- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.761
Bizimki augmentindi.ilacı iki kere içirdim ,akşam baktım döküntüler oldu ,o gece vermedim .sonra doktoruna foto attım sabah getir dedi.Biz 7 gün kullandık kusuyordu. Dr ısrarla içir dedi amoklavin bu arada. Icirdim 7. Gün çocuk kıpkırmızı ve içi sulu değildi . Gece 4 de götürdüm çok korktum. Dr alerji dedi günler sonrada ortaya çıkar dedi . Duş önerdi . Ve en hafif alerji sanslisiniz, bugün ni hasta çocuk geldi yüzü şişmişti dedi. Penisilin grubu antibiyotik ler yani amoklavin ve türevleri yasak bize. Bu arada siz alerji oldunuz devam etseydin daha kötü olacaktı çok şükür hemen tepki vermiş vücudu
Sağol canım , amoklavin ile agumentin aynı grup . Evet ne kadar zorladim çocuğu içsın diye . Aslında anlamam lazım di . Benim bebeğim kustugu şeyler ben ne zaman zorlasam alerji yapıyor . Ne bilim her çocuklu evde olan şurup agumentin ve amoklavin , hiç aklıma alerji gelmedi . Evet 2 yaşına kadar normal düşünüyorlar , vücut tepki verir daha bebek olarak düşünüyorlar . Bende yaptırıcam 2 yaşına gelince . Doktorları anlamak mümkün değil ya . Bilgililermi bilgisizlermi şok oluyorum gerçekten .Bizimki augmentindi.ilacı iki kere içirdim ,akşam baktım döküntüler oldu ,o gece vermedim .sonra doktoruna foto attım sabah getir dedi.
valla canım ben bu işi anlamıyorum .doktora ısrarla test sordum ,test doğru sonuç vermez ,sizin bu yaşadığınız alerji değil ,hastalığa bağlı diyor .başka yerlerde araştırıyorum test yapılmalı diyor .
Size de çok geçmiş olsun ,doktorun ısrarla içir demesi de ayrı bir olay bence .
Artık ben doktorlardan sadece fikir alma noktasına geldim.giiyorum soruyorum konuşuyorum ,kendime göre mantıklı olanı yapıyorum yada iki üç doktora götürüp ona göre hareket ediyorum ama çok yorucu bu da .Sağol canım , amoklavin ile agumentin aynı grup . Evet ne kadar zorladim çocuğu içsın diye . Aslında anlamam lazım di . Benim bebeğim kustugu şeyler ben ne zaman zorlasam alerji yapıyor . Ne bilim her çocuklu evde olan şurup agumentin ve amoklavin , hiç aklıma alerji gelmedi . Evet 2 yaşına kadar normal düşünüyorlar , vücut tepki verir daha bebek olarak düşünüyorlar . Bende yaptırıcam 2 yaşına gelince . Doktorları anlamak mümkün değil ya . Bilgililermi bilgisizlermi şok oluyorum gerçekten .
Evet canım bende öyle yapıyorum izmit de yasiyosan Dr önerebilirim. İstanbulda ailemin yanindayim koskoca istanbulda çocuk Dr bulamadim. Kendi Dr muz ordan buraya teşhis koydu. En iyi Dr anne derler ya doğru gerçektenArtık ben doktorlardan sadece fikir alma noktasına geldim.giiyorum soruyorum konuşuyorum ,kendime göre mantıklı olanı yapıyorum yada iki üç doktora götürüp ona göre hareket ediyorum ama çok yorucu bu da .
Yok canım istanbuldaykm ben de .Evet canım bende öyle yapıyorum izmit de yasiyosan Dr önerebilirim. İstanbulda ailemin yanindayim koskoca istanbulda çocuk Dr bulamadim. Kendi Dr muz ordan buraya teşhis koydu. En iyi Dr anne derler ya doğru gerçekten
Geçmiş olsun canım iyileştimi kuzucuk.Biz 7 gün kullandık kusuyordu. Dr ısrarla içir dedi amoklavin bu arada. Icirdim 7. Gün çocuk kıpkırmızı ve içi sulu değildi . Gece 4 de götürdüm çok korktum. Dr alerji dedi günler sonrada ortaya çıkar dedi . Duş önerdi . Ve en hafif alerji sanslisiniz, bugün ni hasta çocuk geldi yüzü şişmişti dedi. Penisilin grubu antibiyotik ler yani amoklavin ve türevleri yasak bize. Bu arada siz alerji oldunuz devam etseydin daha kötü olacaktı çok şükür hemen tepki vermiş vücudu
Canım öksürük şurubu çoçuklara iyi gelmiyor doktorlar vermiyor zaten .Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsiniz inşallah.Salgin var. Iki kizimda cok fena hasta ustune bende hasta delircem. Sabah kadar iki kiz da oksuruk krizlerine giriyorlar. Oksuruk şurubu sanirim öksürüğü artırdı. Bende kullanmayi braktim..... antbyotik alio ikisi de. Aman aman herkes dkkat etsin fena salgın
Canım ben Beylikdüzü Reyaptaki ilk günden beri kızımı ona götürüyorum memnunum.Kızkardeşimde Beylikdüzü medicanaya götürüyor iki oğlunuda oda çok memnun istersen özelden mesaj atarım ihtiyacın olursa aklında bulunsun.Evet canım bende öyle yapıyorum izmit de yasiyosan Dr önerebilirim. İstanbulda ailemin yanindayim koskoca istanbulda çocuk Dr bulamadim. Kendi Dr muz ordan buraya teşhis koydu. En iyi Dr anne derler ya doğru gerçekten
Hangi şurup size verilen ?bize de doktor yazdı ,öksürürse verin dediSalgin var. Iki kizimda cok fena hasta ustune bende hasta delircem. Sabah kadar iki kiz da oksuruk krizlerine giriyorlar. Oksuruk şurubu sanirim öksürüğü artırdı. Bende kullanmayi braktim..... antbyotik alio ikisi de. Aman aman herkes dkkat etsin fena salgın
Canim cok tesekkur ederim çok şükür iyiyiz çok sağol Allah razi olsun . Senin bebeğin nasılGeçmiş olsun canım iyileştimi kuzucuk.
