2018 mart-nisan anneleri

Masallah Harika
Hamile kaldığım kilonun altı kilo altındayım, en son ilk evlendiğim aylar bu kilodaydım
Baktım süt yok, yaptım diyeti gitti. Ayni zamanda sabahları aç karnına kombucha mantarı cayı içtim, korse kullandım ve oğlum sağolsun hareketli bir bebek, pesinde çok döndüm oldu bitti

Supersin. Senin korseden bende sipariş ettim bekliyorum. Yamuna gbi herhalde bu da. Insallah bndede ise yarar

Valla kizlar diyetisyene gitmedim tamamen kendi vücudumu tanıdığım icin dikkat ettim verdim kilolari sukur. Ama kesinlikle sporsuz diyetsiz gitmiyor ama emzirdigimiz icin daha cabuk gidiyor..

İntagramda emziren anne detoksu var içen kilo veriyor mübarek gün içinde yazayım da faydalanın:)

Bu arada 4 ocak cuma günü aldık sünnet için. Lokal olacak.şimdiden stres yaptim

Şimdiden geçmiş olsun canım .kaç aylık Bebişin lokal yapıyorlar ,bize hep genel diyorlar

9 aylık olmak üzere ayın 6.sinda 9 aylık olacak. Doktor size bırakıyorum dedi ben genel de lokal de yapıyorum dedi genelde canı acımaz lokalde iğne vuruken acır dedi sonra geçer dedi ben genel.anestezi istemiyorum daha minicik lokal.istedim.

Hangi hastanede yaptırıyorsun canım ,bizim de 9 aylık oldu ,genel lafını duyunca ben yaptırmaktan vazgeçtim .

KONUMUZ PÜTÜRLÜ GIDALAR

ben her çorbasına ya arpa şehriye ya tel şehriye ekliyorum baya zamandır. Ayriyetten dün kısırlık bulgurla pilav yaptım yoğurtla yedirdim bugünde makarna haşladım yoğurtla yedirdim midesi bulanmış gibi yapıyor yapa yapa yiyor...siz ne yaptınız kızlar???

Kizlar bebegimin alttan disi çıkmaya başlamış. Dun atesi vardi meger sebebi dismis cok huzursuz ne oneriyosunuz ne yapmaliyim

Tetagil dış granülü oğlum hergeve 13155262 kere uyaniyordu kullandıktan sonra sade 2 kez uyanıyor ve rahatım artık şükür ki bitkisel canım rahatlıkla kullanabilirsin toz halinde tozu kaşığa döküp ağzına veriyorum.

Kizlar bebegimin alttan disi çıkmaya başlamış. Dun atesi vardi meger sebebi dismis cok huzursuz ne oneriyosunuz ne yapmaliyim
calpl yaramiyorsa dolvn yine olmadiysa cocuk dr u antibiyotik veriyor.tetgil ise yaramadı bizde..cljel aldik.yoğurt verin.kimi bi gün kimi 3 gün suruyo

Hala püturlu yemiyor , asla direk kusucak gibi oluyor . Muz veriyorum eline ,onu tüküre tüküre emiyor :)

Arpa sehriyryi blendr yapiyorum ama pütürlü kaliyor yiyor. Ezogelin yaptim cok sevdi diye yedi. O da blendrda cekilmis ama asla pürüzsüz degildi baya yedi şaşırdım.

Dun bebek ekmegi islattim kahvaltida yedrmeye çalıştım yedi masallah iki dilim. Bu sabah denedim kustu.

Gunu gününü tutmuyor.....

Salça tuz ne varsa koydum pekmez bile koydum şekerli olsun diye , dün 3 kaşık mercimek çorbası içti aglicaktim sevincten :)))

En azından kızlar sütünüz yariyordur benim oğlum yiyor yemiyor desem yalan olur ama almıyor anlamdım. Sütüm mu yaramıyor anlamadım. O kadar yemeye geçen ay 300gr almıştı. Walla anne sütü ek gıda aptamil almayı düşünüyorum sinirlerim bozuluyor zaten tek göğüs emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…