- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.441
Csnim ek gidayi azalt braz emsin seni. Sutu en cok arttiran sey emmesidir. Ben kisim hasta die sutum artsin istedim.biseyde yemedi. Uc ogun dolu dolu yedim biskuvili pudingli pasta rezene falan. Baya artirdi. Bide hep emdi ek gida almadi hasta die. Rabbim bebeleri sütsüz birakmasin
ya bnm kızım 1 hafta sonra 8 aylik olacak ama hala oturmuyor.ben etrafına yastik falan koyuyorum destek yapiyorum hemen kendini kaydiriyor yada hop yatıyor geriye. ablasi onun kadarken oturuyordu bu gunlerde kafama taktigim yeni olayimiz bu
Sünger o canım çıkarma onu sümük gelir ağzına hem de çok güçlü çekersin bebek ağlar bu zamana kadar ilk defa mı kullanacaksın vay Bee biz, zengin ettik ucu satanlarıKizlar aspiratorun ucunda pamuk gibi bir sey var ya. Onu cikartiyor muyuz kullanirken?
Canım o süngeri kirlenince çıkartıp yerine pamuk koyabilirsin, aynı işlevi görüyor. Tekrar tekrar uç almaya gerek yok. Ben de çok aldım, sonra keşfettimSünger o canım çıkarma onu sümük gelir ağzına hem de çok güçlü çekersin bebek ağlar bu zamana kadar ilk defa mı kullanacaksın vay Bee biz, zengin ettik ucu satanları
Canim bebek emdikce sut artiyor.. ek gidayi az vermeyi denemelisin ki seni cok emsin
Birkaç kez denemiştim ama ağladığı içi bırakmıştımSünger o canım çıkarma onu sümük gelir ağzına hem de çok güçlü çekersin bebek ağlar bu zamana kadar ilk defa mı kullanacaksın vay Bee biz, zengin ettik ucu satanları
Ne işe yaradığını bile bilmiyordum. Bundan sonra öyle yapayım. Sağol canımCanım o süngeri kirlenince çıkartıp yerine pamuk koyabilirsin, aynı işlevi görüyor. Tekrar tekrar uç almaya gerek yok. Ben de çok aldım, sonra keşfettim
Dışı ağrıyor olabilir mi , çünkü benim bebegimde dış patlatacagi zamanlar ağlıyordu ememiyoduOnuda denedim canım süt gelmiyor ya ısırıyor direk ağlıyor yemediğim şey kalmadı yok malesef damla damla eskiden bir göğsümden emzirirken diğerinden gelirdi
Dışı ağrıyor olabilir mi , çünkü benim bebegimde dış patlatacagi zamanlar ağlıyordu ememiyodu
Anladm canım mama ver istersen artık süt gelmiyor eskisi gibi malesefYok canım dis değil malesef
Biliyorum canım bende öyle yapıyorum ama ucu tıkanıyor ikiden sonra atıyorum ve pamuk süngerecgöre çok daha ii aslında sünger çok sümük olunca ıslanıyor karlı tarafa geçiyorCanım o süngeri kirlenince çıkartıp yerine pamuk koyabilirsin, aynı işlevi görüyor. Tekrar tekrar uç almaya gerek yok. Ben de çok aldım, sonra keşfettim
Canım tek çare gönlünü ferah tutacaksın yoksa ne yersen ye fayda etmiyor tecrübeyle sabitCanım denedim gelmiyor zaten süt gelmeyince ısırıyor hemen
Anladm canım mama ver istersen artık süt gelmiyor eskisi gibi malesef
Biberon la mi verdin canım . Biberondan benim kızım da almıyor , benim de sütum azaldı , bebegim süt arıyor mutlaka , doktorumuz neocatre diye özel bi mama var onu vermeye başladım biberon dan tükürdu kaşık la verdim içti .Bebelac denedim.bugün tükürüyor
Canım yazamadım sana bir süre kusura bakma mastit olmuştum onunla uğraşıyordum Çok teşekkür ederim tarif için tek tek deniyorum hepsini :))LeylaKaya
GECE MAMASI (7 AY )
2 adet kuru inciri suda hasliyoruz ve blender yapıyoruz.
1 kasik yulaf ununu 1 bardak suda muhallebi kıvamına gelene kadar karistiriyoruz.iliyinca içine incirleri ekliyoruz .üstüne çok iyice çekilmiş ceviz serpistirebiliriz.
Ceviz normalde +8 ay diye geçer. Doktor 3 gün kuralı ver alerji yapmazsa verebilirsin dedi.ben 3 gün denedim alerji yapmadı.
Not : Ceviz be3begin uykuya kolay geçmesini sağlar ...
Afiyetler olsun...
Biberon la mi verdin canım . Biberondan benim kızım da almıyor , benim de sütum azaldı , bebegim süt arıyor mutlaka , doktorumuz neocatre diye özel bi mama var onu vermeye başladım biberon dan tükürdu kaşık la verdim içti .
Küçük Valf parcasimi , genelde o kayıp oluyo içte olan , lansinoh ise sitesinden Sparisle parça geliyor. Bende kaybetmistimKabul etmiyor her yolu denedim.çocuk mama tadı bilmiyor ki hiç hep anne sütü aldı. Sagmakta arttırıyor diyorlar onu denicem bi sagma.makinemin bi parçası kayıp onu bi bulabillsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?