- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.801
Canım benimkide şimdide burnumuz çok dolu ilaç kullandık şimdi gene aynı gece çekmezsek çok kötü zaten uykusuz iyice uyuyamıyor .Şu saat biz ayaktayız hala.Canim cok tesekkur ederim çok şükür iyiyiz çok sağol Allah razi olsun . Senin bebeğin nasıl
Tamam canım benim inşallah olmaz ama eğer olursa yardımcı olmaya çalışırım.Ben levent tarafindayim, Beylikdüzü uzak ama olsun sürekli istanbula geliyorum ihtiyacım olunca yazarım sana çok teşekkür ederim . Türkiye hastanesine gittim doğru düzgün muayene bile etmediler. Cildirdim burda inşallah ihtiyacımiz olmaz ama eğer olursa alırım bilgileri ..
Amin canım.Gözünüz aydın çokça maşallah diyorum minik kuzuya annesi.Dışarıdan destekmi aldınız canım .Hasta olan kuzucuklar annelere Rabbim şifa versin normalde çok zor hasta olunca daha bir zor oluyor bir an iyilesir ler inşallah
Bizde dün uyku eğitimine başladık
Şu an kendi yatağında sallamadan emmeden uyuyor çok şükür
Geçmiş olsun canım Allah çok büyük kolaylık versin.Ben zaten 2 aydır uykuyu unuttum resmen sabaha karşı uyuyoruz kaç kere odasına gidiyorum sürekli ben sayıyı unutuyorum.15 gündür sürekli burnu dolu ilaç kullandık bitti gene aynı ateş yada başka hiçbir rahatsızlık Yok.Büyüme atağının üstüne bu tam oldu.Kızlar bizde yaklaşık 10 gündür çekiyoruz hastalığı. Bize de bulaştı. Benim çocuğuma da augmentin verdi. Ve şok olduk poposu kıpkırmızı ve yara oldu hala geçmiyor. Kaka yaptıkça o yara kanıyor. Acıdan titredi çocuğum. Hâlâ geçmedi çok moralim bozuk. Bende mide bulantısı kusma ishal geçiriyorum 5. Günüm ve hala bağırsaklarım bozuk. Nasi geçicek Bilmiyorum. Tükendigimi hissediyorum. Hastayken bebekte hasta olunca sinirlerim yıprandı. 3 gün ayağa kalkacak halim yoktu.
Hiç Yok canım.Doktoruna sordum olabilir normal endişe etme dedi.Ailece hep erken çıkarmışız biz bebeğim bize çekmemiş.Hanımlar nisanda dogan bebeklerinizin şuan kac dişi çıktı bizimkinin alt iki dişi var sadece
Ben hep doktoruna soruyorum herşeyi içim rahat etsin diye.Devletin verdiklerini bile almadım bide böyle saçma sapan şeyleri kullanıcam ama paylaşman iyi olmuş sağolKızlar geçmiş olsun minikler hep hasta. Allahım tez zamanda şifa versin hepsine. Kızlar ya inst. bir şey okudum ne olur dikkat edin. ACI ELMA YAĞI diye bir şey anne baba gaz giderici için kullanıyor ama bebekleri resmen komalık ediyormuş ne bileyim bilinçli olmamız lazım sizde herkese söyleyin ben çok üzüldüm okuyunca
Saol canm darısı başınızaAmin canım.Gözünüz aydın çokça maşallah diyorum minik kuzuya annesi.Dışarıdan destekmi aldınız canım .
Bize ventolin ve zaditen verdi. Hep onu veriyorlar daha ii geliyorAlllah muhafaza yaa venim kzlarim da hic iyilesmiyorlar büyüğü 2 haftadir antibyotk aliyor küçüğüm de yemeden kesildi hep oksuruk krizleri....
