarda bakteri var dedi zaten sürekli idrara cikiyodum bugun 4dk da bir gittkm 4lt falan su ictim artık bobreklerim aciyopersembe gunune gidicem ilk muayeneme bol su icmekten baska napabilirim bakteri oluyomus her gebede korkmamacgerek yokmus ama yukari dogru cikmaz demi kizlar cokta su iciyorum aslinda her gun 1.5 lt içerim demek ki daha cok icmem lazim sizde icin kizlar
hayırlı olsun inşallah saglıkla onların süreçlerinde burda beraber oluruz :)Iyi geceler bende bugun hamile oldugumu ogrendim.. Allah hepimizin sag salim kucagimiza almasini nasip etsin arkadaslar. Burasi hic tanimasakta birbirimizi birlikte benzer seyleri yasadigimiz icin bir yasam destek unitesi gibi geliyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?