- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.601
Bizimki oyuncaklarla pek uzun oynamiyor. Kalkip gezmek istiyor genelde. Surekli gezdiremiyorum yoruluyorum. Yastiklari koltuga capraz dayiyorum. Altindaki kucuk bosluktan gecmece oynuyor. Defalarca o kucuk yerden geciyor. Ayni seyi sandalyelerle de yapiyorum. Ama ustune battaniye gibi bir sey ortuyorum. Hafif karanlik ve kucuk olmasi hosuna gidiyor. Altina girip cikiyor.Kızlar hangi aktivitelerde bulunuyorsunuz bebislerle? Anca oyuncaklarıyla oynuyor şuan bizimki ekstra ilgilenemedim ev işi iş vs derken. Oyuncaklarda artık çok ilgisini cekmiyor. Siz neler yapıyorsunuz? Buarada hasta olanlara çok geçmiş olsun. Bizimki baya uzun zamandır gece 8 kere falan kesin kalkıyor son zamanlarda artık tükenmiş hissediyorum kendimi oturup veya kalkıp ağlıyor
Bizde duzen kalmadi. 12de uyuyoruz. Ust disleri cikiyor. Ne yapcagimi sasirdim. Kucakta uyuyor.Kızlar uyku düzenleriniz nasil? Biz dokuz ay on gunluk olduk, dördüncü ayından beri yedi civarı yatıruyorum gece uykusuna, bazen sekize de uzayabiliyor ama en geç dokuzda gece uykusuna geçmiş oluyor-du. Bir haftadır kabus yasıyoruz resmen, yedi buçuk sekiz gibi uyuyor, bir saat sonra uyanıyor ayakta sallayıp uyutuyor eşim; sonra ikişer saat arayla sabaha kadar sürekli uyanıyor. Bazen iki saat uykuya donduremedigimiz oluyor. Çok yorgun çok uykusuzum(
Atak donemi değil diye biliyorum, diş çıkarma donemi de değil çünkü başka belirti yok -Alt iki çıktı- hasta da değil sorun ne o zaman cildiricam(
Sizler nasılsınız? Gece kaç defa uyanıyorsunuz?
Amin canım inşallah..İnşallah bişey çıkmaz canım . Sağlıklı sonuçlar ile gelirsin inşallah .
8,5 aylığız perişanız uyku düzeninde.Doğdukları günden beri hiç gece problem yapmayan bebekler bile 8,9,10 mutlaka bu aylardan birinde düzensizlik yaparlarmış .Sabaha kadar odasına kaç kere gittiğimin sayısını unuttum artık uykusunda ağlama krizleri.Yalnız hiç yataktan almıyorum yatağında yüzü koyun yatırıyorum emziğini veriyorum vb.şekilde sabahı ediyoruz ve kızım çok mutsuz sabah uyandığında bile.Doktorumuzda dönemsel olabilir büyüme atağı yaşıyor annesi zaten bu ay tahlillerimiz vardı hepsini yaptır bakalım dedi.Diş değilmiş belki vitamin eksikliği kansızlık vardır onlarda yapabilir dedi.Yarın bir sürü tahlilimiz var kan sayımı ,kansızlık ,B 12,D vit.Kanda mikrop tam idrar kültürü ve idrarda enfeksiyona bakıcaklar.Bildiğim 40 dan sonra 8. Aya gireceğimiz haftaya kadar normaldi ama artık gece hep ağlıyor ,ek gidayı yemiyor bu akşam yarım kase çorbayı bitiremedi ağzını kesinlikle açmıyor her türlü yolu denedik bağıra bağıra ağlıyor .Bu atak dönemsel inşallah kalıcı değildir 9.aylık olucaz ocakda artık şaşkınım.Uyku uyumayı unuttum artık ben kendimden vazgeçtim kendisi bütün gün mutsuz konuşmayı unuttu.45 günden sonra uyandımı nasıl sesler çıkarıyordu öyle bağıra bağıra konuşurdu çok mutlu bir bebekti .Ben çok üzülüyorum kızımın bu haline.İnşallah gene neşeli olurKızlar uyku düzenleriniz nasil? Biz dokuz ay on gunluk olduk, dördüncü ayından beri yedi civarı yatıruyorum gece uykusuna, bazen sekize de uzayabiliyor ama en geç dokuzda gece uykusuna geçmiş oluyor-du. Bir haftadır kabus yasıyoruz resmen, yedi buçuk sekiz gibi uyuyor, bir saat sonra uyanıyor ayakta sallayıp uyutuyor eşim; sonra ikişer saat arayla sabaha kadar sürekli uyanıyor. Bazen iki saat uykuya donduremedigimiz oluyor. Çok yorgun çok uykusuzum(
Atak donemi değil diye biliyorum, diş çıkarma donemi de değil çünkü başka belirti yok -Alt iki çıktı- hasta da değil sorun ne o zaman cildiricam(