Ben levent tarafindayim, Beylikdüzü uzak ama olsun sürekli istanbula geliyorum ihtiyacım olunca yazarım sana çok teşekkür ederim . Türkiye hastanesine gittim doğru düzgün muayene bile etmediler. Cildirdim burda inşallah ihtiyacımiz olmaz ama eğer olursa alırım bilgileri ..Canım ben Beylikdüzü Reyaptaki ilk günden beri kızımı ona götürüyorum memnunum.Kızkardeşimde Beylikdüzü medicanaya götürüyor iki oğlunuda oda çok memnun istersen özelden mesaj atarım ihtiyacın olursa aklında bulunsun.
Levopront oksuruk şurubu. Bi verdim bi vermedim kucuge vermicem de büyüğe verebilirim bilmiyorum yani ben boyle oksuruk gormedim her bi defa biri öksürüyor. Onlar oksurdukce icim parcalaniyor resmen. Göğüslerine zeytinyagi falan surdum.Hangi şurup size verilen ?bize de doktor yazdı ,öksürürse verin dedi
Canim allah razi olsunCanım öksürük şurubu çoçuklara iyi gelmiyor doktorlar vermiyor zaten .Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsiniz inşallah.
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin . Senin için artık böyle . Ablamin da 2 çocuğu var hep kardeşine bulasiyor sonra kendine bulasiyor. Büyüğü okula başladı birde. Sen ne yapicaksin bağışıklık guclendirici sambucol kids takviyesi alabilirsin, polivit ile destekliceksin. Arkadaşım bu vitaminleri kullanıyor Dr kontrolunde memnun kalmis sende Dr danis istersen Çok geçmiş olsun .Salgin var. Iki kizimda cok fena hasta ustune bende hasta delircem. Sabah kadar iki kiz da oksuruk krizlerine giriyorlar. Oksuruk şurubu sanirim öksürüğü artırdı. Bende kullanmayi braktim..... antbyotik alio ikisi de. Aman aman herkes dkkat etsin fena salgın
Çok geçmiş olsun canım ya çok zor bizde gece hiç uyumuyoruz nerdeyse bildiğin haftanın üç gecesi üç saat uyanık diğer dört gece de saat başı uyanır kafayı yicem bende bu arada evet dediğin gibi değişik bir vitüs var ateş ve öksürük yapıyor geçmek bilmiyor o yüzden ben hiç birvyere gitmiyorum avm falan çok gereksiz şu anda çocuk helak oluyo zaten oralarda biz yürüyoruz da artık hiç zaptolmaz :)Doktor cok kotu salgin var sabredeceksiniz geçecek diyor..... buyuk kizim ishalden gecen hafta boyunca serum yedi. Hastaneye gotur getir orda bu virusu kapti grip oksuruk.. . Eve geldi ufakliga da bulasti. Gece uykusuzluk emzirirken gogsum acik yattim fln bnde hasta oldum. Yemin ederim atesten titreye titreye bebegim kucagmda hastaneye gittim.... ya anne olmak ne zormuş..... sonraki gun artik 10gunluk bnde enerji kalmadi annem kardeslerim yetstler sağolsun.
Alalh bize de saglk sihhat versinki yavrulara bakabilelim.
Evde iki minik olmasi bu acıdan dezavantaj. Biri hasta oldumu illaki digeride oluyor.
Cok dolmuşum cok yazmışım hakknizi helal edin
Aynen canim allah razi olsun. Hic gerek yok. Bi yere çıkmadan evin icinde cocuklari hasta ettik. Ciksak ne olurdu bilmiyorum. Umursamaz anne olsaydim emin ol bisey olmazdi. Cunku goruyorum olmiyorlarÇok geçmiş olsun canım ya çok zor bizde gece hiç uyumuyoruz nerdeyse bildiğin haftanın üç gecesi üç saat uyanık diğer dört gece de saat başı uyanır kafayı yicem bende bu arada evet dediğin gibi değişik bir vitüs var ateş ve öksürük yapıyor geçmek bilmiyor o yüzden ben hiç birvyere gitmiyorum avm falan çok gereksiz şu anda çocuk helak oluyo zaten oralarda biz yürüyoruz da artık hiç zaptolmaz :)
Allah razi olsun sana da guc kuvvet versinHasta olan kuzucuklar annelere Rabbim şifa versin normalde çok zor hasta olunca daha bir zor oluyor bir an iyilesir ler inşallah
Bizde dün uyku eğitimine başladık
Şu an kendi yatağında sallamadan emmeden uyuyor çok şükür
Yok canım ya o umursamaz anneler yüzünden salginlar artıyor birde hasta olunca maske takmayan beyinsizler yüzündenAynen canim allah razi olsun. Hic gerek yok. Bi yere çıkmadan evin icinde cocuklari hasta ettik. Ciksak ne olurdu bilmiyorum. Umursamaz anne olsaydim emin ol bisey olmazdi. Cunku goruyorum olmiyorlar
Allah razi olsun sana da guc kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?