2018 mart-nisan anneleri

Bebeğim. 6. Hastalık geçirdi . Viral enfeksiyonmus. 3 gün boyunca Ateş ateş ateş perişan olduk . Çocukta bende , 38.8 e kadar çıktık . Ateş bitti şükür , heryerinde kırmızı döküntüler oldu . Yegenlerimden geldi sanırım . Allahım dış sıkıntısı neymiş gaz sancısı neymiş hiç bişeymış. 2 dk bir ateşi 38 den, 36.5 düştüğünü gördüm . 5 dk bir ölçtuk gece gündüz havale gecirmesin diye . Allahım şifa bekleyen bebeklere şifa annelerine sabır dayanma gücü versin

Cok gecmis olsun allah sifa versin. Bizdede aynen 6hastalik seklinde seyretti. Ates ardindan sirtinda dokuntuler oldu. Biz kan tahlili yaptık enfeksiyon cok hafif cikti. Ama vrn hep 6.dan suphelendim. Sizin teshisi nasil koydu

Yaaa ates de cokcok zor yani bizde ayni dedigin sekildeydi uykusuz geceler bitik gunduzler..... allah sana da sabir versin. Insan 2 dk gozunu kirpamioki havale korkusundan

Ben hiç anne olmamisim meğer çocuğum hasta olunca anne olduğumu bi kere daha anladım . Perişan olduk . Ben simdi ailemin yanındaym istanbul , ama takibimizi yapan Dr izmitte. İzmit'te ki Dr hemen suphelendi , ama istanbuldaki Dr iyi diye gittim beni çıldırtdi . Kan da aynı bizimde az bi mikrop çıktı ,ama bademcikler kızarmış kulakta sıvı birikmisti. Israrla antibiyotik kullanma dedi bana . Zaten Kullanamadm, Calpolu kustu vitamin vs ne versem kustu çocuk . Kafasında boynunda bacakları hariç vücudunda döküntü oldu .. Çocuğum perişan oldu . İstanbuldaki Dr hala anlamadı ben söylemedim ona , ama kendi Dr muz 2. Gün anladı . Ateş çok orantısiz çünkü . Birden firliyor yani böyle bişey ben hiç duymadim. Kabus gibiydi gerçekten . Senin bi çocuğun daha var ondan gelmiştir çünkü ben yeni geldim ailemin yanına , 1 hafta.oldu tam bugün , geldikten 4 gün sonra başladı .. Bebegimin boynunda kafasında ve vajenine kadar kirmiziliklar var . Bu kirmiziliklar ne zaman geçer . Dr üzülme bu kirmiziliklar canını acitmaz dedi ama ,insanın içi yanıyor . Çok teşekkür ederim sana da çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin her daim inşallah

Baygın yattı ya çocuğun kolunu kaldırıyorum bırakıyorum tepki vermiyordu. çok korktum . Kendi Dr muz serum versin diyor burdaki Dr a abartma dedi bana , sonra çocuğu o halde görünce ödü koptu antibiyotik ver çocuğa diye 2 kere aradı yokladi. 6. Hastalık antibiyotik ile tedavi edilmez ama çocuk boğaz enfeksiyonu da geciriyordu. Alması lazım di .

Çok çok geçmiş olsun canım ,Allah bir daha göstermesin.

Bence benim kizda gecirdi salak doktor anlamadi. Ayni anlattigin sekildeydi. Bel karin ve vajen kisimda kizariklar vardi. Tabi atesli günlerden sonra kizardi. 6.hastalk da tam boyleymis. Ama sizinki ssnjrim daha ağır seyrediyor. Ama sen ihmal etme cocugun kolunu kaldrip dusecek seviyedeyse serum ilac antbyotik ne derlerse ver....

Hastalıkları cokcok zor.... bu arada aende yemene icmrne dikkat et. Hastalklarinda insan kendisi de iyi beslenemeyince süt azaliyo. En buyuk ilaclari anne sutu sonuçta. Kaşıkla da verebilirsin sutu cekmekte zorlanir yazik..