Canım hiçbirşey yapamıyoruz etkinlik olarak,bütün gece uykuda hep ağlıyor kalkıyor sabaha kadar odasındayım sürekli yanına gidiyorum.Senin dediğin gibi sürekli mızmız ağlıyor gündüzleride.Oyuncakda hiçbirşey ilgisini çekmiyor artık önünde 5 dakika sonra bırakıyor.Şaşırıp kaldım bende ne yapacağıma .Çok üzülüyorum kızımın bu haline.Kızlar hangi aktivitelerde bulunuyorsunuz bebislerle? Anca oyuncaklarıyla oynuyor şuan bizimki ekstra ilgilenemedim ev işi iş vs derken. Oyuncaklarda artık çok ilgisini cekmiyor. Siz neler yapıyorsunuz? Buarada hasta olanlara çok geçmiş olsun. Bizimki baya uzun zamandır gece 8 kere falan kesin kalkıyor son zamanlarda artık tükenmiş hissediyorum kendimi oturup veya kalkıp ağlıyor
Biz hasta olduk her akşam 10 da yatıyor , 2 saatte bir uyaniyor. Düzene alışmış anne baba için çok zor . Sanki 7/24 onla ilgileniyomussun gibi oluyorKızlar uyku düzenleriniz nasil? Biz dokuz ay on gunluk olduk, dördüncü ayından beri yedi civarı yatıruyorum gece uykusuna, bazen sekize de uzayabiliyor ama en geç dokuzda gece uykusuna geçmiş oluyor-du. Bir haftadır kabus yasıyoruz resmen, yedi buçuk sekiz gibi uyuyor, bir saat sonra uyanıyor ayakta sallayıp uyutuyor eşim; sonra ikişer saat arayla sabaha kadar sürekli uyanıyor. Bazen iki saat uykuya donduremedigimiz oluyor. Çok yorgun çok uykusuzum(
Canım senin yavrunun sebebi diş, belli. Bizde hiçbir belirti yok, diğer xsmanlar her şey yolunda. Tek sıkıntımız gece uykusuBizde duzen kalmadi. 12de uyuyoruz. Ust disleri cikiyor. Ne yapcagimi sasirdim. Kucakta uyuyor.
Oyy kıyamam olur annesi olur8,5 aylığız perişanız uyku düzeninde.Doğdukları günden beri hiç gece problem yapmayan bebekler bile 8,9,10 mutlaka bu aylardan birinde düzensizlik yaparlarmış .Sabaha kadar odasına kaç kere gittiğimin sayısını unuttum artık uykusunda ağlama krizleri.Yalnız hiç yataktan almıyorum yatağında yüzü koyun yatırıyorum emziğini veriyorum vb.şekilde sabahı ediyoruz ve kızım çok mutsuz sabah uyandığında bile.Doktorumuzda dönemsel olabilir büyüme atağı yaşıyor annesi zaten bu ay tahlillerimiz vardı hepsini yaptır bakalım dedi.Diş değilmiş belki vitamin eksikliği kansızlık vardır onlarda yapabilir dedi.Yarın bir sürü tahlilimiz var kan sayımı ,kansızlık ,B 12,D vit.Kanda mikrop tam idrar kültürü ve idrarda enfeksiyona bakıcaklar.Bildiğim 40 dan sonra 8. Aya gireceğimiz haftaya kadar normaldi ama artık gece hep ağlıyor ,ek gidayı yemiyor bu akşam yarım kase çorbayı bitiremedi ağzını kesinlikle açmıyor her türlü yolu denedik bağıra bağıra ağlıyor .Bu atak dönemsel inşallah kalıcı değildir 9.aylık olucaz ocakda artık şaşkınım.Uyku uyumayı unuttum artık ben kendimden vazgeçtim kendisi bütün gün mutsuz konuşmayı unuttu.45 günden sonra uyandımı nasıl sesler çıkarıyordu öyle bağıra bağıra konuşurdu çok mutlu bir bebekti .Ben çok üzülüyorum kızımın bu haline.İnşallah gene neşeli olur
Çok geçmiş olsun. Senin yavrunun da sebebi belli; benim sıpanın derdi ne o zamanBiz hasta olduk her akşam 10 da yatıyor , 2 saatte bir uyaniyor. Düzene alışmış anne baba için çok zor . Sanki 7/24 onla ilgileniyomussun gibi oluyor
Bizimki de 10 bucuktan once uyumaz. Eskiden deliksiz uyurdu. Ayni anlattgin gni 2 saat arayla uyanip duruyor. Ben bisey yememesine bagladim. Uyumadan muhallebi falan yese tok olup uyanmaz ama malesef yemiyor....Canım senin yavrunun sebebi diş, belli. Bizde hiçbir belirti yok, diğer xsmanlar her şey yolunda. Tek sıkıntımız gece uykusu
Oyy kıyamam olur annesi oluratak gibi duruyor ki Dr da söylemiş. Bizde tek problem gece uykusu. 9. Ay tahlillerini on gün önce yaptırdık sıkıntı yok her şey normal.
