- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Doktor bana 1000 'in üzerinde olursa alttan görünür dedi. Bence şu an gitseniz sizin görünür. Ama biraz daha beklerseniz belki kalp atışı da duyarsiniz. Daha kesin olurİlk gebeliğim tecrübesizim çok korkuyorum bir şey olcak diye cumartesi gideyim en geç diyorum 5+3 olcam o zaman
Bişey sorcam İlk öğrendiğimde 4+3 teydim beta 400 dü cumartesi tam bir hafta geçmiş olcak 5+3 olcaz bir hafta da bu değer kaç olur acaba yani ultrasonda karından görülebilir mi acabaDoktor bana 1000 'in üzerinde olursa alttan görünür dedi. Bence şu an gitseniz sizin görünür. Ama biraz daha beklerseniz belki kalp atışı da duyarsiniz. Daha kesin olur
:)siz özele gidin ozaman.kendi ülkemizde yabancı olduk resmen.Ben özele gidiyorum. Bursadayim. Bizim burda da devlet hastanesine gitmek ölüm. Özellikle suriyeli populasyonundan. :/
benim cuma 4+2 kese göründüMerhaba ben bugün tam dört haftalık gebeyim kese ne zaman gözükür acaba biliyor musunz?
inşallah canım bu bebegini saglıkla kucagına alırsınMerhaba kızlarrrrr bende perşembe günü öğrendim hamile olduğumu bu gün daha tam 4 haftalığız çatlatma iğnesi olduğum için erken baktım ben ilk gün beta hcg 38 di iki gün sonra 70 oldu yarın tekrar bakıcaz acaba benim kese ne zaman görünür li bi de bu benim 3. Hamileliğim ilkinin 9. Haftada kalbi durdu ikincisi ramazanın başında kimyasal gebelik oldu kendisi düştü dua edin bu bebeğimi kucağıma alabilseydik
4 haftada kese görünüyor cnımBenim adetim 3 gün gecikmişti 398 çıktı canım bende Çarşamba gitsem kese görünür mü diye düşünüyorum ya da Cumartesi'ye alcam randevuyu
banada verdi progestan o çok baş dönmesi yaptı iki gündür içiyorum her yer dönüyorKızlar günaydın hepinize bende hamileyim gecen hafta cumartesi günü beta hgc sonucumda değerin 28 olark gördüm çok mutlu oldumama sonra leke oldu kanamam artti cumartesi pazar günü ped doldurucak derecede kanamam olmuştu ben umudumu kesmiştim kesin düşük oldu diye pazartesi günü tekrar doktora gittim direk kan tahlili istedi sonuç 66 a yükselmş doktor gebelik dewam ediyo dedi çok mutlu oldu ama düşük olabilir kanamadan ötürü istirahat et cinsel ilşki yasaklandi ve bana kanamayi durdurmasi için PROGESTAN hormon ilaci folikasit kullanmami söyledi 1 kanamam gündn gune azaldi 2 gundur hç yok çok sükür ama ck dikkat ettm hp yattim yemeklerime özenle dkkat ettim çok mutluyum
inşallah hep beraber güzel haberlerle dolar sayfamızgörmenize sevindim.inşallahhhhh o sevinçlerimizi de paylaşırız
aynıyım içim uyuyor ilk gebeligimde hiç yasamadıgım şeyler var bunda :)çok uykum var işyerindeyim uyumuşum resmen.tlfn sesine uyandım
Iki günde bir 2ye katlıyor diye biliyorum. Yanı cumartesi 400 se pazartesi 900 falan olur. Çarşamba 2000Bişey sorcam İlk öğrendiğimde 4+3 teydim beta 400 dü cumartesi tam bir hafta geçmiş olcak 5+3 olcaz bir hafta da bu değer kaç olur acaba yani ultrasonda karından görülebilir mi acaba
eve gidip uyumanın hayalini kuruyorum :)sizin ikinci mi?benim cuma 4+2 kese göründü
inşallah canım bu bebegini saglıkla kucagına alırsın
4 haftada kese görünüyor cnım
banada verdi progestan o çok baş dönmesi yaptı iki gündür içiyorum her yer dönüyor
inşallah hep beraber güzel haberlerle dolar sayfamız
aynıyım içim uyuyor ilk gebeligimde hiç yasamadıgım şeyler var bunda :)
geçmez çünkü beklediğin birşey var.bende nasıl heyecanla bekliyorum anlatamamhaftaya çagırdı kalp atışı için.Zman geçmiyor sanki :)
o zaman benim kese görünür 5+2 benimMerhaba anneler size yardımcı olmak için yazıyorum 24 haftalık hamileyim 5 .hafta kesem göründü 6+4 günlük kalp atışlarını gördük :) 7 .hafta kan testlerini yaptırdık 11. Hafta cinsiyeti belli oldu ve ikili TEst yapıldı 20+4 detaylı ultrasona girdik herşey güzeldi plesanta suyu bebeğimin sağlığı vs cok şükür 25 cm 360 gramdı ölçüleride doktorum şeker yüklemesi önermedi zaten bende istemiyordum ama bu hafta kan sayımına ve açlık şekerime bakılacak :)))
Ay hadi inşalalhIki günde bir 2ye katlıyor diye biliyorum. Yanı cumartesi 400 se pazartesi 900 falan olur. Çarşamba 2000
Cumartesi günü kesin görürsünüz diye düşünüyorum. Ama doktor daha iyi bilir tabkki
banada folik asit ve başka hap yazdı.İki gündür başım feci dönüyor diger hap yapar dedi dr.Hangi şehirdeniz ?
Merhaba anneler size yardımcı olmak için yazıyorum 24 haftalık hamileyim 5 .hafta kesem göründü 6+4 günlük kalp atışlarını gördük :) 7 .hafta kan testlerini yaptırdık 11. Hafta cinsiyeti belli oldu ve ikili TEst yapıldı 20+4 detaylı ultrasona girdik herşey güzeldi plesanta suyu bebeğimin sağlığı vs cok şükür 25 cm 360 gramdı ölçüleride doktorum şeker yüklemesi önermedi zaten bende istemiyordum ama bu hafta kan sayımına ve açlık şekerime bakılacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?