- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.581
Yemeyen çocuk yemiyor . Hani bazı anneler var çocukları ağzını acıyor ama az yiyor işte o çocuk bile yiyen çocukmus . Benim bebegimde yemiyor ağzını açmıyor . Telefon tablet tv oyun çocuklar ile oyalama herseyi herseyi denedim . Yemeyen cocuk böyle oluyomus demekki . Zaten yemek yemiyordu yoğurt meyve yiyodu şimdi onuda kesti . Çok zor bizim işimizKızım nerdeyse aç yaşıyor bu aralar. Ye di re mi yo rum
Canim isin kotu kismi.tatli diye yemiyo kizim. Yani tatlidan nefret edio. Muhallebi sutlu olsa cikariyo. Sebze puresini puturlu yapsam kusuyor. Ekmek islatsam yemio. Sevdiği meyve yok... sadece un corbasi icer sevdigi sey.....Mehtap canim simdi soyle bisey dene sabah uyandi emzirme veya formul mama verme yarim saat 40 dk bekle sonra 1 tatli kasigi labne yarim muz 2 bebe buskivisi sicak suyla islat ne cok civik nede kati olsun onu yedirmeye calis tatli olduğu icin yer buyuk ihtimal
Hakketen zor. Buyuk kizim deli etmsti beni hala ediyor... bu kucukten umutluydum yok bacim yok. Sadece tv.ye az dalsa yer oda en sevdgi şeyseYemeyen çocuk yemiyor . Hani bazı anneler var çocukları ağzını acıyor ama az yiyor işte o çocuk bile yiyen çocukmus . Benim bebegimde yemiyor ağzını açmıyor . Telefon tablet tv oyun çocuklar ile oyalama herseyi herseyi denedim . Yemeyen cocuk böyle oluyomus demekki . Zaten yemek yemiyordu yoğurt meyve yiyodu şimdi onuda kesti . Çok zor bizim işimiz
Öyle canım ağzını açmıyorlarki, benimki hasta olunca kaşığı görünce huzursuzluk yapıyor . Daha da kötü oldu yani . Emziriyorum ben ama yara oldu uçları sadece emdiği için . Sağlık olsun ne diyelimCanim isin kotu kismi.tatli diye yemiyo kizim. Yani tatlidan nefret edio. Muhallebi sutlu olsa cikariyo. Sebze puresini puturlu yapsam kusuyor. Ekmek islatsam yemio. Sevdiği meyve yok... sadece un corbasi icer sevdigi sey.....
Hakketen zor. Buyuk kizim deli etmsti beni hala ediyor... bu kucukten umutluydum yok bacim yok. Sadece tv.ye az dalsa yer oda en sevdgi şeyse
Canım benimde oyle agzını kesinlikle açmıyor Doktorumuz bir sürü tahlil istedi pazartesi hepsini yaptırıcam burdan paylaşırım sonucu.Yemeyen çocuk yemiyor . Hani bazı anneler var çocukları ağzını acıyor ama az yiyor işte o çocuk bile yiyen çocukmus . Benim bebegimde yemiyor ağzını açmıyor . Telefon tablet tv oyun çocuklar ile oyalama herseyi herseyi denedim . Yemeyen cocuk böyle oluyomus demekki . Zaten yemek yemiyordu yoğurt meyve yiyodu şimdi onuda kesti . Çok zor bizim işimiz
Demir eksikliği huzursuzluk yapar demişti Dr. Benim de huzursuz ama hastaKizlar 8. Aya girip bebegi huzursuz olan varmi yaaa yiyo beni 8. Aya girdigimizden beridir dis belirtiside yok
Ben de bazen unutuyorum. Bu arada bugun kontrole gittik. Kilosuna gore damla sayisini artirdilar. 5 damladan 9 damlaya cikti. Sizde oyle bir durum var mi?Damlasini arada unutuyorum yaa 2 gun 3 gun vermedigim oluyor ondan mi acaba
Bizde alerji yapıyor . Ben demir oranı yüksek gıdalar vermeye çalışıyorumBen de bazen unutuyorum. Bu arada bugun kontrole gittik. Kilosuna gore damla sayisini artirdilar. 5 damladan 9 damlaya cikti. Sizde oyle bir durum var mi?
