2018 mart-nisan anneleri

günaydın arkadaşlar...dün gece çok kötü oldum ben aşırı halsizlık sıcak basmalar nefes alamama.5+3 benim.tabi adet tarihime göre söylüyorum.yarın gidicem inş.normal mi bu kadar etkisi;?

Bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı canım. Dün doktora söyledim acilde doktor ilaç yazdı ama almadım dedim. Doktorda en iyi ilaç su bol bol su içeceksin öyle geçer dedi. Ayrıca o bölgeyi ıslak bırakma. Duşta sabun duş jeli gibi şeyleri o bölgeden uzak tut. İlişki öncesi eş,hijyene dikkat etmeli. İdrarını da tutma. Başka yerlerde lavaboya çok zorda kalmadıkça Girme. Temiz olan yerlerde gir.

benimde öyle.gece nefes alamıyorum sanki boğulcak gibi oluyorum allah yardımcımız olsun inşallah

Banada sıcak basıyor havalarda sıcak. Denize girmek istiyorum doktor sorun yok dedi ama enfeksiyonda olunca tehlikeye atmak istemiyorum. Artık klimalı odadan çıkmıyorum :)

günaydın arkadaşlar...dün gece çok kötü oldum ben aşırı halsizlık sıcak basmalar nefes alamama.5+3 benim.tabi adet tarihime göre söylüyorum.yarın gidicem inş.normal mi bu kadar etkisi;?

Bende 5+1 im dün halsizlik, uyku hali, sıcak basması çok oldu. Bayılacak gibi hissediyorum kendimi. Ben hamile değilkende bu havalarda öyle oluyorum güneş çok etkiliyor beni.
Ama sen yinede doktora sor canım. Aynı etki bendede var normal yapman gereken bol bol dinlen ve su iç.

Banada sıcak basıyor havalarda sıcak. Denize girmek istiyorum doktor sorun yok dedi ama enfeksiyonda olunca tehlikeye atmak istemiyorum. Artık klimalı odadan çıkmıyorum :)
denize dibimde ama mikrop kaparım die girmiyorum.ilk aylar tutunma ayları ya korkuyorum.benim iş yerinde klima var allahtan :)ama evde yok ve ben evde boğuluyorum

yarın sağlık ocağına gitcem canım.sonra kadın doğuma.ben çalışıyorum ister istemez yoruluyrm.sabah saat kaç defa 50 defa merdiven in cık yaptım ev işi de var tabi evde.bugün akşam eşim yardım etcek ev işine artık.

Kızlar sabah bende sıcak basması terle uyandım gece de sıcaktan pek uyuyamadım napacaz biz böyle Allah kolaylık verir inşallah

Allah yardımcın olsun canım

Yeni annelerimze hayirli olsun bebişleri inş. Saglıkla aliriz hepimz kucagmız
kzlar bende bugün aile hekimime gittim kan tahlili werdim doktor her gelmemde kan we idrar tahlili almaliyiz çunku ilk aylarda troid testi idrar testi önemle takip edilmeliymiş düşúk riskinden dolayi yarın gdip sonuçlarimi alıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…