- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.621
Ben yatmadan serum fizyolojik sıkıp burnunu aspiratörle çekiyorum gece de kaynamış suya vicks koyup odasına koyuyorum o açıyo burnunu ama yine de uyanıyor her defasında bunu tekrarlıyorum. kesin çözüm değil tabi ama bebeğim daha uzun uyuyor en azından. Soğan fayda etmemişti benim kızıma..kızımın burnu cok tikali emzik de kullandığı icin hic uyumuyor. ilaca bugun başladık. coldmix aldòm bide ama yok. 10dk uyuyor tikaniyor burnu bas bas bağırıyor. ne yapabilirim başka
Canım nerden aldı tabu uyku eğitimini benim de işim çok zor bir arakendlm yspıyurdun ams kaldı şimdi tekrar denemeye cesaretin yokBizimde gece uykuları saat başı uyanıyor eskiden memede uyurdu artık onuda yapmıyor ya sallicam ya pispislicam yatakta açlıktan değil artık alışkanlık oldu ki 10 saat aç durabilirlermis bizim doktorda 9.ayda gece beslenmesini keselim dedi
Biz uyku eğitimine başlıyoruz arkadaşım aldı 12 saat kesintisiz uyuyor dedi
Birde sen mama yapıp tekrar yatırıyorsun ya hani biz çok yeyince uyuyamayiz belki oda karın ağrısından uyuyamiyordur
Ben 9aydır dediğin şekilde yaşıyorum canım iki saat uyumuyo bile bazı geceler on dk da bir uyanıyor memede uyuyıro hatayı yaptım bence sorun oKızlar uyku düzenleriniz nasil? Biz dokuz ay on gunluk olduk, dördüncü ayından beri yedi civarı yatıruyorum gece uykusuna, bazen sekize de uzayabiliyor ama en geç dokuzda gece uykusuna geçmiş oluyor-du. Bir haftadır kabus yasıyoruz resmen, yedi buçuk sekiz gibi uyuyor, bir saat sonra uyanıyor ayakta sallayıp uyutuyor eşim; sonra ikişer saat arayla sabaha kadar sürekli uyanıyor. Bazen iki saat uykuya donduremedigimiz oluyor. Çok yorgun çok uykusuzum(
Atak donemi değil diye biliyorum, diş çıkarma donemi de değil çünkü başka belirti yok -Alt iki çıktı- hasta da değil sorun ne o zaman cildiricam(
Sizler nasılsınız? Gece kaç defa uyanıyorsunuz?
Offf Allah kolaylık versin canımBen 9aydır dediğin şekilde yaşıyorum canım iki saat uyumuyo bile bazı geceler on dk da bir uyanıyor memede uyuyıro hatayı yaptım bence sorun o
Canm biz baya araştırdık dandini uyku bizimki daha başlamadık ücreti yatırdık şimdi eksikleri tamamlıyoruz odayı ayırıyoruz oda takımı almıştık onun yatağına gecicez uyku arkadaşı blackout perde ve uyku tulumu istendi onları alıyoruz sonra baslicaz ben kendim denemedim çocuğa zarar vermiyim diye arkadasim aldı yaptığım en doğru şey dedi banada cesaret verdiC
Canım nerden aldı tabu uyku eğitimini benim de işim çok zor bir arakendlm yspıyurdun ams kaldı şimdi tekrar denemeye cesaretin yok
Bizimki yapıyor genelde ya tam dolduruyor bir kere yada az az yapıyorBebeğiniz her gün kaka yapıyor mu ve kaç kere ?
Oğlumun iki kase yediği mama tarif :
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve soyulmuş yarım elma (kirmizi)küp küp doğranır bir miktar suda haşlanır. Pişince blender yapılır içine muz ezilir afiyetle yenir .
Ben kilo veremiyorum hem.insülin direnci hem troit var ben hap kullanıyordum (insülin direnci için)şimdi içemiyorum emzdirdigim icin.2 yaşına kadar emzirmeyı 3.yılda yani o 1 yılda zayıflamayı düşünüyorum sonra da 2.ci :) kışın iyice eve kapandık hasta olur korkusuyla yazın iyiydi.