6.hastalık intagramda takip ettiğim. Bir annenin başına gelmişti storylerinde görmüştüm zordu

Çok geçmiş olsun canım

Normalde Ates olan bi hastalık ama burda bide yegenlerden boğaz enfeksiyonu gelince çok zorlandık . Çok şükür bugün çok daha iyi .. kizariklar hafifledi. Evet aynı seninde , bel karin vajen oyle bacaklara inmiyor 3 gun sonrs ates kendiliginden kayboluyor zaten bu hastalıkda kanda az mikrop olarak başlıyor . Ama çok şükür havale olmadan sende farketmissin çünkü bi an da çıkıyor ateş. Anlayamiyorlar ya burdaki Dr hala anlamadi mesela . Ama.benim takibini yapan Dr 2. Gün söyledi
Zaten döküntü yu 3 gün sonra görünce 6. Hastalık diyorlar . Neyseki bağışıklık. Kazandık inşallah ömür boyu yasamicaz. Bunu düşünelim ek gıdaya başladığımız günden beri su iciremedigim bebeğim ,nasıl içti çocuk suları yaniyodu yavrum .

Çok geçmiş olsun inşallah bi daha
Çok geçmiş olsun...

Aynen allah havaleden korusun havale de menenjite sebep olabilio çünkü. Gece ates nobetleri.tuttum o yuzden.

Bugun iyiyse şükür yaaa.... allah korusun bebecikleri.

Geçmiş olsun canım. Allahım korusun bütün yavruları

Canım benim gösterdik çok şükür birşey çıkmadı rahatladım.

Bebeğim çok huzursuz 8. Aya girdiğimizden beri bende giremiyorum pek buraya.Umarım bebekler ve anneleri iyidir inşallah.8 ay 17 günlük olduk dün doktor kontrolümüzde bir sürü tahlil istedi doktorumuz kan sayımı kansızlık B vitamini D vit.bide tam idrar tahlili görelim dedi bu ayda artık bakılması gerekliymiş herşeye vücüttaki değerlere Anneler sizdende istedilermi bide ağlama huzursuzluğumuz için idrara özellikle bakmak istiyorum dedi enfeksiyon olabilirmiş .İştahsız mızmız uykusuz bir bebek olduk tabi dönemselde olabilirmiş.Kızım bana ilk aylarda yapmadı böyle.Bütün gece sürekli odasına gidiyorum uykusunda ağlıyor gece geç yatıyor ve hali ile sabahlarıda ağlayarak uyanıyor ve tabiki tüm gün mutsuz .45 günlükten sonra uyanınca ve her gün daha gün geçip büyüdükçe yatağında uyanır konuşurdu sesini çığlıklarını duyururdu her yere,mutlu bebekti taki 8. Aya giriciğimiz haftaya kadar.

Canım merhaba ben de yeni giriyorum nezamandır. Aynı şeyi sormak için girmiştim benzerlerini yazmışsın. Doğum tarhleri aynı bizim kızların yanlış hatırlamıyorsam. 8. Ayla birlikte atak dönemindeler bu huzursuzluk bundan bi uygulama var bununla ilgili ( harika haftalar) indirip oradan takip edebilirsin. Dr kontrollerinde bi sorun yoksa büyüme atağından kaynaklıdır sanıyorum. Fakat atak belirtisinde gece ağlayarak uyanma olsada içim rahat değil gece defalarca ağlayıp bağırarak uyanıyor neden neden diye delirdim artık

Canım bende okuyup araştırdım 8.ay atağını görüp okudum .8,9,10.aylardan birinde mutlaka olurmuş.Haklısın sürekli odasındayım gece nasıl bağırarak ağlama uykuda şaşırıyorum.Benide en çok yıpratan sürekli gündüzleri uykuyu alamadığı için mutsuz ve mızmız olması inşallah bu durum kalıcı olmaz diyorum.Uygulamaya mutlaka bakıcam canım sağol .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…