2018 mart-nisan anneleri

Evet büyüyorlar ama halen kundakdalar sanki ,demekki.anne olmak böyle bişeymış buyuyemiyorlarmis gözünde :) sağlık olsun :) bana arkadaşım 19 aylık bebeğim diyince içimden ,Oha diyodum gerçekten :) kocaman çocuğa 19 aylık bebeğim diyor diye :)))) benim bebeğimde iştahsız ama 8 aylık iken çok oluyomus istahsizlik. Kulak cekistirme varsa dış dir canım . Ama Dr kontolunde kulaklarını kontrol ettir iyice . Menenjit aşısı için Dr çok baskı yaptı bana , ama sağlık ocağında ki ebe , 2 yaşında var onuda yaptırabilirsın demişti . Arastiricam o aşıyı . Menenjit salgın bi hastalık değil ama ,bu ara çok çocuk menenjit oluyormuş . Yani çocuklar da bağışıklık yok , ateşler firliyor .. Allah ulkemizin çocuklarını korusun..

Yaptıracağız biz aşıyı. Mutlaka yaptırın bence çok önemli bir aşı. Formül mamayi ek gıda sına kat canım. Mutlaka anne sütü yoksa formül mama ver kuzucuga

Istahsizlikla bizim de basimiz dertte. Hemen gecse keske

Canım dr a götürdün mu bizimki de hep öyle 1 dr kulak iltihabı dedi iğne verdi 4 gün iğne oldu. Başka dr gerek duymadi haber verir msn ne dedi dr

Kızlar menenjit için bana da bi dr 2 yaşında tek doz olsun zaten asi pahalı ve 3 kere yaptırmaya gerek yok dedi. Ama bende düşünüyorum ya 2 yaşına kadar olursa diye. Ama 3 doz tamamlamadan zaten ose yaramaz o da var

Canım dr a götürdün mu bizimki de hep öyle 1 dr kulak iltihabı dedi iğne verdi 4 gün iğne oldu. Başka dr gerek duymadi haber verir msn ne dedi dr
Bir şey yokmuş canım diştendir dedi doktor. Kan tahlili yaptırdık demiri düşük çıktı tam düzenli kullanmıyordum demir takviyesini. Kabız yapıyor diye dikkat edeceğim artık

Bugün göz kontrolünü yaptık bebişin sizler yaptırdınız mi ? Çok küçük bir işlem fotoğraf çekmek gibi... bu ay sütüm. Azalmıştı bebeğim sadece ek gdayla 300 gr almış. ;(

Benim bebeğim artık hiç bişey yemiyor sadece anne sütü . Zorladim daha çok red oldu . Istahi iyice azaldı . Sabah kahvaltisini yapiyodu , cevizi peyniri yumurtasi içim rahat ediyodu, sebze yemesede şimdi kahvaltıda yapmıyor .

Yemek yememe bizde de var. Bazen nasil yasadigina hayret ediyorum. Yemeden o kadar enerjiyi sadece sutten mi aliyor? 7.ay kontrolune cagirmadilar bizi. 8.ayda geleceksiniz dediler. Kilosunu merak ediyorum ben de.

Yemek yememe bizde de var. Bazen nasil yasadigina hayret ediyorum. Yemeden o kadar enerjiyi sadece sutten mi aliyor? 7.ay kontrolune cagirmadilar bizi. 8.ayda geleceksiniz dediler. Kilosunu merak ediyorum ben de.
Aynen bende şaşırıyorum su yani artık yağlı da değil sütumuz. Ama bi kaç kaşık yemeden bagirsaklarida çalışmıyor zorla veriyorum bi kaç kaşık . Bugün 3 tatlı kaşığı yoğurt yedi o kadar .

Kızlar bebekler emekliyor mu ,bizimki yuvarlanıyor habire .bide ayakta durmak istiyor emekleme isteği hiç yok
Benim kızım da emeklemek istemiyor elindeki oyuncağı alıp ileriye koyuyorum oyuncaktan vazgeçip elleriyle oynuyo :) ben yürütece koyuyorum kısa süreler onda çok mutlu ayakta olduğu için sürekli gülüyor emeklemeden yürüyecek sanırım benim kızım

Kızlar bebekler emekliyor mu ,bizimki yuvarlanıyor habire .bide ayakta durmak istiyor emekleme isteğ
Evet evet oyuncağı ben de yapıyorum .alıp biraz uzağa koyuyorum hatta ben de emekliyorum yanında görsün de özensin diye ama nafile .ellerinden tutup kaldırınca ayağa çok mutlu oluyor

Baya sulu yapip deneseniz. Meyve suyu falanda...

Bide benim kiz sebzeyi birakiyordu bi diş sarimsak ekleyince yemeye başladı. Tabi yogurt ile. Deneseniz ?

Bugün göz kontrolünü yaptık bebişin sizler yaptırdınız mi ? Çok küçük bir işlem fotoğraf çekmek gibi... bu ay sütüm. Azalmıştı bebeğim sadece ek gdayla 300 gr almış. ;(
Formul sut icmiyormu ? Onu da icmiosa sutsuz olmazki sadece ek gida bagrsaklarina yazik canim.... inek.sutunu sulandir diycem ama vermek istemezsin belki.... yani tamam inek sutu verilmio ama hic icmemesinden iyi degilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…