2018 mart-nisan anneleri

Korunmuyorduk canim. Aslinda olsun istiyoduk bir arada buyusun diye. Yine de bazen kararsiz kaliyoduk. Cocuklarinin arasi ne kadar? Ben de 2.den sonra spiral dusunuyorum artik.
Aralari 33 ay. Yani kizim 2 yasindayken hamileydim. Ama seninki cok az iyi biliyormusun. Bi arkdsimki oyle. Mesela ek gida Mama hazirliyor ikiside yiyo :) hic kiskanclik olmuyor cunku buyuk olan daha idrak edemio. Gule gule buyut insallah

Linacim korkma cok yuksek degil. Pamukla kol altina ve kasik bolgesine ilik suyla tampon yap 3 saatte bir 1 tatli kasigi calpol ver bisey olmaz inşallah

Hap sorarsan yazar mısın canım emzirirken kullanmaktan çekiniyorum. Emzirirken kullanılan hap varmış da

Linacim korkma cok yuksek degil. Pamukla kol altina ve kasik bolgesine ilik suyla tampon yap 3 saatte bir 1 tatli kasigi calpol ver bisey olmaz inşallah
Dis değil emin olamıyorum . Kulagini cekistirmiyor. Ailemin yanına geldim okula giden yeğenim var ondan bulasabilirmi hastalık bilmiyorum okula giden yeğenim hasta değil . Pazar günü geldim ailemin yanına , Teyzem hastaymış, boğazı şişmiş . Kucağına almadı ama aynı ortam da gelmismidir yoksa dismidir yoksa yegenimden mi geldi emin değilim . Dr goturucem atesi tekrarlarsa bu gece nöbet tutacagm. Çok Üzgünüm

Hersey olabilir teyzeden bulasmis olabilir hava değişikliginden olabilir. Bence de nöbet tut surekli olcmeye calis Allahn izniyle bisey olmaz korkma.

Benim adetler duzenliydi canim ve bu ay hamile kaldim. Test yapmadan ne desem bos. Insaallah degildir. Ben de 2.den sonra spiral+ kondom deniycem artik
Canım hayırlı olsun isteyerek olmuş Allah kucağına almayı nasip etsin uyuyan bir bebişi vardı sanırım:) diğer türlü o uykusuzlukla çok zor sanki ya benim kız uyumuyor da..
Hap sorarsan yazar mısın canım emzirirken kullanmaktan çekiniyorum. Emzirirken kullanılan hap varmış da
Canım ben kullanıyorum özelden yazarsan adını vereyim burdan yasak olabilir belki

Sagol canim. Simdilik uyuyo ama sonrasi nolur bilemiyorum. Uyku düzeni hemen degisiyor. Gecen zil caldi bozuldu, disaei ciktik bozuldu. Ben de artik onemsemiyorum. Nasil olsa dis etkenler hayatimizda. Misafire gelme diyemem, herkese hayir diyemem.

Canim merhaba. Doktorum cerazette adli hapi kullan dedi. Bu östrojen içermiyor progesteron var. Emzirenler bunu kullanabilir dedi. Yarin ssglik ocaginda tahlillerimj de verip kullanmaya başlıcam. Doktor ilk haptan itibaren korur dedi. Prospektuste 7 gun internette 14 gun dio. Ben en az 14 gun daha dikkat ederim

Benim doğumdan bu yana çok fazla beyaz akintim var ve hala adet olmadim 8 ay 8 günlük oğlum. 1 sene dolsun olmazsa adet doktora gideceğim. Hala o çatala oturmak istemiyorum çünkü çok iyi bir doğum hikayem yok bebegim kanala inmedigi için zor oldu arkamda dikisim var... ıkinci çocuğu Rabbim hayırlı vakitte versin oğlum 3 yaşındayken düşünüyorum. Kullanmam gerken ilaçlarım var emzirirken içemiyorum oğlum bırakana kadar emdircem bırakınca ilaçlarıma başlıcam. .. BEN dis bugdayi yapmadım onun yerine daha güzel bir doğum günü hayal ediyorum cift masraf olmasın diye... 4 ay kaldı şimdiden planlar yapıyorum hediyelikler konseptler işimi son ana bırakmayı sevmem :) oğluma AVAKADO ceviz muz Medine hurması vereceğim bu ay bol bol yüksek kalorili besinler.kilo alımı takip edeceğim...

Cnm kilo alimi azsa üzülme çünkü cok hareketlendiler aldklari gibi yakıyorlar. Hatta bu aylardan sonra hic kilo almayabilirler. Sağlıklı olsunlarda :)

Cnm kilo alimi azsa üzülme çünkü cok hareketlendiler aldklari gibi yakıyorlar. Hatta bu aylardan sonra hic kilo almayabilirler. Sağlıklı olsunlarda :)

Merhaba canım haklısın ama gözüme ufak görünüyor şu an 9 kilo .maşallah iyi şükür ki Rabbim hepimizin evladına saglik huzur versin

Benim bebegim 8 kilo 8 aylik olduk.. yedigi kadar yediriyorum emziriyorumda daha fazla almiyor bende ustelemiyorum saglikli olsunda kilo cokta onemli degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…