- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.501
Evet büyüyorlar ama halen kundakdalar sanki ,demekki.anne olmak böyle bişeymış buyuyemiyorlarmis gözünde :) sağlık olsun :) bana arkadaşım 19 aylık bebeğim diyince içimden ,Oha diyodum gerçekten :) kocaman çocuğa 19 aylık bebeğim diyor diye :)))) benim bebeğimde iştahsız ama 8 aylık iken çok oluyomus istahsizlik. Kulak cekistirme varsa dış dir canım . Ama Dr kontolunde kulaklarını kontrol ettir iyice . Menenjit aşısı için Dr çok baskı yaptı bana , ama sağlık ocağında ki ebe , 2 yaşında var onuda yaptırabilirsın demişti . Arastiricam o aşıyı . Menenjit salgın bi hastalık değil ama ,bu ara çok çocuk menenjit oluyormuş . Yani çocuklar da bağışıklık yok , ateşler firliyor .. Allah ulkemizin çocuklarını korusun..Benim kızım da bugün 8 ayını bitirdi. Ne çabuk büyüdüler zaman geçmiyor gibi gelse de.. sıralamaya da başladı minik minik. Ama hiçbir şey yemiyor zaten anne sütü almıyor çok oldu bırakalı. Formül mamasını da hiç içmek istemiyor. Kulağına gidiyor bir eli hep yarın doktora götüreceğim. Bir de kızlar menenjit aşısı yaptıran var mı??
Kizlar adet ne alemde. 7.ayda ilkini oldum. Ikinci adet tarihinde duradan kahve leke geliyor 3 4 gundur. Yani bu adetmi degilmi anlayamıyorum...... neden boyle neden normal olmuyorki
Benim kızım da bugün 8 ayını bitirdi. Ne çabuk büyüdüler zaman geçmiyor gibi gelse de.. sıralamaya da başladı minik minik. Ama hiçbir şey yemiyor zaten anne sütü almıyor çok oldu bırakalı. Formül mamasını da hiç içmek istemiyor. Kulağına gidiyor bir eli hep yarın doktora götüreceğim. Bir de kızlar menenjit aşısı yaptıran var mı??
Istahsizlikla bizim de basimiz dertte. Hemen gecse keskeEvet büyüyorlar ama halen kundakdalar sanki ,demekki.anne olmak böyle bişeymış buyuyemiyorlarmis gözünde :) sağlık olsun :) bana arkadaşım 19 aylık bebeğim diyince içimden ,Oha diyodum gerçekten :) kocaman çocuğa 19 aylık bebeğim diyor diye :)))) benim bebeğimde iştahsız ama 8 aylık iken çok oluyomus istahsizlik. Kulak cekistirme varsa dış dir canım . Ama Dr kontolunde kulaklarını kontrol ettir iyice . Menenjit aşısı için Dr çok baskı yaptı bana , ama sağlık ocağında ki ebe , 2 yaşında var onuda yaptırabilirsın demişti . Arastiricam o aşıyı . Menenjit salgın bi hastalık değil ama ,bu ara çok çocuk menenjit oluyormuş . Yani çocuklar da bağışıklık yok , ateşler firliyor .. Allah ulkemizin çocuklarını korusun..
Canım dr a götürdün mu bizimki de hep öyle 1 dr kulak iltihabı dedi iğne verdi 4 gün iğne oldu. Başka dr gerek duymadi haber verir msn ne dedi drBenim kızım da bugün 8 ayını bitirdi. Ne çabuk büyüdüler zaman geçmiyor gibi gelse de.. sıralamaya da başladı minik minik. Ama hiçbir şey yemiyor zaten anne sütü almıyor çok oldu bırakalı. Formül mamasını da hiç içmek istemiyor. Kulağına gidiyor bir eli hep yarın doktora götüreceğim. Bir de kızlar menenjit aşısı yaptıran var mı??
