- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.901
Cok sukur diyeyeim daha iyi ilac toparladı. Buyuk kizim da iyi oldu sayilir. Ama 1 ay çektik ancak.allah bilir. Yedigi serumlar igneler anca toparladiBebeğin nasıl oldu canım toparladımı bayagi M mehtapmhtp88
Canim cok salgın var herkes öyle . Dün babam rahatsizlandi 750 kişi varmış acil de sırada . Allaha emanetler sevindim canım . Sambucol kids araştır istersen bağışıklık guclendiriyor. Bitane arkadaşım kullandi büyük olan çocuğuna hiç hasta olmuyor diyor ..Cok sukur diyeyeim daha iyi ilac toparladı. Buyuk kizim da iyi oldu sayilir. Ama 1 ay çektik ancak.allah bilir. Yedigi serumlar igneler anca toparladi
İnşallah hepsi düzelir.Bütün gece ayaktayım artık uykudan vazgeçtim alıştım zatende gündüzde uykuyu düzgün alamadığı için mutsuz zır zır benide çok yoruyor.Artık şu kış bitsinde dışarı çıkarım gezdiriyim istiyorum bende oda çok sıkıldık.Bende sordum , anne babaya baglanma donemi dedi doktor .
Benimkide 7.ayın son haftası ile başladı 9,5 aylığız hala aynı bide gece uykuyu tamami ile bırakıcak gibi bazen sabaha kadar oturuyoruz.Şaşkınım.Gündüz uykusunu öğrendi bu sefer gece uykusu bozuldu canım. 3/4 aydır böyle.
Havalar soguk hakikaten de cocuklar evde cok skliyorlar. Bizimkisi dış kapiyi acik gorsun çıldırıyor cikmak için.İnşallah hepsi düzelir.Bütün gece ayaktayım artık uykudan vazgeçtim alıştım zatende gündüzde uykuyu düzgün alamadığı için mutsuz zır zır benide çok yoruyor.Artık şu kış bitsinde dışarı çıkarım gezdiriyim istiyorum bende oda çok sıkıldık.
Diş donemlerinde cok kötü oluyorlar benimkide gunduz uyandi oglene kadar huzursuzluk hali bi memnun edemedim. Ne kucak ne emzirme ek gida kucakta gezme hicbiseyi kabuk etmiyordu kiiiii baktim yan dişler baya kabarmış geliyorlarBenimkide 7.ayın son haftası ile başladı 9,5 aylığız hala aynı bide gece uykuyu tamami ile bırakıcak gibi bazen sabaha kadar oturuyoruz.Şaşkınım.
Yok canım diş değil biz daha hiç patlatmadık ,Doktor degerlerinede baktırdı.Çok şükür iyi çıktı dönemselmiş büyüme atağı idi.Tabi o ay şimdide alışkanlık yaptı.Ek gıdayıda kabul etmiyordu bir 25 gün falan hiçbirşey yemedi tekrardan başladık hatta kaşiķ maması bile verdik.Annemle nasıl sevindik yedi diye ağladım artık.Tekrardan denedim şimdi 15 gündür çorbaları biraz zorlada olsa yiyor köfte deniyorum.1 tane köfteyi yiyebiliyor.Hipp bebek bisküvisini muzla eziyorum onuda yiyor.İnşallah yemek sorununu çözücez geriye uyku kalıyor bakalım uyursa zaten gündüzde mutlu olucak diyorum Allah kolaylik versin canım sanada senin isin dahada zor 2 tane buyutuyorsun.Diş donemlerinde cok kötü oluyorlar benimkide gunduz uyandi oglene kadar huzursuzluk hali bi memnun edemedim. Ne kucak ne emzirme ek gida kucakta gezme hicbiseyi kabuk etmiyordu kiiiii baktim yan dişler baya kabarmış geliyorlar
