2018 mart-nisan anneleri

Kabul etmiyor her yolu denedim.çocuk mama tadı bilmiyor ki hiç hep anne sütü aldı. Sagmakta arttırıyor diyorlar onu denicem bi sagma.makinemin bi parçası kayıp onu bi bulabillsem
Mama ve anne sütünü beraber kullandım hala da kullanıyorum ,benim görüşüm mamadan kaynaklı ,hipp denediniz mi ?hipp organik anne sütüne çok yakın

Mama ve anne sütünü beraber kullandım hala da kullanıyorum ,benim görüşüm mamadan kaynaklı ,hipp denediniz mi ?hipp organik anne sütüne çok yakın
anne sütüne yakın mama benim bildiğim aptamildir. prebitoyik olduğu için. hemde yılların maması. aptamil derim bende.

anne sütüne yakın mama benim bildiğim aptamildir. prebitoyik olduğu için. hemde yılların maması. aptamil derim bende.
Herkes kendi tecrübesini yazıyor sonuçta .ayrıca hippin de mamaları combiotik ,biz kullandığımız süre boyunca ve hala gaz vs sorunumuz olmadı .

3 ogun anne sütü 3 öğün ek gida iyimi sizce. Sizde nasil durumlar. Bu arada kızım yogurtla karistirmadan bisey yemiyor. Bu hastaligi mahfetti herseyi

3 ogun anne sütü 3 öğün ek gida iyimi sizce. Sizde nasil durumlar. Bu arada kızım yogurtla karistirmadan bisey yemiyor. Bu hastaligi mahfetti herseyi
Masaallah ne guzel yiyor. Kizim da boyleydi ama 1 haftayi gecti yemiyor. Burnu tikandi ve uyumuyor da. Yogurtlu seyleri yemiyoe bizimkibde

Masaallah ne guzel yiyor. Kizim da boyleydi ama 1 haftayi gecti yemiyor. Burnu tikandi ve uyumuyor da. Yogurtlu seyleri yemiyoe bizimkibde
Canim bakma dediğime benimki de yemiyor suan yani zorluyorum resmen. Bi yandan da kasığa dusman olsun istemiyorum. Emmeyi de birakmak istiyor. Uyuklarken emziriyorum. Hasta olduktan sonra huyu cok değişti 3 haftadir cok zorluyor....

Ama bi yontem buldum yemediklerine yogurt ekleyince tadini bastırıyor diye herhalde yiyor.... sebze puresi yaptim mesela pirinc unlu. Yemedi 2 kasik yogurt ekledim kilitli ağzını ilk defa açtı. Meyve asla yemezdi muzu yogurda ekleyince yedi. Kahvaltida da kasik mamalari varya. 8 tahilliyi hazırladım yinr az yogurt ekledim yedi. Boyle denemesem hicbiseyi agsina almicaki. Istersen dene sende

Ben böyle reddettiği dönemlerde hiç zorlamıyorum ,ek gıdayı kesiyorum ,anne sütü ve mama ile devam ediyorum .iki gün sonra tekrar teklif ediyorum yemesini ,bayıla bayıla ağzını açıyor .bence eger yiyorsa yoğurdu tek yedirin ve bu şekilde bir deneyin .nacizhane tavsiyem .

Teskkurler dsnerimmm

Bugün yeni bişey öğrendim kızlar

Çamaşır makinesine aleminyum.folyoyu folyoyu top yapıp atıyormusüz zorlu lekeli camasirlar tertemiz oluyormuş denemedim ilk fırsatta denicem.

Benim bebeğim de öyle yemek sevmiyor bende zorlamiyorum artık . Yemeklerden tatdiriyorum . Olduğu kadar artık .

Kızlar bu hafta 8 aylık olduk ama bir huysuzluk gece gündüz uyumuyoruz yarım saatte bir odasındayım gündüzde aynı uykuda ağlıyor şaşırdım ne yapıcagımı uykusunu alamadığı için mutsuz sürekli ağlamaklı o cıvıl cıvıl konuşan kızım gitti yerine ağlayan bebek geldi çok nadir uykusundan gündüzleri bazen ağlayarak uyanırdı sabahları geç ama çok mutlu uyanırdı sesini konuşmasını heryere duyururdu ama şimdi ağlayarak uyanıyor bide yemekde yemiyor resmen çıldırıyor ne yaparsam yapıyım ağzını açmıyor ağlama krizine giriyor bu hafta hiç çorba meyve yedirmedim,huyumu değişti bilmiyorum yoksa geçici bir durummu şu an oldu hala ayaktayım.Allahım inşallah geçicidir.Bu hafta cuma günü huysuzluk yapmazda kalp ekosunu çektirirsem cumartesi doktoruna aylık kontrolüne götürücem bakalım o ne diyecek .Bide inşallah kalp ekomuz iyi çıkar dualarınızı bekliyorum.(Doğuştan masum üfürük vardı 6. Aydan sonra çoçuk doktorumuz istedi artık içimiz rahatlasın çoçuk kardiyolojisi görsün eko çekilsin dedi .Muhtemelen birşey yok dedi ama benim içim hiç rahat değil )Rabbim bütün bebekleri içindede hepimizin bebeğini korusun.Hayırlı Geceler Arkadaşlar.

Diş gibi sanki geçmiş olsun . Biz de Böyleyiz diş cikaracagimiz zaman .

Bizde nezamandr boyleyiz. Uykular berbattttt.... ek.gida da pek iyi degil su gibi icmek istio baska seyleri reddediyor. Cogu seyde dudaklarini kitliyor. Insallah diştir ve geçici bir süreçtir

Tavsiyem ek gida reddedincr zorlama kasığa dusman olmasin. Bellicbi sure aradan sonrw yine başlarsın

korkma canım bizi de korkuttu doktor üfürüm var gösterin dedi ama kalp doktoru hiç bi sıkıntı yok 2 yaşına kadar bu üfürümler çok normal çoğu bebekte olur dedi. benim gittiğim hastanede çocuk kardiyoloji doktoru profesör ve muayene ücreti pahalı helal olsun kızıma tabi ama ben hastane kazansın diye yönlendirildiğimizi düşünüyorum 2 dk sürmedi çünkü muayene çocuk doktoru da anlayabilirdi yani. İnşallah siz de iyi haberler alırsınız geçmiş olsun kuzuya.. onun dışında ağlaması diş gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…