- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.641
Gündüz yatak odasına geçiyorum uyku belirtisi verince karanlık zaten emziriyorum mayisiyor yatağa bırakıyorum yavasca bazen done done kendi uyuyor bazen ayagimda 10 dk falan sallıyorum bırakıyorum 1 saatten az uyuyup uyanırsa gidip tekrar uyutuyorum toplamda bazen 2 saati buluyor işte kendisi tekrar uykuya dalsa iş çözülecekCanım nasıl uyutuyorsun sen gündüz
Canım sizin gayet iyiymiş aslında yani kendin geri kalan kısmı yapabilirsin bence bin lira da çok ya işte bence az çok biliyorum fiyatları da birde garantisi yok yani o kötü :) ne deyim insallah herkesin bebişi uyur:)Gündüz yatak odasına geçiyorum uyku belirtisi verince karanlık zaten emziriyorum mayisiyor yatağa bırakıyorum yavasca bazen done done kendi uyuyor bazen ayagimda 10 dk falan sallıyorum bırakıyorum 1 saatten az uyuyup uyanırsa gidip tekrar uyutuyorum toplamda bazen 2 saati buluyor işte kendisi tekrar uykuya dalsa iş çözülecek
Gündüzleri iyi canm gece çok yoruyor kaç aydır kesintisiz 2 saatten uzun uykum yok aynı odada olunca en ufak kıpırtıya uyanıyor dönemiyorum bile ayrı odada daha çok uyanıyor gitgelCanım sizin gayet iyiymiş aslında yani kendin geri kalan kısmı yapabilirsin bence bin lira da çok ya işte bence az çok biliyorum fiyatları da birde garantisi yok yani o kötü :) ne deyim insallah herkesin bebişi uyur:)
3-4 günde bir yapıyor bazen 5’i de bulduğu oluyorBebeğiniz her gün kaka yapıyor mu ve kaç kere ?
Oğlumun iki kase yediği mama tarif :
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve soyulmuş yarım elma (kirmizi)küp küp doğranır bir miktar suda haşlanır. Pişince blender yapılır içine muz ezilir afiyetle yenir .
Ben kilo veremiyorum hem.insülin direnci hem troit var ben hap kullanıyordum (insülin direnci için)şimdi içemiyorum emzdirdigim icin.2 yaşına kadar emzirmeyı 3.yılda yani o 1 yılda zayıflamayı düşünüyorum sonra da 2.ci :) kışın iyice eve kapandık hasta olur korkusuyla yazın iyiydi.
Masallah cok guael.kilo vermissin. Bende 9. Gundeyim. 1700 gram vermisim. Yani ben baya zayiflamak istiyorum bu defa :) uzun sure cocuk dusunmedigim icin.Kizlar 2 ayda 14 kilo verdim emziriyorum:) guzel bir diyet ve sporla verebildim sukur. Bebegim gece cok uyaniyor uyku tulumunda eahat etmiyo ondan diye dusunuyorum ama hasta olmasinida istemiyorum o yuzden boyle devam. Ek gıdaları pek sevmiyo napcaz bilmiyorum. Gunde 3 defa kaka yapiyo.. gündüz yarim saatten 4 tur uykuusu var gece uykusuna 10.30 gibi uyuyo tabi surekli uyaniyor o ayri mesele bizimde boyle
Uzun bir sure derkenMasallah cok guael.kilo vermissin. Bende 9. Gundeyim. 1700 gram vermisim. Yani ben baya zayiflamak istiyorum bu defa :) uzun sure cocuk dusunmedigim icin.
Canım lcwdan aldım ama uyurken terlio çok ben dışarı çıkarken mont niyetine kullanıyorum
Allah olmayanlara isteyenlere versin insallah ama hakketten cok cddiyim :) brnmi abartiyorum bilmiyorum ama suan 2 cocukla oylr bi savaş halindeykmki kendimi unutmus vaziyetteyim. Calismiyorum da. Bide calissam mahvolurum herhlde. Eylulde bir bucuk yasinda başlıcam. Bakalim ozman nasil olcak. Hapla da konurunuyorum. Insallah adamakilli korur da :))))))Uzun bir sure derkençok cesur gördüm seni yavrucuğum
Ekmek ve sekeri zaten kestim sayılır. Onun disinda rezene de iciyorum hem ödem atiyor hem sut yapıyor. Sende gobek kaldimi peki boy kilo kac bide sezeryanmi. Benim ikinci sezeryan o yuzdrn eskisinden dsha da kaldi malesef....Valla ekmegi sekeri kes canim. Ayrica bol su hem sutun artar hem de metabolizmayi hizlandirir. Sahsen bende suan cocuk düşünmüyorum o yuzden en azindan eski begenime kavusayim dedim ki sukur bu gunleri gordum. Yoksa yapisip kalcakti bu kilo vucuda..