Bir şey yokmuş canım diştendir dedi doktor. Kan tahlili yaptırdık demiri düşük çıktı tam düzenli kullanmıyordum demir takviyesini. Kabız yapıyor diye dikkat edeceğim artıkCanım dr a götürdün mu bizimki de hep öyle 1 dr kulak iltihabı dedi iğne verdi 4 gün iğne oldu. Başka dr gerek duymadi haber verir msn ne dedi dr
Benimki de oturmuyor. Saga sola yuvarlanıyorKizlar bebislerinz desteksiz oturuyormu bizim 8 aylik olmaya 1 hafta var hala desteksiz oturamiyo
Benimki oturuyor 1-2 haftadır ama çok uzun süreler değil :) ben aynanın karşısına oturtuyorum orada daha çok seviyo oturmayı daha uzun oturuyoKizlar bebislerinz desteksiz oturuyormu bizim 8 aylik olmaya 1 hafta var hala desteksiz oturamiyo
Kizlar bebislerinz desteksiz oturuyormu bizim 8 aylik olmaya 1 hafta var hala desteksiz oturamiyo
Aynen bende şaşırıyorum su yani artık yağlı da değil sütumuz. Ama bi kaç kaşık yemeden bagirsaklarida çalışmıyor zorla veriyorum bi kaç kaşık . Bugün 3 tatlı kaşığı yoğurt yedi o kadar .Yemek yememe bizde de var. Bazen nasil yasadigina hayret ediyorum. Yemeden o kadar enerjiyi sadece sutten mi aliyor? 7.ay kontrolune cagirmadilar bizi. 8.ayda geleceksiniz dediler. Kilosunu merak ediyorum ben de.
Benim kızım da emeklemek istemiyor elindeki oyuncağı alıp ileriye koyuyorum oyuncaktan vazgeçip elleriyle oynuyo :) ben yürütece koyuyorum kısa süreler onda çok mutlu ayakta olduğu için sürekli gülüyor emeklemeden yürüyecek sanırım benim kızımKızlar bebekler emekliyor mu ,bizimki yuvarlanıyor habire .bide ayakta durmak istiyor emekleme isteği hiç yok
Evet evet oyuncağı ben de yapıyorum .alıp biraz uzağa koyuyorum hatta ben de emekliyorum yanında görsün de özensin diye ama nafile .ellerinden tutup kaldırınca ayağa çok mutlu oluyorBenim kızım da emeklemek istemiyor elindeki oyuncağı alıp ileriye koyuyorum oyuncaktan vazgeçip elleriyle oynuyo :) ben yürütece koyuyorum kısa süreler onda çok mutlu ayakta olduğu için sürekli gülüyor emeklemeden yürüyecek sanırım benim kızım
Benim bebeğim artık hiç bişey yemiyor sadece anne sütü . Zorladim daha çok red oldu . Istahi iyice azaldı . Sabah kahvaltisini yapiyodu , cevizi peyniri yumurtasi içim rahat ediyodu, sebze yemesede şimdi kahvaltıda yapmıyor .
Baya sulu yapip deneseniz. Meyve suyu falanda...Yemek yememe bizde de var. Bazen nasil yasadigina hayret ediyorum. Yemeden o kadar enerjiyi sadece sutten mi aliyor? 7.ay kontrolune cagirmadilar bizi. 8.ayda geleceksiniz dediler. Kilosunu merak ediyorum ben de.
Formul sut icmiyormu ? Onu da icmiosa sutsuz olmazki sadece ek gida bagrsaklarina yazik canim.... inek.sutunu sulandir diycem ama vermek istemezsin belki.... yani tamam inek sutu verilmio ama hic icmemesinden iyi degilmi.Bugün göz kontrolünü yaptık bebişin sizler yaptırdınız mi ? Çok küçük bir işlem fotoğraf çekmek gibi... bu ay sütüm. Azalmıştı bebeğim sadece ek gdayla 300 gr almış. ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?