Çok geçmiş olsun. Senin yavrunun da sebebi belli; benim sıpanın derdi ne o zaman
Tok yatıyor, gece her uyandığında yapmamam lazım ama mama veriyorum uyusun diye. Uyumasına yardım ediyor evet de, bagimlilik olduğunu düşünüyorum artık. Dr gece beslemesini kes dedi boyu kilosu bariz önde diye, biz uyusun diye mamayı arttırdık ne yapacağımı şaşırdım. Atak mi acaba? Hepimizde olduğuna göre benzeri durum?Bizimki de 10 bucuktan once uyumaz. Eskiden deliksiz uyurdu. Ayni anlattgin gni 2 saat arayla uyanip duruyor. Ben bisey yememesine bagladim. Uyumadan muhallebi falan yese tok olup uyanmaz ama malesef yemiyor....
8-10 ker e kalkıyoruz uzun zamandır önceden 9.30 da yatakta olurdu uyurdu. Şimdi son 1-2 haftadır özellikle gece 12 ye kadar duruyor yatırmaya kalktığımızda çıldırıyor yırtıyor kendini. Ne yapıcaz bilmiyorum tepetaklak olduKızlar uyku düzenleriniz nasil? Biz dokuz ay on gunluk olduk, dördüncü ayından beri yedi civarı yatıruyorum gece uykusuna, bazen sekize de uzayabiliyor ama en geç dokuzda gece uykusuna geçmiş oluyor-du. Bir haftadır kabus yasıyoruz resmen, yedi buçuk sekiz gibi uyuyor, bir saat sonra uyanıyor ayakta sallayıp uyutuyor eşim; sonra ikişer saat arayla sabaha kadar sürekli uyanıyor. Bazen iki saat uykuya donduremedigimiz oluyor. Çok yorgun çok uykusuzum(
8-10 ker e kalkıyoruz uzun zamandır önceden 9.30 da yatakta olurdu uyurdu. Şimdi son 1-2 haftadır özellikle gece 12 ye kadar duruyor yatırmaya kalktığımızda çıldırıyor yırtıyor kendini. Ne yapıcaz bilmiyorum tepetaklak oldu
Bizimde gece uykuları saat başı uyanıyor eskiden memede uyurdu artık onuda yapmıyor ya sallicam ya pispislicam yatakta açlıktan değil artık alışkanlık oldu ki 10 saat aç durabilirlermis bizim doktorda 9.ayda gece beslenmesini keselim dediTok yatıyor, gece her uyandığında yapmamam lazım ama mama veriyorum uyusun diye. Uyumasına yardım ediyor evet de, bagimlilik olduğunu düşünüyorum artık. Dr gece beslemesini kes dedi boyu kilosu bariz önde diye, biz uyusun diye mamayı arttırdık ne yapacağımı şaşırdım. Atak mi acaba? Hepimizde olduğuna göre benzeri durum?
Dogru olabilir, ama oynamak istiyor essek. Mama da ne versek alıyor bilemedim ben çok çaresiz hissediyorum kendimiBizimde gece uykuları saat başı uyanıyor eskiden memede uyurdu artık onuda yapmıyor ya sallicam ya pispislicam yatakta açlıktan değil artık alışkanlık oldu ki 10 saat aç durabilirlermis bizim doktorda 9.ayda gece beslenmesini keselim dedi
Biz uyku eğitimine başlıyoruz arkadaşım aldı 12 saat kesintisiz uyuyor dedi
Birde sen mama yapıp tekrar yatırıyorsun ya hani biz çok yeyince uyuyamayiz belki oda karın ağrısından uyuyamiyordur
Soğanı ortadan ikiye bölüp tabağın içinde başucuna koy ben faydasını gördüm. Gene rendelenmiş soğanın suyunu sıkıp yarim cay kaşığı verdim bunun da faydasını gördüm. Bir de sprey Deniz suyu vermişti Dr, aspiratörle açmaya çalışmak bazen daha çok tikayabilir bu basınçlı olduğu icin burnunun açılmasına fayda eder demişti. Sterimar adı.kızımın burnu cok tikali emzik de kullandığı icin hic uyumuyor. ilaca bugun başladık. coldmix aldòm bide ama yok. 10dk uyuyor tikaniyor burnu bas bas bağırıyor. ne yapabilirim başka
Ben gün aşırı serum fizyoloji ile temizliyorum. Temizleniyor dene istersenkızımın burnu cok tikali emzik de kullandığı icin hic uyumuyor. ilaca bugun başladık. coldmix aldòm bide ama yok. 10dk uyuyor tikaniyor burnu bas bas bağırıyor. ne yapabilirim başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?