2018 mart-nisan anneleri

Kizlar acil

Bebeğinizin burnunu nasil açıyorsunuz.

Iki gundur oyle bi tikanik ki ilk defa boyle. Serum fizyolojik asla olmuyor boguyor resmen. Buhar makinemizle buhar tuttum oda ise yaramadi.... ilqci kusuyor nefes alamio die. Bisey yiyemio

Çok geçmiş olsun. Yapar mısın bilmem ama ben sıcak duş aldırıp yatarken burnuna önce serym fizyolojik sıkıp aspiratörle çekip sonra bebek vicksinden sürüyordum. Odaya da yarım soğan... bütün gece açmıyor ama bir süre rahatlatıyordu kızımı.

Bebeğin oturur pozisyondayken şırıngayla burun deliğine serumu birden sık, sonra hiçbir şey yapma kendi kendine akıyor. Daha sonra diğer burun deliğine. (Eczaneden normal serum ve şırınga alırsan onun içinden şırınganın yarısına kadar çekip önce bir burun deliğine, sonra tekrar çekip ikinci burun deliğine.)

Teşekkürler herkese. Normal serum aldim siringayla cok zorluyor kizim ama bissltiyorum bi şekilde. Iyigeldi gbi. Ama sonrs hemdn yne tıkanıyor. Bu sogukllar mahvediyor herkesi

Valla kış ayini normalde cok severdim bebegim icin sevmiyorum artik. Surekli hasta oluyorlar cok üzülüyorum

Olduk şu an evdeyiz anestezi etkisi geçtiği için biraz huysuzlandi şimdi uyuyor.15 20 dk ya sürdü ya sürmedi önce iğne vurdular 15dk uyustuktan sonra sünnete aldılar.umarım kolaylıkla cabucak iyileşir
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin . Hayırlı olsun canım bu arada

Çok geçmiş olsun ,işlem yapılırken ağladı mı ?

Yok cnm kırmızı balık videosu açtık onu izledi...pipisine kopuk bardağı kesip koyduk değince hareket edince ağlıyordu şimdi ağlamıyor ve bence biz geç kalmışız çocuk hareketli daha küçük yapilabilirmis

Kizlar bugun kizim kendi basina yurumeye basladi. Ufak birkac adim atti once babasıyla benim aramda. Sonra bakti oluyo. Elimi birakti gitmeye basladi. Yarim saattir evin icinde tur atiyo. Duvardan duvara gidiyo. Arada dusuyo kalkiyo.
Maşallah gözün aydın canım darısı başımıza :)

Kızlar oğlum başlangıç seviyesinde orta kulak iltihabı olmuş .doktor antibiyotik başlattı ama bu akşam farkettim ki sadece iki doz kullanmamıza rağmen vücudunda isilik gibi döküntüler var .doktoruna mesaj attım ilacı kullanma ve yarın hastaneye getir dedi.böyle birşey yasayan var mı?sanırım ilaç alerji yaptı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…