- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.681
Canim zaten artık az kg alacaklarki, normal yani 300 gr .En azından kızlar sütünüz yariyordur benim oğlum yiyor yemiyor desem yalan olur ama almıyor anlamdım. Sütüm mu yaramıyor anlamadım. O kadar yemeye geçen ay 300gr almıştı. Walla anne sütü ek gıda aptamil almayı düşünüyorum sinirlerim bozuluyor zaten tek göğüs emiyor
300 gr bu aylar icin gayet iyi.... nerdeyse hic almamaya baslayacaklr. Cunku yakıyorlar yedikleriniEn azından kızlar sütünüz yariyordur benim oğlum yiyor yemiyor desem yalan olur ama almıyor anlamdım. Sütüm mu yaramıyor anlamadım. O kadar yemeye geçen ay 300gr almıştı. Walla anne sütü ek gıda aptamil almayı düşünüyorum sinirlerim bozuluyor zaten tek göğüs emiyor
Canım artık az almaları gerekiyormuş bizim doktor öyle soyledi benimki zaten mama yiyor 250 gr almıştı bu ay.Ek gıdayı zar zor belki yiyor belki hic yemiyor.Ama gelişimimiz iyi boyumuz ve kilomuz yani.Senin eger gelisimi geride ise doktor ek olarak mama önerir zaten.En azından kızlar sütünüz yariyordur benim oğlum yiyor yemiyor desem yalan olur ama almıyor anlamdım. Sütüm mu yaramıyor anlamadım. O kadar yemeye geçen ay 300gr almıştı. Walla anne sütü ek gıda aptamil almayı düşünüyorum sinirlerim bozuluyor zaten tek göğüs emiyor
Çok geçmis olsun canım benim öksürükte çok zordur .benimkininde burnu akmaya basladı hapşırıyor doktoruna yazdım hemen bakalım surup verdi damlası ile temizliyoruz burnunu inşallah ilerlemezde bununla atlatalımSanırım gece uykusuzluğumuz dişlerle de alakalıymış, alt iki çıkmıştı zaten; üst orta sağ ve sağ yan kesici patlamış, orta sol ve sol yan kesici de patladı patlayacak.
Ve hasta oldu Dr bronşit başlangıcı gibi duruyor dedi çok öksürüyor yavrum
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinSanırım gece uykusuzluğumuz dişlerle de alakalıymış, alt iki çıkmıştı zaten; üst orta sağ ve sağ yan kesici patlamış, orta sol ve sol yan kesici de patladı patlayacak.
Ve hasta oldu Dr bronşit başlangıcı gibi duruyor dedi çok öksürüyor yavrum
Kızlar bütün tahlillerimiz idrarda dahil hepsi temiz çıktı.Kızım yemek yemiyor tabi hala.Bizim mamamızda demir ve D vit.ilaveli olduğu için kansızlık vitamin eksikliği çıkmadı.Doktorumuz kan ilacını kesti sadece D vitaminini gunde 1 puf olarak kullanıcaz yaşına kadar.Sadece kanında cok hafif mikrop çıkti nezle mikrobu almış şu an icinmuaynede hiç bir belirtisi olmadığı icin ilaca gerek yok dedi.1 gece once elektriklerimizde ariza oldugu icin sabaha kadar yoktu,evimiz cok soguk oldu gece jenaratöremizde devreye girmemis yanıma aldım yatirdim ama kızım o gece hic uyumadı çıldırdı kendi odasını yatağını aradı sabah burun akıntisi ve hapsirik basladi.Doktoruna hemen yazdım şuruba başladık ve burnuna serum fizyolojik damlatıyorum.Insallah geçerde bununla atlatalım.Ay atak bitiyor gecede 8 kez falan kalķıyor ama yatağından hiç almıyordum sürekli yanındaydım derken bütün uykusu bitti bu gecede sabaha kadar oturduk .Gece mamayı istiyor diye ver dedi ama gündüz çok seyrek ver dedi.ilk gunlerdeki gibi ek gıda denemesi yapiyorum üst baş etraf her yer batıyor aglamasıda cabası kucucuk kasenin yarısıni yiyor çorbayı.Kahvaltı yok.13 aylıkken Menenjit aşısı olucakmış.2 yasında alerji testleri yapılacakmış.Her hangi bir rahatsızlıgınız olmazsa 10.ayın sonuna doğru çağırdı doktorumuz.Bütün bebekler bu ara istahsız mızmız uykusuz hasta .Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.
Canım artık az almaları gerekiyormuş bizim doktor öyle soyledi benimki zaten mama yiyor 250 gr almıştı bu ay.Ek gıdayı zar zor belki yiyor belki hic yemiyor.Ama gelişimimiz iyi boyumuz ve kilomuz yani.Senin eger gelisimi geride ise doktor ek olarak mama önerir zaten.
Hemen deniycem çok sağol canım benim senin tariflere hep bakıyorum zaten.Teşekkür ederim.Sabah kahvaltısına hiç bebek kuymağı yaptın mı 1 tatlı kaşığı tereyağı na 1 yemek kaşığı mısır ununu kavuşuyorum üzerine 1 bardak sıcak su pişerken tuzsuz peynir pistiktem sonraiçine yumurta sarisi da ekliyorum 1 çay kaşığı da ruşeym çok severek yiyor yanına 1 büyük salatalik rendeliorum bazende elma yarım muz karıştırıyorum yanına bi ondan bi diğerinden vererek yediriyorum.
Sağol canım benim.Geçmiş olsun canım amin amin annelik zor şey wesselam.
Çok geçmiş olsun kuzuya iyileşsinlerde toparlanırlar inşallah canım.Çok sağolun kızlar, dün kontrolü vardı oğlumun, sol akciğere iltihap inmiş dedi antibiyotik başladıksüzüldü yavrum iki günde
Allah sifa versin. Benim buyugu hasta gexr ateşliydi bi o bi kucuk derken. Gece hicccc uyumadim. Allah sifa versin tum yavrularaÇok sağolun kızlar, dün kontrolü vardı oğlumun, sol akciğere iltihap inmiş dedi antibiyotik başladıksüzüldü yavrum iki günde
Bizde ctesi isyerinin yılbaşı yemeğine gittik birkaç saat olsa da iyi geldi ama gece bebegimi ben uyutmadigim uyandığında yanında olmadığım icin kendimi kötü hissettim çokta ozledim ise nasıl başlıcam bilemiyorum başkasına alismasina nasıl katlancamDün son seans sinemaya gittik eşimle oğlumu anaanneye ve teyzeye bıraktık muslum filmine o kadar iyi geldi ki 3 yıldır evliyiz 3 yıldır gitmedik :) şunu anladım ki anne olunca bazen yapmak gerek böyle etkinlikler yorgunluğum hafifledi sanki oğlum. Hiç aklımdan çıkmadı özledim bile :)
Aldim bilr. Kardesimde. Insallah sorun çıkarmaz. Seninki neden oyle oldu ne problem cikti. Cok memenundun halbukiKorse alacak arkadaşların dikkatine, ben instagramda melek butikten almıştım 3 ayda elimde kaldı. Tadilat icin kargo parasını istediler içine koydum da gönderdim; yarısını yapıp yarısını yarim bırakmışlar. Söylediğimde biz yaptık da gönderdik cevabını aldım. Başka sayfadan alın oradan almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?