İnşallah bişey çıkmaz canım . Sağlıklı sonuçlar ile gelirsin inşallah .Canım benimde oyle agzını kesinlikle açmıyor Doktorumuz bir sürü tahlil istedi pazartesi hepsini yaptırıcam burdan paylaşırım sonucu.
Tedagili ablam çok kullandı bebeğine bende kullanmistim bayagi ise yarıyor . Kehribar kolye bende aldım ama ne bileyim sanki bi işe yaramadı , yada daha kötü olacaktı bu kadar etkiliyor. Onun haricinde avakado gerçekten biz hiç vitamin kullanmiyoruz alerji den dolayi ben çok faydasını gördüm B12 demir vs hepsi iyi çıktı . Çok şükür . Canim inan yemeyen cocuk hic hic yemiyor , bildigin agzini acmiyor cok sukur yedigi biseyler var bu donemde kg almasa bile kg kaybetmez . Pirasa ile ben 1 hafta oyalamistim guzel kaşiyodu damaklarini. İnşallah temiz çıkar sonuç canım geçmiş olsun .Oğlumun üst dişleri geliyor huysuz değil ateş yok kehribar kolye kullanıyoruz ama istahsiz ve ne bulduysa ağzına götürüyor çok. Kasınıyor çünkü... itiraz etmeden yemediği iki şey var Bisküvili muz veya AVAKADO lu muz.... oğlum hiç şu icmiyormu benim nuk alıştırma bardağı aldım yanlardan tutup kendi içiyor şükür. Biz de idrar tahlili verdik sonuç belli olmadı daha .9.ayda da kan tahlili istediler.geçen ay göz muayenesi yaptirdik. Eskiden yavrum ağzını açardı şimdi yok açmıyor.tetagil dis granülü aldırdım eşime. Uykusunda falan problem yok ama yememe si beni çok zorluyor.
Valla canim hala 4 damla veriyorum ben saglik ocağın da da arttirin falan demediler bana benim bebegim 8 kilo civarı 8 ay 1 haftalikBen de bazen unutuyorum. Bu arada bugun kontrole gittik. Kilosuna gore damla sayisini artirdilar. 5 damladan 9 damlaya cikti. Sizde oyle bir durum var mi?
Bana doktor demir için kilo başına 1 damla demişti. ilk başta kabız yaptığı için vermedim sonra azar azar arttırdım şimdi daha iyi kızım 8.700 kg 8 damla veriyorum.Ben de bazen unutuyorum. Bu arada bugun kontrole gittik. Kilosuna gore damla sayisini artirdilar. 5 damladan 9 damlaya cikti. Sizde oyle bir durum var mi?
Canim demir eksikligi istahsizlik ve huzursuzluk yapar dedi Dr .Benim bebeğim de resmen aç yaşıyor ne formül mama ne ek gıda...doğduğundan beri yemesi iştahı problem. Kan testi de yaptırdık demiri düşük çıktı başka sorun yokmuş
Tedagili ablam çok kullandı bebeğine bende kullanmistim bayagi ise yarıyor . Kehribar kolye bende aldım ama ne bileyim sanki bi işe yaramadı , yada daha kötü olacaktı bu kadar etkiliyor. Onun haricinde avakado gerçekten biz hiç vitamin kullanmiyoruz alerji den dolayi ben çok faydasını gördüm B12 demir vs hepsi iyi çıktı . Çok şükür . Canim inan yemeyen cocuk hic hic yemiyor , bildigin agzini acmiyor cok sukur yedigi biseyler var bu donemde kg almasa bile kg kaybetmez . Pirasa ile ben 1 hafta oyalamistim guzel kaşiyodu damaklarini. İnşallah temiz çıkar sonuç canım geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?