2018 mart-nisan anneleri

Kızlar oğlum 1 haftaya 9 aylık bugün bebe baba meme diye dillenmeye başladı:) yürümeye de çok hevesli sizinkiler ne alemde ?
Biz ananedeyiz , burada saltanat sürüyor , yuvarlaniyodu artık oda yok hep kucakda. Almayın diyorum alıyorlar çocuk yuvarlanmayida unutacak. Benim ki karnı aciktiginda emm diyor :)

Aldim bilr. Kardesimde. Insallah sorun çıkarmaz. Seninki neden oyle oldu ne problem cikti. Cok memenundun halbuki
Korseden çok memnun kaldım onda sıkıntı yok. Hakemlerinden biri çıktı yerinden hem alttan hem üstten hanı sutyenin teli çıkar batar ya öyle; mesaj attım söyledim kargo paketinin içine on lira koyun yollayın yapip gönderelim dediler ama bunu söylemeleri bile bir hafta sürdü. Sürekli yazışmak zorunda kaldık mesajlara bakan bir kişi değil ben her gün sorunu tekrar tekrar anlatmak zorunda kaldım. On lira da kargo parasıymış. Gitti gelmesi iki hafta surdu yaklaşık, onda da alt kısmını yapmışlar üstü yapmamışlar. Söyledim biz kontrol edip yolladık dediler şaka gibi sanki ben yalan söylüyorum cevap bekledim uç gün cevap vermediler ben de mesaj attım tekrar ben nasıl memnun kaldığımı her yerde söylediysem bunu da anlatır almayın demesini de bilirim diye. Korsede sıkıntı yok, Melek butikte sıkıntı. Ordan almayın da nerden alırsanız alın dünya kadar satan yer var. İşini beceremeyen o işi yapmasın.

Kızlar oğlum 1 haftaya 9 aylık bugün bebe baba meme diye dillenmeye başladı:) yürümeye de çok hevesli sizinkiler ne alemde ?
Dedde, babbabba,mammam en sık kullandığı kelimeler bazen de enne veya anni ya da inniii sıralıyor ellerinden tutunca yürümeyi geçtik koşmak istiyor sürekli koltuk ünite sehpa kenarlarındayızdokuz buçuk aylığız bu arada

Anladim canim ins skinti ckmaz bakalim daha kullanmadim.... sen de iyi demişsin madem adamakilli yapmıyolr işlerini

Her gördüğü yiyeceğe mem memm diyor 9 ayligiz bizde. Diger heceleri de çıkarıyor nene dedede bebe.... sürünebiliyor ama sadece işine gelince. Tembel kızım sadece istedği yere yuvarlanarak gtmeyi tercih ediyor

Kizlar sizde benim gibi büyümesi icin gun sayanlardan misiniz:) bir an once buyusun kendini ifade edebilsin istiyorum ama zamanda cabuk geciyor 8. Bucuk aylik 9 aylik olduk nerdeyse canlari sag olsun. 2019 a anne olarak girdik cok farkli bir yilbasi oldu benim icin iyiki dogurmusuz be ne de guzel dogurdukk :) iyi seneler hepinize

Ya sorma emekleyen bebek yok sanırım aramızda hepsi mi yuvarlaniyo bunların :))

Ya sorma emekleyen bebek yok sanırım aramızda hepsi mi yuvarlaniyo bunların :))
Kizim emekliyor. Ayni zamanda ayakta tek elle bize tutanarak geziyor. Anne, baba, hala, dede ve meme diyor. Ama surekli degil. Sadece babayi daha cok kullaniyor. Surekli yurumek istedigi icin zorlaniyorum. Yeni etkinlik bulamiyorum.

Kizim emekliyor. Ayni zamanda ayakta tek elle bize tutanarak geziyor. Anne, baba, hala, dede ve meme diyor. Ama surekli degil. Sadece babayi daha cok kullaniyor. Surekli yurumek istedigi icin zorlaniyorum. Yeni etkinlik bulamiyorum.
Maşallah canım ,böyle yürümesini destekleyen tekerlekli oyuncaklar var . Hem tutunuyor hem yürüyor . E bebek de görmüştüm . Belki seni rahatlatir

9 ay sonra adet oldum bugün eskiden battaniyeyi alıp yatardım eşime de makarna yapardım. Çok ağrılı günlerde şimdi nerdeee bizim.oğlan sağolsun:)

öncelikle herkese mutlu yıllar :) kızlar benim kızım çok az ses çıkarıyor çıkardığında da anca dilini çıkarıp tükürüyor ya da bağırıyor :) 8. Ay kontrolünde doktor eğer 10. Aya kadar hecelemezse konuşma terapistine gidin dedi ama kızımda herhangi bir gelişim geriliği yok tutunarak ayakta durmaya başladı kendi kendine ce-e yapıyor bizimle oyunlar oynuyor kitaplara bayılıyor sosyal bir bebek sadece pek konuşmuyor. Doktorun dediği aklıma takıldı 8.5 aylık bebeğin hecelememesi normal değil mi? Sizde durumlar nasıl?

Bence çok normal , benim bebeğim de öyle ama ben yinede tv telefon dan uzak tutuyorum. Arada yemek yedirmeye calisirken telefon da video izletiyorum

Bebekle tv olmadığı odada veya tv kapalı olarak vakit geçirin onunla konuşun sesli oyuncaklar alın şarkı söyleyin b3nc3 evham yapacak bişey yok başka bir doktora görünün birde ...akıl akıldan üstündür hiçbir zaman tek doktorla kalmayın.

Çocuğunuzun söylediği kelimeleri siz de tekrar edin çok güzel işe yarıyor seviniyorlar. Bir nevi telkin etmek gibi düşünebilirsiniz ya da siz söyleyin ona da da da baba ba na na vs vs

Çok teşekkür ederim doktoru değiştirmeyi düşünüyorum ben de.. tv telefon neredeyse hiç açmadım kızıma, ev işini de kadın yapıyor ben bütün gün kızımla ilgileniyorum sadece.. sürekli onunla konuşup oynuyorum ama konuşturamadım bi türlü.. ama bir sıkıntı olsa kendini belli ederdi bence diğer becerilerinde sıkıntı yok çok şükür

Bizde 8 bucuk ayligiz dedede bababa diyor surunerek emekliyor donuyor balik gibi cirpiniyor. Baya hareketli oldular diste cikariyor alt 2 disi cikmaya basladi ilk gun cok kotuydu gece hc uyutmadi insallah her cikardiginda oyle olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…