Bende de insulin direncinden şüphelendim. Açlık sekerim 120 2.saat tokluk 74 cikti. Doktor seker hastasi adayisin dedi. Diyetisyene yönlendirdi. Daha gidemedim bakalim. Senin kac cikyor seker ?Bebeğiniz her gün kaka yapıyor mu ve kaç kere ?
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve soyulmuş yarım elma (kirmizi)küp küp doğranır bir miktar suda haşlanır. Pişince blender yapılır içine muz ezilir afiyetle yenir .
Ben kilo veremiyorum hem.insülin direnci hem troit var ben hap kullanıyordum (insülin direnci için)şimdi içemiyorum emzdirdigim icin.2 yaşına kadar emzirmeyı 3.yılda yani o 1 yılda zayıflamayı düşünüyorum sonra da 2.ci :) kışın iyice eve kapandık hasta olur korkusuyla yazın iyiydi.
Oyi yedigi zamanlar hergunckaka yapio bazen iki kere. Ki iyi yedigi cok nadir gun var.....Bebeğiniz her gün kaka yapıyor mu ve kaç kere ?
her gün 2 yada 3 kez yapiyor. genellikle 3 kez. uzun zamandir boyleBebeğiniz her gün kaka yapıyor mu ve kaç kere ?
Bende de insulin direncinden şüphelendim. Açlık sekerim 120 2.saat tokluk 74 cikti. Doktor seker hastasi adayisin dedi. Diyetisyene yönlendirdi. Daha gidemedim bakalim. Senin kac cikyor seker ?
Odası karanlık değil mi ki gece yarısı kalkıp oynamak mi istiyorDogru olabilir, ama oynamak istiyor essek. Mama da ne versek alıyor bilemedim ben çok çaresiz hissediyorum kendimi
Uyku eğitimi biz de vermeye karar verdik aMa Şubat tatilini bekliyoruz. Bu surede rutinleri oturtacağım, odasını ayıracağım insallah başarabilirim. Ama çok ağlarsa dayanabileceğimi sanmıyorum bakalım Allah yardımcımız olsun.
Uyku ark karablıkperde uyku tulumu var bende ama odayı ayıramam ben şu anda.. Ücreti ne kadar canım aekşnın bebeği hiç mi uyumuyordu ne kadar sürdü sende buraya yazarsan çok sevinirim başlayınca falan bana para tuzağı gibi geliyo çünkü biraz uzaktan ne yaptıracak ki dşye düşünüyorum ağlamayı gene ben duycaksan o para saçma geliyo işteCanm biz baya araştırdık dandini uyku bizimki daha başlamadık ücreti yatırdık şimdi eksikleri tamamlıyoruz odayı ayırıyoruz oda takımı almıştık onun yatağına gecicez uyku arkadaşı blackout perde ve uyku tulumu istendi onları alıyoruz sonra baslicaz ben kendim denemedim çocuğa zarar vermiyim diye arkadasim aldı yaptığım en doğru şey dedi banada cesaret verdi
Canım nasıl uyutuyorsun sen gündüzOdası karanlık değil mi ki gece yarısı kalkıp oynamak mi istiyor
Odasini ayırdım ben ama daha sk uyanmaya başladı git gel çok yoruldum gene yanıma aldim uyku egitimiyle komple denicem artık 1 2 gece agliyormus bende nasıl dayancam bilmiyorum ama olması lazım
Tamam da bu değerler gayet normal değilmiBenim senin kadar değil açlık 85 90 tokluk uzun zaman ölctürmedim. Ben şeker hapı içtim hamile kalmadan önce 5 kilo vermiştim 2 ayda
Tamam da bu değerler gayet normal değilmi
Gündüz odasında uyutsan bütün herşey varsa alışır belki karanlık ortam ise yarıyor gerçekten bizim odada panjur var orda daha uzun uyuyor gündüzleri.Uyku ark karablıkperde uyku tulumu var bende ama odayı ayıramam ben şu anda.. Ücreti ne kadar canım aekşnın bebeği hiç mi uyumuyordu ne kadar sürdü sende buraya yazarsan çok sevinirim başlayınca falan bana para tuzağı gibi geliyo çünkü biraz uzaktan ne yaptıracak ki dşye düşünüyorum ağlamayı gene ben duycaksan o para saçma geliyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?