Bnm kiz iki ayda 400gr alms yani ayda 200. Istahsz
Bizde d vit kullanıyorduk ama eksik cikti mart sonu doğumlu 2 dişi var sıkıntısını çok çektik ama diğerleri cikmadiEvet canım 6 Nisan doğumlu seninle aynıyız :) bilmiyorum eşimde bende öğrenelim ne zaman çıkmış bizim dişler. D vitaminini kullanıyorum sanmıyorum eksikliği olsun canım ama tabi bilmiyorum
Canım bizde dün kendimiz yaptık kontrollü ağlatarak 25dkda uyudu iki buluş saat sonra uyandı pış pış yapıp yatırdım uyudu sonra bircsaatcsonra uyandı emzirdim uyudu kucağımda ama yatağa ramak kala ağlamaya başladı sizde oldu mu bu ağlama ben işte o ağlamada napıcağımı bilmiyorum çok uğraştık memede uyumasın diye iki saat kucakta tuttuk resmen uyuyor koyuyoruz, ağlıyor yani ağlayarak uyutan siz misiniz alın bakalım. Dedi resmen sizde ilk gece de uyanınca ağladı mı naptınız kucağa almak mı lazım ağlasın mı onu da bir öğrensem yapıcam çünkü çok zor durumdayım ben senin de daha ii olsun inşallahİlk akşam uykusuyla başladık 10 15 dk ağladi sonra mizirdanmalarla 40 dk yi buldu uyuması babası yatağının yanında oturdu ninni pispis arada öyle uyudu ilk gece 1.5 2 saatte bir kalktı 2.gece 3 4 kere ama kendi uyudu birkaç dk sonra şu an 4.gününüz rutinleri yapip yatağına yatiriyoruz ninni biraz pispisla uyuyor sonraki uyanmalar mırıldanma kendi uyuyor 2 gecedir hiç kalkmadım mesela kendi dalıyor şükür gece beslenmesi de bir kere diyor ama ben dün kalkmadım bakalm napcak diye akşam 6.30 7 arası uyuyor sabah 6 ya doğru uyaniyor
Şu an tek skntimiz gündüz uykuları hala 30 45 dk da uyanıyor tekrar pispisla bir yada bir buçuk saat oluyor
gece kalkmamak kendi dalmasi bile şu aşamada bizim için çok iyi çok sukur
Ventolin şurup mu verdi. Bende ventolin buhar ilaci var buhar makinesine koyup dun denedim. Bugun daha veremedim.Bize ventolin ve zaditen verdi. Hep onu veriyorlar daha ii geliyor
Zaten canım benimki eskiden yemeden uyurdu şimdi dalsın diye yiyor o mamayı ve istiyor alışkanlık oldu.İnşallah darısı başıma.Tekrardan maşallah diyorum canım.Saol canm darısı başınıza
Evet destek alıyoruz şuan
Akşam 7.30 gibi uyudu 10 a kadar iki kere uyandi kendi uyudu tekrar sanah 5.30 a kadar uyanmadı
Yani şunu diyebilirim açlıktan uyanmıyormuş dün doğru düzgün birşey yemedi gece bir kere emzirdim uyurken o kadar maşallah bir tek gündüz uykularımiz kısa şuan
Evet şurubu.Ventolin şurup mu verdi. Bende ventolin buhar ilaci var buhar makinesine koyup dun denedim. Bugun daha veremedim.