Canım benim kimse vicdansız anne değildir kimse senin çoçugunu senden baska daha iyi düşünemez.Bana doktorum bebegim anne sutunu emmediginde soylemisti ben agliyordum hungur hungur o bebegin annesi sensin demisti herkes bir yere kadar senden başkasi onu senden daha iyi dusunemez diye.Ben burdaki herkesin fikirlerini okuyorum ve hepinizede saygi duyuyorum uygulayip uygulamamiz bize kalmis birsey.Ben herseyini doktora soruyorum mantigimla hareket etneye calisiyorum senin sayende irlandali anneyi takip etmeye basladim diger kskadadan uyku egitimi ile ilgili bilgi aldim bayagida mantigima yatti.Kendimi hazir hissedince yapmaya calisicam,yapabilirmiyim bilmiyorum tabi.Diger arkadaslardanda guzel fikirler oluyor kiminin yemekle kiminin oyunla kiminin gelisimle .Burasi terapi gibi geliyor ve birbirimizi elestirmeden guzelce yazalim cunku daha hamileyken tanistik ne mutlu bize.Sizde yazmaya devam edin ben cok takip ediyorum sik girip yazamasam bile.Hepimizin bebekleri duzelsin mutlu bebisler mutlu anneler olalim.Bakin Martta yas gunleri basliycak bebeklerimizin ilk yas gunlerini neler yapicaz hazirliklar onlari yazicaz daha.Hm ayrıca kendin demişsin bak ondan mı şundan mı olduğunu bulmak için diye senin verdiğini hatırlamıyorum mehtap sanırım o isimli üyeyi hatırlıyorum asıl ikinizin kendinizi bizim yerimize koymanız lazımdı ya demekki bu kızlara artık tak etti kaldı ki ben hala şunu diyorum tak etmeyedebilir tercih meselesi uyku eğitimini bebek çok güzel uyurken de verebilir burda tuz seker salça koydum yemeğine deyince ben çıkıpta verme yanlış ne kadar vicdansızsın bebeğe yapılan en büyük haksızlık falan demedim demem ne gerek var bunun iyisini de kötüsünü de yapan anne biliyor zaten üstüne gidip onu daha kötü hissettirmeye ne gerek var yani burda da kskada ile yazışıyoruz zaten zor olduğunu da açıkça diyoruz üstüne bizi daha da kötü hissettirecek şeyler diyorsunuz artık özelden yazışıyoruz kskada ile ama bildirim geldi yeni gene bize laf gelince dayananadım diyorsun ki sonra ben sana pedogog tavsiye ettim ben bu işe başladıysam zaten bir fikrim vardır başlamışım yani aksi bir görüş verme gereği neden ki ben tavsiye pedagog istememiştim sorum olunca direkt kişiyi alıntılayıp yazmışım yani amacım polemik çıkarmak değil ama bir konuda birini eleştirirken başka konuda kendş yaptığınıza bakın teoride bir yaşına kadar tuz, salça seker bebek sağlığına zararlı net bilgi ama uyku eğitimi ile ilgili bu kadar net bir bilgi yok ve tekrar altını çiziyorum ben sizlere neden yedirdiniz en büyük haksızlık vicdansız anneler demiyorum vurguladığım nokta çok açık sende anlıcaksın bence
Sanki büyüdükçe ek gida işi dahada rayına oturuyor. Bizimkide sevmezdi bu aralar masallah diyim iyi gidiyoruz. Bide bneimki pütürlü de reddediyordu. Simdi her puturu yedigini gorunce mutlu oluyorum. Insallah sizinde daha da düzelir. Bu arada kofteyi nasil yapiyorsun baya yumusak olması gerek Cunku. Tarifini alabilir miyimYok canım diş değil biz daha hiç patlatmadık ,Doktor degerlerinede baktırdı.Çok şükür iyi çıktı dönemselmiş büyüme atağı idi.Tabi o ay şimdide alışkanlık yaptı.Ek gıdayıda kabul etmiyordu bir 25 gün falan hiçbirşey yemedi tekrardan başladık hatta kaşiķ maması bile verdik.Annemle nasıl sevindik yedi diye ağladım artık.Tekrardan denedim şimdi 15 gündür çorbaları biraz zorlada olsa yiyor köfte deniyorum.1 tane köfteyi yiyebiliyor.Hipp bebek bisküvisini muzla eziyorum onuda yiyor.İnşallah yemek sorununu çözücez geriye uyku kalıyor bakalım uyursa zaten gündüzde mutlu olucak diyorum Allah kolaylik versin canım sanada senin isin dahada zor 2 tane buyutuyorsun.
