- Konu Sahibi Sseerraayy
-
yarın gidicem bende bakalım :)Hatta ben hiç kan testi yaptırmadım plansız olmuştu ilk gebeliğim bilmediğim içinde direk kadın Doğuma gittim 4-5 haftalıkta kese görünüyor sanırım:)
Insallah.. Gunaydin :)vajinal bakıldı benim 8 hafta oncesi ise karından görülmüyormuş
aynı sayılırız 4.4.2018 görünüyor.
geçmiş olsun canım evet bol bol su içelim
hayırlı olsun inşallah saglıkla onların süreçlerinde burda beraber oluruz :)
Günaydın güzel anneler
benimde öyle.gece nefes alamıyorum sanki boğulcak gibi oluyorumBeni acayip sıcak basıyor ya. Oturduğum yerde terliyorum resmen. Tek belirdim de bu. Başka bsy yok
Sonuclarimi aile hekimime gosterdim idrarda bakteri var dedi zaten sürekli idrara cikiyodum bugun 4dk da bir gittkm 4lt falan su ictim artık bobreklerim aciyopersembe gunune gidicem ilk muayeneme bol su icmekten baska napabilirim bakteri oluyomus her gebede korkmamacgerek yokmus ama yukari dogru cikmaz demi kizlar cokta su iciyorum aslinda her gun 1.5 lt içerim demek ki daha cok icmem lazim sizde icin kizlar
Iyi geceler bende bugun hamile oldugumu ogrendim.. Allah hepimizin sag salim kucagimiza almasini nasip etsin arkadaslar. Burasi hic tanimasakta birbirimizi birlikte benzer seyleri yasadigimiz icin bir yasam destek unitesi gibi geliyor bana :)
benimde öyle.gece nefes alamıyorum sanki boğulcak gibi oluyorumallah yardımcımız olsun inşallah
Tesekkur ediyorumAmin Hayırlı olsun :)
günaydın arkadaşlar...dün gece çok kötü oldum ben aşırı halsizlık sıcak basmalar nefes alamama.5+3 benim.tabi adet tarihime göre söylüyorum.yarın gidicem inş.normal mi bu kadar etkisi;?
denize dibimde ama mikrop kaparım die girmiyorum.ilk aylar tutunma ayları ya korkuyorum.benim iş yerinde klima var allahtan :)ama evde yok ve ben evde boğuluyorumBanada sıcak basıyor havalarda sıcak. Denize girmek istiyorum doktor sorun yok dedi ama enfeksiyonda olunca tehlikeye atmak istemiyorum. Artık klimalı odadan çıkmıyorum :)
yarın sağlık ocağına gitcem canım.sonra kadın doğuma.ben çalışıyorum ister istemez yoruluyrm.sabah saat kaç defa 50 defa merdiven in cık yaptımBende 5+1 im dün halsizlik, uyku hali, sıcak basması çok oldu. Bayılacak gibi hissediyorum kendimi. Ben hamile değilkende bu havalarda öyle oluyorum güneş çok etkiliyor beni.
Ama sen yinede doktora sor canım. Aynı etki bendede var normal yapman gereken bol bol dinlen ve su iç.
yarın sağlık ocağına gitcem canım.sonra kadın doğuma.ben çalışıyorum ister istemez yoruluyrm.sabah saat kaç defa 50 defa merdiven in cık yaptımev işi de var tabi evde.bugün akşam eşim yardım etcek ev işine artık.
amin inşallah.bugün kahvaltında neler yedin?gün içerisinde nasıl beslenceksin?ilk üç ay beyin gelişimi için önemli ya.dikkat etmek istiyorumAllah yardımcın olsun canım
klimalı yada pervaneli odalarda yatcaz yada durcaz.geçicek inşallah hepimizinKızlar sabah bende sıcak basması terle uyandımgece de sıcaktan pek uyuyamadım napacaz biz böyle Allah kolaylık verir inşallah
Canım nasıl oldun?Pazartesiyi nasıl bekleyeceğim ben :-( inşallah yerleşme kanaması felan dır. Kimsenin kan gelmedi mi hiç hamile olduğunda
Havuz degil ama denizi öneriyor dr bişi demiyor ben girdim yine giricem denize sorun olacagını sanmıyorum.denize dibimde ama mikrop kaparım die girmiyorum.ilk aylar tutunma ayları ya korkuyorum.benim iş yerinde klima var allahtan :)ama evde yok ve ben evde boğuluyorum
İnşallah canım Bir an önce eve almamız Laz'ım :)klimalı yada pervaneli odalarda yatcaz yada durcaz.geçicek inşallah hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?