- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.421
BennnKızlar hala adet olmayan var mı
Raftan şeker kısmını anlamadım meyveyi cam rendeden geçiriyorum zaten ben posası ile beraber veriyorum meyve suyu dediğin gibi meyvenin şekeri olduğundan çok faydalı değil ama vitamin için meyve şart dişi çıkana kadar can rende ile yola devam benim tercihim de bu arada bizimde diş çıktı çok zor bir hafta geçti geceleri özellikle haka zor ama o kadar değilEvet bendim canım probiyotige devam ediyoruz kaka da sıkıntı yok ama bu ara dış mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum . Bakalım yarın anlicaz inşallah. Meyve nin posasi iyi suyu şeker doğal şeker de olsa iyi değil artık Dr lar itiraf ediyor tv lerde. Makalelerde hep soyluyorlar meyve suyu vermeyin diye ,Birde raflarda doğal ürün bulmak çok zor . Doğal şeker iyi diye düşünüyorsan.
Aynen canım bizimde patladı 1 tanesi dün gördüm ama emin olamamistim. Valla boşuna anneler dış bugdayi partisi yapmiyor :) bende yapıcam parti :) çok zor patlattik yani . Allah yardimciniz olsun sizindeBennn
Raftan şeker kısmını anlamadım meyveyi cam rendeden geçiriyorum zaten ben posası ile beraber veriyorum meyve suyu dediğin gibi meyvenin şekeri olduğundan çok faydalı değil ama vitamin için meyve şart dişi çıkana kadar can rende ile yola devam benim tercihim de bu arada bizimde diş çıktı çok zor bir hafta geçti geceleri özellikle haka zor ama o kadar değil
Geçmiş olsun canım .Yeni gördüm sonuç ne çıktı.2 gecedir kizim ateşli uyku haram. Doktora goturdum hicbiseyi yok bogaz ciger kulak... kan tahlili verdik insallah bisey cikmaz. 1 saate alacağım
Geçmiş olsun acaba dis olabilirmi? Bu tahlilde bişey yoksa idrar yolunda da enfeksiyon kesin dış tir .
Tskler. Kands crp yani enfeksiyon cıkmış. Yani vucudun biyerinde enfeksiyon var ama bilmiyoruz dedi. Antibiyotik kullanmak zorundaymışız. Dolven ve fitil de kullacaz.Geçmiş olsun canım .Yeni gördüm sonuç ne çıktı.
Geçmiş olsun tekrardan şimdi cocuklarin hepsi hasta , senin bi tane daha vardı çocuğun . Belki kardes den gelmiştir. Kime sorsam çocuğu hasta yaTskler. Kands crp yani enfeksiyon cıkmış. Yani vucudun biyerinde enfeksiyon var ama bilmiyoruz dedi. Antibiyotik kullanmak zorundaymışız. Dolven ve fitil de kullacaz.
Ama aklimin bi köşesinde diş de var. Belki o sebep oldu.
Dolvene de sasrdim ebnim bildiğim daha byuklere veriliyordu ama herhalde kilosuna gore verdi. Kilosu 9400 cikti. Son 2 ay 500er gram almışız.
Vallaa 38i geciyordu hep. Yeni moda ateşe mudahale etmiyorlar da. Ben havaleden cok korktuğum icin illaki ates düşürücü veririm... verince ilac etkisi gectigi gibi tekrar basliyor. Ilcida kusuyordu fitil verdi. Bakalim ins tekrar cikmazGeçmiş olsun tekrardan şimdi cocuklarin hepsi hasta , senin bi tane daha vardı çocuğun . Belki kardes den gelmiştir. Kime sorsam çocuğu hasta yadış evet olabilir kulak da enfeksiyon yapiyomus. Bol bol emzir sütun lede toparlar inşallah. Atesi çok mu yüksek ?
Evet artık müdahale etmiyorlar eskisi gibi fitil iyi gelir ateşe diyorlar . İnşallah kısa zamanda şifasini versin RabbimVallaa 38i geciyordu hep. Yeni moda ateşe mudahale etmiyorlar da. Ben havaleden cok korktuğum icin illaki ates düşürücü veririm... verince ilac etkisi gectigi gibi tekrar basliyor. Ilcida kusuyordu fitil verdi. Bakalim ins tekrar cikmaz
2 gecedir kizim ateşli uyku haram. Doktora goturdum hicbiseyi yok bogaz ciger kulak... kan tahlili verdik insallah bisey cikmaz. 1 saate alacağım
Geçmiş olsun canm bizde doğumun ertesi günü ateşi yükselmişti hızlı nefes alıp veriyordu doktora götürdük kanda enfeksiyon cikti bir hafta yoğun bakımda kaldı çok zordu şükür ki senin bebeğin yanında Allah şifa versinTskler. Kands crp yani enfeksiyon cıkmış. Yani vucudun biyerinde enfeksiyon var ama bilmiyoruz dedi. Antibiyotik kullanmak zorundaymışız. Dolven ve fitil de kullacaz.
Ama aklimin bi köşesinde diş de var. Belki o sebep oldu.
Dolvene de sasrdim ebnim bildiğim daha byuklere veriliyordu ama herhalde kilosuna gore verdi. Kilosu 9400 cikti. Son 2 ay 500er gram almışız.
Bir tane video var o geldi aklıma ya bulursam atayım buraya:)Aynen canım bizimde patladı 1 tanesi dün gördüm ama emin olamamistim. Valla boşuna anneler dış bugdayi partisi yapmiyor :) bende yapıcam parti :) çok zor patlattik yani . Allah yardimciniz olsun sizinde
Ben puturlu veriyorum canim. Catalla eziyorum sadeceBen bu pütür meselesine taktım. Sizin verdikleriniz tamamen pürüzsüz mü oluyor. Yedirdikleriniz
Ben baştan beri çatalla eziyordum yumurta ekmek meyveleri ufak koparıp ağzına veriyorum öyle yiyor disimiz yok benimkide kasikla çok yemiyor eline vercem yada ağzınaBen bu pütür meselesine taktım. Sizin verdikleriniz tamamen pürüzsüz mü oluyor. Yedirdikleriniz
6 ay pütürlü verdim 7 ay daha pütürlü çoban yapıyorum sebze tel sehriyeli falan yiyor geçen küçük bir parça balık tattirdim yuttu doktor pütürlü 8 ayda daha önce onermiyoruz dedi banaBen bu pütür meselesine taktım. Sizin verdikleriniz tamamen pürüzsüz mü oluyor. Yedirdikleriniz
Csnim ek gidayi azalt braz emsin seni. Sutu en cok arttiran sey emmesidir. Ben kisim hasta die sutum artsin istedim.biseyde yemedi. Uc ogun dolu dolu yedim biskuvili pudingli pasta rezene falan. Baya artirdi. Bide hep emdi ek gida almadi hasta die. Rabbim bebeleri sütsüz birakmasinKızlar sütüm aşırı azaldı nerdeyse yok bana bişey deyin sütüm. Geri gelsin mama vermek.istemiyorum. malesef stres beni mahvetti sebep.olanları ALLAH a havale ediyorum.herşey denedim bulgur hoşaf malt içeceği Humana still tea rezene yok.en son 1 hafta önce göğsüm şişti. Daha yok
Teşekkür ederim sarihperi umarım sorun çıkmaz bakıcımız yok anane babaanne uzakta artık hayırlısıBen varım canım uzatabilirsin Aralık sonu gibi bilgi ver nolur nolmaz dilekçe yazarsın gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?