Uyanınca kucaga almak yok canm ya ninni pispis artık ne yapıyorsan yatarken yapıyorsun bir kere ağladi kucağa aldın herşey biter emzirmeyı bile iyice dalcak uyku arası yapcan ağladi meme veriyim yok uyanınca 10 15 dk disarda bekliyorsun çok ağlıyorsa girip pispis yada ninni kesik kesik agliyorsa bekliyorsun uyuyor kendi sen anlarsın zatenCanım bizde dün kendimiz yaptık kontrollü ağlatarak 25dkda uyudu iki buluş saat sonra uyandı pış pış yapıp yatırdım uyudu sonra bircsaatcsonra uyandı emzirdim uyudu kucağımda ama yatağa ramak kala ağlamaya başladı sizde oldu mu bu ağlama ben işte o ağlamada napıcağımı bilmiyorum çok uğraştık memede uyumasın diye iki saat kucakta tuttuk resmen uyuyor koyuyoruz, ağlıyor yani ağlayarak uyutan siz misiniz alın bakalım. Dedi resmen sizde ilk gece de uyanınca ağladı mı naptınız kucağa almak mı lazım ağlasın mı onu da bir öğrensem yapıcam çünkü çok zor durumdayım ben senin de daha ii olsun inşallah
Canım bizde dün kendimiz yaptık kontrollü ağlatarak 25dkda uyudu iki buluş saat sonra uyandı pış pış yapıp yatırdım uyudu sonra bircsaatcsonra uyandı emzirdim uyudu kucağımda ama yatağa ramak kala ağlamaya başladı sizde oldu mu bu ağlama ben işte o ağlamada napıcağımı bilmiyorum çok uğraştık memede uyumasın diye iki saat kucakta tuttuk resmen uyuyor koyuyoruz, ağlıyor yani ağlayarak uyutan siz misiniz alın bakalım. Dedi resmen sizde ilk gece de uyanınca ağladı mı naptınız kucağa almak mı lazım ağlasın mı onu da bir öğrensem yapıcam çünkü çok zor durumdayım ben senin de daha ii olsun inşallah
İşte bizimde memeyi tekrar dalmak için istiyordu şuan bile uykusu gelse memede dalcak ama izin vermiyom emzirip odasına gidiyoz altını al pijama giy muzik aç perdeyi kapat kitap oku falan yatağa öyle koyuyomZaten canım benimki eskiden yemeden uyurdu şimdi dalsın diye yiyor o mamayı ve istiyor alışkanlık oldu.İnşallah darısı başıma.Tekrardan maşallah diyorum canım.
Aynen en az temas en iyisi pispislamak bile alışkanlık yapıyorBenim bildiğim kadarıyla bebegi kontrollü aglatmayla uyuttuktan sonra gece uyandığında minimum temasla uykuya döndürmek gerekiyor. Yani ağlamaya başlayınca 5dk yanına gitmeyin kendi kendine dalmasını bekleyin, dalmazsa bir iki sefer yanina gidip sakin sakin konuşup odadan çıkın (bu bizde hiç ise yaramadı ters tepti hatta) hiç bir işe yaramazsa biz sac kurutma makinası sesi acıyoruz (belki ninni olabilir) uykuya geçiyor. Yani bir sefer kendi kendine uyuduktan sonra tekrar kucağa almak, pışpışlamak ve hele emzirmek tüm eğitimi bozuyor diye biliyorum. Bu sefer bebek yeterince ağlarsam kucağa alacaklar veya annem emzirecek diye bildiği icin daha fazla aglıyor sonraki gecelerde.
Tamamen okuduklarimdan öğrendiklerim bunlar..
Canım ilacı veren doktora söyledin mi ?biz kullandığımızda göbeğinde kırmızılıklar oldu ,her ihtimale karşı kestik ilacıKızlar bizde yaklaşık 10 gündür çekiyoruz hastalığı. Bize de bulaştı. Benim çocuğuma da augmentin verdi. Ve şok olduk poposu kıpkırmızı ve yara oldu hala geçmiyor. Kaka yaptıkça o yara kanıyor. Acıdan titredi çocuğum. Hâlâ geçmedi çok moralim bozuk. Bende mide bulantısı kusma ishal geçiriyorum 5. Günüm ve hala bağırsaklarım bozuk. Nasi geçicek Bilmiyorum. Tükendigimi hissediyorum. Hastayken bebekte hasta olunca sinirlerim yıprandı. 3 gün ayağa kalkacak halim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?