Benimkide uykuda aglıyor mecburen mama veriyirduk oyle dalıyordu ama simdi vermiyorum artik cok alisti 2 saatte bir yemeye.Bende ilk 2 saatte veriyorum sonraki uyandıginda yuz ustu yatirip sirtini masaj yapar gibi oksuyorum eger aglamayi kesersek hic sabaha kadar vermiyorum mama.Hic gozlerini acmadan agliyor ama kesinlikle yatagindan almiyorum tek basina odasinda yatiyor.Elbet gecicek diyorum bu gunler sonra rahat edicez,bazi gece 10 seferi geciyor odasina gittigim.Senin bebege masallah diyorum darisi benim basima buyume atagini atlatirsak çok sukur.Benim kız da 8,5 aylık.. düzenli uyuyan bir bebek aslında ama geçen hafta üç dört gece saat bası uyandi. Alışkın olmadığım icin ben delirdim tabi. Kendisi de aşırı yorgun ve hep huysuzdu.. Gece her uyandığında emziriyordum başka turlu uyumuyordu, ama doktor kilo alımı iyi gece açlıktan uyanmıyor seni emzik yapmış dedi. bide 7de yatırıyordum cok cok erken dedi 9-10arasi uyumuş olsa iyi dedi ama bana cok geç geldi 9-10 şimdilik 8e çektik. Akşamları yatmadan yogurt veriyorum. Bide gece uyandığı zamanlarda youtubetan bebekler icin sakinleştirici müzik acıyorum, baya etkili oldu. Bir iki gece bir sefer müzikle bir sefer pışpışla uyuttum sonra uyanmamaya başladı tekrar. Simdi iyiyiz, 8civari uyuyor, 12 gibi bi uyaniyor, pışpış veya müzik sonra 6ya kadar uykuya devam. Duruma göre ya mama veriyorum uyumayacak gibiyse beşiğin içine yumuşak oyuncak koyup biraz ışığı acıyorum ben uyumaya devam..
Canım benim Allah yardimcin olsun seni burda her okudugumda oyle diyorum 2 cocuk her turlu zor valla.Hem maddi hem manevi.Inan cok yıpraniliyor cocuklarla seni iyi anlıyorum tek cocuk benimki ama Allah saglik versin cok guzel bir duygu her gun sukrediyorum iyiki olmuş diye dedigin gibi kendimi unuttum varsa yoksa İklima.Allah olmayanlara isteyenlere versin insallah ama hakketten cok cddiyim :) brnmi abartiyorum bilmiyorum ama suan 2 cocukla oylr bi savaş halindeykmki kendimi unutmus vaziyetteyim. Calismiyorum da. Bide calissam mahvolurum herhlde. Eylulde bir bucuk yasinda başlıcam. Bakalim ozman nasil olcak. Hapla da konurunuyorum. Insallah adamakilli korur da :))))))
Canım masallah diyorum seni tebrik ederim cok guzel vermissin kilo.Bende kurban bayramindan bu yana cok kilo aldim surekli evdeyim diye kendimi yemege verdim abur cubur tatli yedim 10 kilodan fazla aldim.Spora basliycam hem kilo veriyim hemde su sagliksiz beslenmeyi kesiyim cok zararli.Dolabımdaki hic birsey olmuyor ustume insallah veririm diyetisyenemi gittin sen.Bebeklerimiz hepimizin bu ay boyleler bizim doktor donemsel dedi insallah gecer diye umut ediyorum.Kizlar 2 ayda 14 kilo verdim emziriyorum:) guzel bir diyet ve sporla verebildim sukur. Bebegim gece cok uyaniyor uyku tulumunda eahat etmiyo ondan diye dusunuyorum ama hasta olmasinida istemiyorum o yuzden boyle devam. Ek gıdaları pek sevmiyo napcaz bilmiyorum. Gunde 3 defa kaka yapiyo.. gündüz yarim saatten 4 tur uykuusu var gece uykusuna 10.30 gibi uyuyo tabi surekli uyaniyor o ayri mesele bizimde boyle
Cokcok sukur tabikide. Allah evlatla imtihan etmesin kimseyi. Biz uyanirizda bakarizds yoruluruzda. Hepsi geciciCanım benim Allah yardimcin olsun seni burda her okudugumda oyle diyorum 2 cocuk her turlu zor valla.Hem maddi hem manevi.Inan cok yıpraniliyor cocuklarla seni iyi anlıyorum tek cocuk benimki ama Allah saglik versin cok guzel bir duygu her gun sukrediyorum iyiki olmuş diye dedigin gibi kendimi unuttum varsa yoksa İklima.
Yoo çok haklısın ben bir tane yeter diyorum hatta da, ilk alıntıladığımız mesajında üçüncü icin “şimdilik” erken mesajını aldım ben ondan dedimAllah olmayanlara isteyenlere versin insallah ama hakketten cok cddiyim :) brnmi abartiyorum bilmiyorum ama suan 2 cocukla oylr bi savaş halindeykmki kendimi unutmus vaziyetteyim. Calismiyorum da. Bide calissam mahvolurum herhlde. Eylulde bir bucuk yasinda başlıcam. Bakalim ozman nasil olcak. Hapla da konurunuyorum. Insallah adamakilli korur da :))))))
Dokuz Aydan sonra bir yaştan önce yapılırsa iki dozmuş, bir yaştan sonra ise tek doz yeterliymiş. Yaptıracağım ama yasından sonra tek doz.Kızlar menenjit aşısını yaptırcakmısınız 1 yasindan sonrada yapilabiliyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?