2018 mart-nisan anneleri

Yenidoğanlarda masum üfürüm şeklinde olabiliyormuş ,bunu muayene sırasında çocuk doktoru duyup çocuk kaediyolojisine yönlendiriyor ,üfürümğn kaynağı başka birşey olmasın diye .biz de gittik proftu ve yüklü bir muayene ücreti vardı(bizim sigortaöız ödedi tabi )eko yaptı tüm kalbi kontrol edildi .sizin de öyle olması lazımdı ,çocuk doktoru anlayamaz bunu

Kızlar bu üfürüm nasi belirti verdi? Kulak iltihabı geçiren var mı şu zamana kadar? Biz kulak iltihabı olmuşuz 4 gün iğne verdi canım yavrum iğne oluyor. Bir de burnu akıyordu salya sümük nezle grip olmus dedi. 2 şurup bi burun damlası bir de iğne antibiyotik. Sizler de nasi geçti kulak iltihabı teşhisi konanlar

Üfürümü kontrollerde çocuk doktoru kalbini dinlerken duyabiliyor ama iyi dinlemesi lazım .

Bizde oldu iltihap aktı hatta doktor cekti akanı. Damla verdi geçti çok şükür. Şimdi de diğer kuşağında oluyor sanki elleri hep orda

Bol bol sütlaç yeşillik özellikle marul ama nevde en etkili sütlaçtı bir de tahin pekmez

Benim ki 8 i bitirdi desteksiz oturamıyor çoğu dert etme canım :)

Dış de yapıyo kulak iltihabı cok geçmiş olsun Allah şifa versin

Sutum azalmıştı yorgundum stresliydim eşim beni 1 hafta bolu narven termal kasabaya götürdü sabahları boluyu gezdi akşamları termal havuz keyfi yaptık yemek açık büfe daireler rezidans kadar lüx o kadar kafam dağıldı ki ve sütüm geri geldi.ve bebeğim 8 aylik 8 aydır ilk kez bu kadar dinlendim huzur buldum .anladım ki stres beni bitiren.

Bizim üst dişler geliyor dis geliyor mu diye çay kaşığı ile tık tık yapıyorum ses geliyorsa dis benim anlama yöntemim hahahah :)

Gözünaydın maşallah evet kış tatili insanı dinlendiriyor. Eşimle biz yazın tatil yapmayız , kışın uludağa gideriz . Sakın ve huzurlu bi ortam oluyor dinleniyosun .. Ama hic termal otele gitmedik , bu kis ailem le birlikte gitmek.istiyorum memnun kaldinmi o otel bana 4 saat uzaklikta yakin .
Sütünün gelmesine sevindim inşallah bidaha sorun yaşamazsn.

Canım mutlaka git harika bir yer sokakları kapalı bebek hiç usürmüyor yemekler açık büfe harika daireler rezidans kadar lüks düşün biz 2 kişi 2+1 de kaldik

Masallah cok sevindim sifa olsun yavrucaga sütün

Benim kızım da bugün 8 ayını bitirdi. Ne çabuk büyüdüler zaman geçmiyor gibi gelse de.. sıralamaya da başladı minik minik. Ama hiçbir şey yemiyor zaten anne sütü almıyor çok oldu bırakalı. Formül mamasını da hiç içmek istemiyor. Kulağına gidiyor bir eli hep yarın doktora götüreceğim. Bir de kızlar menenjit aşısı yaptıran var mı??

Kizlar adet ne alemde. 7.ayda ilkini oldum. Ikinci adet tarihinde duradan kahve leke geliyor 3 4 gundur. Yani bu adetmi degilmi anlayamıyorum...... neden boyle neden normal olmuyorki

Mıhtemelen dişten dolayı eli kulagına gidiyor,bizimkinde de diş çıkacağı zaman eli hep kulagında.bir sonraki ayda menenjit aşısını yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…