2018 mart-nisan anneleri

Benim beta değerim 414 cıktı. Bana biraz az geldi sanki. Haftaya yine gidicem. Bir de progesterona baktı. Ben beta için az değil mi falan dedim. Progesteron çok iyi. Şu an bi sıkıntı yok dedi ama. Ona göre hava hos:) ne bilim pek mutlu olamadım ama hayirlisi

neden mutlu olamadın ki?onlar daha iyi bilio ama ondan :)

Bugün tam 5 haftalığız
Beta 3235 çıktı ama keseti görmek için erken 14 agustosta gel dedi. Gayet saglıklı beta değeri i yi. Bol bol su iç dedi. İlişki konusunda doktorun dediği ilk 3 ay bayanlar hamile oldugunu unutabilir kimisi dikkat etmez. Sıklığı az ve hamile oldugunu unutmadan olacak şekilde dye cevap verdi.
Bulantını takip et bu haftalarda başlar dedi

İlk gebeliğim tecrübesizim çok korkuyorum bir şey olcak diye cumartesi gideyim en geç diyorum 5+3 olcam o zaman
benimde ilk bebeğim bazen korkuyorum ama sonra annelik güç verecektir die düşünüp korkumu atıyorum.allah illa ki yardımcın olur.

Doktor folik asit yazdı.
Sizin kullandığınız vitamin ilaç Vs. Var mı? Hastane olarak devlete mi özele mi gittiniz Kızlar?
başka şehire taşındıgımız için burdaki doktorları bilmiyorum. Bugün devlete gittim özeldeki doktorları da araştırdım iki isim var. Daha sonra özele gitmeyi düşünüyorum.

merhaba 4+5 kese göründü cuma günü. haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi.Saglıkla kucagımza alalım inşallah arkadaşlar

banada folik asit ve başka hap yazdı.İki gündür başım feci dönüyor diger hap yapar dedi dr.Hangi şehirdeniz ?

ben devlete gidicem özel düşünmüyorum.allah korusun ola ki bi terslik öle öyle giderim özele.ben daha gitmedim hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…