- 6 Aralık 2016
- 1.784
- 2.046
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.661
Masallah HarikaKizlar 2 ayda 14 kilo verdim emziriyorum:) guzel bir diyet ve sporla verebildim sukur. Bebegim gece cok uyaniyor uyku tulumunda eahat etmiyo ondan diye dusunuyorum ama hasta olmasinida istemiyorum o yuzden boyle devam. Ek gıdaları pek sevmiyo napcaz bilmiyorum. Gunde 3 defa kaka yapiyo.. gündüz yarim saatten 4 tur uykuusu var gece uykusuna 10.30 gibi uyuyo tabi surekli uyaniyor o ayri mesele bizimde boyle
Biz yaptırdık bile.. 8ayi dolmuştu yaptırdığımızda.Kızlar menenjit aşısını yaptırcakmısınız 1 yasindan sonrada yapilabiliyormuş .
Evet haklisin oyle demisim hep bu cevre baskısı :)))) aslinda bana da esime de kizlarimiz yeterrrYoo çok haklısın ben bir tane yeter diyorum hatta da, ilk alıntıladığımız mesajında üçüncü icin “şimdilik” erken mesajını aldım ben ondan dedim
Supersin. Senin korseden bende sipariş ettim bekliyorum. Yamuna gbi herhalde bu da. Insallah bndede ise yararMasallah Harika
Hamile kaldığım kilonun altı kilo altındayım, en son ilk evlendiğim aylar bu kilodaydım
Baktım süt yok, yaptım diyeti gitti. Ayni zamanda sabahları aç karnına kombucha mantarı cayı içtim, korse kullandım ve oğlum sağolsun hareketli bir bebek, pesinde çok döndüm oldu bitti
Şimdiden geçmiş olsun canım .kaç aylık Bebişin lokal yapıyorlar ,bize hep genel diyorlarİntagramda emziren anne detoksu var içen kilo veriyor mübarek gün içinde yazayım da faydalanın:)
Bu arada 4 ocak cuma günü aldık sünnet için. Lokal olacak.şimdiden stres yaptim
Şimdiden geçmiş olsun canım .kaç aylık Bebişin lokal yapıyorlar ,bize hep genel diyorlar
Hangi hastanede yaptırıyorsun canım ,bizim de 9 aylık oldu ,genel lafını duyunca ben yaptırmaktan vazgeçtim .9 aylık olmak üzere ayın 6.sinda 9 aylık olacak. Doktor size bırakıyorum dedi ben genel de lokal de yapıyorum dedi genelde canı acımaz lokalde iğne vuruken acır dedi sonra geçer dedi ben genel.anestezi istemiyorum daha minicik lokal.istedim.
Hangi hastanede yaptırıyorsun canım ,bizim de 9 aylık oldu ,genel lafını duyunca ben yaptırmaktan vazgeçtim .[/QUOTE
Gaziosmanpasa yeniyuzyil uni hastanesinde çalışıyor doktor Mustafa okumuş sünnet orada 3000 lira sultangazi Bahat hastanesinde de çalışıyor orada sünnet 500 :)
Kizlar bebegimin alttan disi çıkmaya başlamış. Dun atesi vardi meger sebebi dismis cok huzursuz ne oneriyosunuz ne yapmaliyim
calpl yaramiyorsa dolvn yine olmadiysa cocuk dr u antibiyotik veriyor.tetgil ise yaramadı bizde..cljel aldik.yoğurt verin.kimi bi gün kimi 3 gün suruyoKizlar bebegimin alttan disi çıkmaya başlamış. Dun atesi vardi meger sebebi dismis cok huzursuz ne oneriyosunuz ne yapmaliyim
Hala püturlu yemiyor , asla direk kusucak gibi oluyor . Muz veriyorum eline ,onu tüküre tüküre emiyor :)KONUMUZ PÜTÜRLÜ GIDALAR
ben her çorbasına ya arpa şehriye ya tel şehriye ekliyorum baya zamandır. Ayriyetten dün kısırlık bulgurla pilav yaptım yoğurtla yedirdim bugünde makarna haşladım yoğurtla yedirdim midesi bulanmış gibi yapıyor yapa yapa yiyor...siz ne yaptınız kızlar???
Tedagil al canım hemen , başka hiç bişey bi işe yaramıyor .Kizlar bebegimin alttan disi çıkmaya başlamış. Dun atesi vardi meger sebebi dismis cok huzursuz ne oneriyosunuz ne yapmaliyim
Arpa sehriyryi blendr yapiyorum ama pütürlü kaliyor yiyor. Ezogelin yaptim cok sevdi diye yedi. O da blendrda cekilmis ama asla pürüzsüz degildi baya yedi şaşırdım.KONUMUZ PÜTÜRLÜ GIDALAR
ben her çorbasına ya arpa şehriye ya tel şehriye ekliyorum baya zamandır. Ayriyetten dün kısırlık bulgurla pilav yaptım yoğurtla yedirdim bugünde makarna haşladım yoğurtla yedirdim midesi bulanmış gibi yapıyor yapa yapa yiyor...siz ne yaptınız kızlar???
Ben bize ezogelin yapmistim o corbayi sevdi hayret.... sende denesene az salçalıHala püturlu yemiyor , asla direk kusucak gibi oluyor . Muz veriyorum eline ,onu tüküre tüküre emiyor :)
Salça tuz ne varsa koydum pekmez bile koydum şekerli olsun diye , dün 3 kaşık mercimek çorbası içti aglicaktim sevincten :)))Ben bize ezogelin yapmistim o corbayi sevdi hayret.... sende denesene az salçalı
Salça tuz ne varsa koydum pekmez bile koydum şekerli olsun diye , dün 3 kaşık mercimek çorbası içti aglicaktim sevincten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?