2018 mart-nisan anneleri

Evet canım bende öyle yapıyorum izmit de yasiyosan Dr önerebilirim. İstanbulda ailemin yanindayim koskoca istanbulda çocuk Dr bulamadim. Kendi Dr muz ordan buraya teşhis koydu. En iyi Dr anne derler ya doğru gerçekten
Canım hangi dr a götürüyorsun kocaeli de? Medicalpark a mi?

Kızlar bizde yaklaşık 10 gündür çekiyoruz hastalığı. Bize de bulaştı. Benim çocuğuma da augmentin verdi. Ve şok olduk poposu kıpkırmızı ve yara oldu hala geçmiyor. Kaka yaptıkça o yara kanıyor. Acıdan titredi çocuğum. Hâlâ geçmedi çok moralim bozuk. Bende mide bulantısı kusma ishal geçiriyorum 5. Günüm ve hala bağırsaklarım bozuk. Nasi geçicek Bilmiyorum. Tükendigimi hissediyorum. Hastayken bebekte hasta olunca sinirlerim yıprandı. 3 gün ayağa kalkacak halim yoktu.

Okadar iyi anliyorumki benim bide ikiside hasta bende. Tukendim 2 hafta oldu. Agla agla ruh saglgm bozuldu. Uykusuzluk da beni bitirdi. Allah sabir versin

Canım hangi dr a götürüyorsun kocaeli de? Medicalpark a mi?
Yok canım hiç isim olmaz , medical park aile konak cihan Hastanesi hiç birinden memnun kalmadım. İzmit de mehmet Suat gürkan çocuk Dr var özel muayene . Tavsiye ederim yakinsan. . Bebeğin nasıl bi arada

Bulantı ve ishal salgını var evet çok geçmiş olsun öyle olmaz kaniyosa iyi bi Dr git istersen . Çok üzüldüm bebeğine inşallah en kisa zaman da sifasini verir Rabbim . Neden kanama oluyorki acaba alerjimi yaptı bebeğine. Bağırsak mi yırtıldi acaba . Bagirsak çok önemli benim yeğeni 3 yaşına gelince başladı konuşmaya bagirsaginda yırtık vardı o düzelince konuşmaya başladı . Çok önemli evet çok zor çocuk hasta olunca anne olduğumu anladım allah sabır ve dayanma gücü versin çok geçmiş olsun

Yok canım hiç isim olmaz , medical park aile konak cihan Hastanesi hiç birinden memnun kalmadım. İzmit de mehmet Suat gürkan çocuk Dr var özel muayene . Tavsiye ederim yakinsan. . Bebeğin nasıl bi arada
Özel muayenehane mi ilaçları nasi alıyorsunuz? Sgk ile değil mi? Ben kan vermek istiyorum ama devlet hastanesine gitmek istemiyorum çok kalabalık ve hastalık yuvası. Devlette daha tenha olacak yer var mıdır acaba? Çocukla da herşey zor. Markete bile onla gidince boyna hasta oluyor. Basiskeledeyim ben cnm. Sen nerdesin? Çocuk daha iyi ama öksürük burun devam

Yok cnm poposunun kaka değen yerleri gibi diyim sana. Sanirim ıshal ilk olduğunda gece biz farketmedik tabi kalınca yaktı augmentin şurup da yapıyor dedi dr

Canım anlatsana nasıl oldu bir gübdesenşnki zaten iyiydi ama çok ağladı mı nasıl oluyo

Kızlar pişiklere oksizinc çinko oksit %40 lik kullanın bana dua edersiniz ...

Etrafta özellikle çocuklarda domuz gribi salgını var tekrarlayan ateş ishal.kusma varsa mutlaka doktorunuza gidin mutlaka.bugün hastane doluydu.

Bu ay 400 gr almışız sizler kaç gr aldınız

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

geçmiş olsun allah şifa versin.antibiyotikler makat çatlağına sebep olabiliyor.bebege hematan ve bepanten yara kremi sürün

Alllah muhafaza yaa venim kzlarim da hic iyilesmiyorlar büyüğü 2 haftadir antibyotk aliyor küçüğüm de yemeden kesildi hep oksuruk krizleri....

Bnm kiz iki ayda 400gr alms yani ayda 200. Istahsz

Hanımlar nisanda dogan bebeklerinizin şuan kac dişi çıktı bizimkinin alt iki dişi var sadece

Canım anlatsana nasıl oldu bir gübdesenşnki zaten iyiydi ama çok ağladı mı nasıl oluyo
İlk akşam uykusuyla başladık 10 15 dk ağladi sonra mizirdanmalarla 40 dk yi buldu uyuması babası yatağının yanında oturdu ninni pispis arada öyle uyudu ilk gece 1.5 2 saatte bir kalktı 2.gece 3 4 kere ama kendi uyudu birkaç dk sonra şu an 4.gününüz rutinleri yapip yatağına yatiriyoruz ninni biraz pispisla uyuyor sonraki uyanmalar mırıldanma kendi uyuyor 2 gecedir hiç kalkmadım mesela kendi dalıyor şükür gece beslenmesi de bir kere diyor ama ben dün kalkmadım bakalm napcak diye akşam 6.30 7 arası uyuyor sabah 6 ya doğru uyaniyor
Şu an tek skntimiz gündüz uykuları hala 30 45 dk da uyanıyor tekrar pispisla bir yada bir buçuk saat oluyor
gece kalkmamak kendi dalmasi bile şu aşamada bizim için çok iyi çok sukur

Benim dişlerim 1 yaşından sonra cikmis . Genetik olabilir veya mineral ve vitamin eksigı de olabilir özellikle d vitamini.6 nisan doğumlu mu ?
Evet canım 6 Nisan doğumlu seninle aynıyız :) bilmiyorum eşimde bende öğrenelim ne zaman çıkmış bizim dişler. D vitaminini kullanıyorum sanmıyorum eksikliği olsun canım ama tabi bilmiyorum

6 disi var. 2 tanesi de cikmak uzere. Yemek konusunda napicagimi bilemiyorum. Hem hep ayni seyleri yedieiyormusum gibi geliyor. Hem de bir gun ayila bayila yedigini baska zaman yemiyor. Yemek yedirirken kaciyor.

Kızlar geçmiş olsun minikler hep hasta. Allahım tez zamanda şifa versin hepsine. Kızlar ya inst. bir şey okudum ne olur dikkat edin. ACI ELMA YAĞI diye bir şey anne baba gaz giderici için kullanıyor ama bebekleri resmen komalık ediyormuş ne bileyim bilinçli olmamız lazım sizde herkese söyleyin ben çok üzüldüm okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…