Canım haklısın ben kimseye karşı durduk yere bir şey söylemiyorum o nedenle bu konuda laf edenlere karşı sonuna karşı dediklerimin arkasındayım önce insan kendine bakıp öyle yorum yazacakCanım benim kimse vicdansız anne değildir kimse senin çoçugunu senden baska daha iyi düşünemez.Bana doktorum bebegim anne sutunu emmediginde soylemisti ben agliyordum hungur hungur o bebegin annesi sensin demisti herkes bir yere kadar senden başkasi onu senden daha iyi dusunemez diye.Ben burdaki herkesin fikirlerini okuyorum ve hepinizede saygi duyuyorum uygulayip uygulamamiz bize kalmis birsey.Ben herseyini doktora soruyorum mantigimla hareket etneye calisiyorum senin sayende irlandali anneyi takip etmeye basladim diger kskadadan uyku egitimi ile ilgili bilgi aldim bayagida mantigima yatti.Kendimi hazir hissedince yapmaya calisicam,yapabilirmiyim bilmiyorum tabi.Diger arkadaslardanda guzel fikirler oluyor kiminin yemekle kiminin oyunla kiminin gelisimle .Burasi terapi gibi geliyor ve birbirimizi elestirmeden guzelce yazalim cunku daha hamileyken tanistik ne mutlu bize.Sizde yazmaya devam edin ben cok takip ediyorum sik girip yazamasam bile.Hepimizin bebekleri duzelsin mutlu bebisler mutlu anneler olalim.Bakin Martta yas gunleri basliycak bebeklerimizin ilk yas gunlerini neler yapicaz hazirliklar onlari yazicaz daha.
gündüz uyuyordur , nereye kadar dayanabilirki vücudu . İllaki o uykuyu tamamlar. 7 ay olana kadar duzenlimiydi. Markete gidiyoruz biz 2 günde bir aksamlari, haftasonu sahile iniyoruz. Yakın bana Allah dan .. tedagil dış Granül tavsiye ederim çok memnun kaldim. Bizde dış bekliyoruz 1 tanesi patladı , :) diğeri yolda . Ben su an rahatladm bayagi . Sürekli yanında durarak , kendimden ayirdim ama 10 gün tuvalete bile beraber gittik , sonra yanında otura otura is yapmaya başladım şimdi başka odaya geçiyorum topluyorum vs sorun olmuyor çok şükür .İnşallah hepsi düzelir.Bütün gece ayaktayım artık uykudan vazgeçtim alıştım zatende gündüzde uykuyu düzgün alamadığı için mutsuz zır zır benide çok yoruyor.Artık şu kış bitsinde dışarı çıkarım gezdiriyim istiyorum bende oda çok sıkıldık.
Biz hala puture gecemedik, Doktor balığa baslayabilirsin dedi . Somon aldım parça olarak eline veriyorum . Onu emiyor. Sen puturé nasıl geçtin ? Gözünaydın ya maşallahSanki büyüdükçe ek gida işi dahada rayına oturuyor. Bizimkide sevmezdi bu aralar masallah diyim iyi gidiyoruz. Bide bneimki pütürlü de reddediyordu. Simdi her puturu yedigini gorunce mutlu oluyorum. Insallah sizinde daha da düzelir. Bu arada kofteyi nasil yapiyorsun baya yumusak olması gerek Cunku. Tarifini alabilir miyim
Biz hala puture gecemedik, Doktor balığa baslayabilirsin dedi . Somon aldım parça olarak eline veriyorum . Onu emiyor. Sen puturé nasıl geçtin ? Gözünaydın ya maşallah
Hepsini denedim , brokoliden tiksindi tipinden :) yarın Şehriye çorbası deneyeyim bakayim inşallah yer . Evet Dr alıştir artık dedi ,şehriyeden baslayacagm. Boncuk makarna yiyorsa maşallah yani Allah nazardan korusunEline elma portakal ekmek haslanmis brokoli karnibahar veriyorum ben...mesela boncuk makarnayı yoğurtlu yorum önce tek tek ikişer ikişer derken sonra kasik kasik yedirdim... omlet çeşitleri pankek çeşitleri koparıp koparıp yedirdim önceleri ogurdu kustu sonra alıştı ilk olarak corbalarina tel şehriye ve pirinç katarak başladım ben... alıştırmayA bak canım sonra zorluk çekersin öpüyorum kuzuyu
Hepsini denedim , brokoliden tiksindi tipinden :) yarın Şehriye çorbası deneyeyim bakayim inşallah yer . Evet Dr alıştir artık dedi ,şehriyeden baslayacagm. Boncuk makarna yiyorsa maşallah yani Allah nazardan korusun
Bu arada benim bebeğim 1 ayda 1 kg almış , ve boy olarak , 1 ay ileride gittiğimizı söyledi Dr . Ben ev yapımı kavurma mutlaka her gün çorbasına katiyorum. Sanırım ondan dolayi ilerledi. Ekstra başka hiç bişey yapmadım ev yapımı yoğurt Avakado ve kavurma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?