2018 mart-nisan anneleri

Kızlar hala adet olmayan var mı
Bennn
Raftan şeker kısmını anlamadım meyveyi cam rendeden geçiriyorum zaten ben posası ile beraber veriyorum meyve suyu dediğin gibi meyvenin şekeri olduğundan çok faydalı değil ama vitamin için meyve şart dişi çıkana kadar can rende ile yola devam benim tercihim de bu arada bizimde diş çıktı çok zor bir hafta geçti geceleri özellikle haka zor ama o kadar değil

Benim bebeğim dışı patlatmis resmen yıprandik çocukda bende , 2. De patlar yakinda dedi Dr . Böbrek USG de bişey çıkmadı . Dr dis patlamış diyince ağlamak geldi bana gozlerim doldu , dr da şaşırdı artık nasıl bi ruh halim var düşünün :) biz çok zorlandik inşallah diğer dişler bize hep süpriz yapar

Aynen canım bizimde patladı 1 tanesi dün gördüm ama emin olamamistim. Valla boşuna anneler dış bugdayi partisi yapmiyor :) bende yapıcam parti :) çok zor patlattik yani . Allah yardimciniz olsun sizinde

Geçmiş olsun acaba dis olabilirmi? Bu tahlilde bişey yoksa idrar yolunda da enfeksiyon kesin dış tir .

Geçmiş olsun canım .Yeni gördüm sonuç ne çıktı.
Tskler. Kands crp yani enfeksiyon cıkmış. Yani vucudun biyerinde enfeksiyon var ama bilmiyoruz dedi. Antibiyotik kullanmak zorundaymışız. Dolven ve fitil de kullacaz.

Ama aklimin bi köşesinde diş de var. Belki o sebep oldu.

Dolvene de sasrdim ebnim bildiğim daha byuklere veriliyordu ama herhalde kilosuna gore verdi. Kilosu 9400 cikti. Son 2 ay 500er gram almışız.

Geçmiş olsun tekrardan şimdi cocuklarin hepsi hasta , senin bi tane daha vardı çocuğun . Belki kardes den gelmiştir. Kime sorsam çocuğu hasta ya dış evet olabilir kulak da enfeksiyon yapiyomus. Bol bol emzir sütun lede toparlar inşallah. Atesi çok mu yüksek ?

Vallaa 38i geciyordu hep. Yeni moda ateşe mudahale etmiyorlar da. Ben havaleden cok korktuğum icin illaki ates düşürücü veririm... verince ilac etkisi gectigi gibi tekrar basliyor. Ilcida kusuyordu fitil verdi. Bakalim ins tekrar cikmaz

Evet artık müdahale etmiyorlar eskisi gibi fitil iyi gelir ateşe diyorlar . İnşallah kısa zamanda şifasini versin Rabbim

Dis çıkaran anneler doktorunuza danışınız " tetagil dış granülü "ne şans verin ama mutlaka danışın .toz halinde ağzına dokuyorsunuz ve huysuz uykusuz afacanlar melekler gibi mışıl mışıl uyuyor :) bana dua etmeyi unutmayın heryerde bulunmuyor birkaç eczaneye sorun.

Geçmiş olsun canm bizde doğumun ertesi günü ateşi yükselmişti hızlı nefes alıp veriyordu doktora götürdük kanda enfeksiyon cikti bir hafta yoğun bakımda kaldı çok zordu şükür ki senin bebeğin yanında Allah şifa versin

Ben bu pütür meselesine taktım. Sizin verdikleriniz tamamen pürüzsüz mü oluyor. Yedirdikleriniz
Ben baştan beri çatalla eziyordum yumurta ekmek meyveleri ufak koparıp ağzına veriyorum öyle yiyor disimiz yok benimkide kasikla çok yemiyor eline vercem yada ağzına

Ben bu pütür meselesine taktım. Sizin verdikleriniz tamamen pürüzsüz mü oluyor. Yedirdikleriniz
6 ay pütürlü verdim 7 ay daha pütürlü çoban yapıyorum sebze tel sehriyeli falan yiyor geçen küçük bir parça balık tattirdim yuttu doktor pütürlü 8 ayda daha önce onermiyoruz dedi bana

Yani.masallah diyorumm. Brnimki blendr yapiyorum. O bilr puruzsuz olmamissa kendini kusturuyor. Degilki direkt ezip versem.neler yapar kimbilir.... ama elle verme olayini bi denemem laızm. Cunku diger kizimi simdi hatrladim oda hep elle yerdi. Of off ins çözeriz bu durumu da

Kızlar sütüm aşırı azaldı nerdeyse yok bana bişey deyin sütüm. Geri gelsin mama vermek.istemiyorum. malesef stres beni mahvetti sebep.olanları ALLAH a havale ediyorum.herşey denedim bulgur hoşaf malt içeceği Humana still tea rezene yok.en son 1 hafta önce göğsüm şişti. Daha yok

Csnim ek gidayi azalt braz emsin seni. Sutu en cok arttiran sey emmesidir. Ben kisim hasta die sutum artsin istedim.biseyde yemedi. Uc ogun dolu dolu yedim biskuvili pudingli pasta rezene falan. Baya artirdi. Bide hep emdi ek gida almadi hasta die. Rabbim bebeleri sütsüz birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…