- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Selamlar. Bende daha çok yeniyim 4+2 yim. Doktor arayışına girdim
İstanbuldayım. SizHangi şehirdesiniz
Semt olarak neresi acaba ?İstanbuldayım. Siz
Canimbende hep idrara cikma olayı vardi zaten urolojiye de gittim aktif mesane sendromuymus pis bi sey...azcik biraz tutuyum hemen kapıyorum iste nasil aciyo ama yaniyo daha doğrusu benimde prs günü randevum bol su iciyorum ama ne kadar varsa artik inşallah fayda etcek oyle olsun lutfenn sen niye ilaci almadin canımBendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı canım. Dün doktora söyledim acilde doktor ilaç yazdı ama almadım dedim. Doktorda en iyi ilaç su bol bol su içeceksin öyle geçer dedi. Ayrıca o bölgeyi ıslak bırakma. Duşta sabun duş jeli gibi şeyleri o bölgeden uzak tut. İlişki öncesi eş,hijyene dikkat etmeli. İdrarını da tutma. Başka yerlerde lavaboya çok zorda kalmadıkça Girme. Temiz olan yerlerde gir.
Gop / küçükköySemt olarak neresi acaba ?
Bana gore karsidaGop / küçükköy
Sağol canm :) bulucaz artık bi taneBana gore karsidapendik filan olsa soyleyecektim bir hastane..
allah yardımcın olsun.benim şuanda yok.sizin kaç haftalık?
allahtan başka bişey isteseymişim olcakmış :)ablam gelcek bana.ev hediyesi alcam ihtiyacın neyse onu alayım dedi.bende vantilatör al dedim.darısı senin başına :)İnşallah canım Bir an önce eve almamız Laz'ım :)
allah yardımcın olsunCok tesekkur ederim. 7 haftalık. Gecen hafta basladi bulanti ve kusmalar
benim iki gün önce canım simit ayran istedi :)Aranızda aseren var mı pskolojikmi bilmiyorum ama ben bugun ilk defa aserdim
Ne kadar lik hamilesin canım :) benim daha çok yeni pskoljik bence ama bilmiyorum 4+3 benimbenim iki gün önce canım simit ayran istedi :)
Ayy şansa bak canım darısı başıma :)allahtan başka bişey isteseymişim olcakmış :)ablam gelcek bana.ev hediyesi alcam ihtiyacın neyse onu alayım dedi.bende vantilatör al dedim.darısı senin başına :)
5+3 benimde canım.herkesin farklı olabiliyor ama.kimilerinin hiç istemezmiş.simit ayran gözümün önüne geldi nasıl tatlı geldi birde..senin canın ne istedi?hem aşer sen yapılsın:)9 ay karnında taşıcaksın bebeişi.azcık nazını çeksinler :)Ne kadar lik hamilesin canım :) benim daha çok yeni pskoljik bence ama bilmiyorum 4+3 benim
inşallah :)dua et hamileyiz ya belki daha çabuk kabul olur :)Ayy şansa bak canım darısı başıma :)
:) öğlen uyku bastırdı 1 saat uyudum ,uyandım canım nasıl piliç istiyor . Tavuk diye uyandim resmen . Birde normal de tavuk yemem ben , midem bulanır. Eşimi aradım bana tavuk alırmısın diye , o da şaşırdı uykudan tavuk için mi kalktın dedi :)) valla napcam bilmiyorum Tavuklar da hep zararlı bi yerlerden doğal tavuk bulup buzluğa atmam lazım .5+3 benimde canım.herkesin farklı olabiliyor ama.kimilerinin hiç istemezmiş.simit ayran gözümün önüne geldi nasıl tatlı geldi birde..senin canın ne istedi?hem aşer sen yapılsın:)9 ay karnında taşıcaksın bebeişi.azcık nazını çeksinler :)
Hayırlı olsun canım :) Hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip eylesin RabbimKizlar adetime gore ben de 6.haftadayim aile hekimi kan sonucuna bakinca en az 4 5haftalik gozukuyo dedi bende mide bulantim olmuyo hic normal mi dedim normal daha sonra baslar dedi burda sizlere bayaoluyo hemen hemen ayni haftalardayiz cok erken baslamis bazilarimizinki ama aserme psikolojik bence:) ben sicaklamiyorum cok sukur sadece adet gunumden bi kac once ve gecince bolge bölge yaniyodum ama geciyodu (bu arada aile hekimim 45yasinda 4.cocugunu da normal dogumla dogurunca ve yeni olunca o yuzden onun dediklerine güveniyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?