- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.741
Kırmızı döküntü gibi şeyler oldu mu ?cok geçmiş olsun canımCanim benim bebektede oldu o. 1 haftadir bizde antibiyotik kullaniyoruz cok agrisi vardi durmuyodu hic
Geçmiş olsun evet. Bende amoklavin aldım alerji yaptı . Penisilin grubu antibiyotik yasak bizde . Yarın alerji iğnesi Vuralim derse Dr sakin vurdurma. Şimdiki doktorlar çok bilinçli maşallah el kadar bebeklere test olmadan antibiyotik veriyorlar. Döküntü en hafif alerji buarada sansliyiz yani , heryer şişen çocuklar var Allah korumuş . 3 gün içinde kendiliginden kayboluyorKızlar oğlum başlangıç seviyesinde orta kulak iltihabı olmuş .doktor antibiyotik başlattı ama bu akşam farkettim ki sadece iki doz kullanmamıza rağmen vücudunda isilik gibi döküntüler var .doktoruna mesaj attım ilacı kullanma ve yarın hastaneye getir dedi.böyle birşey yasayan var mı?sanırım ilaç alerji yaptı .
Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen ,alerji iğnesine neden izin vermiyoruz ,o da mı kötü yapıyor ?Geçmiş olsun evet. Bende amoklavin aldım alerji yaptı . Penisilin grubu antibiyotik yasak bizde . Yarın alerji iğnesi Vuralim derse Dr sakin vurdurma. Şimdiki doktorlar çok bilinçli maşallah el kadar bebeklere test olmadan antibiyotik veriyorlar. Döküntü en hafif alerji buarada sansliyiz yani , heryer şişen çocuklar var Allah korumuş . 3 gün içinde kendiliginden kayboluyor
yok canım neden yanlış anlayayim. Oda kimyasal sonuçta , benim doktorum şişme olmadığı sürece iğne vurmayalim demişti . Alerji testi her yerde yapılmıyor bende çok araştırdım . Birde 2 yaşına gelene kadar bebek oldukları için alerji olabilir mantığı var . Bebeğinin mama ya alerjisi var mı ?Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen ,alerji iğnesine neden izin vermiyoruz ,o da mı kötü yapıyor ?
Ben de alerji testi yaparlar belki diye düşünüyorum .
Normalde alerjisi yok,hatta dün gece antibiyotiğini vermeyince kızarıklıkları geçti ..şimdi doktora gidiyoruz bakalım ne diyecekyok canım neden yanlış anlayayim. Oda kimyasal sonuçta , benim doktorum şişme olmadığı sürece iğne vurmayalim demişti . Alerji testi her yerde yapılmıyor bende çok araştırdım . Birde 2 yaşına gelene kadar bebek oldukları için alerji olabilir mantığı var . Bebeğinin mama ya alerjisi var mı ?
Benim bebeğim mesela paketlenmis gıdalara alerjisi var . Bebe bisküvi mamalar vs .
Canim ne guzel yemek yiyor. Kizima yemek yediremiyorum pek. Baska tariflerin varsa yazabilir misin?3.dis ucu çıktı şükür :)
kahvaltı önerisi:
Yarım muz
Yarım elma can rende de rendelenecek
1 tatlı kaşığı bugday ruşeymi
1tatli kaşığı tahilli kasik mama
1 yumurta sarisi
Sonuç: severek yedi :)
Kızlar oğlum başlangıç seviyesinde orta kulak iltihabı olmuş .doktor antibiyotik başlattı ama bu akşam farkettim ki sadece iki doz kullanmamıza rağmen vücudunda isilik gibi döküntüler var .doktoruna mesaj attım ilacı kullanma ve yarın hastaneye getir dedi.böyle birşey yasayan var mı?sanırım ilaç alerji yaptı .
Canim ne guzel yemek yiyor. Kizima yemek yediremiyorum pek. Baska tariflerin varsa yazabilir misin?
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Ne dedi doktor canımNormalde alerjisi yok,hatta dün gece antibiyotiğini vermeyince kızarıklıkları geçti ..şimdi doktora gidiyoruz bakalım ne diyecek
Canım doktor diyor ki bu isilik gibi olan şeyler alerji değil .antibiyotik alerjisi böyle olmaz dedi .Ne dedi doktor canım
Kızlar merhaba benim bebeğimin dişleri çıkmadı hala. Normal mi acaba? 9+1deyiz
Peki neymiş Allah Allah . Antibiyotik dir ya leke gibi mi .Canım doktor diyor ki bu isilik gibi olan şeyler alerji değil .antibiyotik alerjisi böyle olmaz dedi .
Kulagına baktı ,geçmiş şuanda kullanmaya gerek yok dedi.
Alerji testini sordum ,testler tam doğru sonuç vermiyor dedi .
Anne baba nin ne zaman ciktiysa demişti Dr . Çıkar yakinda artık :)Kızlar merhaba benim bebeğimin dişleri çıkmadı hala. Normal mi acaba? 9+1deyiz
Evet alerji ben de arastirdim normal karşılıyorlar alerjiyı bebek oldukları için vücut tepkisini . Sen kullandigin antibiyotiği not al istersen , alerji yapan başka ne olacak o gün değişik bişey yedirdinmi kulak yanak çene vücut avuç içleri ve ayaklarinda varmiydiCanım doktor diyor ki bu isilik gibi olan şeyler alerji değil .antibiyotik alerjisi böyle olmaz dedi .
Kulagına baktı ,geçmiş şuanda kullanmaya gerek yok dedi.
Alerji testini sordum ,testler tam doğru sonuç vermiyor dedi .
Çok bilinen bir antibiyotik a..n .Evet alerji ben de arastirdim normal karşılıyorlar alerjiyı bebek oldukları için vücut tepkisini . Sen kullandigin antibiyotiği not al istersen , alerji yapan başka ne olacak o gün değişik bişey yedirdinmi kulak yanak çene vücut avuç içleri ve ayaklarinda varmiydi
Biz 7 gün kullandık kusuyordu. Dr ısrarla içir dedi amoklavin bu arada. Icirdim 7. Gün çocuk kıpkırmızı ve içi sulu değildi . Gece 4 de götürdüm çok korktum. Dr alerji dedi günler sonrada ortaya çıkar dedi . Duş önerdi . Ve en hafif alerji sanslisiniz, bugün ni hasta çocuk geldi yüzü şişmişti dedi. Penisilin grubu antibiyotik ler yani amoklavin ve türevleri yasak bize. Bu arada siz alerji oldunuz devam etseydin daha kötü olacaktı çok şükür hemen tepki vermiş vücuduÇok bilinen bir antibiyotik a..n .
Dediğin yerlerde Yok,sadece gövdesinde göbeğinin çevresinde isilik tarzında oldu .doktor diyor ki antibiyotik alerjisi döküntüsü daha içi su dolu kabarcıklar gibi olur .muayene formuna baktım makuler döküntü diye yazmış .
Değişik birşey de yedirmedim bu arada ,zaten hastalıktan pek iştahı da yoktu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?