2018 mart-nisan anneleri

Baya sulu yapip deneseniz. Meyve suyu falanda...

Bide benim kiz sebzeyi birakiyordu bi diş sarimsak ekleyince yemeye başladı. Tabi yogurt ile. Deneseniz ?
Ağzını açmıyor hiç bi şekilde , ben sabah peynir ceviz pekmez karistirdm, 2 kaşık direk ağzına verdim. Anne sütü ile karistirmadim. Biraz su icirdim üstüne . Zaten emiyor ,

Adetleriniz duzenli mi.gecen ay ilk adetimi oldum. Ikinci adetim camur.gibi lekelenmeler oldu kesildi.... eşim çok sıkı korunuyor ama delirmek üzereyim. Zaten iki yavruyu zor idare ediyorum. Psikolojk olarak sacma sapan seyler aklimda ((

Icimi rahatlatin ya bizdede oldu normaldir diye. Emzme döneminde olurmu bole....

Doktora da persembe randevum

Ağzını açmıyor hiç bi şekilde , ben sabah peynir ceviz pekmez karistirdm, 2 kaşık direk ağzına verdim. Anne sütü ile karistirmadim. Biraz su icirdim üstüne . Zaten emiyor ,
Ben sabahları kızıma instagramda güvendiğim bir hesaptan aldığım bebe bisküvisini,bire yakın yumurta sarısını, yarım tatlı kaşığı labne peynirini ılık su ve biraz dut pekmeziyle karıştırıp yediriyorum kızım da çok seviyor. bisküvi deneseniz mi acaba?

O suan kasığa karsi dusman kesilmis bilirim benim kizda da olmustu. Bir hafta nerdeyse hicbisey teklif etmedim. Unuttu o dusmanligi tekrar barıştı kaşıkla sonra.

Bu blendrdan kurtulsam bende bi oh çekecem. Hala arada putur teklif etsem kusuyor

Formul sut icmiyormu ? Onu da icmiosa sutsuz olmazki sadece ek gida bagrsaklarina yazik canim.... inek.sutunu sulandir diycem ama vermek istemezsin belki.... yani tamam inek sutu verilmio ama hic icmemesinden iyi degilmi.

Sütüm. Geldi canım çok şükür emziriyorum artık formül sütleri oguruyor çocuk süt olmadığı dönemde vermek istedim ama almadi

Adet olamadık ki düzenli olsun canım...evde test yaptın mı ben her ay 2 ayda bir ameliyat olduğum. İcin troit bezinden kan verip ilaç dozu ayarlaniyor tsh icin o zaman bi de hamilelige kanda batırıyorum ... yok bişey şimdilik. Olursa da tamam Zor biliyorum ama hayırlısını işte canım ...Yüce Rabbim dağına göre kar verir.

Korunuyor musunuz peki siz. Hangi yontem. Benim eşim korunuyor

Benim adetler duzenliydi canim ve bu ay hamile kaldim. Test yapmadan ne desem bos. Insaallah degildir. Ben de 2.den sonra spiral+ kondom deniycem artik

Bende daha hiç adet olmadım doğum sonrası olan kanamadan başka gelmedi hiç lekelenme bile olmadı çok kafana takma bak esinde korunuyormus tabi sende iki çocuk oldu ama sen önlemini al gerisi kısmet artık

Mehtap canim ben bi kez adet oldum. 2. Si siyah koyu kahve lekelenme seklinde oldu ve bi kac gun surdu az surdu yani korkma. Normaldir diye dusunuyorum. Biz kondom kullaniyoruz cunku cok korkuyorum tekrar gebe kalmaktan bence sende kullan cunku geri cekilme yontemi en ilkel.olani hatta korunmadan bile sayilmiyor cok tehlikeli 2 de bebisin var riske atmayin bence ayy bu arada hepgenc inanmiyorum hamilemisin daha bebisinde kucuktu yaa.. Allah yardımcin olsun

Benim adetler duzenliydi canim ve bu ay hamile kaldim. Test yapmadan ne desem bos. Insaallah degildir. Ben de 2.den sonra spiral+ kondom deniycem artik
Canim hayrli olsun bebeğin. Braz zorluyor ama vakit nasil gecio nasil beraber buyuyorlar anlamiyorsun. Simdi buyuk kizim uyandgi gbi kucugunu soruyor. Beraber oynayamasalar bile simdiden iki arkds oldular. Sen korunurken mi oldu bebegin.
Bende daha hiç adet olmadım doğum sonrası olan kanamadan başka gelmedi hiç lekelenme bile olmadı çok kafana takma bak esinde korunuyormus tabi sende iki çocuk oldu ama sen önlemini al gerisi kısmet artık
Aynen yaaa kismet cnm. Allah olmayanlara versin inssllahh
Benim durumumda olan birini gormek sevindirdi cok tesekkurler. Bu arada biz kondom ile korunuyoruz. Ikinci kızım geri ckme ile oldu zaten bidaha goze alamam onu. Yarin doktora gidecegim spiral taktirana kadar baska.bi yontem sorcam. Buyuk ihtimalle hap kullanirim

Bu arada benim rahim agzi yetmezlgi oldugundan normal spiral kayar diye doktor farkli bi spiral onerdi. Kayma riski yok rahime sabitleniyor. Bikac ay taktiramayacagim maddi olarak zorlar diye. Fiyati braz yuksek. Taktrana kadar bakalim napcam

Korunmuyorduk canim. Aslinda olsun istiyoduk bir arada buyusun diye. Yine de bazen kararsiz kaliyoduk. Cocuklarinin arasi ne kadar? Ben de 2.den sonra spiral dusunuyorum artik.

Korunmuyorduk canim. Aslinda olsun istiyoduk bir arada buyusun diye. Yine de bazen kararsiz kaliyoduk. Cocuklarinin arasi ne kadar? Ben de 2.den sonra spiral dusunuyorum artik.

Hayırlı olsun ALLAH yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla. Kucağına alırsın birlikte büyürler yine Rabbim olmayanlara da versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…