- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
:)yaşınız kaç ki :)İnşallah :)
Doktora 2 gün önce kasık agrılarım oldu acile gittik dedim gayet iyi dinliyordu hamile oldugumu öğrendik şaşırdık deyince bende şaşırdım valla sizi lise yada üniv. öğrencisi sandım dedi
daha o kadar olmamıştır dimi benim?5+2 günümüzdeyizBeta 3000-4000 olunca karından ultrasonla görülüyormuş
Bende gittiğimde keseyi karından ultrasonla görmek istiyorum şuan 4+5 teyim ne zaman gitmeliyiz ki acabadaha o kadar olmamıştır dimi benim?5+2 günümüzdeyiz
5nci haftada görülebiliyor.6. haftada net görülürmüş.bence bekle biraz 10 gün sonra falan gitBende gittiğimde keseyi karından ultrasonla görmek istiyorum şuan 4+5 teyim ne zaman gitmeliyiz ki acaba
neden mutlu olamadın ki?onlar daha iyi bilio ama ondan :)Benim beta değerim 414 cıktı. Bana biraz az geldi sanki. Haftaya yine gidicem. Bir de progesterona baktı. Ben beta için az değil mi falan dedim. Progesteron çok iyi. Şu an bi sıkıntı yok dedi ama. Ona göre hava hos:) ne bilim pek mutlu olamadım ama hayirlisi
merhabamerhabalar
İlk gebeliğim tecrübesizim çok korkuyorum bir şey olcak diye cumartesi gideyim en geç diyorum 5+3 olcam o zaman5nci haftada görülebiliyor.6. haftada net görülürmüş.bence bekle biraz 10 gün sonra falan git
22 ama gören 18 der. Kimisi abartır 16-17 der ve bu beni sinir eder. kısa boyluda değilim normalim. türk standartlarına uygun 1.65:):)yaşınız kaç ki :)
benimde ilk bebeğim bazen korkuyorum ama sonra annelik güç verecektir die düşünüp korkumu atıyorum.allah illa ki yardımcın olur.İlk gebeliğim tecrübesizim çok korkuyorum bir şey olcak diye cumartesi gideyim en geç diyorum 5+3 olcam o zaman
ha ha :)ben 28 yaşındayım bana dedikleri 23 yaş.güzel tarafı var hep genç kalıcaz :)22 ama gören 18 der. Kimisi abartır 16-17 der ve bu beni sinir eder. kısa boyluda değilim normalim. türk standartlarına uygun 1.65:)
Doktor folik asit yazdı.
Sizin kullandığınız vitamin ilaç Vs. Var mı? Hastane olarak devlete mi özele mi gittiniz Kızlar?
başka şehire taşındıgımız için burdaki doktorları bilmiyorum. Bugün devlete gittim özeldeki doktorları da araştırdım iki isim var. Daha sonra özele gitmeyi düşünüyorum.
ben devlete gidicem özel düşünmüyorum.allah korusun ola ki bi terslik öle öyle giderim özele.ben daha gitmedim hastaneyeDoktor folik asit yazdı.
Sizin kullandığınız vitamin ilaç Vs. Var mı? Hastane olarak devlete mi özele mi gittiniz Kızlar?
başka şehire taşındıgımız için burdaki doktorları bilmiyorum. Bugün devlete gittim özeldeki doktorları da araştırdım iki isim var. Daha sonra özele gitmeyi düşünüyorum.
görmenize sevindim.inşallahhhhh o sevinçlerimizi de paylaşırızmerhaba 4+5 kese göründü cuma günü. haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi.Saglıkla kucagımza alalım inşallah arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?