2018 mart-nisan anneleri

ya bnm kızım 1 hafta sonra 8 aylik olacak ama hala oturmuyor. ben etrafına yastik falan koyuyorum destek yapiyorum hemen kendini kaydiriyor yada hop yatıyor geriye. ablasi onun kadarken oturuyordu bu gunlerde kafama taktigim yeni olayimiz bu

Onuda denedim canım süt gelmiyor ya ısırıyor direk ağlıyor yemediğim şey kalmadı yok malesef damla damla eskiden bir göğsümden emzirirken diğerinden gelirdi

4 aylıkken az az oturttum 5 de ara sıra yanlarına arkasına yastık koyarak oturttum 6 aylıkken desteksiz oturdu şu an da öyle. Bol bol otuttur annesi oturur o.

Sünger o canım çıkarma onu sümük gelir ağzına hem de çok güçlü çekersin bebek ağlar bu zamana kadar ilk defa mı kullanacaksın vay Bee biz, zengin ettik ucu satanları
Canım o süngeri kirlenince çıkartıp yerine pamuk koyabilirsin, aynı işlevi görüyor. Tekrar tekrar uç almaya gerek yok. Ben de çok aldım, sonra keşfettim

Sünger o canım çıkarma onu sümük gelir ağzına hem de çok güçlü çekersin bebek ağlar bu zamana kadar ilk defa mı kullanacaksın vay Bee biz, zengin ettik ucu satanları
Birkaç kez denemiştim ama ağladığı içi bırakmıştım O çıkıyor sanmıştım. Prospektüsü de okudum kaç kez yazmıyordu.

Canım o süngeri kirlenince çıkartıp yerine pamuk koyabilirsin, aynı işlevi görüyor. Tekrar tekrar uç almaya gerek yok. Ben de çok aldım, sonra keşfettim
Biliyorum canım bende öyle yapıyorum ama ucu tıkanıyor ikiden sonra atıyorum ve pamuk süngerecgöre çok daha ii aslında sünger çok sümük olunca ıslanıyor karlı tarafa geçiyor

Canım yazamadım sana bir süre kusura bakma mastit olmuştum onunla uğraşıyordum Çok teşekkür ederim tarif için tek tek deniyorum hepsini :))

Kabul etmiyor her yolu denedim.çocuk mama tadı bilmiyor ki hiç hep anne sütü aldı. Sagmakta arttırıyor diyorlar onu denicem bi sagma.makinemin bi parçası kayıp onu bi bulabillsem

Kabul etmiyor her yolu denedim.çocuk mama tadı bilmiyor ki hiç hep anne sütü aldı. Sagmakta arttırıyor diyorlar onu denicem bi sagma.makinemin bi parçası kayıp onu bi bulabillsem
Küçük Valf parcasimi , genelde o kayıp oluyo içte olan , lansinoh ise sitesinden Sparisle parça geliyor. Bende kaybetmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…