2018 mart-nisan anneleri

İlk gebeliğim tecrübesizim çok korkuyorum bir şey olcak diye cumartesi gideyim en geç diyorum 5+3 olcam o zaman
Doktor bana 1000 'in üzerinde olursa alttan görünür dedi. Bence şu an gitseniz sizin görünür. Ama biraz daha beklerseniz belki kalp atışı da duyarsiniz. Daha kesin olur

Doktor bana 1000 'in üzerinde olursa alttan görünür dedi. Bence şu an gitseniz sizin görünür. Ama biraz daha beklerseniz belki kalp atışı da duyarsiniz. Daha kesin olur
Bişey sorcam İlk öğrendiğimde 4+3 teydim beta 400 dü cumartesi tam bir hafta geçmiş olcak 5+3 olcaz bir hafta da bu değer kaç olur acaba yani ultrasonda karından görülebilir mi acaba

Merhaba ben bugün tam dört haftalık gebeyim kese ne zaman gözükür acaba biliyor musunz?
benim cuma 4+2 kese göründü
inşallah canım bu bebegini saglıkla kucagına alırsın
Benim adetim 3 gün gecikmişti 398 çıktı canım bende Çarşamba gitsem kese görünür mü diye düşünüyorum ya da Cumartesi'ye alcam randevuyu
4 haftada kese görünüyor cnım
banada verdi progestan o çok baş dönmesi yaptı iki gündür içiyorum her yer dönüyor
görmenize sevindim.inşallahhhhh o sevinçlerimizi de paylaşırız
inşallah hep beraber güzel haberlerle dolar sayfamız
çok uykum var işyerindeyim uyumuşum resmen.tlfn sesine uyandım
aynıyım içim uyuyor ilk gebeligimde hiç yasamadıgım şeyler var bunda :)

Bişey sorcam İlk öğrendiğimde 4+3 teydim beta 400 dü cumartesi tam bir hafta geçmiş olcak 5+3 olcaz bir hafta da bu değer kaç olur acaba yani ultrasonda karından görülebilir mi acaba
Iki günde bir 2ye katlıyor diye biliyorum. Yanı cumartesi 400 se pazartesi 900 falan olur. Çarşamba 2000
Cumartesi günü kesin görürsünüz diye düşünüyorum. Ama doktor daha iyi bilir tabkki

eve gidip uyumanın hayalini kuruyorum :)sizin ikinci mi?

Merhaba anneler size yardımcı olmak için yazıyorum 24 haftalık hamileyim 5 .hafta kesem göründü 6+4 günlük kalp atışlarını gördük :) 7 .hafta kan testlerini yaptırdık 11. Hafta cinsiyeti belli oldu ve ikili TEst yapıldı 20+4 detaylı ultrasona girdik herşey güzeldi plesanta suyu bebeğimin sağlığı vs cok şükür 25 cm 360 gramdı ölçüleride doktorum şeker yüklemesi önermedi zaten bende istemiyordum ama bu hafta kan sayımına ve açlık şekerime bakılacak :)))

o zaman benim kese görünür 5+2 benim

benim 4 şubattı sat tarihim 27 Mart'ta gittiğimde kese göründü 5 haftalık deri doktor geç döllenme olmus

Hatta ben hiç kan testi yaptırmadım plansız olmuştu ilk gebeliğim bilmediğim içinde direk kadın Doğuma gittim 4-5 haftalıkta kese görünüyor sanırım:)

Doktor folik asit yazdı.
Sizin kullandığınız vitamin ilaç Vs. Var mı? Hastane olarak devlete mi özele mi gittiniz Kızlar?
başka şehire taşındıgımız için burdaki doktorları bilmiyorum. Bugün devlete gittim özeldeki doktorları da araştırdım iki isim var. Daha sonra özele gitmeyi düşünüyorum.
banada folik asit ve başka hap yazdı.İki gündür başım feci dönüyor diger hap yapar dedi dr.Hangi şehirdeniz ?

Muğla Marmaris

Maşallh :)
Cinsiyeti 11. Hafta belli olmuş süper :)

Benimki karından göründü :) evet 11.hafta dan belli etti bebişimiz erkekler daha erken belli ediyorlar sanırım kendilerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…