2018 mart-nisan anneleri

Bebeğin iyileştimi merak ettim canım.
Canim cok sagol allah razı olsun iyileşti çok şükür .
Okula giden yegenimden çok hastalık geliyor eve , kendi evime geçtim, yoksa bütün kiş hasta olacagiz. Şimdi üst dişlerin sıkıntısı başladı 1 tanesi patladı ,diğeri yolda . Senin nasıl gidiyor ? Üst dişleri başladımi ?

Yok canım bizim bebek daha diş patlatmadı .Geceleri uyumuyoruz ama diş degilmiş.Her gün düzelicek diye bekliyorum.

lina senin bebek kac nisan doğumlu idi bizimkinin şimdilik üst dişlerden ses seda yok

bizim de hep burnumuz tıkalı akıyor. ilac kullaniyoruz duzeliyor birakinca tekrar başlıyor. evimiz soguk diye taşındik hala aynı. nasip gececek anlamadim

bizim de hep burnumuz tıkalı akıyor. ilac kullaniyoruz duzeliyor birakinca tekrar başlıyor. evimiz soguk diye taşındik hala aynı. nasip gececek anlamadim
Ben gunde 5 kere serum sıkıp otribebe ile çektiğimi biliyorum. Ne yiyebiliyor ne emebiliyor ne de uyuyabiliyor yoksa. Açınca hemen emiyordu yavrum. Sen de daha skı giydir ev soguk madem

Kizlar bence uyku tulumsuz yatirmayin bebisleri ondan hastalaniyo olabilirler. Çünkü çok ustlerini aciyolar bide odalarina bi kaba biraz su koyup birakin iyi geliyor

Kızlar bizim 2 disimiz var alt üstteki e dis te patladı kehribar kolye kullandık ve tetagil dış granülü uyku sorunu veya huysuzluk yaşamadık sadece iştahsızlık oldu dis dönemlerinde biraz.

Bebeğim 6 Nisan doğumlu benim emiyor ve ek gıda alıyor tek.göğüs emiyor aptamil mama aldım ek gidasına katıyorum kan tahlili yaptirdik kanımız iyi çıktı...uyku eğitimi vermedik zaten gece 1 veya 2 kez uyanıyor. Gündüz 2 kez uykusu var...

Doğum günü için şimdiden düşünmeye başladım. Konsept erkek diye hep mavi olsun istemiyorum sarı siyah balonlar ve kıyafetlerde eşim de bende oğlumda sarı siyah giyinelim istiyorum. Şimdiden heyecan var bende:) :)

Uyku eğitimi ile ilgili konu açılmış şimdi ne yazsan biri üzerine atlayacak kıvama da gelmiş burası ama söylemeden de edemeyeceğim. bir annenin çocuğuna yapacağı en büyük haksızlık bir yerde ağlamasına göz yummaktır. Herkese iyi uykular dilerim.

Böyük böyük laflar siz hepiniz mikimmel annelersiniz tabi Biz kötü anneleriz:) sorsak ya memede ya sallayarak uyutuyorsundur şansınıza da gece iki üç kez falan uyanıyordur çocuğunuz böyle olunca da hayat size hoştur vs vs bir sürü türevi var bu işin sizin çocuklarınız hiç ağlamaz ağlayamazlar çünkü sizler çok vicdanlı annelersiniz :) en büyük haksızlıkmışmış en çok tek bilen Sizsiniz bende yazmayım diyorum da bu kadarla kalsın anlayacak olan önceden de anlardı yazılanlardan zaten

Gündüz mu uyuyor . Akşam kaç da yatiriyorsun hep boylemiydi. . Ya bu arada ben de hep üst dişlere daha var saniyodum kabarma yok diye , ama kabarmadan patladi.
Gündüz normal uyuyor.Hayır böyle değildi canım 8.ayda oldu Doktor dönemsel dedi.Düzen kurmaya çalışıyorum ama olmuyor.Sabah 7 ye kadar oturduğumuz oluyor bazı geceler uyumuyor.Şaşkınım geçicek diye bekliyorum.Şubatta 10 aylık olucaz.

Canım bu sene hep böyle bütun çoçuklar ve bebekler çok zor geçiyor.Benim bebegiminde 3.5 hafta sürdü sürekli serum fizyolojikle temizleyip otri bebe ile çektik.Canım soğuk buhar makinası çok iyi geliyor geçen hafta kardesimde kaldık onun vardı çalıştırdık yattığı odada öyle iyi geldiki geçti.Doktorada sordum kullan dedi bende alıcam canım.Sende doktoruna danış istersen.

MAŞALLAH CANIM YAVRUNA.Bendede var heyecan sürekli bakıyorum doğum günü için,Dışarıda olursa slayt hazırlıycam kızıma sanada fikir olsun,Bide pasta patlattırcam kızıma .Pasta patlatma için pastayı kendim yapıcam.Benim kızımın gözleri benimde mavi.Bende kızımla mavi renk giymeyi düşünüyorum.Bide Doğum gunu anı panosu yaptıricam resimli.Üzerinde doğum bilgileri o gunku kilosu boyu disleri hoslandigi müzikler yemekler ilk soyledigi kelimeler sevdigi oyuncaklar hobileri vb.yazıyor.Benimde 5 Nisan.Sendede değişik fikirler varsa yazarsın canım bizede fikir olur.

Benimki uyumuyor iyice huysuz ağlıyor.Senin bebek başladımı biraz uyumaya canım.

Benimki zaten ağlıyor uyku düzeni bozulduktan sonra sürekli mızmız oldu.Annelikde mükemmellik diye birsey yoktur bana göre.Bazen sabah oluyor hem ağlıyor hem uykusuz canım.

Benimki 3 haftadir hasta diye beraber uyuyoruz. Cunku arada burnu tikanio diye uyanıyor malesef bi duzelemedik gitti... butun antibiyotikler ishal yapti biraktik iyi olmadi. Cigerlerine inmis braz dedi doktor. Antbyotigi mutlaka kullan dedi. Klamer ishal yapmadı ama resmen zehirrr tadi

Canım ishal yapmasın diye bir ilaç veriyorlarmış .Kızkardeşimin oğluna{2,5 yaşında} veriyor doktor antibiyotigi boylelikle sonuna kadar kullanıyor.Onu sorup sana yazıcam sende sorarsın doktorunuza.

Benimki zaten ağlıyor uyku düzeni bozulduktan sonra sürekli mızmız oldu.Annelikde mükemmellik diye birsey yoktur bana göre.Bazen sabah oluyor hem ağlıyor hem uykusuz canım.
Bence de yok canım hatta annelikte doğru yanlışta yok yani kişiye göre değişiyor burda çocuğa uyku eğitimi veriyorum diye beni ağlatma çocuğa yazık diyen bir anne çocuğu yemek yesin diye bir yaşından önce şeker tuz kattığını söyledi durduk yere mi yapmıştır bunu hayır yemediği için yani o zaman neden o konuda insanlar katletmiyor vicdansız anne diye:) bizim Türk toplumunda var şu aman ağlamasın durumu ağlamasın da nevisterse o olsun nasıl isterse öyle yapalım durumu ama herkesin kendi tercihi ve kimse kimsenin yaşadığını bilemez
İnşallah tüm bebeklerin uykusu yemesi hastalığı ne derdi varsa düzelirler

Gece saat başı kalkıyorum. Merak etme. :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…