2018 mart-nisan anneleri

kızımın burnu cok tikali emzik de kullandığı icin hic uyumuyor. ilaca bugun başladık. coldmix aldòm bide ama yok. 10dk uyuyor tikaniyor burnu bas bas bağırıyor. ne yapabilirim başka
Ben yatmadan serum fizyolojik sıkıp burnunu aspiratörle çekiyorum gece de kaynamış suya vicks koyup odasına koyuyorum o açıyo burnunu ama yine de uyanıyor her defasında bunu tekrarlıyorum. kesin çözüm değil tabi ama bebeğim daha uzun uyuyor en azından. Soğan fayda etmemişti benim kızıma..

Her baby sutlu pirincli deneyen varmi. Rengi pürüzsüz degil siyah noktalar var ara ara. Icime dert oldu. Normalde oylemidir. Ilk defa aldimda

C
Canım nerden aldı tabu uyku eğitimini benim de işim çok zor bir arakendlm yspıyurdun ams kaldı şimdi tekrar denemeye cesaretin yok

Ben 9aydır dediğin şekilde yaşıyorum canım iki saat uyumuyo bile bazı geceler on dk da bir uyanıyor memede uyuyıro hatayı yaptım bence sorun o

Kızlar kilo vermeye calisanlar var mi. Brn kalori sayarak devam ediyorum suan icin iyi gidiyor bakalım. Diyet falan bana gore değil spora da vaktim yok diye boyle bi yol seçtim.

Bebeğiniz her gün kaka yapıyor mu ve kaç kere ?

Oğlumun iki kase yediği mama tarif :
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve soyulmuş yarım elma (kirmizi)küp küp doğranır bir miktar suda haşlanır. Pişince blender yapılır içine muz ezilir afiyetle yenir .

Ben kilo veremiyorum hem.insülin direnci hem troit var ben hap kullanıyordum (insülin direnci için)şimdi içemiyorum emzdirdigim icin.2 yaşına kadar emzirmeyı 3.yılda yani o 1 yılda zayıflamayı düşünüyorum sonra da 2.ci :) kışın iyice eve kapandık hasta olur korkusuyla yazın iyiydi.

C

Canım nerden aldı tabu uyku eğitimini benim de işim çok zor bir arakendlm yspıyurdun ams kaldı şimdi tekrar denemeye cesaretin yok
Canm biz baya araştırdık dandini uyku bizimki daha başlamadık ücreti yatırdık şimdi eksikleri tamamlıyoruz odayı ayırıyoruz oda takımı almıştık onun yatağına gecicez uyku arkadaşı blackout perde ve uyku tulumu istendi onları alıyoruz sonra baslicaz ben kendim denemedim çocuğa zarar vermiyim diye arkadasim aldı yaptığım en doğru şey dedi banada cesaret verdi

Bizimki yapıyor genelde ya tam dolduruyor bir kere yada az az yapıyor
Maşallah ben ikinciyi dusenemiyorum hiç Rabbim hayırlısini nasip etsin

Bende de insulin direncinden şüphelendim. Açlık sekerim 120 2.saat tokluk 74 cikti. Doktor seker hastasi adayisin dedi. Diyetisyene yönlendirdi. Daha gidemedim bakalim. Senin kac cikyor seker ?

Oyi yedigi zamanlar hergunckaka yapio bazen iki kere. Ki iyi yedigi cok nadir gun var.....

her gün 2 yada 3 kez yapiyor. genellikle 3 kez. uzun zamandir boyle

Bende de insulin direncinden şüphelendim. Açlık sekerim 120 2.saat tokluk 74 cikti. Doktor seker hastasi adayisin dedi. Diyetisyene yönlendirdi. Daha gidemedim bakalim. Senin kac cikyor seker ?

Benim senin kadar değil açlık 85 90 tokluk uzun zaman ölctürmedim. Ben şeker hapı içtim hamile kalmadan önce 5 kilo vermiştim 2 ayda

Odası karanlık değil mi ki gece yarısı kalkıp oynamak mi istiyor
Odasini ayırdım ben ama daha sk uyanmaya başladı git gel çok yoruldum gene yanıma aldim uyku egitimiyle komple denicem artık 1 2 gece agliyormus bende nasıl dayancam bilmiyorum ama olması lazım

Uyku ark karablıkperde uyku tulumu var bende ama odayı ayıramam ben şu anda.. Ücreti ne kadar canım aekşnın bebeği hiç mi uyumuyordu ne kadar sürdü sende buraya yazarsan çok sevinirim başlayınca falan bana para tuzağı gibi geliyo çünkü biraz uzaktan ne yaptıracak ki dşye düşünüyorum ağlamayı gene ben duycaksan o para saçma geliyo işte

Canım nasıl uyutuyorsun sen gündüz

Benim kız da 8,5 aylık.. düzenli uyuyan bir bebek aslında ama geçen hafta üç dört gece saat bası uyandi. Alışkın olmadığım icin ben delirdim tabi. Kendisi de aşırı yorgun ve hep huysuzdu.. Gece her uyandığında emziriyordum başka turlu uyumuyordu, ama doktor kilo alımı iyi gece açlıktan uyanmıyor seni emzik yapmış dedi. bide 7de yatırıyordum cok cok erken dedi 9-10arasi uyumuş olsa iyi dedi ama bana cok geç geldi 9-10 şimdilik 8e çektik. Akşamları yatmadan yogurt veriyorum. Bide gece uyandığı zamanlarda youtubetan bebekler icin sakinleştirici müzik acıyorum, baya etkili oldu. Bir iki gece bir sefer müzikle bir sefer pışpışla uyuttum sonra uyanmamaya başladı tekrar. Simdi iyiyiz, 8civari uyuyor, 12 gibi bi uyaniyor, pışpış veya müzik sonra 6ya kadar uykuya devam. Duruma göre ya mama veriyorum uyumayacak gibiyse beşiğin içine yumuşak oyuncak koyup biraz ışığı acıyorum ben uyumaya devam..

Gündüz odasında uyutsan bütün herşey varsa alışır belki karanlık ortam ise yarıyor gerçekten bizim odada panjur var orda daha uzun uyuyor gündüzleri.
Fiyat 1000 TL cnm 14 gün eğitim
Arkadasn bebegi kolikti o 6.ayda aldı simdi 10 aylık ağlayarak uyuyordu eğitimin ilk günü bile daha az ağladi dedi ilk 2 gece ağladi gündüz uykusunda ağlamadı bile dedi
Aslında kadının dicegi herşeyi biliyoz belki ama cesaret lazım birde ağladığında acaba şimdi almalıyım yanlış mı yapıyorum durumu var o yuzden kendim yapmak istemiyorum.
Arkadaş çok memnun yurtdisina bile çıktık uykusu gelince kendi uyuyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…