2018 mart-nisan anneleri

Canım nasıl uyutuyorsun sen gündüz
Gündüz yatak odasına geçiyorum uyku belirtisi verince karanlık zaten emziriyorum mayisiyor yatağa bırakıyorum yavasca bazen done done kendi uyuyor bazen ayagimda 10 dk falan sallıyorum bırakıyorum 1 saatten az uyuyup uyanırsa gidip tekrar uyutuyorum toplamda bazen 2 saati buluyor işte kendisi tekrar uykuya dalsa iş çözülecek

Canım sizin gayet iyiymiş aslında yani kendin geri kalan kısmı yapabilirsin bence bin lira da çok ya işte bence az çok biliyorum fiyatları da birde garantisi yok yani o kötü :) ne deyim insallah herkesin bebişi uyur:)

Gündüzleri iyi canm gece çok yoruyor kaç aydır kesintisiz 2 saatten uzun uykum yok aynı odada olunca en ufak kıpırtıya uyanıyor dönemiyorum bile ayrı odada daha çok uyanıyor gitgel
yani biz kararlı sabırlı olcaz onların yaptığı bizi doğru yonlendrip cesaret vermek
1.5 2 yaşında çocuklar var hala gece uyanan ozamana kadar beklemek istemiyorum gece uykusu sağlığı içinde çok önemli gece emmesi refluyu tetikliyormus
inşallah bütün bebisler uyusun onlar mutlu biz mutlu

3-4 günde bir yapıyor bazen 5’i de bulduğu oluyor

Kizlar 2 ayda 14 kilo verdim emziriyorum:) guzel bir diyet ve sporla verebildim sukur. Bebegim gece cok uyaniyor uyku tulumunda eahat etmiyo ondan diye dusunuyorum ama hasta olmasinida istemiyorum o yuzden boyle devam. Ek gıdaları pek sevmiyo napcaz bilmiyorum. Gunde 3 defa kaka yapiyo.. gündüz yarim saatten 4 tur uykuusu var gece uykusuna 10.30 gibi uyuyo tabi surekli uyaniyor o ayri mesele bizimde boyle

Masallah cok guael.kilo vermissin. Bende 9. Gundeyim. 1700 gram vermisim. Yani ben baya zayiflamak istiyorum bu defa :) uzun sure cocuk dusunmedigim icin.

Valla ekmegi sekeri kes canim. Ayrica bol su hem sutun artar hem de metabolizmayi hizlandirir. Sahsen bende suan cocuk düşünmüyorum o yuzden en azindan eski begenime kavusayim dedim ki sukur bu gunleri gordum. Yoksa yapisip kalcakti bu kilo vucuda..

Uzun bir sure derken çok cesur gördüm seni yavrucuğum
Allah olmayanlara isteyenlere versin insallah ama hakketten cok cddiyim :) brnmi abartiyorum bilmiyorum ama suan 2 cocukla oylr bi savaş halindeykmki kendimi unutmus vaziyetteyim. Calismiyorum da. Bide calissam mahvolurum herhlde. Eylulde bir bucuk yasinda başlıcam. Bakalim ozman nasil olcak. Hapla da konurunuyorum. Insallah adamakilli korur da :))))))

Ekmek ve sekeri zaten kestim sayılır. Onun disinda rezene de iciyorum hem ödem atiyor hem sut yapıyor. Sende gobek kaldimi peki boy kilo kac bide sezeryanmi. Benim ikinci sezeryan o yuzdrn eskisinden dsha da kaldi malesef....

Benimkide uykuda aglıyor mecburen mama veriyirduk oyle dalıyordu ama simdi vermiyorum artik cok alisti 2 saatte bir yemeye.Bende ilk 2 saatte veriyorum sonraki uyandıginda yuz ustu yatirip sirtini masaj yapar gibi oksuyorum eger aglamayi kesersek hic sabaha kadar vermiyorum mama.Hic gozlerini acmadan agliyor ama kesinlikle yatagindan almiyorum tek basina odasinda yatiyor.Elbet gecicek diyorum bu gunler sonra rahat edicez,bazi gece 10 seferi geciyor odasina gittigim.Senin bebege masallah diyorum darisi benim basima buyume atagini atlatirsak çok sukur.

Canım benim Allah yardimcin olsun seni burda her okudugumda oyle diyorum 2 cocuk her turlu zor valla.Hem maddi hem manevi.Inan cok yıpraniliyor cocuklarla seni iyi anlıyorum tek cocuk benimki ama Allah saglik versin cok guzel bir duygu her gun sukrediyorum iyiki olmuş diye dedigin gibi kendimi unuttum varsa yoksa İklima.

Canım masallah diyorum seni tebrik ederim cok guzel vermissin kilo.Bende kurban bayramindan bu yana cok kilo aldim surekli evdeyim diye kendimi yemege verdim abur cubur tatli yedim 10 kilodan fazla aldim.Spora basliycam hem kilo veriyim hemde su sagliksiz beslenmeyi kesiyim cok zararli.Dolabımdaki hic birsey olmuyor ustume insallah veririm diyetisyenemi gittin sen.Bebeklerimiz hepimizin bu ay boyleler bizim doktor donemsel dedi insallah gecer diye umut ediyorum.

Cokcok sukur tabikide. Allah evlatla imtihan etmesin kimseyi. Biz uyanirizda bakarizds yoruluruzda. Hepsi gecici

Kızlar hepinize çok teşekkürler. Yalnız değilmişim bu uyku sorununda bunu anladım. Yavrumun cani sağolsun elbette de, tecrübesizlikten sadece bize has olduğunu düşündüm bu sorunun.

Yoo çok haklısın ben bir tane yeter diyorum hatta da, ilk alıntıladığımız mesajında üçüncü icin “şimdilik” erken mesajını aldım ben ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…